Suhde alkanut tuomion aikana, saanko pt:n?

tyttötoisenlainen

Eli siis, mieheni on vankilassa ja ollut siellä jo muutaman vuoden ja vielä on vuosia edessä. Olemme kirjoitelleet ja olleet puhelinyhteydessä nämä vuodet, sekä olen käynyt tapaamassa häntä. Mies on siis minulle entuudestaan jo tuttu, pyörittiin samoissa porukoissa ennen tuomiota yms. Aloimme suhteeseen ja nyt minua kiinnostaisi, että onko minulla mahdollista saada perhetapaamista mieheni kanssa? Kyseessä on siis elinkautisvanki. Mikäli tämmönen voisi olla mahdollista, mitä kaikkea se edellyttää että sen saa? Tai miten niinkuin esim todistaa sen, että tosiaan ollaan suhteessa yms. Ois kiva kuulla myös, jos löytyy muitakin, jotka ovat aloittaneet suhteen vangin kanssa tuomion aikana, ja että miten teillä on mennyt ja kuinka olette pitäneet suhdettanne yllä. :)

24

465

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eikö kukaan osaa vastata ?

      • btfdc

        No meille suurimmalle osalle ei tulisi mieleenkään seurustella jonkin elinkautista istuvan ihmissaastan kanssa, joten eipä ole tullut asiaa selviteltyä.


    • Eihelee

      Miks se on vankilas??

      • Jxkeid

        No murhan ohella elinkautiseen tuomitaan joistain niin harvinaisista rikoksista, että se murha on aika varma veikkaus.


    • Tässävastaus

      Aloittaja: Ette voi saada perhetapaamista. Ette ole naimisissa ettekä ole asuneet vakiintuneessa parisuhteessa saman katon alla, samassa osoitteessa ennen tuomion alkamista.

      Sulle tulee pitkä odotus...

      • Kiitos asiallisesta vastauksesta !


      • TODELLA pitkä odotus tulee!

        Suomessa kun elinkautinen kestää nimensä mukaisesti elämän ajan, eli kuolemaan asti, ellei saa armahdusta


      • Txytcy

        Ei kestä koko elämää vaan ~15 vuotta. Itse toivoisin tähän kyllä muutosta että kestäisi tosiaan koko elämän ilman mitään mahdollisuutta vapautua. Ihan liian lepsua tommonen muutama vuosi


      • Ainou4

        Voitte saada. Lakiin tuli muutos viime vuonna, että valvomattoman tapaamisen saa vangin avo-tai aviopuoliso, tai muu läheinen ihminen. Monissa vankiloissa riitää muutama tapaamisessa käynti todisteeksi ihmissuhteesta ja sen lisäksi anomusta käsiteltäessä joku sosiaalivirkailija saattaa soittaa sinulle että oletko tietoinen anomuksesta ja oletko tulossa. Tuomio ei vaikuta päätökseen, vaan vangin turvallisuusluokitus. Jos on moitteeton tausta vankilassa, eikä ole turvallisuusriskejä, niin estettä tapaamiselle ei ole.


    • mahdollistaon

      Kyllä on mahdollista saada, tiedän joitakin pareja joiden suhde on alkanut vankeusaikana ja ovat saaneet Pt. Kannattaa selvittää asiaa varmaan on ihan tapauskohtaista ja jokainen arvioidaan erikseen.

      • Höpönhöpönhöpön

        Niin, jos ovat menneet naimisiin. Nämä eivät ole naimisissa. Ilman avioliittoa ei perhetapaamista saa, jos mikä tahansa säätösuhde (joita vangeilla riittää) on alkanut tuomion suorittamisen aikana. Sen takia vangit ovat niin innokkaita menemään naimisiin, ei mistään muusta syystä.


      • hahahahaha

        Kuten aikaisemmin vapautuakseen kusettavat tulevansa niin uskoon, niin uskoon, että. Tosin toi kusetus on liian ilmiselvä läpi mennäkseen.


    • naimisiinvaan

      Ainut mahdollisuus saada ne pt on mennä vaan vankilassa naimisiin, niin olen itsekkin joutunut menemään, kun ei yhdessäkään asuttu ennen tuomion alkua.

    • vapaaaaana

      Lainsäädäntöön on 2015 tullut mahdollisuus myöntää tapaaminen myös muun vangille tärkeän henkilön kanssa. Tapaamisesta päättää vankilan johtaja ja tämä henkilö voi olla kumppani, jonka kanssa ei ole avo- tai avioliitossa.

    • Lotta1992

      Elinkautisen voi myös saada huumeista ettei välttämättä ole henkirikoksesta kyse. mun ex sai elinkautisen eli ek:n jostakin huumejutusta

      • santtu-1975

        Vai elinkautinen jostain huumajutusta... No ei ainakaan Suomessa, sillä Suomessa törkeäkään huumausainerikos ei ole sillä listalla mistä elinkautinen voidaan määrätä.
        Käytännössä kaikki Suomessa tällähetkellä elinkautista istuvat vangit ovat tuomittuja murhasta (kaikki muut mahdoliset elinkautiseen vankaustuomioon johtavat rikokset ovat hyvin harvinaisia).


      • Valtiopetoksestakin-saa

        Jos on tahallisesti myynyt paskaa tai liian vahvaa kamaa johon on kuollut yksi tai useampi, onhan se teoriassa mahdollista, että saa elinkautisen.


    • Tina888

      Kyllä perhetapaamisen pitäisi saada...ei tarvitse mennä naimisiin yms. Oma mies menee vankilaan,ja ottanut kaiken tiedon selville mitä tulee tietää. Eniten huolettaa arjen pyöritys ilman toista osapuolta ja se yksin olo.

      • Ei-tarvitse-yksin

        Menet rohkeasti vieraisiin siksi aikaa. Kyllä se siitä järjestyy ja jaksaa pikku tuomion ajan odottaa.


    • Kalkku-evp

      Pahinta on kuvitella oma rakas karskin sellikaverin hoonattavana. Ja jos pt:ssä kumppani on apea ja haluton, niin syykin lienee selvä: kerran miehisen rakkauden makuun päässyt ei osaa kaivata revaa tai riipputissiä.

      • Rassi-Reino-

        Ap:han kertoi, että miehensä suhde vankitoveriin alkoi tuomion aikana.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2405
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      38
      1389
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      56
      1327
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1146
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1126
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1113
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      10
      1077
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1063
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1012
    Aihe