'' Häpeän '' poikaystävääni

enkeksinimeää

Olen onnellinen, pitkästä aikaa. Sain jonkun aikaa sitten vierelleni ihmisen, mulle täydellisen. Ainoa ongelma on, että mun ystävät ja sukulaiset ei ymmärrä mua yhtään. Kaikki ihmettelee miksi hitossa sekaannuin johonkin laitosnuoreen. Serkuillani on kaikilla viisaat, rikkaat ja suositut poikaystävät. Mutta mulla ei. Tuntuu muutenkin, ettei kukaan usko meijän suhteeseen. Muisten mielipiteistä ei pitäisi välittää, mutta kyllä se ny väkisin vähän vaivaa.. D: Ois kiva tietää puhuuko mun läheiset pahaa selän takana. En haluaisi todellakaan erota, eka kerta kun edes seurustelen. Tuntuu vaan niin hankalalta.

6

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eiei

      Oh shit gurl, mulla on kokemusta laitosjätkästä. Voin sanoa et eih, ne on ihan syvältä. Joudut niitten takii itsekin ongelmiin. Enkä usko, että haluut. Voit saada jotain parempaa, srsly ymmärrän hyvin ettei sun ketään tuttu hyväksy sun suhetta. D; lopeta vielä kun voit.................

      • alottaja

        Kiitti vastauksesta, mutta jos yhdestä on koitunut ongelmia, ei varmaankaan tarkoita, että kaikista kertyy. :-) Osaan olla valppaana, enkä tee mitään järjetöntä kenenkään vuoksi eikä poikaystävänikään tietääkseni tee.


    • YKSIVINKKI

      Yksi neuvo: OLKAA LAPSIA. Ei ole mikään kiire seurusteluun!

      • youonlyliveonce1

        täällä jo pari kymppinen naisen alku. en vaan ymmärrä miksi 14- vuotiaiden seurustelua vähätellään. jokainen meistä kehittyy omaan tahtiinsa ja jotkut ovat valmiita aikaisemmin kuin toiset. me kaikki ollaan erilaisia persoonia, kai jokaisessa aina asuu pieni lapsi, joissakin enemmän ja joissakin vähemmän. jos omassa nuoruudessa ei vielä oltu niin kypsiä ja leikittiin vielä päläpälä niin voisin sanoa, että herätkää nykymaailmaan. maailma ei ole enää sama kuin 90- luvulla. on vuosi 2016, mitä oikein odotatte?

        kyllä, mulla on paljon kokemusta. murrosikäni alkoi aijemmin ja oisin halunnut vaan hengata paljon vanhempien kanssa, usein ihastuksenikin olivat vähintään pari vuotta vanhempia. oman ikäisistäni suurin osa tuntui niin lapsilta vielä ja taisin vetää ensimmäiset kännit jo kutosella, noh, kyllähän se kaduttaa. mutta jokaisen kannattaa kysyä aina viisi kertaa ennen kun mitään tekee: tahdonko mä oikeesti? tuunko katumaan tätä myöhemmin? musta tuntuu, että aloittaja on aika samanlainen kuin mä. muokin houkutteli pahat pojat ja paha maailma, halusi kokeilla omia rajojaan. joskus halusi tahallaan ottaa jonkun, ketä ei edes rakastunut vaan ärsyttääkseen vanhempiaan ja ollakseen cool. kaiken kokeilun jälkeen sitä viisastuu, ei enää tee samoja virheitä ja hei, me eletään vain kerran. ne, ketkä ei koskaan tee mitään pikkuteininä, tajuaa sen vasta haudassa ettei elänyt nuoruuttaan kunnolla.

        mun neuvo siis on, että jos rakastat tätä poikaa ja hän suo, älä luovuta, älä häpeä. en usko, että sunkaan poikaystävä häpee sua ja mäkään en haluaisi. ymmärrän kyllä, että jos on vähänkin erilainen suhde, ihmiset ei ymmärrä. mutta vaikka he ei pitäisi pojasta, pitäisi ainakin pitää susta niin paljon, että haluaa sulle onnea. tai sitten voi myös olla, että he pelkää sun puolesta - mitä jos joudut vaikeuksiin? mitä jos hän on kusipää? kaikki on aina mahdollista, mutta ei ihmisiä kannata ennakolta arvioida. kannattaa tutustuttaa läheisesi ja todistaa, että hän todella on mukava kundi.

        ps. tiedätkö minkä takia poikaystäväsi on laitoksessa? sekin auttaa aika paljon. jos omien törppöilyjen takia, kannattaa oikeasti pitää silmät auki. jos vanhempien takia, no problem.


    • Ei se varmaan tyhjästä oo laitokseen päätyny..
      Pidä ainaki silmät auki...

    • Vittuxd

      voi vittu:DDDDDDDDDDDDDDDDDD

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      26
      4773
    2. Mitä haluaisit

      Sanoa hänelle tällä hetkellä?
      Ikävä
      224
      2696
    3. Sofia B- miljonäärillä on vaimo ja pieni vauva .

      Voi ei taasko oli avioliitossa olevan miehen salarakas ja miksi voi noin toimia tää Sofia näin alhaisesti ?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      236
      2053
    4. Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Aloitteen sisältö Ympäristöjärjestö Elokapina tulee määrätä välittömästi
      Maailman menoa
      61
      2030
    5. Sukset jo ristissä? Ensitreffit alttarilla Anna syyttää rajusti - Hai puolustautuu: "Mutta en mä..."

      Voi, voi... Onko Anna liian epävarma itsestään vai mikä mättää? Pari tuntenut vasta pari päivää ja kriisiä jo pukkaa.
      Ensitreffit alttarilla
      18
      1774
    6. Nyt on kansalaisaloite: Elokapina lakkautettava.

      Tänään tullut uusi kansalaisaloite, jossa vaaditaan Elokapinaa lakkautettavaksi, tai julistamista rikollisjärjestöksi, k
      Maailman menoa
      186
      1400
    7. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      51
      1244
    8. Hyvin sä olet

      Olet toiminut aina. Älä epäile tai häpeä omaa toimintaasi nainen. Kukaan ei vahingoittunut ja kaikki on ollutta ja menny
      Ikävä
      56
      995
    9. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      145
      987
    10. Ohhoh! Robert Helenius yllättää - Näin hän vastaisi Tanssii Tähtien Kanssa -kutsuun: "Ura..."

      Robert Helenius olisi kyllä komea näky TTK-parketilla vai mitä olet mieltä? Ja olikos se Viivi Pumpanenkin jo siellä...
      Suomalaiset julkkikset
      9
      941
    Aihe