Aihe

Onko sienet lainkaan sellaisia LSD?

ennemminhappoa

Aloitin pienellä annoksella (söin siis gramman golden teacheriä), koska sienet ovat kuulemma arvaamattomampia kuin LSD ja huomasin ainoastaan sen, että aloin angstaamaan ja syyttelemaan itseäni kaikesta mahdollisesta, jopa turhista pikkuasioista.

En ottanut niin paljon, että trippaisin ja visuaalit jäivät olemattomiksi, mutta silti tuosta kokemuksesta jäi sellainen mielikuva, ettei psilosiini ole kyllä kovin hyvä psykedeeli viihdekäyttöön.

LSD on hauskaa, koska se vie ns. toiseen maailmaan ja se maailma on niin visuaalisella kuin psyykkisellä tasolla niin absurdi ja paskavammainen, ettei sille voi olla naureskelematta. En keksi suomenkielistä vastiketta, joten laina termiä mind-fuck lontoosta.

Sienissä näköjään puuttuu kokonaan tämä efekti (mind-fuck), jossa menet ns. toiseen, psykedeelisiin maailman, jossa kaikki on absurdia hauskalla tavalla. Sienet eivät vienet ainakaan mua mihinkään, mutta ne melkein väkisin pakottivat kaikki ongelmat nokaan ja pakottivat kohtaamaan ne tässä maailmassa. Mitenkän sekoamassa en tähän ollut, sillä tajusin, että ne efekti johtuu sienistä, mutta se kävi niin joka tapauksessa epämiellyttäväksi, että päätin tappaa efektin rivatrililla ja muutamalla kaljalla. Se onneksi toimi.

Muuttuuko sienet sitten isommalla annoksella enemmän hapon kaltaiseksi vai tuleeko siitä vaan pahempaa angstailua ja itsensä syyttelyä?

13

164

  Vastaukset

  • DMT johdannaiset kuten (sienet) eivät sovi viihdekäyttöön vaan hyötykäyttöön pitkällä tähtäimellä elämän laatua parantamaan eli ei siis hetken huumaa joka erottaa deelit muista päihteistä.Aitoon psykedeeliseen kokemukseen kuuluuu pään avautuminen murheista iloista mistä tahansa asioista jotka koskettavat sinua alitajunnassa ja auttamaan oivaltamaan yhtä sun toista asiaa elämästä.17v kun ensinmäisen kerran trippailin sienillä koin suurta euforiaa ja kunnioitusta pilvistä maahan ja etenkin myyjää joka mahdollisti kaiken,mietin myös että elämän voi juoda,istua vankilassa,tai sitten elää semmosen elämän jonka valinnoista voin itse päättää parhaani mukaan.Tulipas tästä pitkä trippi stoory,tämä kappale kannattaa pistää kuulokkeista soimaan tripillä https://www.youtube.com/watch?v=Tzx8_t49L_U.

  • Psykedeelit eivät ole mitään niin sanottuja bilehuumeita ollenkaan. Joka niitä sillä tavalla käyttää, käyttää väärin. Ne on työkaluja itsetutkiskeluun. Tietoisuuden ja todellisuuden syvempään ymmärtämiseen. Ei mitään todellisuuspakoa varten ja leikkikaluiksi ymmärtämättömille.

   • Psykedeelien euforia on hämäävä sivuseikka joka ei tee deelistä bilehuumetta vaan syvällisen arvokkaan kokemuksen josta hyötyy selvinpäin olessaan,itse pidän sieniä pyhänä asiana enkä menettäisi sitä arvokkuutta päänsekoittajana joka vähentäisi psykedeelisyyden nollaan.


  • Eikö tällä palstalla oikeasti ole ketään joka osaisi kertoa näiden eroista objektiivisesti? Tähän mennessä topikkin on kijroittanut vain parin trippihipin runkkausrinki, jonka ainoa tehtävä on näköjään kertoa kaikille, että ainoastaa me päihdymme oikein ja kaikki muut päihtyvät väärin..

   • Olet sen verran pihalla asioista että suosittelisin jättämään psykedeeliset kokemukset pois suosiolla.


   • Sienten vaikutukset ovat pääosin psyykkisiä. Tyypillisillä annoksilla huomattavimpia vaikutuksia ovat voimakkaat muutokset tietoisuuden tilassa. Tavallista on käyttäjien mukaan mm. tunteiden herkistyminen, vahvistunut kyky introspektioon (itsensä tutkimiseen) sekä psyykkisten funktioiden muuntuminen unten näkemistä muistuttavaan tilaan. Muita huomattavia psyykkisiä vaikutuksia ovat visuaaliset muutokset kuten illuusiot, aistien sekoittuminen eli synestesia sekä muutokset ajattelussa ja ajan käsityksessä.[25] Siinä wikipediasta lainattua tietoa joka pitää aikalailla paikkaansa.Jos edes tajuat mitä tarkoittaa tietoisuus..


   • Hyviä ja oikeita vastauksia täällä on annettu, mutta haluat tripin olevan vain jotain hauskanpitoa ja hurmosta. Valitettavasti psykedeelit tuovat alitajunnastasi eteesi kaikkea kivaa ryönää, mitä et arkitajunnassasikaan halua ajatella sekunttiakaan (vaikka kuitenkin pitäisi). Muutosta parempaan ei tule jollei ensin kohtaa demoneitaan. Sori jos tämä on liian "hippiä" sinulle. Ehkä vielä joskus vanhempana, ymmärrät elämästä ja todellisuudesta vähän enemmän.

    MDMA olisi sinulle todennäköisesti kivempi aine. Miedompaa psykedeliaa ja enemmän euforiaa ja rakkautta.


  • Sienet vaikuttavat lähinnä psykedeelisesti serotoniinireseptorien kautta ja LSD taas vaikuttaa myös dopamiinin eritykseen kuten myös amfetamiini. Siksi ehkä koet LSD:n hauskempana. Sienet eivät yleensä tottele käskystä vaan reissusta tulee ihan toisenlainen seikkailu mitä oli tarkoitus hakea. Ne yllättää ja haastaa ja niiden oloihin on vain mukauduttava ja oltava niin että pystyy olemaan. Isommat annokset voivat tehdä kokemuksesta entistä hirveämmän jos pistät vastaan. Ainut keino pistää vastaan on rauhoittua, mutta selvää et voi itsellesi esittää. Kaikki itsensä kusettaminen muuttuu erittäin vaikeaksi. Haet ehkä vääriä juttuja.

  • Kannattaa ottaa opikseen niistä itsesyytöksistä ja angstaamisesta. Se on se mitä sun alitajunnassa liikkuu. Korjaa asiat. Jos vaikka työ tai kouluasiat painaa niin hoida sellaiset kunnialla alta ennenkuin trippaat. Sienet saattavat sanoa myös sinulle että miksi helvetissä sinä vedät sieniä kun sulla olisi tärkeämpiäkin asioita hoitaa. Sienet ovat rehellisiä ja jos koet outoja niin pidä mielessä mitä koit. Opetus voi valjeta vasta myöhemmin ja voi olla hyvin arkinen opetus. LSD on enemmänkin huumetta, enkä itse pidä sitä turvallisena. En muutenkaan enää kaipaa psykedeelejä. Voisi kai sanoa että hurjinta mitä ihminen voi tehdä on syöksyä omaan psyykkeeseensä suinpäin.

   • Näin juuri ja ei kannata aloittaa trippailua, jos omat asiat ja pääkoppa ei ole kunnossa. Kerjää vain huonoa matkaa, jos valmiiksi jokin ahdistaa tai masentaa elämässä. Psykedeeleillä ei voi paeta itseään, kun vaikutus on juurikin päinvastainen, joudut kohtaamaan itsesi sellaisena kuin oikeasti olet. Deelit ei ole kaikkien juttu, koska suurin osa ihmisistä ei halua kohdata todellisuutta ja totuutta.


   • Mutta.. On myös kolikon kääntöpuoli. Nimittäin joillain ihmisillä on asiat paremmin kuin mitä he luulevat ja trippi voi muistuttaa tästä. Ihminen palaa silloin tavallaan takaisin uuteen alkuun virkistyneenä. Ei kannata kuitenkaan riskeerata jos ihan selkeästi menee huonosti.


  • Oma mielipiteeni yleensäkkin psykedeeleistä.

   Psilosybiini (sienet) ,on yleensä tosi luonnonläheinen substanssi. Saattaa näyttää sulle niitä ilkeitä puolia itessäs,lähinnä hienovarasesti tuo esille ne itseään vaivaavat asiat. avaa myös niitä itsensä parhaita puolia esille elikkä jos olet empaattinen ihminen niin voi olla että empatia korostuu entisestään. visuaalit on todella kauniita silmät kiinni,muuten on lähinnä pintojen elelehtimistä ja kuvioita. Psilosybiini on ehkä maailman eniten käytetty psykedeeli lsd:n ohella joten suosio on ehkä ihan ansaittu.

   LSD. Tämä pahamaineinen substanssi on tehnyt niin paljon "pahaa" että jokaista varmasti ihan hirvittää!! Kuvittelin lapsena,että mä en koskaan tule käyttämään huumeita,toisin kävi.

   LSD on ehkä maailman mainekkain psykedeeli ja luutavasti myös samalla maailman vainotuin "huume" kannabiksen ohella. Kuitenkin tämä substanssi on viimeaikoina niittäny mainetta,vaikka sitä ei yleisesti myönnetä. Negatiiviset vaikutukset riippuu ihan omasta psyyken tilasta. lsd auttaa kyllä jos annat mahdollisuuden,kysymys on vain siitä teetkö sen ns "hyvällä tai pahalla" ? kaikki ei ehkä ole täysin valmiita kohtaamaan niitä demoneita mitä siellä mielensyövereissä. lsd:n visuaalit on aivan omaa luokkaansa,ei niitä voi kuvailla,silmät kiinni tosi kaikki on kauniimpaa ja kauheempaa kun unissa. kokeilkaa itse,mutta kokeilkaa järki kädessä!

  • Kummatkin ovat psykedeelejä. Isoin ero on mielestäni, että sienien vaikutus on lyhempi ja pehmoisempi ja enemmän omakohtainen kokemus, mutta psykedeelisyys on kyllä samankaltainen kummassakin. Tripillä tapaat oman itsesi pääsi sisällä. Kuten moni jo sanoikin nämä ovat työkaluja. Sen ymmärtäminen voi vaatia useamman matkan eli hiukan kokemusta. Mielestäni tajusteet ovat hiukan kypsemmän ja tasapainoisen (kypsän) mielen vaativia aineita. Turvallinen ja hyvä seura ja rauhallinen paikka on hyvä lähtökohta. Kokemuksen kasvaessa parhaita paikkoja saattaa löytyä yksin ollen luonnosta. Myös taide kuten musiikki ja jopa taidenäyttelyt aukeavat uudella tavalla. Edelliset ehkä vasta kokemuksen karttuessa, kun tietää minkälainen se "matka" suurin piirtein on ja pärjää hermoilematta ihmisten seassa tai yksinäisyydessä. Luulen, että yksinäisyys on edellisistä haastavampi enkä suosittele sitä kokemattomalle. Matkat eivät ole veljiä keskenään. Lisäksi kannattaa huomioida, että vähemmän voi olla enemmän. Saattaa olla hyvinkin, että pieni annos on juurikin optimi, jolla saavutat tilan, jossa keskustelu muiden kanssa on hyvinkin antoisaa. Saatat tehdä itsestäsi ja maailmasta arvokkaita havaintoja, jotka jäävät elämään sinuun loppuelämäksesi. Se on varmaan sitä henkisyyttä. Itselläni kumpikin leikkaa pois todella paljon negatiivisia tunteita ja suhtaudun muihin sekä itseeni rauhallisen positiivisesti, mikä ei ole minulle luonteen omaista. Psykedeelit tuovat parhaimmillaan rauhaa, joka kestää.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   139
   11306
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   287
   5595
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   77
   3888
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   96
   3295
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   176
   1899