Juho Suoramaa ja Paula Ilen, VOK-rahojenkäärijät?

vitutus_maximus

Katsoitteko eilen yllättävää kyllä, Yleltä tullutta ohjelmaa vastaanottokeskuskusetuksista? Rauman Vokissa laskutetaan häiriintynyt 146 euroa vuorokaudelta valtiota, suomen 4. törkein kusetus tästä aiheesta. Onko tuo suoramaa se sama raumam boja-pelle joka matuttaa raumaa ja käärii vielä törkeästi ylihintaa ilmeisesti itselleen ja muille matufanaatikoille?

28

1796

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hiutgh

      Parasiitit ilmestyvät monilukuisena kuin tyhjästä kun isännän kuolema lähenee..

      • trump12345

        Muslimi paskiaiset ovat vallaneet Rauman.nuo kamelinkusenjuojat.lampaannussijat.rumatpaskiaset


    • Lonsi

      Sama jätkä,pilannut Rauman idyllisen pikkukaupungin muslimimatutuksellaan

    • Näillä_mennään

      Juho on fiksu kaveri. Hän tajusi jo nuorena, että fyysinen duuni on myrkkyä eikä keräännytä hilloa purkkiin. Eli ei muuta kun kadehtimaan
      Yleensäkin: SPR: rules.

      • raumanboikkk

        Sanoo Juho itse!


      • RBo

        Muslimipaskiaistien ystävä Suoramaa,Suomen mädättäjä


    • Eioleenäämukavaa

      Laittakaa sen suoramaan osoite asukeille niin on suoratie valittaa olosuhteista.Itse ole heidän tuijottamiseensa jo kauppojen jonoissa ja hyllyjen väleissä kyllästynyt.
      Tuollainen tuijottaminen ei ole täällä tapana sen voisivat nämä vokkityötään tekevät niille kertoa kuten myös liikkumisen laumoina koko pyörätien täydeltä kyllähän he näkevät etteivät paikallisetkaan niin tee eivätkä huutele ulkomaankielisiä kommentteja ohi ajaville tai vastaan tuleville.

      Kyllä tapa on alkeellinen ja kertoo tulijoista paljon.

      • Tiiraillaan

        Halvimmat kustannukset/henkilö/vrk Vaasassa 22,00 euroa ja Kotkassa 27,00 euroa. Raumalla neljänneksi kalliimmat koko maassa eli 146,00 euroa/vrk eli hotellien hintatasoa.
        Siitä on helppo laskea x henkilö.Rahaa palaa ja paljon.Veronmaksat kiittävät
        avokätisestä rahankäytöstä.
        Miksi turvapaikanhakijat on sijoitettu bisnesmiesten ylläpitämiin asuntoihin,kun kaupungilla on edullisia vuokra-asuntoja ?


    • raumaraumalaisille

      Kaupungin vuokra-asunnot ovat valtion arava-rahoitettuja. Niissä ei voi asua ulkomaalaiset. Tarkat säännöt ketkä voivat edes hakea kaupungin vuokra-asuntoihin. Itse asun, ja ehdottomasti sitä mieltä, että ulkomaalaiset pitää laittaa omiin taloihinsa keskenään. Ovat niin ylpeää ja hienoa porukkaa olevinaan. Tosin ihmetyttää ettei kaupunki esittele näitä vuokrataloja missään, meidänkin talossa on jopa tyhjiä asuntoja? Eli eronneita pareja, joiden pidettävä 2 osoitetta että tukiaiset juoksee.

    • suoranarmaa

      Odotetaan juho suoramaalta, joka koko satakunnan matuttanut ja itse näyttää elelevän leveästi, jonkinlaista vastausta. Mihin rahat juoksee? Merikoulun takaisen , aiemmin tyhjillään tai liettualaisten tvo-työläisten osittain kansoittaman kälyisen, nykyisen matukerrostalon oikeat omistajathan on helppo selvittää. Suoramaan lässytyskommentit jostain alkuvuoden alikäytöstä, minkä heti vaihtoi noin kuukauden periodiksi, oli parasta viihdettä Länsisuomesta pitkään aikaan. Saunailtoja?

    • suoranaarmaaa

      Juuri tämän takia älkää ihmiset menkö niihin kusetuksiin, kun lapsia seisoskelee SPR-keräyslippaan kanssa marketeissa, ne rahat lienee menee suoraan tuon MOT-ohjelman kertomien SPR:ää hyväksikäyttävien ja siinä mukana olevien bisnenmokuttajien pohjattomiin taskuihin.

    • kapitaaliali

      Tervehdys.
      Täällä tuntuu olevan kaipaamaani populaatiota. Olen itsekin asuntosijoittaja en mamuille, vaan suomalaisille sosiaalipummille.
      Homman nimi on seuraava, vuokraan asuntoja, mutta ainoastaan varattomille ihmisille. Siis sellaisille ihmisille, jotka eivät itse kykene maksamaan vuokraa.
      Kaupunki maksaa vuokran minulle ja takaa, että asunto palautetaan suht samanlaisena, kun vuokralainen lähtee pois. Nyt on 9 asuntoa vuokralla ja 4 tyhjillään. En ota ´´tavallisia´´ vuokralaisia vaan yhteiskunnan alemmalla tasolla olevia ihmisiä, jotka eivät saa edes takuu vuokraa hommattua. Niin, siis tunnistin kirjoituksistanne, että olette juuri tätä porukkaa ja vihaatte meitä kapitalisteja.
      Jos siis tarvitsette asuntoa ja kaupunki maksaa vuokran, ollaan yhteydessä.
      Laitan sitten yht.tietoja.
      P.s ei mielellään kaksiota suurempaa, niissä on paras tuotto.

      • Anonyymi

        Kelpaisi kaksio vaikka kela tällä hetkellä viivyttää yksiön sopimusta,ei näy koneella vaikka tiputin 30.11.kuoren sisään.
        Alkaa olee kylmä mökissä syrjäkylällä..puut on lopussa auto rikki ja poljen 6km kaupunkiin päivittäin.. pakkaset pahenee,yöuni vähissä
        Mitä olis tarjolla,jos jotain jäljellä? Autotalli tms muuttotavaroille haussa myös.
        Toki luen tuota ylempää vasta nyt( nimimerkille "kapitaalisti")
        0 neljä yksi neljä 7 neljä 69yksi 7.


    • Oikaisua

      MOTssa ei kerrottu yllä väitettyä. Kateelliset Odinin Soturit ovat asialla valheineen, koska eivät uskalla partioida pimeässä.

      VOK Raumalla on hyvä asia meille kaikille suomalaisille ja pakolaisille.

      • polarbear83

        Et säkää taida olla asioista ihan 100% perillä, ko tollasta paskaa suustast päästät tai sitte oot pesun kestävä suvakki, mitä matut panee perseesee ....

        Ois vaa hyvä tietää et millai nää rintamakarkurit o hyväks suomel ??


        No sä varmaa tykkäät matuist mut kaikki ei tykkää et niit o täs kyläs saatikka suomes ylipäätään ..
        ja turha vinkuu ko matu tekee sulle tain sun läheisilles jotai ....

        Mukava seurat ko sienii vetävä suvakki vikisee tääl asioist mist se ei tiiä tuon taivaallistakaa :D :D


      • rauma-repola

        Tapa ittes suvakki paskianen!


      • realraumanpoik
        rauma-repola kirjoitti:

        Tapa ittes suvakki paskianen!

        Hyi vittu mitä suvakkeja!


      • Polarbear83
        realraumanpoik kirjoitti:

        Hyi vittu mitä suvakkeja!

        Nimeomaa !!!! Suvakkei ei kaivata ...
        Suvakit ja matut merikonttii ja ensmäsel kiinaa meneväl laival pois täält


    • Trauma

      Miettikääpä suvakit vähän. Soldiers of odinit on väitetty rasistiseksi järjestöksi. Mikä soldiers of Odin järjestöstä tekee rasistisen?
      Tiedotusvälineet puhuu passaa katupartiosta. Tiedotusvälineet jättää myös kertomatta suurimman osan maahanmuuttajien tekemistä rikoksista!!!! HERÄTKÄÄ SUVAKIT NYKYAIKAAN. Terv. Huolestunut kansalainen

    • Vänrikki1980

      Käykäähän Syyriaan ja menkää pommien alle. Katsotaan sitten jatkuuko ihmisvihaajien uho. Jouduitte sotaväestäkin pois kruunun raakkeina.

      • Gysynvaan

        No jospa nää matut edes olisivat syyriasta, missä se on sota just on. Irakissa ja Afganistanissa on käsittääkseni rauhallisiakin alueita. Kyllä mä tänne ottaisin ennemmin Aleppon lapset ja naiset, kuin nää partalapset. Ymmärrän et ihmisiä pitää auttaa, mutta 20-40 v miehet oikea kohde?


    • suivakki

      Jos nyt kirjoitustyylistä jotain voi päätellä, niin sama katkera typerys kirjoittaa suurimman osan teksteistä eri nimimerkeillä.
      Mikä on elämässä mennyt pieleen, kun on noin katkeroitunut.
      Olen pahoillani puolestasi, että elämäsi pyöriin matujen ympärillä ja suvakkeja haukkuen.
      Mieti, matut on pilannut sinun elämäsi ne pyörii mielessäsi, et pääse heistä millään eroon, et voi tehdä mitään asian korjaamiseksi.
      Samaten suvakit, et voi tehdä heillekään mitään.
      Kehotan sinua hirttämään, tai vaihtoehtoisesti ampumaan itsesi.
      Voit myös jatkaa elämää luuserina ja jopa olla enemmän luuseri.

    • tahtooelpymään

      Raumalaiset on kutsuttu vieraiksi vokkiin oikein sanomalehden sivulla. Varustajanvaheelle toivotetaan tervetulleeksi-tosin vain pihalle! Hah hah.
      Vokin vapaaehtoistyöntekijöille järjestetään jo toistamiseen virkistys ja elpymispäivä. Matut ovat tunkeutuneet kristillisen seurakunnan tiloihin useita kertoja, tässä nähdään heidän ystävällisyytensä; että raumalaiset pääsevät vastavierailulle lokakuiselle vokin pihalle. Järjestäkää elpymispäiviä kaikille raumalaisille jotka ovat väsyneitä.

    • Paronalhosta

      Tuntuu mukavalta saada kutsua ja tutustua uusiin ihmisiin ja ketoa heille Raumasta ja vaihtaa muutoinkin kuulumisia.

    • Käämit_palaa

      Suoramaa vois nyt kommentoida vaikkapa suomen 4. kalleimmasta vokista, tai vaikka miten syysiltamat meni vokissa, tai vaikkapa viime sunnuntaita kun 3 raumalle tunkeutunutta matua joukkoraiskasi alaikäisen.

    • v..tuettävit...ttaa

      juho suoramaa, joka viime joulukuun infotilaisuudessa Raumalla kertoi, että harjavallan vokissa suurin osa asukeista on korkeasti koulutettuja insinöörejä. Olivat hänen puheiden mukaan siis ensimmäisten viikkojen aikana järjestäneet paikalle insinööritoimistosta väkeä tekemään testejä näille matuille. Olivat tulleet siihen lopputulokseen että n. 90 % harjavallan 300:sta matusta on korkeasti koulutettu.

      Joku saatanan suvakki nousi siellä pystyyn ja kertoi laskeneensa, että ei tämä lysti maksa meille kun 50 centtiä päivä.
      No ei varmaan maksakkaan kun laskee mukaan kaikki 5,5 miljoonaa Suomalaista. Ja loppujen lopuksi summa taitaa olla lähempänä euroa. Sitä täällä sitten maksaa jokainen työtön, lapsi, vammainen ja eläkeläinenkin. Mistä ja miten ne sitä sitten maksaa tarina ei kerro.

      Ministeri orpo kertoi että tämä miljardi joka nyt menee tähän saatanan paapomiseen ei ole keneltäkään pois ja rahhaa löytyy kyllä. No kerro se niille 8000 kodittomalle Suomalaiselle, että miten helvetissä näille 30000 matulle löytyi muutamassa kuukaudessa majoitus ja TÄYSYLLÄPITO.

      No valtion velvollisuus ja rahat loppuu parin vuoden päästä, jolloin nämä vokit tulevat kuntien maksettaviksi. Silloin voidaan sanoa että kotiutus ei ole onnistunut ja se on Suomalaisten syy. Nopeasti laskettuna vuodessa kertyy rauman hinnoilla parista sadasta loisijasta sellattii 10 miljoonan menoerä. Kunnalle!

      ME TIENATAAN TÄLLÄ

    • RaumanYrittäjienJäsen

      Vastaanottokeskus on erittäin tervetullut.

      Se tuo rahaa paikkakunnalle. Muutoin joku muu kunta vie keskuksen.

    • Vatuttaa

      Raumalla on 2 vokkia. Miksi puhutaan vain SPR:n vokista? Ei se toinenkaan mikään puhdas tapaus ole.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3299
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1331
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1116
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      15
      1062
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      989
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe