helluntailaiset kääntyy

lahkonloppu

miksi hlluntailaisia kääntyy muslimiksi. googlasin, tämä maailman laajuinen ilmiö. myös satoja saarnaajia mukana. onko nähty totuus että lahko on eksytystä, on myös paljon kirjoituksia missä kerrotaan että helluntaioppi on tullut tiensä päähään , historia kesti vain 100 vuotta

33

527

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ValmisVastausKaikkeen

   Monia kiehtoo uskonnot, joissa joku toinen (saarnaaja tai imaami) kertoo kuinka on elettävä ja kuinka taas ei saa elää.

   Ei tarvitse itse ajatella, voi vain seurata toisen näkemyksiä sokeasti.

   • Bottas-Zakarias-

    Ortodoksi Kopti pappi kävi muuten Suomessa luennoimassa kuinka kohtaat muslimeita.

    "Jeesus käski meidän levittää Hyvää sanomaa. Ei ole mitään sääntöä, joka sanoo, että kristittyjen pitää käännyttää maailma mutta ei muslimeja!

    Hadith neuvoo naisia imettämään miehiä. Mitä muslimioppineet sanovat tästä?
    – Tämä on hyvä esimerkki siitä, mitä äsken sanoin.

    Kun julkistin islamilaisen käsityksen, että naisten täytyy “imettää” vieraita miehiä ollakseen heidän kanssaan, mikä on ristiriidassa heidän muiden pyhien kirjoitustensa kanssa, papisto hyökkäsi minua vastaan. Miksi? Koska heillä ei ole vastausta. Heidän on paljon helpompi kääntää asia nurin ja panetella minua sen sijaan, että he tarkastelisivat omia tekstejään."


   • Rauhanlähettiläs

    Ite oon ateisti ja uskon vaan rauhaan.


   • Rauhaa_veli

    Rauha pysyy parhaiten, kun säännöllisesti soditaan rauhan puolesta. Saapa nähdä, montako vuotta vielä menee, koska aletaan tekemään oikein isoa rauhaa, maailman laajuista rauhaa.


  • vanhanliitonmooses

   Koska Ne on SIINAILLA ARABIASSA ORJUUDESSA .

  • kääääännynnäinen

   minulla oli velipuoli helluntailainn , ryyppäsi , harrasti esiaviollista seksiä, asui avoliitossa.. oli käännynnäinen hellari

   • koettakaa.miettiä.enemmä

    " minulla oli velipuoli helluntailainn , ryyppäsi , harrasti esiaviollista seksiä, asui avoliitossa.. oli käännynnäinen hellari "

    - siinäpä se, ei olut ssiis uudestisyntynyt.

    Käännynnäinen on, kun vain eroaa jostain ja sitten liittyy nimellisesti johonkin ilman henkilökohtaista uskoa ja uudestisyntymää.

    Nimi jossain jäsenkirjassa ei ole sama, kuin uskova.


  • PasiToivonen

   >>Monia kiehtoo uskonnot, joissa joku toinen (saarnaaja tai imaami) kertoo kuinka on elettävä ja kuinka taas ei saa elää.>>

   Tulee mieleen eräs Paavola.

   Two-thirds (67%) of all converts to Islam in the U.S. came from Protestant churches,10% came from Catholicism, and just 5% from other religions. Nearly one-in-seven converts to Islam (15%) had no religion before their conversion

   http://www.newenglishreview.org/Ibn_Warraq/Population_and_the_True_Number_of_Converts_to_Islam/

   En meinannut aluksi uskoa väitettä, mutta näyttää siltä että "uudestisyntynyt" aikuisena kastettu voi kääntyä Islamiin.

  • Uskoivat-valheen

   2 Tes 2: Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.
   Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille?
   Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,

   tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

   Mutta me olemme velvolliset aina kiittämään Jumalaa teidän tähtenne, veljet, te Herran rakastetut, sentähden että Jumala alusta alkaen valitsi teidät pelastukseen Hengen pyhityksessä ja uskossa totuuteen. Siihen hän on myös kutsunut teidät meidän evankeliumimme kautta, omistamaan meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kirkkauden. Niin seisokaa siis, veljet, lujina ja pitäkää kiinni niistä opetuksista, joita olette oppineet joko meidän puheestamme tai kirjeestämme.
   Ja meidän Herramme Jeesus Kristus itse ja Jumala, meidän Isämme, joka on rakastanut meitä ja armossa antanut meille iankaikkisen lohdutuksen ja hyvän toivon, lohduttakoon teidän sydämiänne ja vahvistakoon teitä kaikessa hyvässä työssä ja puheessa. "

  • hölmö-homma
  • hirmuvallan-alaisuuteen
  • Upea-juttu

   Kristus on lain loppu, jokaiselle joka uskoo:
   Apt 13:Miehet, veljet, te Aabrahamin suvun lapset, ja te, jotka Jumalaa pelkäätte, meille on tämän pelastuksen sana lähetetty. Sillä koska Jerusalemin asukkaat ja heidän hallitusmiehensä eivät Jeesusta tunteneet, niin he tuomitessaan hänet myös toteuttivat profeettain sanat, joita kunakin sapattina luetaan; ja vaikka he eivät löytäneet mitään, mistä hän olisi kuoleman ansainnut, anoivat he Pilatukselta, että hänet surmattaisiin.

   Ja kun he olivat täyttäneet kaiken, mikä hänestä on kirjoitettu, ottivat he hänet alas puusta ja panivat hautaan. Mutta Jumala herätti hänet kuolleista.Ja hän ilmestyi useina päivinä niille, jotka olivat tulleet hänen kanssansa Galileasta Jerusalemiin ja jotka nyt ovat hänen todistajansa kansan edessä. Ja me julistamme teille sen hyvän sanoman, että Jumala on isille annetun lupauksen täyttänyt meidän lapsillemme, herättäen Jeesuksen, niinkuin myös toisessa psalmissa on kirjoitettu: 'Sinä olet minun Poikani, tänä päivänä minä olen sinut synnyttänyt.' Ja että hän herätti hänet kuolleista, niin ettei hän enää palaja katoavaisuuteen, siitä hän on sanonut näin: 'Minä annan teille pyhät ja lujat Daavidin armot.'
   Sentähden hän myös toisessa paikassa sanoo: 'Sinä et salli Pyhäsi nähdä katoavaisuutta.' Sillä kun Daavid oli aikanansa Jumalan tahtoa palvellut, nukkui hän ja tuli otetuksi isiensä tykö ja näki katoavaisuuden. Mutta hän, jonka Jumala herätti, ei nähnyt katoavaisuutta. Olkoon siis teille tiettävä, miehet ja veljet, että hänen kauttansa julistetaan teille syntien anteeksiantamus ja että jokainen, joka uskoo, tulee hänessä vanhurskaaksi, vapaaksi kaikesta, mistä te ette voineet Mooseksen lain kautta vanhurskaiksi tulla. Kavahtakaa siis, ettei teitä kohtaa se, mikä on puhuttu profeetoissa:

   Joka elää sharia lain mukaan ei pelastu. Mutta kukaan ei kykene täyttämään Jumalan Kymmenen käskyn lakia, sen vuoksi Jumalan Poika kuoli puolestamme, jotta saisimme uskomalla Jeesukseen synnit anteeksi ja perintöosan pyhien joukossa. Jeesus herätettiin kuolleista, ja istuu nyt Jumalan oikealla puolella ollen meidän iankaikkisena vanhurskautena.

  • Suomessa-on-sananvapaus

   Apt 13:Miehet, veljet, te Aabrahamin suvun lapset, ja te, jotka Jumalaa pelkäätte, meille on tämän pelastuksen sana lähetetty. Sillä koska Jerusalemin asukkaat ja heidän hallitusmiehensä eivät Jeesusta tunteneet, niin he tuomitessaan hänet myös toteuttivat profeettain sanat, joita kunakin sapattina luetaan; ja vaikka he eivät löytäneet mitään, mistä hän olisi kuoleman ansainnut, anoivat he Pilatukselta, että hänet surmattaisiin. Ja kun he olivat täyttäneet kaiken, mikä hänestä on kirjoitettu, ottivat he hänet alas puusta ja panivat hautaan. Mutta Jumala herätti hänet kuolleista.Ja hän ilmestyi useina päivinä niille, jotka olivat tulleet hänen kanssansa Galileasta Jerusalemiin ja jotka nyt ovat hänen todistajansa kansan edessä. Ja me julistamme teille sen hyvän sanoman, että Jumala on isille annetun lupauksen täyttänyt meidän lapsillemme, herättäen Jeesuksen, niinkuin myös toisessa psalmissa on kirjoitettu: 'Sinä olet minun Poikani, tänä päivänä minä olen sinut synnyttänyt.' Ja että hän herätti hänet kuolleista, niin ettei hän enää palaja katoavaisuuteen, siitä hän on sanonut näin: 'Minä annan teille pyhät ja lujat Daavidin armot.' Sentähden hän myös toisessa paikassa sanoo: 'Sinä et salli Pyhäsi nähdä katoavaisuutta.' Sillä kun Daavid oli aikanansa Jumalan tahtoa palvellut, nukkui hän ja tuli otetuksi isiensä tykö ja näki katoavaisuuden. Mutta hän, jonka Jumala herätti, ei nähnyt katoavaisuutta. Olkoon siis teille tiettävä, miehet ja veljet, että hänen kauttansa julistetaan teille syntien anteeksiantamus ja että jokainen, joka uskoo, tulee hänessä vanhurskaaksi, vapaaksi kaikesta, mistä te ette voineet Mooseksen lain kautta vanhurskaiksi tulla. Kavahtakaa siis, ettei teitä kohtaa se, mikä on puhuttu profeetoissa:
   13:41 'Katsokaa, te halveksijat, ja ihmetelkää ja hukkukaa; sillä minä teen teidän päivinänne teon, teon, jota ette uskoisi, jos joku sen kertoisi teille.'

   Sharia lain pitäminen ei vei taivaaseen, mutta Jeesuksen veren kautta sinne pääsemme. Usko Herraan Jeesukseen niin pelastut.

  • Sedän.terveiset

   Joskus on tullut mieleen, että jopa satanismi tai Islam saattaisi olla parempi uskonto kuin mielipuolinen omien ratkaisuiden kautta pelastumisen hokeminen.
   Tällä kun ei ole kristinuskon kanssa juuri mitään tekemistä.

  • Avaa-ja-nauti

   Psa 1:4-6 "Niin eivät jumalattomat! Vaan he ovat kuin akanat, joita tuuli ajaa.

   Sentähden eivät jumalattomat kestä tuomiolla eivätkä syntiset vanhurskasten seurakunnassa.

   Sillä Herra tuntee vanhurskasten tien, mutta jumalattomain tie hukkuu".

   Ylistys Jumalan Pojalle islamlam tuuli puhdistaa jumalattomat ulos helluntaiseurakunnista.

   Tässä äänitteessä Mauri Viksten avaa tätä asiaa, kuuntele.

   http://www.saarnatuoli.net/?page_id=35

  • Propagandisti.magister

   Siks koska pitserian väki lupas mulle että iisis räjäyttää ne roskat pois jos ne ei tottele mahdin valtaa.

  • uskovienyhteyttä

   Helluntailaisten kääntyminen muslimeiksi...? Omassa seurakunnassani (helluntaiseurakunta) tehdään työtä suoraan ja välillisesti lähetystyötä (tärkeänä esirukous) viemällä sanomaa Kristuksesta muslimeille. Helluntailaisten parjaaminen saa yhä enemmän ja yhä omituisempia muotoja ainakin Suomi 24:sssä. Omalla paikkakunnallani helluntaiseurakunta on luterilaisuudelle ainoa vaihtoehto evankelisena ryhmänä/seurakuntana. Tietenkin " jt:nValtakunnansali" löytyy täältäkin, ketkä edustavat omia näkemyksiään pitäen itseään ainoina todellisina kristittyinä.
   Helluntaiseurakunnissa annetaan kokemukseni (olen ollut myös muissa evankelisissa seurakunnissa) mukaan tervettä opetusta kristinuskon perusasioista. Mikään sisäänlämpiävä "ainoa oikea" herätysliike se ei saisi olla, enkä ole tällaista kuullut väitettävänkään. Mikään kirkko, herätysliike ym. ei sellaisenaan vie meitä lähemmäs Jumalaa ja tuo pelastusta. Sen vaikuttaa Pyhän Hengen vaikuttama usko Jeesuksen Kristuksen/Jumalan Pojan ristinkuolemaan, sovintovereen sekä ylösnousemukseen. Saamme syntimme anteeksi tunnustettuamme ne Jumalalle Jeesuksen Kristuksen veren kautta. Tästä opettaa terveellä tavalla helluntaiseurakunnat monien muiden herätysliikkeiden tavoin. Lahkohenkisyyteen voi sortua yksittäiset ihmiset, mutta siitä ei tule tehdä yleistyksiä. Täydellistä seurakuntaa (ihmisten muodostamaa) et tule löytämään. Seurakunnan, "morsiamen, "Siionin" tuntee täysin yksin Jumala ja tähän kuuluu uskovia eri seurakunnista...myös "helluntailaisista". Toivon rakkautta ja yhteyttä uskovien välille yli seurakuntarajojen.

   • Jijjiok

    Painu helevettiin saatanan tekopyhä hihhuli


   • tekopyhänäkö
    Jijjiok kirjoitti:

    Painu helevettiin saatanan tekopyhä hihhuli

    Minä aion rukoilla Sinun, "Jijjiok", puolestasi Israelin Jumalaa Jeesuksen Kristuksen nimessä. Olet varmasti avun tarpeessa (Jumala tietää kaikki asiasi) ja lisäksi toivon Jumalaa muuttavan elämäsi suunnan...lapsekseen armonsa yhteyteen. Jumala tietää myös sen, olenko minä tekopyhä ja Hän sen varmasti minulle näyttää.


  • Ählämsählämkarasahlam
   • orjattaren-pojat

    Mauri Viksteenin raamattu tunnit pahankurisista Ismaelin pojista raamatun valossa. Viksten alottaa heidän äidistä Haagarista ja sen jälkeen Islamin pojista, jotka Herra on käskenyt ajaa kokonaan pois Saaran lupauksen lapsen luota.
    http://www.saarnatuoli.net/?page_id=35
    Mahtavan hyvät ja ajankohtaiset raamattutunnit islamin kurittomista pojista!

    "Sillä Kristus on lain loppu, vanhurskaudeksi jokaiselle, joka uskoo. Kirjoittaahan Mooses siitä vanhurskaudesta, joka laista tulee, että ihminen, joka sen täyttää, on siitä elävä. Mutta se vanhurskaus, joka uskosta tulee, sanoo näin: "Älä sano sydämessäsi: Kuka nousee taivaaseen?" se on: tuomaan Kristusta alas,

    tahi: "Kuka astuu alas syvyyteen?" se on: nostamaan Kristusta kuolleista.
    Mutta mitä se sanoo? "Sana on sinua lähellä, sinun suussasi ja sinun sydämessäsi"; se on se uskon sana, jota me saarnaamme.

    Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan. Sanoohan Raamattu: "Ei yksikään, joka häneen uskoo, joudu häpeä "Mutta Raamattu on sulkenut kaikki synnin alle, että se, mikä luvattu oli, annettaisiin uskosta Jeesukseen Kristukseen niille, jotka uskovat." Rm 10


  • Tappajasusi

   Muslimit ei ole mun ongelma. Ne on teidän ongelma. Mun ongelma on löytää narttu joka osaa selviytyä omillaan asfalttiviidakossa ja selvitä itse hengissä.

  • Uskovaiuskonto

   Moni helluntalainen ja yleensä kristitty on joutunut
   Vainotuksi muslimien taholta.
   On muslimeista kristityiksi kääntyneitä, jotka elävät sukulaistensa tappouhan alla, koska muslimiksi syntynyt on aina muslimi. Se on merkitty mm. Passeihin. Kristinuskossa saat valita itse uskon tai olla sen valitsematta.

   • v.p.7

    Vaikuttaa siltä, että Suomessakin voi jo muutan vuoden kuluttua tulla uskovien vainoja. Jotkut ovat täynnä vihaa niitä kohtaan, jotka seuraavat Jeesusta. Kumma, kun media saa olla täynnä pahan hengen vaikutusta.
    Meidän uskvien tulee vaan rukoilla niiden puolesta, jotka ovat pimeydessä.


  • UskontoElämäntapana

   Elämäntapauskonnot ovat suosittuja... Antavat helppoja vastauksia, niissä noudatetaan tiettyä elämäntapaa, omalle uskonnolle ominaista... Siis joku toinen on jo päättänyt puolestasi, miten sinun tulee elää, mitä sinun tulee tehdä ja mitä taas et saa tehdä...

   Usein nämä tavat koskevat pukeutumista, ajankäyttöä, erilaisia rituaaleja, ruokasääntöjä - mitä saa syödä ja mitä taas ei...

  • Onhan tuo idioottimaista uskoa noihin aavikkonomadien mielikuvitusolentoihin ja vielä palvoa niitä. Ei sen julmempaa oliota ole kuin juutalaisen Talmudin tarinoiden jumalolento josta muslimit ja kristityt ovat tuunanneet itselleen mielikuvituskaverin.
   Oma moraalini on paljon korkeammalla kuin tuolla jumalalla josta helluntaiteltoissaan saarnaavat. Jos minä näkisin papin kirkossa raiskaavan pikkupoikaa menisin välittömästi estämään teon. Mutta mitä tekee Raamatun kaikkivaltias jumala nähdessään saman? Ei yhtään mitään. Tuollaisen moraalin omaavan olennon pitäisi olla kaikkien halveksima.

   • Fantasyland

    Kun sekä kristittyjen että islamin Lähi-Idässä kerrottujen kirjoitusten (Raamattu ja Koraani) sisällöt jopa tuhansien vuosien takaa käskevät, niin mitä siinä tosiuskovana voi tehdä muuta kuin totella.

    Jotkut ihmiset nykyäänkin haluavat olla hallittavina, olkoon käskijä sitten aviomies, pappi, imaami, poliisi, pomo tai Raamattu/Koraani. Kun ei ole omia kykyjä oman elämän hallintaan, niin sitten siellä on nuo kaksi kirjaa vaihtoehtoina.


   • pöljäateisti

    huutista ateistille joka tulee pätemään moraalilla. Ilman "nomadiuskontoa" sulla ei edes olisi moraalistandardeja. Ateismin hedelmä on moraalirelativismi joka on aiheuttanut pelkkää paskaa.


   • sdghmjhgfdxz
    pöljäateisti kirjoitti:

    huutista ateistille joka tulee pätemään moraalilla. Ilman "nomadiuskontoa" sulla ei edes olisi moraalistandardeja. Ateismin hedelmä on moraalirelativismi joka on aiheuttanut pelkkää paskaa.

    Kyllä se on ihan se villi luonto sen ns. moraalin ihmiselle muodostanut. Aivan turha alkaa hihhuleiden alkaa mystifioida.


   • pöljäateisti kirjoitti:

    huutista ateistille joka tulee pätemään moraalilla. Ilman "nomadiuskontoa" sulla ei edes olisi moraalistandardeja. Ateismin hedelmä on moraalirelativismi joka on aiheuttanut pelkkää paskaa.

    Teistille on mahdotonta ajatella maailmaa ilman mielikuvitusolentoja. Olematon olento tuo turvaa ymmärtämättömille teisteille.
    Meidän kaikkien on hyvä muistaa sellainen tosiasia että kukaan ei koskaan ole missään tuonut esiin yhtään todistetta ainoastakaan riihitontusta tai jumaluudesta. Ovat siis mitä todennäköisimmin mielikuvitusolentoja.


  • Jeesusontie

   On muslimeja, jotka ovat ymmäryäneet, että Jumala tuli ihmiseksi Jeesuksessa Kristuksessa ja Jeesus, Jumalan Poika sovitti koko ihmiskunnan synnit kuollessaan jokaisen ihmisen puolesta ristillä.
   Nämä muslimit ovat kokeneet uudestisyntymän ja ovat elävän Jumalan lapsia. Valitettavasti he ovat myös usein vainon kohteena.

   • helluntailaisetmuslimit

    Avainmedia kerää varmaan rahaa näille muslimeille?


  • pahatajat

   Muslimit ottavat halutessaan toisen uskonnon islamin rinnalle. Yleensä heidän uusi uskontonsa on helluntailaisuus. Se on helppo, ei vaadi mitään, kastetaan haluttaessa, valttikortti turvapaikkaa hakiessa. Ikävä vain, että sitä islaminuskoa he eivät jätä koskaan. Helluntailaisuutta kantaa myös moni ei-uskova suomalainen juuri sen helppouden ja muodikkuuden tähden.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Valkeakosken murhaaja

   Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
   Maailman menoa
   182
   10952
  2. Valkeakosken sekopää murhaaja.

   Itselläni on 3 teini ikäistä tytärtä ja tämä tapaus on herättänyt minussa tosi paljon surua ja vihaa. On käsittämättömän
   Valkeakoski
   142
   2037
  3. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

   Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
   Sinkut
   241
   1374
  4. Sille yhelle vaa

   Viime aikoina oon miettinyt sun juttuja aika paljon. Vaikka en oo saanu susta vielä kunnolla selvää kuvaa, jotenkin tunt
   Ikävä
   61
   1000
  5. Kiitos kun annoit värejä elämääni

   Edes pienen hetken. Sellasiakin mitä en muuten näe ;) ❤️
   Ikävä
   53
   900
  6. Hiljaista on

   Ei kuulu viestiä 😘 pallo on sinulla Mies, odotan!
   Ikävä
   60
   848
  7. Nainen, se kun olit joskus niin vakavana

   ja naama peruslukemilla, toisinaan silloinkin kun kuuntelit juttujani. Se ilme on jäänyt lähtemättömästi mieleeni. Mitäh
   Ikävä
   42
   747
  8. Onhan sulla

   Nainen nyt varmasti kaikki hyvin.
   Ikävä
   52
   699
  9. Kysymys iltaan

   Kuinka kuuma kaivattusi on celsius-asteikolla?
   Ikävä
   42
   679
  10. Olen ylpeä sinusta

   nainen. Vaikutat "vanhalta" tekijältä. Olet aarre tälle touhulle ja uskon että pääset vielä pitkälle jos haluat. Ehkä sa
   Tunteet
   25
   675
  Aihe