Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

jumalan olemassaolo on tieteellisesti todistettu

huomio.-achtung

Fundamentalismin ja sotien syy on tämä. Verbaalista totuutta jumalasta ja jeesuksesta ei voi kukaan kertoa, koska sanat ovat ihmisten luomia ´´yhteiskuntasopimuksia´´, jotka eivät lainkaan ulotu metafyysisiin asioihin. Runoudella tai musiikilla voidaan päästä lähelle, mutta eihän sekään mitään konkreettista eikä selvää koskaan ole. Sormi voi osoittaa kuuta, mutta sormi ei ole kuu sanotaan Japanissa . Mutta länsimaisen ihmiskuvan mukaan vain se on olemassa , jota voidaan punnita , mitata laskea. Tämä käsitys tosin on JO romutettu. Tiede, kwanttifysiikka , Hawkins , Suomessa Kv Laurikainen ovat todistaneet Jumalan olemassaolon. Mutta se on niin monimutkainen yhtälö että tavallisille pulliaisille tuon selittäminen on melko mahdotonta. Äm An per see, on suurempi kuin WC . Yksi asia on varmaa, ihmisten piinkovat luutuneet asenteet saavat pian kovempaa kyytiä kuin mitä galileon ja kopernikuksen aikana tapahtui. Minä uskon mitä Jeesus Raamatussa sanoi, että hän ei voi tulla takaisin eikä aloittaa 1000 vuotista rauhaa , ennenkö kaikki kristilliset kirkot ja uskonnot lopetetaan. Syystä että ne ovat perkeleenmoisia paskanjauhajia ja eksyttäjiä.


Kauhavalla oli ennen ruma vallesmanni, ja nyt kirkkoherrakin on ruma . Mitähän lie mies sanonut konservatiivisella pohjanmaalla. Minulla oli kauhajoen yhteislyseossa uskonnon opettaja pastori Arvo Lusa , jota myös oli kielletty puhumasta kirkossa. Mutta hän oli tavattoman viisas mies, joka sai minut kiinnostumaan teologiasta niin että menin sitä Helsingin yliopistoon opiskelemaan. En siellä kauaa ollut, kun näin millaisia tekopyhimyksiä ja teeskentelijöitä papiksi aikovat ja heidän opettajansa olivat. Siirryin taideteolliseen korkeakouluuun ja rupesin mainos aadeeksi.

Pappien käytöksestä puheenollen, rumuuden ja pimeyden huippuja hipoo se kun pappi kirkossa vihkii kaksi miestä aviopariksi. Suomi on menettänyt suuntansa joka asiassa ja sellainen maa tuhoutuu. Käryä on ilmassa, valtaeliitti kirjoittaa kilvan kirjoja joissa haukkuvat toisiaan .Viimeiset tuomiot alkavat
www.unianova.eu/suomi.htm

katsokaa Facebookissa sivu KELTAISET ry , siellä on konkreettiset ohjeet joilla voi itse kukin itsensä pelastaa. Jeesus ei sitä tee, hän sanoi tuovansa SODAN JA TULEN

6

76

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • njnhnhbh

      Höh!
      Vain oikein tiettellisesti!!!

      Lakin kerran kristittyjen jumalat ja niitä oli satoja paavalista luder/lutheriin ja luterilaisten LLL ja näitä uusia jumalaihan teille tulee jatkuvasti:

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/10835053#comment-57305312
      "teuta
      8.8.2012 00:24
      Kyllä minä ja paavi sen tiedämme , pitäisikö kysyä Jumalalta vielä ."

      tuo, tekstin kirjoittanut jumalan herra kuivittelee sairaaksen aivopestynä rikollisena, että lahtarina pääsee Jeesusta elukkana tappamaan...
      Joten ei pitäs olla vaikea ymmärtää kuka se kristittyjen todellinen jumala on...
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/10558668#comment-54486271
      "TEU.
      2.4.2012 09:30
      2. jUMALA HEITTI KRISRTUKSEN PÄÄLLE KAIKKIEN IHMISTEN SYNTIVELAN
      JA HEIDÄN ANSAITSEMANSA RANGAISTUKSEN , JA HÄN OLI " LYÖTYNÄ "
      HEIDÄN RIKKOMUSTENSA TÄHDEN JAKEET 4-5. . HÄNESSÄ ITSESSÄÄN EI OLLUT VÄÄRYYTTÄ EIKÄ SYNTIÄ , VAAN HÄN KANTOI TOISTEN SYNNIT . JUMALAN KARITSANA , HÄNET TEURASTETTIIN, VERI UHRINA SYNTISTEN PUOLESTA ."

      Ennen vanhaan kuninkaita palvelivat jumalina ja sitä ennen poppamiehiä, sadetanssijoita jne...
      Myös keisarit olivat monissa "sivistyksissä" jumalia ja Japanin keisari on edelleen sellainen jumala jonka ehkä monet teistäkin tietää...

    • Terv.Mirka

      Se on ainakin varmaa että uskonnot saastuttaa ja turmelee aivotoiminnot.

      • jubgvcr68

        Ja se on tieteellisesti uskovaisten todistama fakta!
        Ei, esimerkiksi tervejärkinen IHMINEN, raahaa lastaan noitaroviolla tapaettaviksi tai edes seurakunnan pedofiilien raikasttavaksi.

        herra Luder/Lutherin katekismus; epäjumalan ensimmäinen käsky:
        "Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Sinulla ei saa olla muita jumalia."

        herra epäjumalanne rikollisilleen antama käsky:
        Luder/Lutherin kirje 1.8.1521
        "Ole syntinen ja tee syntiä rohkeasti, mutta usko vielä rohkeammin. Synti ei erota meitä Hänestä, vaikka sortuisimme haureuteen tai murhaan tuhansia ja tuhansia kertoja päivässä."

        herra jumalan antaman käskyn seurauksia...
        Lainattua tekstiä:
        "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallaan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukomurhasta. " (IL)

        Eikä uskovastenkaan herra jumalalla ole oikeutta kieltää uskomasta ja tietämästä itseään ihmiseksi:
        Uskontunnustuksen kaltainen papisto kouluttaa (Lue: aivopesee) kaltaisekseen.
        uskontunnustuksesta ja sen kaltaisuudesta...
        koskien myös pappislupauksen antaneita pappeja...

        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole järkeä'

        Ymmärtämättömyydenne:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole ymmärrystä'

        Ihmisyydestänne luopuminen:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'

        Jumalasta ja Jumalan Valtakunnan kaltaisuudesta luopumisenne:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'

        ero JUMALASTA; herra saatanasta uusi jumala:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'

        Kristitty ei ole Jumalaa ja Jeesusta palveleva kristillinen.
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

        Se, että uskovainen kristitty pysyy syntisenä/rikollisena elämänsä loppuun asti, ei tarkoita sitä, että IHMISYYDESTÄÄN LUOPUMATON IHMINEN OLISI JÄRJETÖN JA YMMÄRTÄMÄTÖN RIKOLLINEN.
        VÄÄRÄN TODISTUKSEN ANTAMINEN ON RIKOS VAIKKA SEN TEKISI PAPPI:

        Papit usein; järjettöminä ja ymmärtämättöminä syyllistyvät vahingossa olemaan todellisen herransa paljastajia, vaikka ihmisyydestään luopuneet uskovaiset eivät sitä ymmärrä....

        TYYPILLISTÄ JÄRJETTÖMYYTTÄ ON, ETTÄ SYYTETÄÄN JUMALAA JA IHMISIÄ Jumalasta ja ihmisyydestään luopuneiden RIKOKSISTA, KUTEN TÄMÄ PAPPIKIN....
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14373787/pirkko-pappi----#comment-85573787
        #kuunteleva_kirkko
        20.7.2016 17:30
        Hei.
        Täällä on oikein 9 päivää sitten aloitettu ketju minulle. Ja ihmetelty miksi en tule vastaamaan asiallisiin kysymyksiin. Voi sentään, olen tehnyt muita asioita tässä välissä, onneksi nyt huomasin tämän suuren kunnian :) Asiallisia kysymyksiä en löytänyt kuin kaksi, mutta onneksi ne sentään löysin.

        Millainen on Jumala, Jeesus, joka ei suojele uskovaistenkaan lapsia erilaisilta kauheuksilta, kysyttiin. Esitän vastakysymyksen; ihminen on vastuussa omista teoistaan, ei Jumala ole ketjun aloittajan tai kenenkään muunkaan ratkaisuista tai tekemisistä vastuussa. Ihmetyttää kuinka Jumalaa syytetään ihmisten kauheuksista.
        Onko papit vapautettu kirkollisverosta, kysyttiin. Ei ole, tietenkään, miksi olisi. Me maksamme kirkollisveroa iloiten, ihan kuin muutkin seurakunnan jäsenet.
        Ystävällisesti,
        Pirkko-pappi#

        Siis herra jumalaa palvelevan papin mukaan "ihminen on vastuussa teoistaa" joten rikoksien syyt vieritetään VÄÄRÄÄ TODISTUSTA ANTAMALLA JUMALAA JA ihmisyydestään luopumattomien IHMISTEN syyksi (rikoksiksi)!

        Tavallaan tuo oppi on saatanaa palvelevan todellisen herransa tunnustus.


    • Sirkku.HT

      Eikä ole todistettu, uskonnot on satuja.

      Kiinnostavampi kysymys on, onko jumala ym olemassa, koska niin moni uskoo niin. Kyse olisi sosiaalisesta konstruktiosta. Itse uskon Lentävään spagettihirviöön ja hänen nuudelinen korkeutensa on minulle yhtä todellinen, kuin jumala on ap:lle. Sosiaalisena konstruktiona kristittyjen juimala on olemassa niille, jotka uskovat siihen. Heidän tekojensa kautta jumala tavallaan myös vaikuttaa meidän maan matosten elämiin, mutta muilla mittareilla jumalat ovat satuhahmoja.

    • ViimeinenVipunen

      Se, että jumala on olemassa, on ehdottoman varmaa. Ei ihmisellä muuten olisi taipumusta luottaa itseään suurempaan voimaan (vaikkakin vain siihen isään tai äitiin) ja palvoa sitä. Eri asia onkin, onko jumala aito olento vai ihmislajiin iskostunut taipumus. Mutta jumala/ jumalia on olemassa!
      Eikä Jumalan olemassaoloa tarvitse todistaa tieteellisesti. Sillä jos Jumala todistettaisiin tässä aistimaailmassa, me rajaamme Hänen olemassaoloaan ja näin väheksymme Jumalaa. Emmekö me kristityt muka näe Jumalaa kaikkialla ympärillämme. On täysin uskon asia, hyväksyykö ihminen näkemänsä vai selittääkö hän kaiken tieteellisesti.

      Sanon vielä tämän: se 1000- vuotinen valtakunta meni jo. (Sori, tämän keskustelun aloittaja) Se alkoi joskus 400- luvulla ja päättyi 1400- luvulla; keskiajalla, jolloin kristinusko oli valtauskonto ja Kirkko hallitsi käytännössä koko Eurooppaa. Tämä valtakunta päättyi, kun Saatana pääsi vapaaksi kahleistaan 1600- luvulla, kun tiede alkoi kehittyä ja siirryttiin valistuksen aikaan.

      • bgbgbvvvt

        epäjumalat kutern luder/luther, paavali jne ovat olleet olemassa!
        muita ei ole pystytty todistamaan....


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2288
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1984
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1812
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1628
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1542
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      25
      1422
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1382
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      40
      1375
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1341
    Aihe