helluntailaiset kääntyy

lahkonloppu

miksi hlluntailaisia kääntyy muslimiksi. googlasin, tämä maailman laajuinen ilmiö. myös satoja saarnaajia mukana. onko nähty totuus että lahko on eksytystä, on myös paljon kirjoituksia missä kerrotaan että helluntaioppi on tullut tiensä päähään , historia kesti vain 100 vuotta

33

522

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ValmisVastausKaikkeen

      Monia kiehtoo uskonnot, joissa joku toinen (saarnaaja tai imaami) kertoo kuinka on elettävä ja kuinka taas ei saa elää.

      Ei tarvitse itse ajatella, voi vain seurata toisen näkemyksiä sokeasti.

      • Bottas-Zakarias-

        Ortodoksi Kopti pappi kävi muuten Suomessa luennoimassa kuinka kohtaat muslimeita.

        "Jeesus käski meidän levittää Hyvää sanomaa. Ei ole mitään sääntöä, joka sanoo, että kristittyjen pitää käännyttää maailma mutta ei muslimeja!

        Hadith neuvoo naisia imettämään miehiä. Mitä muslimioppineet sanovat tästä?
        – Tämä on hyvä esimerkki siitä, mitä äsken sanoin.

        Kun julkistin islamilaisen käsityksen, että naisten täytyy “imettää” vieraita miehiä ollakseen heidän kanssaan, mikä on ristiriidassa heidän muiden pyhien kirjoitustensa kanssa, papisto hyökkäsi minua vastaan. Miksi? Koska heillä ei ole vastausta. Heidän on paljon helpompi kääntää asia nurin ja panetella minua sen sijaan, että he tarkastelisivat omia tekstejään."


      • Rauhanlähettiläs

        Ite oon ateisti ja uskon vaan rauhaan.


      • Rauhaa_veli

        Rauha pysyy parhaiten, kun säännöllisesti soditaan rauhan puolesta. Saapa nähdä, montako vuotta vielä menee, koska aletaan tekemään oikein isoa rauhaa, maailman laajuista rauhaa.


    • vanhanliitonmooses

      Koska Ne on SIINAILLA ARABIASSA ORJUUDESSA .

    • kääääännynnäinen

      minulla oli velipuoli helluntailainn , ryyppäsi , harrasti esiaviollista seksiä, asui avoliitossa.. oli käännynnäinen hellari

      • koettakaa.miettiä.enemmä

        " minulla oli velipuoli helluntailainn , ryyppäsi , harrasti esiaviollista seksiä, asui avoliitossa.. oli käännynnäinen hellari "

        - siinäpä se, ei olut ssiis uudestisyntynyt.

        Käännynnäinen on, kun vain eroaa jostain ja sitten liittyy nimellisesti johonkin ilman henkilökohtaista uskoa ja uudestisyntymää.

        Nimi jossain jäsenkirjassa ei ole sama, kuin uskova.


    • PasiToivonen

      >>Monia kiehtoo uskonnot, joissa joku toinen (saarnaaja tai imaami) kertoo kuinka on elettävä ja kuinka taas ei saa elää.>>

      Tulee mieleen eräs Paavola.

      Two-thirds (67%) of all converts to Islam in the U.S. came from Protestant churches,10% came from Catholicism, and just 5% from other religions. Nearly one-in-seven converts to Islam (15%) had no religion before their conversion

      http://www.newenglishreview.org/Ibn_Warraq/Population_and_the_True_Number_of_Converts_to_Islam/

      En meinannut aluksi uskoa väitettä, mutta näyttää siltä että "uudestisyntynyt" aikuisena kastettu voi kääntyä Islamiin.

    • Uskoivat-valheen

      2 Tes 2: Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.
      Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille?
      Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,

      tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

      Mutta me olemme velvolliset aina kiittämään Jumalaa teidän tähtenne, veljet, te Herran rakastetut, sentähden että Jumala alusta alkaen valitsi teidät pelastukseen Hengen pyhityksessä ja uskossa totuuteen. Siihen hän on myös kutsunut teidät meidän evankeliumimme kautta, omistamaan meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kirkkauden. Niin seisokaa siis, veljet, lujina ja pitäkää kiinni niistä opetuksista, joita olette oppineet joko meidän puheestamme tai kirjeestämme.
      Ja meidän Herramme Jeesus Kristus itse ja Jumala, meidän Isämme, joka on rakastanut meitä ja armossa antanut meille iankaikkisen lohdutuksen ja hyvän toivon, lohduttakoon teidän sydämiänne ja vahvistakoon teitä kaikessa hyvässä työssä ja puheessa. "

    • hölmö-homma
    • hirmuvallan-alaisuuteen
    • Upea-juttu

      Kristus on lain loppu, jokaiselle joka uskoo:
      Apt 13:Miehet, veljet, te Aabrahamin suvun lapset, ja te, jotka Jumalaa pelkäätte, meille on tämän pelastuksen sana lähetetty. Sillä koska Jerusalemin asukkaat ja heidän hallitusmiehensä eivät Jeesusta tunteneet, niin he tuomitessaan hänet myös toteuttivat profeettain sanat, joita kunakin sapattina luetaan; ja vaikka he eivät löytäneet mitään, mistä hän olisi kuoleman ansainnut, anoivat he Pilatukselta, että hänet surmattaisiin.

      Ja kun he olivat täyttäneet kaiken, mikä hänestä on kirjoitettu, ottivat he hänet alas puusta ja panivat hautaan. Mutta Jumala herätti hänet kuolleista.Ja hän ilmestyi useina päivinä niille, jotka olivat tulleet hänen kanssansa Galileasta Jerusalemiin ja jotka nyt ovat hänen todistajansa kansan edessä. Ja me julistamme teille sen hyvän sanoman, että Jumala on isille annetun lupauksen täyttänyt meidän lapsillemme, herättäen Jeesuksen, niinkuin myös toisessa psalmissa on kirjoitettu: 'Sinä olet minun Poikani, tänä päivänä minä olen sinut synnyttänyt.' Ja että hän herätti hänet kuolleista, niin ettei hän enää palaja katoavaisuuteen, siitä hän on sanonut näin: 'Minä annan teille pyhät ja lujat Daavidin armot.'
      Sentähden hän myös toisessa paikassa sanoo: 'Sinä et salli Pyhäsi nähdä katoavaisuutta.' Sillä kun Daavid oli aikanansa Jumalan tahtoa palvellut, nukkui hän ja tuli otetuksi isiensä tykö ja näki katoavaisuuden. Mutta hän, jonka Jumala herätti, ei nähnyt katoavaisuutta. Olkoon siis teille tiettävä, miehet ja veljet, että hänen kauttansa julistetaan teille syntien anteeksiantamus ja että jokainen, joka uskoo, tulee hänessä vanhurskaaksi, vapaaksi kaikesta, mistä te ette voineet Mooseksen lain kautta vanhurskaiksi tulla. Kavahtakaa siis, ettei teitä kohtaa se, mikä on puhuttu profeetoissa:

      Joka elää sharia lain mukaan ei pelastu. Mutta kukaan ei kykene täyttämään Jumalan Kymmenen käskyn lakia, sen vuoksi Jumalan Poika kuoli puolestamme, jotta saisimme uskomalla Jeesukseen synnit anteeksi ja perintöosan pyhien joukossa. Jeesus herätettiin kuolleista, ja istuu nyt Jumalan oikealla puolella ollen meidän iankaikkisena vanhurskautena.

    • Suomessa-on-sananvapaus

      Apt 13:Miehet, veljet, te Aabrahamin suvun lapset, ja te, jotka Jumalaa pelkäätte, meille on tämän pelastuksen sana lähetetty. Sillä koska Jerusalemin asukkaat ja heidän hallitusmiehensä eivät Jeesusta tunteneet, niin he tuomitessaan hänet myös toteuttivat profeettain sanat, joita kunakin sapattina luetaan; ja vaikka he eivät löytäneet mitään, mistä hän olisi kuoleman ansainnut, anoivat he Pilatukselta, että hänet surmattaisiin. Ja kun he olivat täyttäneet kaiken, mikä hänestä on kirjoitettu, ottivat he hänet alas puusta ja panivat hautaan. Mutta Jumala herätti hänet kuolleista.Ja hän ilmestyi useina päivinä niille, jotka olivat tulleet hänen kanssansa Galileasta Jerusalemiin ja jotka nyt ovat hänen todistajansa kansan edessä. Ja me julistamme teille sen hyvän sanoman, että Jumala on isille annetun lupauksen täyttänyt meidän lapsillemme, herättäen Jeesuksen, niinkuin myös toisessa psalmissa on kirjoitettu: 'Sinä olet minun Poikani, tänä päivänä minä olen sinut synnyttänyt.' Ja että hän herätti hänet kuolleista, niin ettei hän enää palaja katoavaisuuteen, siitä hän on sanonut näin: 'Minä annan teille pyhät ja lujat Daavidin armot.' Sentähden hän myös toisessa paikassa sanoo: 'Sinä et salli Pyhäsi nähdä katoavaisuutta.' Sillä kun Daavid oli aikanansa Jumalan tahtoa palvellut, nukkui hän ja tuli otetuksi isiensä tykö ja näki katoavaisuuden. Mutta hän, jonka Jumala herätti, ei nähnyt katoavaisuutta. Olkoon siis teille tiettävä, miehet ja veljet, että hänen kauttansa julistetaan teille syntien anteeksiantamus ja että jokainen, joka uskoo, tulee hänessä vanhurskaaksi, vapaaksi kaikesta, mistä te ette voineet Mooseksen lain kautta vanhurskaiksi tulla. Kavahtakaa siis, ettei teitä kohtaa se, mikä on puhuttu profeetoissa:
      13:41 'Katsokaa, te halveksijat, ja ihmetelkää ja hukkukaa; sillä minä teen teidän päivinänne teon, teon, jota ette uskoisi, jos joku sen kertoisi teille.'

      Sharia lain pitäminen ei vei taivaaseen, mutta Jeesuksen veren kautta sinne pääsemme. Usko Herraan Jeesukseen niin pelastut.

    • Sedän.terveiset

      Joskus on tullut mieleen, että jopa satanismi tai Islam saattaisi olla parempi uskonto kuin mielipuolinen omien ratkaisuiden kautta pelastumisen hokeminen.
      Tällä kun ei ole kristinuskon kanssa juuri mitään tekemistä.

    • Avaa-ja-nauti

      Psa 1:4-6 "Niin eivät jumalattomat! Vaan he ovat kuin akanat, joita tuuli ajaa.

      Sentähden eivät jumalattomat kestä tuomiolla eivätkä syntiset vanhurskasten seurakunnassa.

      Sillä Herra tuntee vanhurskasten tien, mutta jumalattomain tie hukkuu".

      Ylistys Jumalan Pojalle islamlam tuuli puhdistaa jumalattomat ulos helluntaiseurakunnista.

      Tässä äänitteessä Mauri Viksten avaa tätä asiaa, kuuntele.

      http://www.saarnatuoli.net/?page_id=35

    • Propagandisti.magister

      Siks koska pitserian väki lupas mulle että iisis räjäyttää ne roskat pois jos ne ei tottele mahdin valtaa.

    • uskovienyhteyttä

      Helluntailaisten kääntyminen muslimeiksi...? Omassa seurakunnassani (helluntaiseurakunta) tehdään työtä suoraan ja välillisesti lähetystyötä (tärkeänä esirukous) viemällä sanomaa Kristuksesta muslimeille. Helluntailaisten parjaaminen saa yhä enemmän ja yhä omituisempia muotoja ainakin Suomi 24:sssä. Omalla paikkakunnallani helluntaiseurakunta on luterilaisuudelle ainoa vaihtoehto evankelisena ryhmänä/seurakuntana. Tietenkin " jt:nValtakunnansali" löytyy täältäkin, ketkä edustavat omia näkemyksiään pitäen itseään ainoina todellisina kristittyinä.
      Helluntaiseurakunnissa annetaan kokemukseni (olen ollut myös muissa evankelisissa seurakunnissa) mukaan tervettä opetusta kristinuskon perusasioista. Mikään sisäänlämpiävä "ainoa oikea" herätysliike se ei saisi olla, enkä ole tällaista kuullut väitettävänkään. Mikään kirkko, herätysliike ym. ei sellaisenaan vie meitä lähemmäs Jumalaa ja tuo pelastusta. Sen vaikuttaa Pyhän Hengen vaikuttama usko Jeesuksen Kristuksen/Jumalan Pojan ristinkuolemaan, sovintovereen sekä ylösnousemukseen. Saamme syntimme anteeksi tunnustettuamme ne Jumalalle Jeesuksen Kristuksen veren kautta. Tästä opettaa terveellä tavalla helluntaiseurakunnat monien muiden herätysliikkeiden tavoin. Lahkohenkisyyteen voi sortua yksittäiset ihmiset, mutta siitä ei tule tehdä yleistyksiä. Täydellistä seurakuntaa (ihmisten muodostamaa) et tule löytämään. Seurakunnan, "morsiamen, "Siionin" tuntee täysin yksin Jumala ja tähän kuuluu uskovia eri seurakunnista...myös "helluntailaisista". Toivon rakkautta ja yhteyttä uskovien välille yli seurakuntarajojen.

      • Jijjiok

        Painu helevettiin saatanan tekopyhä hihhuli


      • tekopyhänäkö
        Jijjiok kirjoitti:

        Painu helevettiin saatanan tekopyhä hihhuli

        Minä aion rukoilla Sinun, "Jijjiok", puolestasi Israelin Jumalaa Jeesuksen Kristuksen nimessä. Olet varmasti avun tarpeessa (Jumala tietää kaikki asiasi) ja lisäksi toivon Jumalaa muuttavan elämäsi suunnan...lapsekseen armonsa yhteyteen. Jumala tietää myös sen, olenko minä tekopyhä ja Hän sen varmasti minulle näyttää.


    • Ählämsählämkarasahlam
      • orjattaren-pojat

        Mauri Viksteenin raamattu tunnit pahankurisista Ismaelin pojista raamatun valossa. Viksten alottaa heidän äidistä Haagarista ja sen jälkeen Islamin pojista, jotka Herra on käskenyt ajaa kokonaan pois Saaran lupauksen lapsen luota.
        http://www.saarnatuoli.net/?page_id=35
        Mahtavan hyvät ja ajankohtaiset raamattutunnit islamin kurittomista pojista!

        "Sillä Kristus on lain loppu, vanhurskaudeksi jokaiselle, joka uskoo. Kirjoittaahan Mooses siitä vanhurskaudesta, joka laista tulee, että ihminen, joka sen täyttää, on siitä elävä. Mutta se vanhurskaus, joka uskosta tulee, sanoo näin: "Älä sano sydämessäsi: Kuka nousee taivaaseen?" se on: tuomaan Kristusta alas,

        tahi: "Kuka astuu alas syvyyteen?" se on: nostamaan Kristusta kuolleista.
        Mutta mitä se sanoo? "Sana on sinua lähellä, sinun suussasi ja sinun sydämessäsi"; se on se uskon sana, jota me saarnaamme.

        Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan. Sanoohan Raamattu: "Ei yksikään, joka häneen uskoo, joudu häpeä "Mutta Raamattu on sulkenut kaikki synnin alle, että se, mikä luvattu oli, annettaisiin uskosta Jeesukseen Kristukseen niille, jotka uskovat." Rm 10


    • Tappajasusi

      Muslimit ei ole mun ongelma. Ne on teidän ongelma. Mun ongelma on löytää narttu joka osaa selviytyä omillaan asfalttiviidakossa ja selvitä itse hengissä.

    • Uskovaiuskonto

      Moni helluntalainen ja yleensä kristitty on joutunut
      Vainotuksi muslimien taholta.
      On muslimeista kristityiksi kääntyneitä, jotka elävät sukulaistensa tappouhan alla, koska muslimiksi syntynyt on aina muslimi. Se on merkitty mm. Passeihin. Kristinuskossa saat valita itse uskon tai olla sen valitsematta.

      • v.p.7

        Vaikuttaa siltä, että Suomessakin voi jo muutan vuoden kuluttua tulla uskovien vainoja. Jotkut ovat täynnä vihaa niitä kohtaan, jotka seuraavat Jeesusta. Kumma, kun media saa olla täynnä pahan hengen vaikutusta.
        Meidän uskvien tulee vaan rukoilla niiden puolesta, jotka ovat pimeydessä.


    • UskontoElämäntapana

      Elämäntapauskonnot ovat suosittuja... Antavat helppoja vastauksia, niissä noudatetaan tiettyä elämäntapaa, omalle uskonnolle ominaista... Siis joku toinen on jo päättänyt puolestasi, miten sinun tulee elää, mitä sinun tulee tehdä ja mitä taas et saa tehdä...

      Usein nämä tavat koskevat pukeutumista, ajankäyttöä, erilaisia rituaaleja, ruokasääntöjä - mitä saa syödä ja mitä taas ei...

    • Onhan tuo idioottimaista uskoa noihin aavikkonomadien mielikuvitusolentoihin ja vielä palvoa niitä. Ei sen julmempaa oliota ole kuin juutalaisen Talmudin tarinoiden jumalolento josta muslimit ja kristityt ovat tuunanneet itselleen mielikuvituskaverin.
      Oma moraalini on paljon korkeammalla kuin tuolla jumalalla josta helluntaiteltoissaan saarnaavat. Jos minä näkisin papin kirkossa raiskaavan pikkupoikaa menisin välittömästi estämään teon. Mutta mitä tekee Raamatun kaikkivaltias jumala nähdessään saman? Ei yhtään mitään. Tuollaisen moraalin omaavan olennon pitäisi olla kaikkien halveksima.

      • Fantasyland

        Kun sekä kristittyjen että islamin Lähi-Idässä kerrottujen kirjoitusten (Raamattu ja Koraani) sisällöt jopa tuhansien vuosien takaa käskevät, niin mitä siinä tosiuskovana voi tehdä muuta kuin totella.

        Jotkut ihmiset nykyäänkin haluavat olla hallittavina, olkoon käskijä sitten aviomies, pappi, imaami, poliisi, pomo tai Raamattu/Koraani. Kun ei ole omia kykyjä oman elämän hallintaan, niin sitten siellä on nuo kaksi kirjaa vaihtoehtoina.


      • pöljäateisti

        huutista ateistille joka tulee pätemään moraalilla. Ilman "nomadiuskontoa" sulla ei edes olisi moraalistandardeja. Ateismin hedelmä on moraalirelativismi joka on aiheuttanut pelkkää paskaa.


      • sdghmjhgfdxz
        pöljäateisti kirjoitti:

        huutista ateistille joka tulee pätemään moraalilla. Ilman "nomadiuskontoa" sulla ei edes olisi moraalistandardeja. Ateismin hedelmä on moraalirelativismi joka on aiheuttanut pelkkää paskaa.

        Kyllä se on ihan se villi luonto sen ns. moraalin ihmiselle muodostanut. Aivan turha alkaa hihhuleiden alkaa mystifioida.


      • pöljäateisti kirjoitti:

        huutista ateistille joka tulee pätemään moraalilla. Ilman "nomadiuskontoa" sulla ei edes olisi moraalistandardeja. Ateismin hedelmä on moraalirelativismi joka on aiheuttanut pelkkää paskaa.

        Teistille on mahdotonta ajatella maailmaa ilman mielikuvitusolentoja. Olematon olento tuo turvaa ymmärtämättömille teisteille.
        Meidän kaikkien on hyvä muistaa sellainen tosiasia että kukaan ei koskaan ole missään tuonut esiin yhtään todistetta ainoastakaan riihitontusta tai jumaluudesta. Ovat siis mitä todennäköisimmin mielikuvitusolentoja.


    • Jeesusontie

      On muslimeja, jotka ovat ymmäryäneet, että Jumala tuli ihmiseksi Jeesuksessa Kristuksessa ja Jeesus, Jumalan Poika sovitti koko ihmiskunnan synnit kuollessaan jokaisen ihmisen puolesta ristillä.
      Nämä muslimit ovat kokeneet uudestisyntymän ja ovat elävän Jumalan lapsia. Valitettavasti he ovat myös usein vainon kohteena.

      • helluntailaisetmuslimit

        Avainmedia kerää varmaan rahaa näille muslimeille?


    • pahatajat

      Muslimit ottavat halutessaan toisen uskonnon islamin rinnalle. Yleensä heidän uusi uskontonsa on helluntailaisuus. Se on helppo, ei vaadi mitään, kastetaan haluttaessa, valttikortti turvapaikkaa hakiessa. Ikävä vain, että sitä islaminuskoa he eivät jätä koskaan. Helluntailaisuutta kantaa myös moni ei-uskova suomalainen juuri sen helppouden ja muodikkuuden tähden.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      275
      2929
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      76
      1528
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1260
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1190
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1187
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1067
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe