Hyvä Enkelipallo tai joku muu IOK:n suomentaja,

TahtooTietää

Voisitko kertoa minulle mitä olemme, jos emme ole mitään. Kun sanotaan, että olemme Yksi ja rakkaus, eikä meitä ole, niin kadotammeko tietoisuutemmekin? Kuinka voimme kokea rakkauden, jos tavallaan kadotamme oma itsemme. Lähinnä masennun iok:n "ilosanomasta".... vai onko tässä kyse maallisen persoonan kuollettamisesta niinsanoakseni?
Koen ykseyden siksi, että luotujen välillä vallitsee ainoastaan rakkaus ja tasa-arvo.

Kiitän vastauksista, olen aikalailla eksyksissä ja jumissa 😟

6

97

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllä me olemme ykseys eli tietoisuus ja mieli. Yhteisessä mielessä tavoitamme kaikkeuden eli täydellisen rakkauden, emme menetä mitään ainoastaan epätosi häviää
      Kun sanotaan että emme ole mitään, kirjaimellisesti sellaista lausetta ei liene kurssissa lainkaan. Sen sijaan kehon merkitys on väliaikainen. Kehon kuolema ei ole mitään, tietoisuus jatkaa ja pysyy. Kun anteeksianto on oivallettu täydellisesti, - kurssi kertoo että yksilön mieli on muistanut alkuperänsä - silloin kehon "elämä" on tehnyt tehtävänsä eikä sillä sen jälkeen ole mitään merkitystä.
      Jos sinulla on mahdollisuus vaikkapa kirjastosta lainata Kurssi lue sieltä loppupuolelta se osa Opettajan käsikirja saat hyvän "alustuksen" varsinaisen kurssin opiskeluun.
      Kirjaimellisesti Kurssi opettaa että ihminen on ajatus Jumalan mielessä. Ei kehoa eikä maailmaa vaan ajatus yhteisessä mielessä
      Milloinkaan et voi hävitä minnekään koska olen/t ajatus Jumalan Mielessä

      Kurssi puhuu mielen sisällöstä ja käytöstä ei kehon eli maailman ts. muodon asioista.
      Alkulause: Ihmeiden oppikurssi on mielen muutoksen kurssi.
      Ei ohimennen lukaistava iltalukeminen vaan oppikirja kurssi sekä työkirja ohjeineen joka aukeaa vasta kun tehtävä kerrallaan testataan ja sovelletaan käytäntöön itse kunkin opiskelijan omassa mielessä.
      Ohjeissa on pyyntö että ota vain yksi tehtävä päivässä jotta mielellesi jää aikaa omaksua sisältö.
      Sanomaa ei tarvitse yrittää väkisin ymmärtää kunhan etenee omaan tahtiinsa ja luottaa että omaksuminen kyllä tapahtuu.

      • Kehon elämän laitoin lainausmerkkeihin koska keho ei elä, siinä ajatuksessa keho ei ole mitään. Mieli ja tietoisuus (henki) elättää kehoa tarpeellisen ajan. Aikaa on riittävästi koska jokaisen anteeksiantamattoman ajatuksen vuoksi luon itselleni lisää aikaa - erillisyyttä. Aika muodostuu mielikuvasta eli uskomuksesta että olen erillinen. Synnyn uudelleen erilliseksi kunnes oivallan....ja annan anteeksi itselleni


    • TahtooTietää

      Aivan loistavalla tavalla selitetty! Kiitos!
      <3 <3 <3

    • Mutta kyse on kuitenkin kirjan pohjalta luodusta todellisuudesta ja näitähän riittää ... nimittäin ihmisten kirjoittamia kirjoja omasta näkemyksestään todellisuuden luonteeseen liittyen . Vaikka ihminen väittäisi tuntevansa Totuuden jonkin yhteyden (suuremman) avustuksella on aina ihmisen mieli sekoittamassa sitä "oman" näköiseksi eli harhaiseksi ...samaan aikaan olet täysin oikeassa kokemuksesi kanssa mutta mielikuvat tekevät siitä täysin uniikin maailman jossa ainoastaan sinä olet . Menneisyys on harhaa ja anteeksianto on poikaa . .. .

    • Kiitos O1-3M3-1I

      Menneisyyttämme olemme katsomassa koska siellä on tapahtuneet ne virheet.
      Tässä kaksinaisuudessa tarvitsemme kontrastia, negaatiota, valon ja varjon vaihtelua että valo löytyisi. Ego ei ole paha eikä hyvä, se ei ole mitään. Sen vuoksi mikään ei ole mitään paitsi anteeksianto kuten sinäkin sanot.
      Toisaalta kaikkea voi käyttää Rakkauden ilmentämiseen.

      Kiitän vastauksista, olen aikalailla eksyksissä ja jumissa 😟
      Kiitollisuus on todella hyvä asenne, sen avulla kaikki jumit aukeaa

    • Jennifer Hadley, IOK-opettaja. Uuutiskirje 11.9.2016:

      Aiemmin minulla oli tapana saada jonkinlaista kieroutunutta “tyydytystä” siitä, kun olin poissa tolaltani. Muistan olleeni surullinen ja vihainen useita päiviä ja viikkoja. Koin, että minun oli oltava huolissani tai muuten näytti siltä kuin en olisi välittänyt asioista.

      Minulla oli tämä uskomus, että ollessani huolissani estin samanlaista huolenaihetta tulemasta minulle tulevaisuudessa.

      Huolestuneisuuteni oli siis tietynlaista valtaa. Pystyin mielialallani manipuloimaan ihmisiä hienovaraisesti tai vähemmän hienovaraisesti.

      Vihan avulla saatoin työntää ihmiset pois ja sain heidät jättämään minut rauhaan, kun tunsin itseni uhatuksi.

      Surumielisyydelläni sain aikaan sen, että ihmiset yrittivät piristää ja lohduttaa minua, jotta pääsisin asioiden yli.

      Kokemalla itseni loukkaantuneeksi yritin saada ihmiset tuntemaan syyllisyyttä, jotta he ottaisivat syyn niskoilleen siitä, mitä minulle oli tapahtunut.

      Olin oppinut, että huolestuneisuus saa egon tuntemaan olonsa eläväksi ja vahvaksi. Saattaa kyllä näyttää siltä, että ego haluaa olla onnellinen ja etsii itselleen tyydytystä ja onnellisuutta, mutta se ei ole totta. Ego on todellisuudessa vikojen etsijä ja krooninen valittaja.

      Silloin kun sallimme itsemme olla poissa tolaltamme jollakin tavalla, ego saa meissä vallan, emmekä kuuntele Pyhää Korkeinta Itseämme. Ihmeiden Oppikurssi kertoo, että emme milloinkaan ole poissa tolaltamme siitä syystä kuin ajattelemme olevamme. Kaikki vaikuttaa parhaaksemme. Siitä ei ole yhtään poikkeusta.

      Me olemme aina poissa tolaltamme, kun ajattelemme, että poikkeuksia on, koska siten pidämme mielessämme yllä uskomusta erillisyydestä Rakkauteen. Arvostelemiset ovat valinnaisia. Me emme niitä tarvitse. Voimme keskittyä mieltymyksiin ilman mielipiteitä ja nauttia elämästämme!

      Ihmeiden Oppikurssi kertoo meille, että kaikki ajattelu synnyttää muotoa jollakin tasolla. Ajatuksemme, tunteemme ja kokemuksemme ovat kaikki elämämme muotoa ja ne kaikki perustuvat uskomuksiimme. Uskomukset eivät ole todellisuutta. Totuus on todellisuutta. Totuus on totta kaikille ilman mitään ehtoja.

      Aina kun uskomme, että on jotakin, mikä ei ole hyvää, kun teemme poikkeuksen kaiken olevaisen hyvyyteen, me julistamme, että on jotakin mitä me emme arvosta. Silloin kun emme ole halukkaita näkemään arvoa KAIKELLA mitä elämässämme tapahtuu, koemme erillisyyttä Rakkauteen ja pyrimme ottamaan Jumalan paikan mielessämme. Me arvostelemme arvostelemasta päästyämme ja painumme yhä syvemmälle sudenkuoppaan.

      Sitten me alamme nähdä kaiken, mitä ”tapahtuu meille” osoituksena siitä, että olemme oikeassa.

      Se EI kuitenkaan todista siitä, että olemme oikeassa. Se on pelkästään osoitus siitä, mihin me uskomme. Näemme sen, mihin uskomme. Me voimme kuitenkin oppia näkemään jumalallisen näkemyksen mukaisesti. Me voimme oppia arvostamaan totuutta, joka vapauttaa meidät kaikesta erillisyyden tunteesta.

      Totuudessa olemme jo vapaita. Me olemme niin vapaita ja niin pyhiä kuin pyhiä vain totuudessa voi olla. Omissa arvostelmissamme olemme jumissa, olemme rajoittuneita, meillä on puutetta ja kipua.

      Me alamme vähitellen oppia valitsemaan sitä mitä arvostamme. Me valitsemme monia tuhansia kertoja päivittäin.

      Minulla oli tapana valita huolestuneisuus, koska se sai minut tuntemaan itseni eläväksi ja vahvaksi. Sittemmin olen tajunnut, että kun valitsen Rakkauden ajatukset, olen todella elossa ja vahva, koska olen samalla aaltopituudella ainoan olemassa olevan voiman kanssa: Rakkauden voiman!

      (SaNi)

      Näin se menee tai näin pitää mennä jotta Totuus löytyisi
      Ihmeiden Oppikurssi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe