Julkkisten Juice Plus kapselikauppa

ihmepilleri

Saara "kiekuja" Aalto, Martina "salarakas" Aitolehti, Susanna "pyllistelijä" Tanni ovat muiden muassa alkaneet kaupittelemaan Juice Plus kapseleita, joita ilman ihmiskunta ei pärjää. Näitä salaperäisiä pillereitä saa ainoastaan verkostomarkkinoinnin kautta, ei esimerkiksi apteekista, mistä tavallisesti saa tervehdyttäviä tuotteita. Tällä tavalla näitä pillereitä hehkutetaan niitä kaupittelevien Facebook sivuilla:

Meera viestittää pyllistelijäsusannalle:

Meera on Onnellinen Mehubisneksen DD! <3 <3 <3 Ja mikä Jumalatartiimi meillä onkaan!!! <3 <3 Kiitos Susanna, Henna ja rakas Jenni! <3 <3 Meillä on niin ihana työ, jossa yhdistyy rakkaus, naiseus, ravinto.... <3 <3 Ja tähän tiimiin ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat kulkea omaa Jumalatarbli$n€stään kohti! <3 <3 En ees tajuu, tänäänkin meille on ihana Lokakuun tavoitezoom, jossa puhutaan SYDÄMEN tavoitteista JA taloudellisista tavoitteista, ja kaikista tavoitteista, koska tässä elämässä, ihanassa ja kauniissa, ne kulkevat käsikädessä, ei toinen sulje toistaan pois, vaan päin vastoin, ne voivat olla yhtä! Ja keskiviikkona meillä on ihan oma Jumalatartavoitezoomi ja sit ravintokoulutusta ja vaikka mitä!! <3 <3 <3 OIKEESTI!!!! Meidän ei tarvitse tehdä tätä työtä yksin, omaan poteroomme sulkeutuneena ja väkisin yrittäen, vaan me luodaan tätä kaikkea yhdessä, upeiden Jumalattarien kanssa! <3 <3

Pyllistelijäsusanna vastaa:

Oi mun kaunis Meera💖💖💖ei oikein pysty edes käsittelemään välillä tätä rakkautta 💖💖💖💖💖

Meera vastaa:

Ihana, rakas Susanna!!! <3 <3 <3 <3 <3 EI auta kuin pitää hatusta kiinni ja mennä mukana!! :D <3 <3

Näiden käytettyjen sydänemojien kuin myös täysin kajahtaneelta vaikuttavan puheen perusteella ei ole ihme, että Saara Aalto myös mussuttaa ihmetabletteja.

31

1518

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kusetusta

      Ai tää on uutta. Saarakin tällasessa mukana? Verkostomarkkinointihan toimii niin kauan kuin on kusetettavia pyramidin alapuolisia jäseniä jotka maksaa yläpäälle voitot. Mut sitten ei enää ku jumalattaria on tuttavapiirissä joka toinen ja kaikilla kaapit täynnä myytäviä tuotteita joita kukaan ei osta niin pitää keksiä jälleen uusi ihmetuote.

    • Kapseliparsa

      Kävin lukemassa mitä nuo kapselit sisältävät. Syömällä terveellisesti ja kasvispainotteisesti saa ihan samat ravintoaineet ruuasta. Parsakaalta puristeena? Ostin juuri 2 kg porkkanapussin 0.99 e ja saan luvattujen vitamiinien lisäksi myös mahani täyteen. Mitä järkeä syödä ties mitä alkuperää olevia mustikoita sveitsissä kapseliksi puristettuna kun suomen metsät on täynnä herkullisia ja puhtaampia marjoja joita voi syödä sellaisenaan tai ostaa pakastettuna kaupasta? Saa välttämättömät kuidut ja vatsan täyteen. Syökö nuo ihmiset pelkkiä kapseleita? Vai antaako kapseleiden syönti luvan ahmia roskaruokaa entiseen malliin?

      • Anonyymi

        Kaikki ei voi syödä tuoreita vihanneksia ym myös mustikka on hyvä olla kapselina jos ei voi muuten syödä
        On myös imeytymis häiriöitä joille kapselit on hyviä


    • TotuuttaEtsimässä

      Härskiä touhua noissa mainoksissa. "onko ihme, että lapseni ovat terveitä. Hehän syövät juice kapseleita"

      Entä jos lapsi sairastuu? Kerrotaanko sekin yleisölle liittyneen kapseleihin tyyliin: " lapseni sairastui vakavasti, olenhan syöttänyt hänelle juice kapseleita".

    • Olkaatarkkana

      Kapselit sisältävät kasvis tai hedelmätuotetta vain muutaman prosentin suurimman osan tuotetta ollessa tapiokasiirappia. Lukekaa tuoteseloste. Kaikkiin on lisätty vitamiineja. Marjoja ja kasviksia syömällä pääsee halvemmalla, määrä on aina 100% vihannesta ja hedelmää ilman teollista prosessointia eikä tarvi syödä siirappiin säilöttyä halpis c-vitamiinia, jota ei noista saa edes päivän saantisuositusta. pyramidihuijaus.

    • kallistaRoskaa

      Huijausta.Jos kyseessä on oikeasti terveellinen ja turvallinen tuote, niin miksi näitä kapseleita ei suositella alle 4-vuotiaille lapsille tai raskaana oleville? Vihanneksia ja kasviksia taas voida syödä ihan kuka tahansa.
      Purkin hinnalla saa hankittua ainakin kuukauden kasvikset, taatusti terveellisempää ja turvallisempaa.
      Kun markkinointitiimissä on mukana yksikin silaribimbo, niin kannattaa kiertää ja kaukaa.

      • TotuuttaEtsimässä

        Niin ja ihan tavallisesta ruuasta. Noiden pillerien lisäksi kai myös täytyy syödä jotain. Noillahan ei pelkästään kai elä? Ruualla elää, saa mahan täyteen, jaksaa ja vitamiinit ja tarvittavat antioksidantit saa ihan tuoreista kasviksista. Esim. Vihersmoothie kerran päivässä hakkaa mennen tullen tollaset kapselit. Laittaa tehariin lehtikaalta, pinaattia, porkkanaa, omenaa, kurkkua, avokadoa ja selleriä, parsaa vaikkapa! Saa superterveellistä edullisesti ja vatsalaukku, suolisto kiittää enemmän kuin jostain kapselista! Jossa minimaalisesti kyseisiä aineita. Moinen on jo markkinamiesten toimesta sotkittu jo henkisyyteen ja enkeleihinkin.


    • uusiakusetuksia

      Kuka muistaa vielä sen ternimaitokapselikusetuksen? Se on varmasti kaikkein härskein kapselikusetus mitä viimevuosina on nähty. Juice plussalla on vielä vähän matkaa siihen.

      • puoskarinpillerit

        Juiceplussan takana on tämän ternimaitokapselihuijauksen tekijän sisko.Kusetusgeeni näköjään kulkee suvussa.


    • kv-rehtiys

      En usko, että tässä olisi mitään hämärää.

      Todiste: Martina ei olisi mukana missään humpuukihommassa. Hän on sentään kv-brändi ja yrittäjä-äiti.

      • VALTAVAN_rikas

        Ohjataanko EHKÄ tässä bisneksessä kertyneet huikeat rahasummat suoraan veroparatiisiin vai maksetaanko äitimuorin ja mahdollisten muiden velkojien saatavat ensin?


    • Vastenmielistä

      Ihmiset, jotka ei viitsi syödä terveellisesti ja liikkua sortuvat näihin. Ilmeisesti näitä kaupataan jo tuotteena, joiden avulla nousee hengellisesti korkeammalle tasolle??

      http://valkoisenliekinvoima.fi/page/juiceplus

      Aika härskiä, voi hyvänen aika. Siis jos ostaa kaupasta samat vihannekset ja hedelmät ja popsii ne, ei voi saavuttaa sitä henkistä korkeavärähteistä tasoa kuin syömällä kalliita verkostomarkkinointituotekapseleita?

      Hyvä kun paljastuu nämäkin humpuukimaakarit. Miten Saara Aaltokin on retkahtanut moiseen? Oikeastiko???

      • VääräLaine

        Saarakin?? Vaikka on niin älykäs.


    • Super.Vitality

      Mitäs seuraavaksi? Tuksu alkaa myymään Infowarsin ravintolisäpurkkeja?

    • multitapsi

      tää on pyllistelijän pyramidihuijaus,tuote on surkea,mutta ei sillä olekaan mitään väliä. joku tuote vaan pitää olla,minkä varjolla muilta jälleenmyyjiltä saadan rahaa pyramidin huipulle. Siis täässä tapauksessa Tannin taskuun

      • anusjumalatar

        Tannilla on antipatioita Juttaa kohtaan. Hän yrittää näyttää Jutalle että hän on yhtä hyvä kuin Jutta. Tanni vaan ei tajuu, että hän ei ole. Ei se riitä että on humpuukipillereitä ja jotakin täysin vitsi ravinto-ohjelmia. Tannin mukaan riittää että vetää pilsuu, juo vettä ja tekee askelkyykkyjä... JUMALATTARET!!! OIH!!!


      • työnnäpillelitperseeseen

        Ja vitusti sydämmiä perään. LaiskoJassokin varmaan kiinnostuu kanssa heklan kanssa.


      • Anonyymi
        anusjumalatar kirjoitti:

        Tannilla on antipatioita Juttaa kohtaan. Hän yrittää näyttää Jutalle että hän on yhtä hyvä kuin Jutta. Tanni vaan ei tajuu, että hän ei ole. Ei se riitä että on humpuukipillereitä ja jotakin täysin vitsi ravinto-ohjelmia. Tannin mukaan riittää että vetää pilsuu, juo vettä ja tekee askelkyykkyjä... JUMALATTARET!!! OIH!!!

        Tarkoitat varmaan ettei ole yhtä hyvä huijaamaan ihmisten rahoja kuin Jutta?


    • verotnou

      Kaikkien jotka tähän liiketoimintaan lähtee mukaan,kannattaa ottaa selvää verojen maksuvelvollisuudesta sekä kirjanpitovelvollisuudesta. Näitä asioita värvättäessä vähätellään tarkoituksella. Itelle kävi kylmät,kun en ottanut selvää näistä,nyt on pitkä asiakkuus ulosottomiehen kanssa,omaa tyhmyyttäni !!

      • älyn.vantaa

        Martina voi konsuloida tässäkin asiassa. Hän tietää valtavasti myös kirjanpidosta.


      • anusmartti

        Martina kun saapuu mestoille, niin ensimmäisenä hän puhdistaa asiakkaan maksan erilaisilla detoxausmenetelmillä. Sitten aletaan katsomaan että mikä se voisi olla asiakkaan ura. Olisiko se kenties salarakas, pornahtavan tanssiyhtyeen luotsaaja, tositvtähti miesstripparin kanssa, diskotähti, pellehyppääjä, uuden urheilulajin keksijä, vai ihan vaan rahakkaan puolison lompakon nokkiminen...


    • PyllyseksiJaJuiceplus

      Hei mitäs kuuluu tälle juiceplusbisnekselle? Olisiko tässä jotain yhteistä pientä tekemistä Jasminille ja Jarmolle?

    • Juic

      Tämä bisneshän kukoistaa

    • vai.loppuiko

      Vieläkö niitä ternimaitokapseleita on myynnissä?

    • Anonyymi

      En tiedä julkkiksista mutta itselläni on ainoastaan hyviä kokemuksia juiceplus kapseleista.

      • Anonyymi

        Kalkkitabletit ovat myös tehokkaita lumelääkkeitä.


    • Anonyymi

      Juice Plus keskustelua yritetään rajoittaa vauva.fi sivustolla. Juice jämyt ovat blokanneet jo muutaman keskustelun alas jossa arvostellaan cain Juice yhtiön lainvastaista markkinointitapaa. Oletteko tietoisia tästä?

      • Anonyymi

        No huomattu on.
        Aivan uskomatonta touhua.
        Mihin uusi keskustelu??


    • Anonyymi

      Nämä ”kaupallinen yhteistyö” jutut instassa on ärsyttävintä mitä tiedän. En ikinä osta mitään, mitä nämä turhakkeet mainostavat.

    • Anonyymi

      Uusi keskustelu käy kuumana "Juice plus kapeslit ylilauta "

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe