Monikulttuurisuus on parasta tulevaisuutta

UskontoTuleeMuuttumaan

Moni odottaa monikulttuurisuutta ja sitä kun nämä maamme rikastuttajat panevat kunnolla haisemaan ja paskaa lentää maisemissa kun vääruskoinen on kyseessä.
Moni feministi on vielä nyt innoissaan mutta innostus loppuu kun oma perhe joutuu terroristien kohteeksi ja näitä terroristeja on paljon kun heitä hyökkäsi ruotsista tänne maahamme yli 33 000 rosvoa. Isis värvää miehistöä sotimaan joukkoihinsa ja tiettävästi täällä maassammekin heitä lähtee joukoittain ja veronmaksajat korvaavat heidän sotimisensa.

Kuinka moni seuraa ruotsia ja miten siellä monikulttuurisuus toimii ja kansa on hyvin tyytyväisenä kulttuurien tuomasta autuudesta.
Ehkäpä ne autojenpoltot ja mellakoinnit on vain sitä tulevaa monikulttuurisuutta jota on hakemalla haettu ruotsissakin?

Ruotsi odottaa sitä hetkeä milloin siellä siirytään islamistien uskoon ja koraanin lakeja noudattamaan.

9

148

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HölmölänPuliveivarit

      Huomioikaa Tanska ei ota enää kiintiöpakolaisia ja siellä on myös rajatarkastukset maahantulijoilla. Suomi on hölmölä täällä ei osata mitään vaan rikolliset saavat kulkea vapaasti maahamme ilman tarkastuksia.

    • PelkoOnSeuranamme

      Olisi mielenkiintoisaa tietää miten rikoksien määrät ovat lisääntyneet Maarianhaminassa kun erilaiset pakolaisryhmät liikehtivät laivoissa ja siirtyvät maihin missä huvittaa?
      Mitä ilmeisemmin myös ruotsista siirtyy pakolaisvirtoja Maarianhaminaan ja kun tiedämme ruotsin vaikean tilanteen missä rikollisuus on jyrkässä nousussa ja autoja poltellaan öisin myös raiskaukset ovat tavallisia tapahtumia ruotsissa?
      Monikulttuurisuus on ruotsissa jo näyttänyt kyntensä ja tilanne pahenee päiväpäivältä eipä paljon huvittaisi tuo rikollisuuden rantautuminen myös Suomeen mutta tällä näkymin se on toteen käyvää, kun rajoillamme ei ole tarkastuksia.
      Pystyvätkö Maarianhaminan poliisivoimat toimimaan jos sinne rantautuu vaikka mereltä aseistettu rikollisikopla joka alkaa likvitoimaan saaren asukkeja?

      • Rikosten määrät eivät ole lisääntyneet, vaikka täällä on kymmeniä eri kansallisuuksia. Täkäläinen poliisi pärjää taatusti yhtä hyvin kuin kollegansa, mutta tuollaista tapahtumaa en pidä todennäköisenä.


      • AjanIlmiöTulossa
        ahvennainen kirjoitti:

        Rikosten määrät eivät ole lisääntyneet, vaikka täällä on kymmeniä eri kansallisuuksia. Täkäläinen poliisi pärjää taatusti yhtä hyvin kuin kollegansa, mutta tuollaista tapahtumaa en pidä todennäköisenä.

        "Täkäläinen poliisi pärjää taatusti yhtä hyvin kuin kollegansa, mutta tuollaista tapahtumaa en pidä todennäköisenä."

        Ruotsissa nämä poliisikollegat joutuvat pysymään pansraroiduissa ajoneuvvoissaaan kun kuultturilliset riehuvat ympärillä heitellen tiiliskiviä.
        On hyvinkin todennäköistä että sama kulttuurillinen ilmiö rantautuu myös muualle eikä Maarianhamina ole kaukana tuosta kulttuuripesästä?


    • stopracism

      Nythän on jo valmisteilla tänne Suomeenkin omia isiskoulutuskeskuksia, kun kaikki hankalat tapaukset meinataan sulkea samoihin vokkeihin. Hölmöläisten hommaa, parempi olis pistää nää tyypit Siperian junaan, niin kuin vanhoina hyvinä aikoina, jos niitä ei muka saada lähetettyä takaisin omiin maihinsa.

      • IhanaTulevaKulttuuri

        "Nythän on jo valmisteilla tänne Suomeenkin omia isiskoulutuskeskuksia,"

        Jospa nämä meidän Sipilän hallituksen Kim Jongit vain osaisivat rahoittaa näitä isiskoulutuskeskuksia näin veronmaksajien rahat ohjautuisi oikein eli kulttuurin kehittämiseen? Yleensä voisi sanoa sen ettei nämä terroristit enää lähde pois millään että parempi olisi kouluttaa heistä valtionvaroilla isis-sotilaita ja näin heistä olisi jotain hyötyä mitä nyt kun he maleksivat tuolla raiteilla kyttäämässä vanhuksia että kenen rahat veisivät ja samalla pistävät myös vanhuksen kylmäksi.


    • KulttuuritTuoTauteja

      Monikulttuurisuus tuo mukanaan sivuilmiöinä tauteja jotka on jo täältä kertaalleen saatu poistettua. Monikultturisilla turvapaikanhakijoilla on todettu Suomessa harvinaisia tartuntatauteja
      "Tuberkuloosia, B-hepatiittia, HIViä, kuppaa ja suolistoloisia kertoo Iltalehti."

      PItää ihmetellä miten maahamme päästetään taudisia muuttajia ja näin saatetaan kansalaiset vaaralliseen tilanteeseen?

    • hummebirdy

      Jos ei ongelmia nyt tulevista lähi-itäisistä, niin viimeistään heidän jälkikasvunsa huomaavat, etteivät kuulukaan tähän länsimaalaiseen menoon. Kukaan ei halua olla juureton, ja juuri siitä syystä nämä globalisaation uhreiksi joutuneet nuoret radikalisoituvat.

    • PitääKatsoaTotuutta

      Ruotsissa tuo on näytillä ja maahanmuuttajien jälkeläiset järjestävät jo mellakoita ja polttelevat huvikseen autoja. Totuus on monikulttuurisuus ei toimi enää silloin kun näitä kulttuureja on paljon samassa tilassa ja ei tarvita kuin kipinä sinne niin täysi sota on käynnissä. Tuohon tilanteen saavuttamiseen ei mene kauan kun koko monikulttuurinen joukkio on yhtä sekasortoa ja kaikki vihaavat toisiaan sama mitä heillä jo kotimaissa on ollut ja aiheuttanut tilanteen käytyyn sotaan.

      Monikulttuurisuus toimii pienessä mittakaavassa mitä esimerkiksi on Ahvenanmaalla
      mutta ei suuremmissa yhteisöissä enää toimi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1074
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      897
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe