Supon elektroninen valvonta

Litirumlatarum

http://www.hs.fi/kotimaa/a1476496783800

Kun Hesarin sivuille ei pääse kommentoimaan muut kuin kakarat, jotka käyttää Facebookeja, twittereitä sun muita kakaraskeidapalveluita, niin ajattelin sen sijaan kommentoida tänne, koska en kyseisiä palveluita tarvitse, saatikka ole niistä kiinnostunut höykäsen pöläystä.

Nimittäin yo. linkin sivulla Hesari johdattaa lukijan uskomaan, että mamuja valvotaan HF-taajuuksilla. Sen vaikutelman saa linkin kuvasta, missä suurimpana näkyy jo vuosikymmeniä sitten poistettu Ratakadulla Supon katolla sijainnut logperiodinen hf-antenni. Kuvatekstin mukaan mamuja valvotaan elektronisesti. Osoittaa taas Hesarin toimituksen täydellistä asiantuntemattomuutta kaikista yleisistä asioista.Eivät edes sen vertaa vaivaudu paria kadunkulmaa katsomaan onko siellä tuon näköistä antennia nykyään enää ollenkaan jos noin pelottaa.

Kyllä se valvonta tapahtuu vähän pienemmilläkin taajuuksilla ihan hyvin.

14

202

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • finninaama_vm69

      Hmm, kakarat... Kovin nuoret eivät viitsi käyttää Facebookia, koska heidän vanhempansa ovat siellä. Facebook on keski-ikäisten temmellyskenttä, joten kakaroista en olisi niinkään varma. Onneksi on MV-lehti, johon kuka tahansa voi kirjoittaa kommetteja.

    • jnhdbgf

      Ei tarvitse kuin sähköpostin.

      http://www.hs.fi/sivu/kommentointiohjeet/

      KOMMENTOINTIOHJEET

      Miten voin ottaa kantaa HS.fi:n uutisiin?

      Uutiseen liittyvät kommentit löytyvät uutistekstin alapuolelta. Kommenttien yhteydessä on myös lomake, jonka täyttämällä voit lähettää oman kommenttisi aiheesta. Kaikkia HS.fi:n uutisia voi kommentoida.

      Kommentointi ja muiden nimimerkkien kommenttien arviointi edellyttää kirjautumista.

      HS.fin uutisia voi kommentoida vain rekisteröimällä itselleen käyttäjätunnuksen ja kirjautumalla palveluun tällä tunnuksella (sähköposti). Myös muiden nimimerkkien kommenttien arvioiminen vaatii kirjautumista. Kirjautumispakko parantaa kommentoinnin laatua.

    • iuhfdx

      Hyvä että SUPO valvoo, lisää valtaa SUPO:lle, rehellisten ei tarvitse pelätä valvomista koska teot kestävät päivän valon.

      • yksityisyys_kunniaan

        Yksityisyyden suoja kuuluu myös rehellisille! Myös rehellisen ihmisen tekemisiä ei kuulukaan valvoa, vain rikollisia pitää valvoa.


    • k-----------------

      Onko Ulkoministeriön Merikasarmin katolla vielä HF-jagiantennit?

    • mitävielä

      ei ole koskaan ollutkaan.

      • MerikasarminC-rakennus

      • MerikasarminC-rakennus

    • oohooheehoo

      Hah, kuka tollo nuokin haravat on tuonne katolle kyhännyt lintujen levähdys paikaksi? Eihän noissa epävireisissä vaaka yageissa ole tarpeeksi gainia edes Nagoyan rotanhännän vertaa. 160 m ja osin 80 m kuuluvaisuus sama kuin rompestorilta hankitulla puolikkaan LA-kepillä kuuntelisi ilman 600 W linukkaa ja vielä 20 m bandillakin on kuuluvuus kuin Sirion Gainmasterilla 2 m bandia kuuntelisi johto irti. Jos pihassa on 30 m tai isompi Pohjanmaalla hitsattu teräsristikkomasto (huom. hyvin maatettu!) kaksilla haruksilla ja päässä on paksusta johdosta tehty windomi niin alkaa yhteyksiä kuulumaan aina Tammimäkeen ja etenkin Pohjanmaan Nopankylään saakka, ainakin kanavalla 3737. Kulomäellekin kuuluisi mutta siellä ei taida olla enää ketään pyörittelemässä rumpua. Muistaa vaan kertoa foorumilla ennakkoon että yrittää saada mäkikusorinkulaa Merikasarmilta Jouppiskalle ja Tammimäkeen. Heikommat asemat saa kuuluviin kun tilaa Lapualta vähähäviöistä Aircelliä ja laittaa rigiksi kerholla säädetyn Mopen.

      • mopokiihtyy

        Hohohoijaa noita lällärivetelyksiä! Ei harmainta aavistusta mistään, niin pitää yrittää lyödä lekkeriksi sekin vähäinen järki. Arvaan heti koolisi.


      • nosiittävaan

        Tuo onkin tärkiää että käy foorumille ilimottautumas jos on menos Tammimäkeen rumpua pyörittään ja jos ei osaa kirijuttaa niin laittaa vaikka kaverinsa laittamaan viestin foorumille ja käy pyörittämäs rummun valmiiksi 28uspille ja neuvoo mitä pitää painaa peukalol kun mikkiin huutaa.


    • Sivistys

      Minulla tulee sanasta lälläri mieleen joku lapamatoon verrattava lihava persjalkanen vetelys, jolla housut roikkuu ison ja ihrasen mahan alla ja persvako pilkistää takana. Lisäominaisuutena on kaljapullo kädessä ja tupakannatsa toisessa Hankkijan lätsä saastasen puolikaljun pääkopan peittona. Puheet on jotain käsittämätöntä murretta eikä tuollainen pläjäys osaa edes yhtä ainoata selväjärkistä lausetta sanoa. Sanasto on naisen elimiä ja muita supisuomalaisia kirosanoja tulvillaan. Entisaikojen tukkijätkäkin oli sivistyneempi.

      Tuntuuko tutulta?

    • vesi2o

      Minullakin vähän samanlainen kutinan että homoja ovat. Koskaan en oo naista siellä kuullu.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      146
      10536
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3013
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2829
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2127
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1868
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1699
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1626
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1587
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1543
    10. 82
      1418
    Aihe