Nainen halusi erota, 4 päivää myöhemmin uusi mies

Guitarroth

Ajattelin nyt tänneki purkaa tunteitani ensimmäistä kertaa elämässäni. Aion puhua täysin totta mitään kaunistelematta omalta puoleltani.
Olimme parisuhteessa hieman yli 2 ja puoli vuotta. Omasta mielestäni suhde oli hyvä, toki ongelmiakin oli, mutta ei ne mitään ylitsepääsemättömiä olleet. Itselläni on ongelma, että saatan hermostua joskus pienistäkin asioista, varsinki nälissään. Ja silloin saatan korottaa ääntäni varmasti liikaa. En koskaan haukkunut hänen ulkomuotoaan millään tavalla, en ole koskaan sellaista kellekään tehnyt. Asiat mistä mainitsin, liittyivät hänen käytökseensä minua kohtaan tai sitten siihen iänikuiseen rahankäyttöön.

Koko aikana pillastuin vain kuusi kertaa. Viimeinen kerta oli hänen mielestään "liikaa" ja hän sanoi, että nyt sai riittää. Minä sanoin siihen, että jos sinä näin päätit, niin sitten sen varmaan täytyy mennä niin. Halusin kuitenki että oltaisiin vielä puhuttu asiat läpi, koska sitä ei tehty aiemmin. Missään vaiheessa aiemmin nainen ei sanonut, että jokin muukin olisi ollut pielessä hänen mielestään. En koskaan vaatinut häntä tulemaan luokseni (asuimme kumpikin omillamme), hän tuli aivan omasta tahdostaan lähes joka ilta minun luokseni. Kaiken piti olla seksiä myöten ihan kunnossa. Kunnes sitten viime torstaina pommi räjähti.

Halusin tietää, miksi kaikki yhtäkkiä muuttui täysin kokonaan, riita ei kuitenkaan ollut juuri aiempia kertoja kummempi. Koskaan en käynyt häneen millään tavalla käsiksi. Hän vältteli asiaa ja sanoi että "kaikki on nyt ohi, me ollaan ohi". Mä sitte aloin jo aavistaa asiaa. Kysyin häneltä monta kertaa, että ei kai hän oo menny uutta jo ottamaan. Lopulta hän myönsi, että uusi on jo kuvioissa.

Menin ihan suunniltani. Tällainen tilanne oli käynyt itselleni jo kerran aiemmin 10 vuotta sitten ja hän tiesi sen. Menin käymään hänen luonaan, huusin, puhuin ja itkin. Yritin kysyä häneltä, minkä vuoksi hän haluaa olla näin julma minulle. Sitten hän sanoi, että on joutunut "esittämään" minulle koko tämän vuoden. Olin aivan ihmeissäni, koska hän ei ollut maininnut mitään tuollaisesta koko vuoden aikana. Seksuaalisesti hän ei kuulemma yltänyt "tasolleni" ja se ei ollut hänestä ollut enää pitkään mukavaa. En kyllä joutunut seksiä koskaan vonkaamaan häneltä. Ihan itse hän sitä mielestäni halusi. Kaikki olikin ollut yhtäkkiä täysin paskaa, vaikka olin lähes satavarma siitä, ettei mikään ollut muuttunut.

Aloin jo rauhoittumaan asiasta ja sanoin hänelle, että eikö hän voisi antaa minulle aikaa hieman toipua. Tämä juttu sen uuden tyypin kanssa ei ollut alkanut edes viikkoa aiemmin. Kysyin uudestaan kun hän ei vastannut mitään. "Ei" hän sanoi. En ollut uskoa korviani. Sanoin uudestaan että tarvin vain hiemaa aikaa toipua tästä erosta. "Ei". Mä että et voi oikeasti sanoa noin. Mä en todellakaan tienny että kaikki meidän kohdalla oli pielessä ennenku just sillä hetkellä.

Sitten kävi ilmi että tämä uusi tyyppi oli tulossa hänen luokseen jo samana viikonloppuna. Mä en kestäny vaan itku pääsi taas entistä kovemmin. Kyllä minä eron kestän ja yksinolon, mutta tuo oli minulle hieman liikaa. Mä sanoin, että en lähde tästä sohvalta ennenku lupaa, ettei se mies tule. "Ei". Lopulta siinä kävi niin että naisystävän velipoika soitti poliisit ilman, että ees tuli katsomaan mikä on oikeasti tilanne. Mä sitten nöyrryin ennen ku virkavalta oikeasti ois tullu ja lähdin paikalta. Oli kohtuullisen paska olo.

Seuraavana päivänä mä laitoin viestiä, että ei oikeasti voi kellekään ihmiselle tehdä näin, ettei puhu asioista aiemmin ja lataa vain uutta pesään. Illalla pienessä kännissä avauduin viesteillä lisää, haukuin häntä ja varsinki sitä uutta miestä mitä moninaisimmin ikävin sanankääntein. Lopulta nainen suostui siihen, ettei se uus mies tule sinä vkl. Olin jo aiemmin sanonut, etten kestä tällaista ja tuntuu oikeasti siltä että kaikki loppuu nyt. Se oli ihan faktaa kaiken lisäksi, tunne ainakin oli sellainen. En kylläkään sitä heti olisi ollut tekemässä. Viimeseksi viestiksi laitoin kuitenki viisaudessani, että "hyvästi iäksi" ja blokkasin hänet puhelimestani.

No hommassahan kävi sitte vielä illalla niin, että naisystävä ja hänen äitinsä päättivät soittaa hätäkeskukseen ja kohta ovella rimputtikin poliisit. Poliisit jutteli rauhallisesti ja käskivät nousta rauhallisesti myös maijaan, minkä teinkin. Istuin sitten seuraavat kahdeksan tuntia putkassa. Oli muuten ensimmäinen kerta ja kohtalaisen ahdistava sellainen. Toivottavasti ei tarvi enää koskaan joutua.

Oli kohtalaisen outoa, että hänen äitinsäkään ei soittanut mulle, vaikken ollut häntä blokannut. Muutenkin hänen äitinsäki sanoi vaan "sun pitää vaan päästä eteenpäin" Tätä hän hoki mulle. Ja he eivät itse vaivautuneet edes tulemaan katsomaan, oliko jokin oikeasti hätänä. Ja tämänkään jälkeen hän ei antanut minulle aikaa toipua. Olen henkisesti aika rikki tällä hetkellä. Tiedän että varmaan jossain vaiheessa toivun. En voi tällä hetkellä muuta kuin ajatella häntä. Ja sitä että hän ilakoi jonkun muun kanssa.

6

257

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • itscalledagame

      En osaa sanoo muuta kuin että samanlainen henkinen tappi on tehty itselle myös. Ilmeisen yksinkertaisia ihmisiä kun kuvittelee että niin...
      Narsistista käytöstä kyllä. Olo paranee kyllä. Munannut henkilö ei itse näemmä osaa muuta kuin pistää lisää sinne pökköä eli tää kaikkine sulle. Älä anna tyydytystä jatko kaikki välit.Älä uhkaa tai on Maija taas ovella. Itsestään kuvittelee hän liikoja että jäisit roikkumaan vaikka oot vain shokissa. Tuo nainen paljasti jo sulle syyn huonoon itsetuntoon. Loukkaa takaisin sillä mutta älä uhkaa. Sitten välit poikki.

    • Jompponen

      Voi vittu mikä nössö olet. Itket jonku kuraperseen perään? et voi olla tosissasi?!? Oletko piilo homo? on ihan pakko kysyä? mies et kuitenkaan ole, se on varmaa. Mutta any way,
      ihan oikeasti uskotko sinä naisia? kuule minä kerron sinulle mitä naiset oikeasti ovat. Nainen tuo perkeleen pelinappula, pettää, jättää, valhtelee, varastaa kertoo satuja, perse kiimassa kulkeva nauretta pahansuopa olento, se kuule, se on juuri nainen. Herää ihmeessä ihminen (tarkoituksella sanon ihminen koska mies et todella ole) tähän maailmaan. Pane silloin tällöin noita vakovälejä, mutta älä ihmeessä ota hyväksikäyttäjää asumaan kanssasi. Baareista saa vakoa tarvittaessa ja panon jälkeen unohda se olento. Etsi aina joka kerralle uusi piru niin, tunteita ei kerkiä sitten tulla. Muutamanvuoden päästä huomaat että kuulut niihin onnekkaisiin jota naiset ei ole pystyneet hyväksikäyttämään..

      • puoltoistakk

        Jompposta vitutta, kun ei päässy heti jo ekana viikonloppuna.
        Heittikö se muija jo sutkin pihalle, jonkun toisen takia?
        Jompponen juntti kurahousu, menitkö taas housut paskassa kosiolle?


    • tylsyyson

      No pienet on murheet. Sitä on elämässä paljon pahempiakin asioita kun että muija jättää.

    • hahahaaaa

      Hrmmmph hihihiiii

    • Peilikäteen

      Tää "mies" käynyt kaikille mahdollisille foorumeille itkemässä saman alotuksen.
      Kertoo aika paljon aloittajan katkeroituneesta luonteesta. Kaikesta teksistä näkee hänellä olevan vihanhallintaongelmia ja itsekriittisyys puuttuu.

      Ap:lle; jos et osaa itse ilmaista suuttumustasi hallitusti, miten ihmeessä odotat naiselta asiallista käytöstä sinua kohtaan? Niin metsö vastaa...
      Voin kuvitella naisen olleen tuon yhteisen ajan peloissaan, pelännyt luultavasti että käyt käsiksi!
      Olet saanut naisesi pelkäämään sinua ihan omalla käytökselläsi, nyt on peiliin katsomisen paikka.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1415
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1127
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      84
      967
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      867
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      830
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      62
      733
    7. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      723
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe