Nainen halusi erota, 4 päivää myöhemmin uusi mies

Guitarroth

Ajattelin nyt tänneki purkaa tunteitani ensimmäistä kertaa elämässäni. Aion puhua täysin totta mitään kaunistelematta omalta puoleltani.
Olimme parisuhteessa hieman yli 2 ja puoli vuotta. Omasta mielestäni suhde oli hyvä, toki ongelmiakin oli, mutta ei ne mitään ylitsepääsemättömiä olleet. Itselläni on ongelma, että saatan hermostua joskus pienistäkin asioista, varsinki nälissään. Ja silloin saatan korottaa ääntäni varmasti liikaa. En koskaan haukkunut hänen ulkomuotoaan millään tavalla, en ole koskaan sellaista kellekään tehnyt. Asiat mistä mainitsin, liittyivät hänen käytökseensä minua kohtaan tai sitten siihen iänikuiseen rahankäyttöön.

Koko aikana pillastuin vain kuusi kertaa. Viimeinen kerta oli hänen mielestään "liikaa" ja hän sanoi, että nyt sai riittää. Minä sanoin siihen, että jos sinä näin päätit, niin sitten sen varmaan täytyy mennä niin. Halusin kuitenki että oltaisiin vielä puhuttu asiat läpi, koska sitä ei tehty aiemmin. Missään vaiheessa aiemmin nainen ei sanonut, että jokin muukin olisi ollut pielessä hänen mielestään. En koskaan vaatinut häntä tulemaan luokseni (asuimme kumpikin omillamme), hän tuli aivan omasta tahdostaan lähes joka ilta minun luokseni. Kaiken piti olla seksiä myöten ihan kunnossa. Kunnes sitten viime torstaina pommi räjähti.

Halusin tietää, miksi kaikki yhtäkkiä muuttui täysin kokonaan, riita ei kuitenkaan ollut juuri aiempia kertoja kummempi. Koskaan en käynyt häneen millään tavalla käsiksi. Hän vältteli asiaa ja sanoi että "kaikki on nyt ohi, me ollaan ohi". Mä sitte aloin jo aavistaa asiaa. Kysyin häneltä monta kertaa, että ei kai hän oo menny uutta jo ottamaan. Lopulta hän myönsi, että uusi on jo kuvioissa.

Menin ihan suunniltani. Tällainen tilanne oli käynyt itselleni jo kerran aiemmin 10 vuotta sitten ja hän tiesi sen. Menin käymään hänen luonaan, huusin, puhuin ja itkin. Yritin kysyä häneltä, minkä vuoksi hän haluaa olla näin julma minulle. Sitten hän sanoi, että on joutunut "esittämään" minulle koko tämän vuoden. Olin aivan ihmeissäni, koska hän ei ollut maininnut mitään tuollaisesta koko vuoden aikana. Seksuaalisesti hän ei kuulemma yltänyt "tasolleni" ja se ei ollut hänestä ollut enää pitkään mukavaa. En kyllä joutunut seksiä koskaan vonkaamaan häneltä. Ihan itse hän sitä mielestäni halusi. Kaikki olikin ollut yhtäkkiä täysin paskaa, vaikka olin lähes satavarma siitä, ettei mikään ollut muuttunut.

Aloin jo rauhoittumaan asiasta ja sanoin hänelle, että eikö hän voisi antaa minulle aikaa hieman toipua. Tämä juttu sen uuden tyypin kanssa ei ollut alkanut edes viikkoa aiemmin. Kysyin uudestaan kun hän ei vastannut mitään. "Ei" hän sanoi. En ollut uskoa korviani. Sanoin uudestaan että tarvin vain hiemaa aikaa toipua tästä erosta. "Ei". Mä että et voi oikeasti sanoa noin. Mä en todellakaan tienny että kaikki meidän kohdalla oli pielessä ennenku just sillä hetkellä.

Sitten kävi ilmi että tämä uusi tyyppi oli tulossa hänen luokseen jo samana viikonloppuna. Mä en kestäny vaan itku pääsi taas entistä kovemmin. Kyllä minä eron kestän ja yksinolon, mutta tuo oli minulle hieman liikaa. Mä sanoin, että en lähde tästä sohvalta ennenku lupaa, ettei se mies tule. "Ei". Lopulta siinä kävi niin että naisystävän velipoika soitti poliisit ilman, että ees tuli katsomaan mikä on oikeasti tilanne. Mä sitten nöyrryin ennen ku virkavalta oikeasti ois tullu ja lähdin paikalta. Oli kohtuullisen paska olo.

Seuraavana päivänä mä laitoin viestiä, että ei oikeasti voi kellekään ihmiselle tehdä näin, ettei puhu asioista aiemmin ja lataa vain uutta pesään. Illalla pienessä kännissä avauduin viesteillä lisää, haukuin häntä ja varsinki sitä uutta miestä mitä moninaisimmin ikävin sanankääntein. Lopulta nainen suostui siihen, ettei se uus mies tule sinä vkl. Olin jo aiemmin sanonut, etten kestä tällaista ja tuntuu oikeasti siltä että kaikki loppuu nyt. Se oli ihan faktaa kaiken lisäksi, tunne ainakin oli sellainen. En kylläkään sitä heti olisi ollut tekemässä. Viimeseksi viestiksi laitoin kuitenki viisaudessani, että "hyvästi iäksi" ja blokkasin hänet puhelimestani.

No hommassahan kävi sitte vielä illalla niin, että naisystävä ja hänen äitinsä päättivät soittaa hätäkeskukseen ja kohta ovella rimputtikin poliisit. Poliisit jutteli rauhallisesti ja käskivät nousta rauhallisesti myös maijaan, minkä teinkin. Istuin sitten seuraavat kahdeksan tuntia putkassa. Oli muuten ensimmäinen kerta ja kohtalaisen ahdistava sellainen. Toivottavasti ei tarvi enää koskaan joutua.

Oli kohtalaisen outoa, että hänen äitinsäkään ei soittanut mulle, vaikken ollut häntä blokannut. Muutenkin hänen äitinsäki sanoi vaan "sun pitää vaan päästä eteenpäin" Tätä hän hoki mulle. Ja he eivät itse vaivautuneet edes tulemaan katsomaan, oliko jokin oikeasti hätänä. Ja tämänkään jälkeen hän ei antanut minulle aikaa toipua. Olen henkisesti aika rikki tällä hetkellä. Tiedän että varmaan jossain vaiheessa toivun. En voi tällä hetkellä muuta kuin ajatella häntä. Ja sitä että hän ilakoi jonkun muun kanssa.

6

266

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • itscalledagame

   En osaa sanoo muuta kuin että samanlainen henkinen tappi on tehty itselle myös. Ilmeisen yksinkertaisia ihmisiä kun kuvittelee että niin...
   Narsistista käytöstä kyllä. Olo paranee kyllä. Munannut henkilö ei itse näemmä osaa muuta kuin pistää lisää sinne pökköä eli tää kaikkine sulle. Älä anna tyydytystä jatko kaikki välit.Älä uhkaa tai on Maija taas ovella. Itsestään kuvittelee hän liikoja että jäisit roikkumaan vaikka oot vain shokissa. Tuo nainen paljasti jo sulle syyn huonoon itsetuntoon. Loukkaa takaisin sillä mutta älä uhkaa. Sitten välit poikki.

  • Jompponen

   Voi vittu mikä nössö olet. Itket jonku kuraperseen perään? et voi olla tosissasi?!? Oletko piilo homo? on ihan pakko kysyä? mies et kuitenkaan ole, se on varmaa. Mutta any way,
   ihan oikeasti uskotko sinä naisia? kuule minä kerron sinulle mitä naiset oikeasti ovat. Nainen tuo perkeleen pelinappula, pettää, jättää, valhtelee, varastaa kertoo satuja, perse kiimassa kulkeva nauretta pahansuopa olento, se kuule, se on juuri nainen. Herää ihmeessä ihminen (tarkoituksella sanon ihminen koska mies et todella ole) tähän maailmaan. Pane silloin tällöin noita vakovälejä, mutta älä ihmeessä ota hyväksikäyttäjää asumaan kanssasi. Baareista saa vakoa tarvittaessa ja panon jälkeen unohda se olento. Etsi aina joka kerralle uusi piru niin, tunteita ei kerkiä sitten tulla. Muutamanvuoden päästä huomaat että kuulut niihin onnekkaisiin jota naiset ei ole pystyneet hyväksikäyttämään..

   • puoltoistakk

    Jompposta vitutta, kun ei päässy heti jo ekana viikonloppuna.
    Heittikö se muija jo sutkin pihalle, jonkun toisen takia?
    Jompponen juntti kurahousu, menitkö taas housut paskassa kosiolle?


  • tylsyyson

   No pienet on murheet. Sitä on elämässä paljon pahempiakin asioita kun että muija jättää.

  • hahahaaaa

   Hrmmmph hihihiiii

  • Peilikäteen

   Tää "mies" käynyt kaikille mahdollisille foorumeille itkemässä saman alotuksen.
   Kertoo aika paljon aloittajan katkeroituneesta luonteesta. Kaikesta teksistä näkee hänellä olevan vihanhallintaongelmia ja itsekriittisyys puuttuu.

   Ap:lle; jos et osaa itse ilmaista suuttumustasi hallitusti, miten ihmeessä odotat naiselta asiallista käytöstä sinua kohtaan? Niin metsö vastaa...
   Voin kuvitella naisen olleen tuon yhteisen ajan peloissaan, pelännyt luultavasti että käyt käsiksi!
   Olet saanut naisesi pelkäämään sinua ihan omalla käytökselläsi, nyt on peiliin katsomisen paikka.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   1801
  2. Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin

   Matti, 72, on myynyt jäätelöä Espalla 27 vuotta, mutta nyt hänelle riittää: "Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin". Rep
   Maailman menoa
   10
   1068
  3. Nythän sitä sopii hallituksen lepäillä lomilla

   kun on Suomi saatu perikadon partaalle. Työpttömyys on huipussaan ja velkaa on vedetty kaksin käsin. Valtion yhtiöistä o
   Maailman menoa
   49
   900
  4. Onko sulla joku

   Suunnitelma jo olemassa
   Ikävä
   58
   857
  5. J mies jos vain vielä voit

   Tule luo https://m.youtube.com/watch?v=F5pinBuBRwE&pp=ygUdam9zIHZhaW4gdmllbMOkIHZvaXQgdHVsZSBsdW8%3D Ikuisuutta ei van
   Ikävä
   10
   850
  6. Mites ois nainen?

   Lähdettäisiinkö yhteiselle lenkille joku ilta? Vaikka sinne metsään. Olisi varmaan juteltavaa puolin ja toisin.
   Ikävä
   59
   801
  7. Koska kumpikaan ei saa sanaa suustaan

   niin miten olisi, jos opeteltaisiin viittomakieli ja hoidettaisiin kommunikointi sillä? Olisi varmasti helpompi murtaa j
   Ikävä
   52
   792
  8. Captain suuttui ja mustaksi muuttui

   Nyt on sitten laadittu oikein tiedote. Viimeksi oli siirtämässä laivojaan kun hävisi oikeudessa Savonlinnan kaupunkia va
   Savonlinna
   38
   728
  9. Kolme parasta piirrettä sinussa

   1 Huumorintaju 2 Turvallisuus 3 Sait minun parhaat puolet esiin Miehelle
   Ikävä
   17
   714
  10. Minua nainen vaivaa vähän yksi asia.

   No se vaan kun pidät minua epäilyttävänä ja jotenkin minulla on sellainen olo että kiinnität tekemisiini huomiota vähän
   Ikävä
   25
   703
  Aihe