Puhelin ennustaja

Hämmentynyt123

Hei !

Täällä varmasti on väkeä joka osaa auttaa.

Eli mitä vaadittaisiin puhelin ennustajana toimimiseen ja millaisia tuloja ja millaiset verot tuohon kuuluisivat ? En ole juuri ennustaja linjaa ajatellut, mutta sama toimintamalli toimii varmaan muissakin samankaltaisissa palveluissa.

En tuntunut löytävän juurikaan vastauksia muualta ja ainoa artikkeli jonka löysin sanoi että 12h putkeen puhumista päivässä tienaisi kuukaudessa ~1400e mikä kuulostaa todella pahalta. Onko tämän kaltaisissa "firmoissa" mitään mahdollisuuksia päästä suuriin tuloihin ?

Kiitos etukäteen asiallisista vastauksista.

11

367

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Puhelinennustaja

      Ainakaan minä en ole saanut suuria tuloja, koska puheluita tulee todella vähän. Päivän aikana ei tule välttämättä yhtään puhelua. Varmasti se riippuu firmastakin ja siitä, miten paljon on muita työntekijöitä.

    • EnnustajaHuijarit

      Eihän tuohon vaadita muuta kuin härskiä luonnetta!

    • HyvääTyöpäivää

      Valitettavasti tuo aloitus kertookin kaiken ns. "ennustajista". Helppo tapa tienata, lahjattomalle ja laiskallekin.

    • selitämpästässä

      tällä palstalla ei saa asiallisia kommentteja eikä vastauksia kuin aniharvoin, kyselehän ihan juuri noista firmoista jos ja mikäli sinulla on oikea kutsumus asiaan. Vaatii keskittymiskykyä, oikeasti nähdä selvästi asioita ja tapahtumia, kärsivällisyyttä eikä palkkakaan kyllä päätä huimaa, mutta itse pidän työstäni eikä ole huijariksi haukuttu. Oma asiakaskuntani on ihanaa, ihan normaaleja ihmisiä. Tämä on tätä päivää, että hyvinkin menestyneet ja pärjäävät, ihmisetkin haluavat katsannon elämäänsä.

    • huijarit10

      Siinä taas yksi p... lisää! Eikö moraali käske valita rikastuakseen jonkin muun tavan, kuin hätää kärsivät ihmiset! Siispä sinulla ei lahjoja olekaan, koska jos olisi, et kyselisi moista asiaa!

      • Tyhjätkattilatkolisee

        En ole tuo kelle vastaat, mutta kysyn sinulta - Miksi kuvittelet, että sanomasi hätää kärsivät ihmiset ovat aivottomia idiootteja, jotka "pakotettuinako?" lähestyvät näkijöitä? Kyllä he ihan itse päättävät kenelle puhuvat, ja puhuminen maksaa aina. Vaikka pelkkä ensiapukäynti tai yksityinen psykiatri.


    • Oikeus_kertoa

      Kaikki ennustuksia puhelimessa tekevät ovat moraalittomia ja selkärangattomia, täysin vailla omaatuntoa ja moraalia olevia ihmisiä. Ja samalla myös harmaan talouden harjoittajia, eli myös talousrikollisia. Sillä suurin osa heistä ei maksa saamistaan tuloista mitään veroja.

      En tiedä moraalittomampaa ja alhaisempaa porukkaa, kuin nämä itseään muka " ennustajaksi" väittävät ovat. Ja omaavat ilmeisesti paitsi huonon työmoraalin, myös huonon mielikuvituksen, etteivät itselleen rehellisempää työtä tehdäkseen keksineet.

      Terv. eräs, jota huijattiin ja vedätettiin joskus useita vuosia sitten antamalla täysin katteettomia ja heille maksamilleni rahoille mitään todellista vastinetta niiille saamatta. Terveisiä vaan luikuria ja täyttä skeidaa laskettelevalle huijari Jaana Gesellelle. Hänkin väitti oikein kivenkovaan, että joo, kyllä hän on ihan oikea ennustaja. Ja näkee ihmisten tulevaisuuden ja kaikki. Ja että on oikein " empaattinen" ihminen. Joko hän on todella surkean huono ennustaja. Tai ei ennustaja ollenkaan.

      Kaikki, mitä hän minulle sanoi, yksikään hänen latelemistaan ennustuksista ei toteutunut, eikä siis pitänyt ollenkaan paikkaansa.

      Ei siinä muuten mitään, mutta minun elämäni tuhoutui täysin ja meni päin helvettiä tämän " jaana gesellen" latelemien valheiden takia.

      Kun kerran soitin hänelle, että jotenkin minusta tuntuu, että et ole joko nähnyt oikein, tai olet huijari. Hän kunkin tilanteen mukaisesti sanoi äkkiä nopeasti: " Olen sitten nähnyt väärin. - Soita jollekulle muulle."

      Joo-o, että niinku pitäis soittaa vielä jollekulle toiselle ammattihuijarille kokeakseen ja todetakseen uudestaan vain sen, mitä on juuri todistanut, että kaikki ennustukset perustuu on silkkaan ja pelkkään hyväuskoisten ja epätietoisten huijaamiseen. Olin ennen häntä jo soittanut useammalle, kuin kolmelle ennustajalle. Ja todetakseni, että tullakseen jouduin vain uudestaan huijatuksi. Olipahan vaan taas hirveän älykkäästi tuolta pelkältä huijarinpaskalta ehdotettu.

      Olen vakaasti sitä mieltä, että joidenkin paikka olisi oikeasti vankilassa. Ja siellä olevassa kuritushuoneessa.

      Jotkut ihmiset ovat valitettavasti käveleviä täyskatastrofeja.

      Ja huom. tämä näkemykseni pohjautuu todenperäisesti omiin kokemuksieni perusteella. Enkä siis todellakaan valehtele.

      Minusta nämä asiat pitää tuoda päivänvaloon ja kertoa avoimesti.

    • testattuon

      Olen kokeillut puhelin ennustajana. kuukauden palkka oli 74€ sillä puheluita tulee todella vähän. Ja olet kiinni siinä niin yöt kuin päivätkin. Yöllä voi tulla viestiä puhelimeen että linjoilla on ruuhkaa, sitten kun nousi vastailemaan niin ei puhelun puhelua. Minulta ei edes kysytty että osaanko ennustaa, eli sinne pääsee kuka tahansa ja palkka ei ainakaan päätä huimaa

    • viihdettä

      Tuskinpa niitä palveluita olisikaan niin paljon tarjolla, jos pääsyvaatimuksena olisi näkemisen taito. Hyvä puhetaito ja cold reading, sillä pärjää pitkälle. Aina tulee uusia, jotka hetken uskovat siihen että soittavat oikealle näkijälle.

    • Huvinvuoksiennustaja

      Kaipa se on työtä siinä kuin joku muukin, mutta en lähtisi kyllä rahan takia siihen hommaan, ei varmaan tulot päätä huimaa. Minä soitan joskus ennustajille ihan vaan terapiamielessä - kiva kuulla jotakin positiivista, jos elämä tuntuu vaikealta ja halvemmaksi tulee kuin terapeutti (ellei jatkuvasti soittele). Kukaan ennustaja ei "käske" ketään toimimaan ennustuksen mukaisesti - jokaisen pitää luottaa itseensä ja omiin intuitioihinsa/tunteisiinsa jos päätöksiä tekee. Ei ennustaja (huonokaan) tuhoa kenenkään elämää, kyllä siinä pitää katsoa peiliin.

    • rahantuhlausta

      No jaa, jos haluan kuulla jotain oikeasti positiivista en soita ennustajalle. Mutta ilmeisesti näkijät kertovat positiivisia asioita soittajan toiveesta. Eikös näkijälle soitettaessa haluta kuulla tulevaisuutta? Oli sitten negatiivista tai positiivista tulossa. Mutta kaippa se on niin,että soittajille kerrotaan positiivisia asioita kun ei oikeasti ole kykyä nähdä tulevaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      585
      3889
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3328
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2801
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2769
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2154
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2101
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1977
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1865
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1810
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe