Ei vain Suomalais-miesten, vaan kaikkialla Euroop

assa--

32-vuotiaalla Saulilla ei ole minkäänlaista kokemusta seurustelusta.

Yksinäisten suomalaismiesten tuska: ”En ole koskaan edes pitänyt naista kädestä – jos yritän lähestyä, nauretaan päin naamaa”
MSN.COM

http://www.msn.com/fi-fi/lifestyle/ihmissuhteet/yksinäisten-suomalaismiesten-tuska-”en-ole-koskaan-edes-pitänyt-naista-kädestä-–-jos-yritän-lähestyä-nauretaan-päin-naamaa”/ar-BBwVjiZ?li=BBr5KbI

7

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yksin.vasten.tahtoaan

      Sauli* kertoi juuri Studio55.fin haastattelussa, millaista on elää 32-vuotiaana neitsyenä ilman minkäänlaista kokemusta seurustelusta. Kohtalotoverit, Studio55.fin kyselyyn nimimerkeillä ToniK ja Mika vastanneet miehet, tietävät, miltä tuntuu, kun ei ole koskaan edes pitänyt naista kädestä – tai kun yrittää lähestyä ja naiset nauravat päin naamaa.

      ”Jos yritän lähestyä, nauretaan päin naamaa”
      Olen notkunut treffipalstoilla jo vuosia saamatta ainuttakaan vastausta naisilta, vaikka olen aina laittanut itse fiksun viestin. En ole koskaan hakenut yhden illan seuraa vaan elämänkumppania. Olen aina halunnut perheen ja lapsia, joista huolehtia. Treffeillä en ole koskaan vielä ollut, ja ikää on 30. En ole pitänyt naista kädestä, halannut, suudellut, saati harrastanut seksiä.

      Livenä jos yritän lähestyä naisia, niin nauretaan päin naamaa ja käsketään painumaan helvetin kauas. Vaikka olen absolutisti enkä polta, en silti kelpaa kenellekään. En hakkaa naisia enkä ketään muutakaan, omaan hyvät käytöstavat ja olen kaikille ystävällinen.

      Työpaikkaa ei ole ollut viimeiseen seitsemään vuoteen, mutta ei työpaikan pitäisi olla mikään ratkaiseva kriteeri siihen, että löytyykö se nainen jostain. Harrastuksia ei ole, enkä tiedä yhteiskunnasta yhtään mitään, koska en katso televisiota ollenkaan. Kavereita on pyöreä nolla. Viihdyn todella hyvin yksikseni jos en sitä naista löydä elämääni, olen muuten hyvin tyytyväinen kaikkeen.

      ”Varmaan olen sitten liian ruma”
      Olen 41-vuotias mies enkä ole koskaan seurustellut. Naiset, joista olin kiinnostunut, ottivat alkoholistin tai väkivaltaisen miehen. Siinä onkin syy, miksi en koskaan löydä ketään: naiset rakastaa juoppoja ja huonoja miehiä. En ole kuin kerran elämässä päässyt treffeille ja varmaan tuhat kertaa pyytänyt naisia treffeille. Ei ole kukaan halunnut tutustua minuun koskaan. Varmaan olen sitten liian ruma saamaan suhteen.

      Olen varma, etten koskaan löydä ketään. Kyllä minä nuorena luulin, että löydän tyttöystävän, mutta eipä vaan niin käynyt. Alkoholistiveljeni on aina seurustellut, vaikka juopottelee joka viikonloppu eikä ole 20 vuoteen harrastanut liikuntaa edes. Minä käyn salilla ja pelasin salibandya yli 20 vuotta.

      Asun kaupungissa. Ei vaan naiset kiinnostu minusta. Suomi24-treffeissä olen ollut vuosia, mutta ei ole ketään vastannut viesteihin. Kyllä tässä joutuu yksin elämään koko elämäni. Kyllähän naiset renttuja haluaa, mutta ei miestä, joka kohtelee naista hyvin. Normaalit ihmiset seurustelee – no en ole normaali sitten vaan ruma.

      • JHGYTRE

        KIITOS ALOITTAJALLE. HYVÄ JA TÄRKEÄ AIHE!


      • KNJHGYTR

        Tutkija: Yhä useampi sinkkumies ei löydä koskaan naista!!

        Joka viides suomalainen asuu yksin. Eniten sinkkuja on suurissa kaupungeissa. Esimerkiksi turkulaisista ja helsinkiläisistä joka neljäs on naimaton, leski, eronnut tai ei elä rekisteröidyssä parisuhteessa tai avoliitossa.

        joukkoon mahtuu myös niitä, jotka seurustelisivat mielellään, jos sopiva kumppani löytyisi. Kun Think If Laboratories Oy selvitti asiaa parisen vuotta sitten, yksinasujista 57 prosenttia nimeää kumppanin löytämisen suurimmaksi toiveekseen.

        Sukupuolijärjestelmän tutkija Henry Laasasta tulos ei yllätä. Kaipuu parisuhteeseen ja seksiin on ihmisen perustarpeita, vaikka se ei johtaisikaan enää perinteisen perheen perustamiseen.

        Mutta jos parisuhdetta – ja seksiä – kaipaavia sinkkuja on näin paljon, miksi etsivät eivät löydä toisiaan? Koska naisten potentiaalia kumppania koskevat kriteerit ovat kasvaneet, sanoo Laasanen ja kärjistää:

        – Aikaisemmin riitti, että miehellä on säännöllinen työ ja hän kykenee huolehtimaan itsestään ja perheestään. Enää tämä ei takaa menestystä parisuhdemarkkinoilla, mutta se ei välttämättä riitä mihinkään seksisuhdemarkkinoillakaan, koska sielläkin vaatimukset ovat koventuneet.

        Laasasen mukaan yhä useampi ”kunnon mies” jää yksin, osa pysyvästi – eikä kaikille naisillekaan riitä sellaisia kumppaneja, joita nämä etsivät, koska etsintä keskittyy ”parhaaseen A-ryhmään”.

        Erityisen huolissaan Laasanen on miehistä, sillä sekä seksi- että parisuhdemarkkinoilla valta on tutkijan mukaan naisilla.

         Nainen löytää esimerkiksi seksikumppanin käytännössä koska tahansa; kyse on pikemminkin siitä, millaisen kumppanin hän hyväksyy. Sen sijaan on olemassa miehiä, joille kävisi melkein kuka tahansa, mutta he eivät saa edes sitä, hän kärjistää.

        Tutkijan mielestä on helppo sanoa, että kyse on henkilökohtaisesta ongelmasta – että ainahan on ollut miehiä, jotka eivät saa naista.

        Mutta jos tämä joukko edelleen kasvaa, ongelma on nähtävä myös yhteiskunnalliseksi, Laasanen sanoo.

        Hänen mukaansa suhdemarkkinoilta ulosjääminen lisää riskiä syrjäytyä ja vetäytyä myös muuten. Kun yksi merkittävä perustarve ei täyty, mies voi helposti ajatella, ettei hän onnistu muillakaan elämänalueilla. Se lisää paitsi yksinäisyyttä, myös päihteiden käytön riskiä, Laasanen muistuttaa.

        Laasanen on tutkinut parisuhdemarkkinoiden markkina-arvoa muun muassa pro gradussaan. Sen pohjalta syntyi myös kirja Naisten seksuaalinen valta (2008).


        http://www.tamperelainen.fi/artikkeli/62577-tutkija-yha-useampi-sinkkumies-ei-loyda-koskaan-naista


    • Sääty-yhteiskuntaa

      pidetään Euroopassa jollain tavalla "hienona",
      ja juuri se toi tullessaan muodin, naurettavat vaatteet miehillä ja peruukit pääsään samoin naisillakin kureliiveineen ja ja peruukkeineen.
      Siniverisillä ja kuninkaallisilla varsinkin.

      Kasvonpiirteetkin määrittyivät muodin mukaisiksi, vaikka olisi miten terve yksilö, niin jos kasvojen malli on erilainen kuin muoti vaatii, hän on ruma.

      Rasismi ulkonäeön suhteen on raakaa.

    • sdftre4
    • isä.selibateus

      Onneksi saatiin just 30 000 nuorta ulkomaalaismiestä lisää maahan, vai ymmärsinkö mä nyt tän jutun oikein tai jotain...

      • Et-ymmärtänyt

        etkä varmaan ymmärrä yhtään mitään muutakaan!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe