Attack on titan

Mooiikkaa

Eli en ainakaan löytänyt tällaista keskustelua aikaisemmin. Eli mitä mieltä ootte tosta sarjasta? En oo ite kattonut paljoo mitään animea. Olen nyt kuitenkin tämän vuoden aikana niin useasti törmännyt kyseiseen sarjaan että oli pakko googlata että millanen on. Oon siis lukenut suht paljon juonta ja niistä henkilöistä. Mulla vain on koko ajan sellainen olo että voisinko katsoa tota sarjaa vai pitäisikö odottaa vielä pari vuotta. Näyttää nimittäin se ensimmäisen jakson lyhyt katsaus aika raa´alta, mutta juoni on vain jotenkin niin mielenkiintoinen, että mietin vaan koko ajan että mitä sitten tapahtui. Piirros jälkikin on ainakin omasta mielestäni hyvä. Katon tosi paljon elokuvia ja sarjoja ja etin nyt jotain uutta. Haluisin vain kysyä että minkä ikäsinä katsoitte tota?
Meneekö sarja ekaa jaksoa enään raaemmaksi? Olen nimittäin vain huomannut että usein ensimmäinen ja viimeiset jaksot ovat niitä "toiminnallisimpia/hurjimpia". Muutenkin yleinen mielipide ja spoilerit ei haittaa. :)

6

2987

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ayahina

      Attack on Titan on yks mun lempi anime sarjoista!
      Katoin ensimmäisen kerran ku olin 14 (nyt 15)
      Mun mielestä aot ei oo raaka yhtään, kun tykkään kattoo ton tyylisii animeita paljon. Suosittelen katsomaan sitä ja jos alkaa tuntumaan liian raa'alta ni ota vaikka pieni paussi ja jatka myöhemmin :) Attack On Titanista ilmestyy toka kausi huhtikuussa 2017!
      Ja jos muutkin animet kiinnostaa ni suosittelen näitä:
      -Tokyo Ghoul (voi olla joidenkin mielestä raaka, mutta ite rakastan!)
      - Ao Haru Ride (romanttinen sarja, suosittelen kyllä lukemaan mangan koska tästä tehty vain yksi anime kausi ja tarina jäi kesken, mutta jatkuu mangassa.)
      - Kimi no todoke (romanttinen myös)
      - Servamp
      - Orange (romanttinen)

      Animee voit katsoa sellaselta sivustolta kuin kissanime. (voi avata jonku mainos-sivuston mutta sulje se sitten nopeesti ni toimii.)
      Ja mangaa voi lukea sivustolta kissmanga (sama juttu mainos-sivuston kanssa)

      SPOILER!
      jos alat kattomaan sitä tai lukemaan sitä mangaa, niin varaudu siihen, että ehkä juuri sun lempihahmo voi kuolla. Joku sanoo että Levi kuolee ja en oo ihan varma kuoliko Armin vai ei. Ja marcon kuolema sai mut itkemään pari päivää.

      • Mooiikkaa

        Joo itekin oon 14 nyt ja en oo kattonut tai lukenut enne mitään tommosta ilmeisesti nimeltään animea ja mangaa (anteeks jos oon ihan pihalla :) innostuin nyt vain pari kuukautta sitten kattomaan niitä jotain vanhoja sarjoja ja kun kattelin yhen uuden musiikkivideon reactio videota, niin ajauduin vahingossa katsomaan ton attack on titan lyhyen reaktio videon ja jonkun parin minuutin päästä olin vaan sillain että, joo ei ikinä, tää on ihan hirvee ja lisään tän välittömästi listalle asioista joidenka kanssa en halua olla missään tekemisissä. Sit parin viikon päästä satuin eksymään toiseen saman tapaseen videoon jonka sitten katoin loppuun ja siitä asti sitten oon vaan "väitellyt" itseni kanssa että voinko kattoo kysestä sarjaa.
        En ees tiedä mikä mua kiinnostaa niin paljon sarjassa jossa on jotain ihmisiä syöviä titaaneja? Päätin nyt kuitenkin alkaa kattoon ainakin ekan jakson tänään.
        Oon myös kuullut tosta ne jotkut kuolee ja en tiiä onko koko sarjalla mitään yhteistä, mutta mulle tuli ensimmäisenä mieleen joku japanilais versio game of thronesista (en oo kylläkään kattonut kyseistä sarjaa mut kuullut oon)

        Mun lemppari on ainakin näin alkuun Eren. Sen perusteella mitä oon lukenut ja kattellut jotain pieniä pätkiä. Musta on myös hienoa että noi hahmot on jotenkin sellasia et ne ei oo sellasia jatkuvia sankareita joille ihmiset hurraa ja jotka selviää kaikesta niinkun joku superman. Jos tajuatte mitä tarkoitan. Toivon että se ei kuole ainakaan pysyvästi, onhan se sentään päähenkilö ainakin näin olen ymmärtänyt. Toisaalta ei sitä koskaan tiedä mitä ihmiset keksivät.

        Eikä taida olla käännetty ainakaan vielä suomenkielelle edes takstitystä, vaikka ei enhä haittaa kauheasti kun ymmärrän englantia kuitenkin aika sujuvasti. Mitään muita kieliä sitten en osaa. Täytyy käydä katsomassa tuo sivu, oletin itse että täytyy etsiä vain youtubesta, mutta kiva jos on joku sivu jolta voi katsoa ja lukea :) Vilkaisen myös nuo toiset sarjat.


    • Mooiikkaa

      Juuri eilen illalla sain katsottua joskus kahdentoista jälkeen koko sarjan. Ja nyt mun täytyy perua lähes kaikki mitä siitä aluksi ajattelin.
      Onneksi aloin katsomaan. Eikä se ollutkaan niin raaka kun ajattelin, vaikka joissain jaksoissa tuli sallainen olo että pysäytänkö hetkeksi tai kelaanko kun edelleen tapellaan, mutta en sitten skipannut mitään, onneksi.
      Sanon edelleen että mun lempi hahmo on Eren ja viitos jaksossa mun ilme oli suunnilleen aika sama kun Arminin :D Vieläpä 2 kertaa.

      Täytyy nyt myöntää että meen ihan varmasti ostaan ton sarjan myös luettavaksi, ainakin ne osat jotka nyt on ilmestynyt. Halun niin tietää miten se jatkuu!
      Tää tuntuu olevan nyt lähes sama tilanne kun sillon kun luin ekan kerran Harry potterit. Kattelen varmaan syys lomalla viä uudestaan ton ekan kauden.

      Suosittelen katsomaan. (En ihan kaikkia) koska se kuitenkin on joissain kohin vähän, ömm, sanotaanko että en olisi katsonut vielä ainakaan vähän aikaa sitten itse ja jotkut kohdat oli semmosia, että mietin skippaanko. Toi oli tietenkin vaan mun mieli pide, että en sano etteikö joku vais kattoo, ehdottomasti yksi mun suosikki sarjoista.

      Yritin myös kattoo tota kissanime sivustoo mutta ei päästänyt mua sisään. Ehkä oli vain sillä hetkellä jotain pientä, koitan myöhemmin taas uudestaan.

      Täällä voi sitten edelleen keskustella tosta sarjasta, en ainakaan löytänyt juurikaan tämmösiä keskusteluja.

    • outo_lapsi

      Riippuu kuinka herkkä oot. Ite olin n.11 vuotias ku katoin sarjan, ja kaikki kuolemat vaa nauratti. :D (saatan kyllä olla vähä erikoinen lapsi)

    • eiinimeä

      Vanha keskustelu mutta jos joku muu etsii koskus tietoa samasta asiasta niin tässä on oma mielipiteeni.
      Katselin itekkin 14 vuotiaana ekan kerran tuon sarjan ja toisinaan voi mennä raaksi koska... no sarjan koko ideo on ihmiskunnan selviytymis taistelu titaaneja vastaan joten siitä voi ehkä jo jotain päätellä, ettei ole ehkä mikään kaikkein iloisin ja positiivisin sarja jota katsella. Ehdottomasti suosittelen kyllä kaikkia kokeilemaan, jotka pohtivat alkaisiko katsomaan, kyllä sen aika pian huomaa että pystyyko katselemaan vai ei ja sitten voi lopettaa.

      Virallinen ikäraja tuollehan taisi olla 15 (omata mielestä ihan kohtuullinen) mutta ikärajat ovat yleensäkkin vain suuntaa antavia, ei suoria rajoitteita tai sääntöjä.

      SEURAAVA EI TULE SISÄLTÄMÄÄN SPOILEREITA SARJAN JUONESTA
      mutta jos joku ei halua kuulla yhtään mitään milainen tuo sarja on niin alköön lue tätä pidemmälle

      Ensimmäinen kausi on melko pitkälti vain melko perus (ehkä toisinaan astetta rajumpaa) väkivaltaa/raakuutta/kauhun tapaista. Eli kyllä hahmoja/ulkopuolisia tulee kuoleemaan ihan reippaasti. Verta ja joissain tapauksissa esim kylkiluita voi näkyä, mutta ei varsinaisesti mitään sen "tarkemmin kuvattua".

      toisella kaudella melko pitkälti samat kuviot, mutta sanoisin että ehkä hiukan enemmän "ahdistavia" tai/ja "rajumpia" kohtauksia toisinaan.

      kolmos kausi (vaikkei ole vielä tullut) mutta mangan mitä olen lukenut, en voi tietenkään sanoa paljoa paljastuksia, mutta omasta mielestä (jos eivät sensuroi/leikkaa pois) asiat voivat käydä ehkä hiukan "poliittisemmiksi" ja enemmän osaksi sen tapaista toisellaista julmuutta suntaan ja toiseen. Enempää en voi sanoa, ne jotka ymmärsivät, ymmärsivät.

      SELOSTUS LOPPUU

      Mutta tietenkin on saki vain minun näkemykseni ja niinkuin jo tuolla on hoettu se on jokaisesta itsestään kiinni, mutten nyt itse ainakaan ihan kellekkään "tavalliselle" 10 vuotiaalle näyttäisi, toisaalta en tiedä mitä kaikkea ne nykyään kattelee, kuitenkin. Yritin kirjoittaa tämän mahdollisimman puolueettomasti. Ja koska omaan mieli piteeseeni vaikuttaa myös veli joka nyt 12 eikä pysty katsomaan juuri mitään narutoa tai fullmetal alchemistia hurjempaa, mutta meitä on monenlaisia. Toivottavasti tästä oli ehkä apua jollekulle kuka miettii samaa.

    • Aot

      Aot on paras sarja ikinä, ei oo ainakaa mun pielestä liian raaka (oon 11) . Suosittelen:3

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4643
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1784
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      31
      1459
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe