Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Olkaa varovaisia Keittiökalustetkun kanssa

funTaho

Taloa rakentaessamme ostimme osan kiintokalusteista Keittiökalustetukusta (White Forest Oy) Vantaan Petikosta. Aivan erinomasita palvelua ja kohtulliset hinnat!

Nyt kahdeksan vuotta myöhemmin piti saada WC:n tason alle laatikostot ja homma ei enää toiminutkaan niin hyvin. Tässä projekti lyhykäisyydessään:

-Tilasin laatikostot heinäkuun puolivälissä, ja kun puoleentoista kuukauteen ei kuulunut mitään, aloin kyselemään tilausta. Pahoittelivat ja lupasivat tilauksen kahden viikon päähän, ja ilmoitella kun tilaus on noudettavissa.
-Kolmen viikon päästä kyselin, että missähän se tilaus nyt sitten menee. Pahoittelivat ja sanoivat sen olevan noudettavissa kahden päivän päästä.
-Hain ja maksoin tilauksen kahden päivän päästä. Kotona aloin katselemaan mitä tuli saaduksi. Laatikoista sitten puuttui kiinnikkeet millä ovet kiinnitetään vetolaatikoihin.
-Ajoin takaisin Petikkoon, pahoittelivat ja antoivat kaikki puuttuvat osat (kaikki nippeliosat puuttuivat).
-Nyt pääsin kokeilemaan osia ja totesin vetolaatikoiden ovien olevan 6cm liian korkeita. Ilmoitin heti Keittiökalustetukkuun tästä. Pahoittelivat ja tilasivat samantein oikeat ovet ja lupasivat toimituksen seuraavan viikon torstaille.
-Torstaina en sitten ollut saanut ovia.

Kylmää ajatella mikä kaikki olisi mennyt pieleen jos kyseessä olisi ollut monimutkainen keittiö. Ikävä että yritys joka on oikeasti hyvä vaihtoehto on luusaantunut noin pahasti.

Jos uskaltaudutte tilaamaan kalusteita Keittiökalustetukusta, yrittäkää välttää heidän ainoaa naispuolista suunnittelijaansa. Itse arvostan sujuvaa, luotettavaa palvelua sekä hyvää laatua. Nyt ainoa vastaantuleminen Keittiökalustetukulta oli pahoittelu. Eikä puhettakaan että olisivat skarpanneet missään vaiheessa vaan mokailu jatkui loppuun saakka.

Uskon että heidän muut asiakaspalvelijansa olisivat hoitaneet homman paremmin, joten vältelkää sitä ainoaa naispuolista asiakaspalvelijaa.

6

3177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hupiukkooot

      et vain osannut kiinnittää etusarjoja laitoit väärinpäin ne. porauksen mitta on eri yläpuolelta kuin alhaalta.

    • Anonyymi

      Olin vuonna 2008 tilannut keittiön kyseisetä yrityksestä ja kaikki meni nappiin. Tilasin vuoden 2019 lopussa keittiön tästä samasta yrityksestä. Enempää ei voi mennä pieleen kuin meidän keittiön kanssa meni. Keittiö valmistui vasta vuoden 2020 joulukuun lopussa. En voi suositella kyseistä yritystä .

    • Anonyymi

      Ikävät kokemukset tylystä käytöksestä tältä naispuoliselta henkilöltä.

    • Anonyymi

      Uutta innokasta ja osaavaa henkilökuntaa taas tarjolla, ilmeisesti em. "naispuolinen asiakaspalvelija" jatkanut matkaa, Toimipiste myös vaihtunut ja rajusti uudistunut myymälä raikkaalla tyylillä näytillä. Meille keittiö suunnittelusta toimitukseen sovitusti, lopputulos 10/10. Kolmas keittiö tältä toimittajalta vuosien saatossa, kun uuteen asuntoon muutettu. Eka 8/10 , ehkä omista ajatuksista myös jäi vähän vajaaksi tämä... Toinen sama arvostelu, 8/10 ja nyt pistetään myynnin&suunnittelun piikkiin, huh.... No pitihän se antaa vielä mahdollisuus ja sit kilpailutettiin myös muilla. Kolmas kerta toden sanoo, ainakin meidän tapauksessa. Luotto on palannut tähän toimijaan, mutta jatkossa tarkistan useamman toimijan tarjoukset ja materiaalit.

    • Anonyymi

      Välttäkää myös heidän miespuolista myyjäänsä. Eivät kanna mitään vastuuta mokailuistansa eivätkä myymiensä tuotteiden laadusta. Mitä arvokkaampi tuote sitä kehnompi vastuu! Eli välttäkää ko. firmaa jos vain mahdollista!!

    • Keittiökalustetukun asiakkaiden kokemukset ovat meille tärkeitä, ja haluamme kiittää avoimesta palautteesta. Valitettavasti tässä tapauksessa keittiöprojekti ei sujunut odotetulla tavalla, ja ymmärrämme, että se on ollut epämiellyttävä kokemus.

      Olemme tarkastelleet huolellisesti mainitsemaasi projektia ja haluamme ensinnäkin esittää vilpittömät pahoittelumme kaikista kohtaamistanne vaikeuksista. Ymmärrämme, että projektin viivästyminen ja virheet voivat aiheuttaa pettymyksen.

      On kuitenkin tärkeää mainita, että otimme vastuun virheistä ja ryhdyimme välittömästi korjaaviin toimenpiteisiin. Kaikki puuttuvat osat toimitettiin välittömästi, ja tilasimme oikeat ovet projektin viivästyessä. Olemme nyt saaneet kaikki asiat kuntoon, ja toivomme, että lopputulos on asiakkaan toiveiden mukainen.

      Yrityksemme ideologiaan kuuluu tarjota laadukkaita kalusteita ja sujuvaa palvelua asiakkaillemme. Huomautamme, että epäonnistunut projekti ei edustanut normaalia toimintaamme, ja teemme jatkuvasti parannuksia palvelumme laatuun.

      On myös valitettavaa, että keskustelupalstalla voi esiintyä nimissämme epäasiallisia vastauksia. Haluamme korostaa, että tällainen käytös ei vastaa yrityksemme arvoja, ja tutkimme tapauksen selvittääksemme mahdolliset väärinkäytökset.

      Kiitämme kaikkia asiakkaitamme, jotka ovat olleet tyytyväisiä palveluumme ja tuotteisiimme. Tiedämme, että voimme oppia jokaisesta asiakaskokemuksesta ja pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintaamme.

      Ystävällisin terveisin,
      White Forest Oy

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2338
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1738
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1547
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1475
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1439
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      75
      1258
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe