Harmittava mustasukkaisuuden aihe

pahvimummo

Harmittavaa, kuinka mustasukkaisuus voi pilata asioita.

Mustasukkaisuus on sellainen asia, että hyvin nopeaan siitä tulee pariskunnan kesken jonkinlaisia esteitä. Esimerkiksi toinen jättää kertomatta asioita, vaikka olisivatkin ihan tavallisia ja viattomia juttuja. Aikojen kuluessa se voi jäädyttää parisuhteen.

Olen mustasukkainen ja jollakin tavoin kontrolloiva. (en mielestäni kuitenkaan kovin pahasti, silti liikaa)Mustasukkaisuuden tunteet ja epäilykset, pelot, voivat kuitenkin olla niin voimakkaita, ettei sitä kaikkea pysty salaamaan toiselta. Sitten ne kysymykset. Nehän piinaavat sekä kysyjää, että toista osapuolta.

Mustasukkainen ihminen tuntee pakon kysyä ja punnitsee ja taistelee mielessään, ettei kyselisi, mutta kysyy kuitenkin, koska tuska, epäilys ja pelko on niin suuri. Kyselyjen jälkeen tulee kuitenkin morkkis. Miksi kysyin, miksi epäilin, miksi ihmeessä? Olisin yhtä hyvin voinut olla kysymättäkin tai sanomatta mitään. Miksi en vain kestänyt sitä omaa tuskaa ja pelkoa ja antanut toisen olla?

Pitääkö aina pelon ja epäilyksen tullessa päästä elämään läpi se tuska kaataen sen kaiken toisen päälle? Onko se sitä, ettei jaksa itse pelkoaan ja tuskaansa omasta olostaan kantaa? Onko se sitä, että pitää itseään niin huonona, ettei kukaan voi niin paljon rakastaa? Onko se sitä, ettei ole koskaan saanut tuntea sitä todellista ehdotonta rakkautta vanhemmiltaan ja sitten aikuisena se kaikki näyttäytyy näin, pilaa osaltaan parisuhteen? Kuinka ihmeessä päästä sellaisesta käärmeestä eroon?

Tämä on tietenkin myös itseluottamusasia, mutta tuskin kaikki huonolla tai vaihtelevalla itseluottamuksella varustetut ihmiset ovat kuitenkaan mustasukkaisia. Miten he tai muut ajattelevat, tekevät? Onko elämä siltä osin aina helppoa, kun elää suhteessa, jossa toinen on hyvin sosiaalinen ja ottaa herkästi kontaktia muihin.

Itsellä on koulutusta, harrastuksia ja sosiaalinen työ, sekä paljon ystäviä. Tämän ei pitäisi siis olla mökkihöperövaikutustakaan.

2

70

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • jassuonmustis

   jasmiini_kukassa eli bella__n on mustasukkainen Liimataisesta.

   • eirakkauttasaa

    Jasmiini eli bella__n on todella mustasukkainen Liimataisesta, näkee hänet huoneessakin jokatoisena nikkinä, voi bella et ikinä saa suurta kohdettasi, jotan tyydy vaan itseesi, mutta muuta tyyliäsi niin elämäsi vois olla antoisempaa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puhut olevasi hyvä ja kiltti ihminen

   Mutta todellisuudessa oletkin itsekeskeinen ja omahyväinen. Kaiken pitää pyöriä sinun ympärilläsi, kuten esimerkiksi tää
   Ikävä
   156
   1802
  2. Kimmo Kivelä mikä pösilö.

   Kirkkoherra kehtaa kitistä saamastaan kunniamerkistä. Onpa törkee äijä. Ei niin pientä ojaa että meidän kirkkoherralla
   Kiuruvesi
   23
   1267
  3. Olisin halunnut...

   Olisin halunnut jutella kaikki asiat selväksi. Olen joskus kirjoittanut tänne huonossa mielentilassa ja todella ajattele
   Ikävä
   90
   1147
  4. Nainen kaunokainen

   Mitä teet tänään illalla?
   Ikävä
   45
   1143
  5. Paljonko sinulla nainen on velkaa tai säästöjä?

   Sitä tässä mietin jatkoa ajatellen.
   Ikävä
   111
   954
  6. Kulta miten menee

   Mitä tunnet nyt.
   Ikävä
   68
   928
  7. Tänään on mun viimeinen päivä kanssas Sun

   Tänään on mun viimeinen päivä Kanssas sun, täydellinen Ennenkuin mun mentävä on Kaihtimien välistä valo Tunkeutuu uniisi
   Ikävä
   192
   866
  8. No jos sulla on muitakin ottajia

   niin siitäpä sitten vaan. Ehkä niitä on sitte helpompi lähestyä! Eikait tämmöistä vaikeaa ujoa tapausta hittovie kannata
   Ikävä
   46
   842
  9. Nyt faktoja tiskiin mies

   Kerro kaikki syyt miksi en kiinnosta. Arvaan jo joitain, mutta haluan kuulla ne sinulta.
   Ikävä
   68
   821
  10. Palasina edelleen ja paras pala hukassa loppuun asti

   💞 Mä et ketään viereeni kaipaa Itselleni toistelen et kaikki hyvin on En tahdo et kukaan Perääni soittaa Helpompi on o
   Ikävä
   113
   814
  Aihe