Rawi warin resort& spa

Wilmuska7

Onko kokemuksia kyseisestä hotellista? Tj alle 100, vain 98 aamua jäljellä;) Oikein mukavaa lomanodotusta kaikille. Phuket, Krapi ja Khao Lak nähty, tammikuussa Lantalla ja tammikuussa taas takaisin. Lanta on meidän paratiisi ;)

5

83

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lantafani

      Oltiin kyseisessä hotellissa tammikuussa 2015 3vko. Huone oli todella siisti ja näköala oli huikea. Mutta se kiipeäminen sinne huoneeseen oli kyllä liikaa koska asuimme aivan hotellin "huipulla" . Toki sinne olisi viety myös autolla mutta eipä tullut tilattua kyytiä huoneeseen kuin kerran lääkärireissun jälkeen vatsataudissa. Sänky oli myös kivikova joka ärsytti, onneksi kadun toisella puolella oli hierontapaikka :)

      Palvelu hotellissa pelasi , aamiainen oli todella hyvä mutta muut ruuat olivat mauttomia ja kalliita thaimaan mittapuun mulkaan , kuten myös drinkit ym. Lisäksi olisin kaivannut hotelliin ns illanviettopaikkaa esim rantaravintolaa yms joita ei ollut.

      Olin ihan tyytyväinen hotelliin , mutta seuraava reissu tehtiin lantalla eri hotelliin jossa vähemmän tähtiä ja oli PALJON parempi. Tämä toki vain minun kokemukseni kyseisestä hotellista , toivottavasti olette vähän tyytyväisempia valintaan. En mene uudestaan kyseiseen hotelliin....

    • Wilmuska7

      Hei lantafani,
      kiitos vastausesta.
      Olen lukenut tuosta kiipeämisestä muualtakin, onko se todella niin jyrkkä ja kamala? Ja kuinka pitkä matka tuolta huipulta on vaikkapa rantaan? Ei kyllä tee mieli saada sydäriä vaan siittä että kapuaa henkihieverissä huoneeseen ;)
      Oliko nuo ns. normihuoneet kaikki siellä "huipulla"? Entä se kuljetus niillä sähköautoilla, pitikö se varata erikseen ja oliko respa ja esim. aamupala sitten jossakin "alhaalla"?
      Mitä hotellia suosittelisit, vielä on mahdollisuus vaihtaa ;) oikein mukavaa syksynjatkoa sinulle.

    • lantafani

      Oliko kiipeäminen kamalaa, no oli se ainakin tämmöisille normi-ihmisille joiden liikuntasuoritukset ovat lähinnä hyötyliikuntaa työn merkeissä , pihahommissa ja joskus kävelylenkeillä. Mutta jos olette urheilullisia niin tuskin tuo kiipeäminen on ongelma jonka takia tarvitsee vaihtaa hotellia.
      Rantaan oli matkaa sen verran "vuoren huipulta" ettei viitsinyt vain lähteä piipahtamaan rannassa uimassa esim kun oli tullut kotiin kyliltä, mutta onneksi myös korkealla ylhäällä oli yksi uima-allas. En näin blondina osaa oikein matkaa arvioida, mutta oli se aika pitkä....Lohdutukseksi täytyy kuitenkin todeta, että loppulomasta kiipeäminen sujui jo huomattavasti sujuvammin kuin alkulomasta :D
      Ylhäällä oli myös ns normihuoneita , meillä tosin oli ns näköalahuone joten saa kai syyttää itseään että sai kiipeillä ;)
      Aamupala sijaitsi alhaalla samassa rakennuksessa kuin respa joten sieltä auton tilaaminen käy kätevästi esim aamupalan jälkeen. Myös huoneeseen voi tilata auton hakemaan. Vaikka kyllähän sitä aina alaspäin menee sujuvammin :)
      Olimme tänä keväänä Lanta Beach resortissa ja olimme todella tyytyväisiä hotelliin. Palvelu pelasi, hintataso oli kohdillaan ja lähellä rannalla oli paljon hyviä ravintoloita (rawi warinin lähellä vain 2 rantaravintolaa ja itse suosin niitä) .
      En tiedä kannattaako teidän alkaa hotellia vaihtamaan koska oli siinä paljon hyviäkin puolia esim nappula aurinkolavitsalla jota painamalla tarjoilija kipittää luoksesi ;) Uskon että vietätte ihanan loman myös tässä valitsemassanne hotellissa :)
      Mukavaa syksynjatkoa ja loman odotusta myös sinulle ja laitappa viestiä tähän ketjuun loman jälkeen mitä tykäsit hotellista (jos nyt tämän hotellin valitsette) .
      Meillä 87 päivää seuraavaan lomaan, tällä kertaa tosin Sri Lankaan :)

      • SkootteriKVajokortti

        Vai että nappuloita paineltu Thaimaan lomilla, taitaa olla pedofiili lantafanin sisällä. Seuraava reissu sitten Hua Hiniin siellä pedofiilit käy ja rannoilta löytyy hevosen lantaa kun lantaakin fanitat.

        Aloittajalle, kohde on hyvä mutta hotelli syrjässä tosin hotelli on hyvä eikä hotellin lähettyvillä ole oikein mitään. Hankala liikkua ilman kulkuvälinettä.


    • lantafani

      Nyt kun tarkemmin ajattelen niin en olekkaan enää sata varma oliko respa ja aamiainen samassa rakennuksessa mutta ainakin lähekkäin oli :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      10030
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      412
      4390
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      90
      3016
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2855
    5. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      230
      2668
    6. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2664
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      153
      1855
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      71
      1710
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1620
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1423
    Aihe