Rahalla lääkikseen

Tuleva.lääkäri

Viroon lääkikseen. Kyllähän se maksaa mutta pappa betalar joten no hätä. Suomessa on aivan kohtuuttomat vaatimukset, ei se lääkärin homma mitään rakettitiedettä ole. Näkihän sen siitä että valelääkärit pärjäsivät ihan hyvin, potilaat olivat tyytyväiset.

Ensi vuonna Viroon, sieltä lääkärin paperit ja sitten Suomeen nauttimaan hirmuliksaa. Täytyy sanoa että olen ovela kettu joka nauraa koko matkan pankkiin!

7

140

Vastaukset

 • Virossa tutkinto maksaa jo 10 000e/vuosi englanninkielisellä puolella.
  Hae vironkieliselle puolelle, silloin tutkinto on maksuton jos pysyt opinnoissa mukana.
  Tulee myös isällesi edullisemmaksi.

  Virolaisen viinan kallistumisen myötä Latviasta kannattaa hakea juomisten lisäksi myös edullisempi lääketieteen lisensiaatin tutkinto.

  Oma lukunsa on Romania. Edullisin vaihtoehto jos haluaa viettää siellä elämästään 6 vuotta.

  • sdfasdfsdf kirjoitti:

   This message has been removed by admin.

   Suomen hyvä puoli: tentit voi uusia vaikka 100 kertaa. Tai ainakin hyyyvin monta kertaa. 10 vuodessa vasta vanhenee opinnot!


  • Tarttossa saa uusia eksaamit kolme kertaa ja jos ei läpi mene kolmannella yrittämällä, niin koulusta lentää ulos. Työtäkin Tarttossa saa tehdä, pelkästään yhden lukukauden (syys/kevät) voi olla 30 tenttiä, helpoin lukuvuosi preklinikassa sisälsi n. 20 tenttiä.


 • joo meen romaniaan saa paperit heti kun on fyffee!!!!!!

 • Onko se todella niin että kenestä tahansa voi tulla lääkäri kunhan vain maksaa tarpeeksi?

  • Ei ole. Rahalla saa opiskelupaikan muttei tutkintoa. Virossa päät alkavat karsiutua viimeistään 3. vuoden syksyllä patologisen anatomian kurssin yhteydessä. Kolme perättäistä hylsyä mistä tahansa kurssista ja lennät koulusta ulos jopa kesken vuotta.


  • Eikö opeja saa lahjottua?


Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.