Kissan närästys

näräkatti

Kissaani närästää, juo paljon ja nousee selvästi hikotuksen mukana jotain suuhun jota sitten maiskuttaa. Pepcidiä (en tietenkään koko tablettia vaan murunen siitä) olen antanut nyt viikon kuurina mutta se ei taida auttaa. Onko kenenkään kissalla ollut närästystä? kotikonsteja siihen? Auttaako ruoan vaihto (syö feline porta kuivaraksuja)? elääkäriin pitää kohta mennä, onko joku käynyt asian kanssa, mitä elääkäri asialle tekee, saako jotain toista lääkettä mikä toimii?

8

1077

  Vastaukset

  • En tiedä, suostuuko kissa syömään kurkkua. Ehkä ihmisille tuntuu vaikuttavan närästystä vastaan?

  • Tälläiset ongelmat voivat kieliä niinkin yleisestä vaivasta kuin allergia. Mitä portan raksuja syötät, voisiko niissä olla jokin kissaa allergisoiva aine joka aiheuttaa närästystä?

   • Feline porta 21 finest sensible grain free:tä olen syöttänyt. Ostin eilen Profine original adult chicken&rice raksuja kokeiluun jos ne ei närästäisi. Täytyy nyt muutama päivä katsoa auttaako tämä ruoan vaihto..


  • hahaha, vai närästää, niinkö se kerto. Ettei vain olisi suolinkaisia

   • Ei ole suolinkaisia. Ihan närästystä oli, ruokaa vaihtamalla vaiva meni pois. Matolääkettä saa, meillä sisäkissa ja sisäkissat suositellaan madotettaviksi 1-2 kertaa vuodessa ja näin on tapahtunut.


  • Hyvä että löytyi ratkaisu näinkin nopeasti ja sopiva ruoka! Kannattaa nyt vertailla sitä aikaisemman sapuskan ja nykyisen sisällysluetteloa, että saat selville mahdollisen aiheuttajan :)

  • Hei! Psysikö kissan närästys pois ruokavaliolla? Meillä on SM ongelma.

   • Jos jonkun kissalla vielä närästystä, vinkkinä me saatiin kissa kotikonstein kuntoon: LactoHealth-maitohappobakteerijauhetta sekoitetaan ruokaan puoli tl päivässä ja kuivaraksuna BritCare "I've Sensitive Digestion". Vaiva pysynyt poissa 2 vuotta.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Häät ja lapset saa odottaa.

   Stefu ei vielä halua perheenlisäystä, eikä naimisiin. Sofia nyt saa odotella milloin Stefu on valmis. Jossain kertoi, että haluaa kolmekymppisenä olla
   110
   2664