Kysymys muslimille

Miten voi olla mahdollista, että muslimi ei hyväksy ISIS:in tekoja, mutta hyväksyy Mohamedin opetukset............... POIKKEUKSETTA ja kyseenalaistamatta?

Toivon vastausta vilpittömästi ja vain muslimeilta. Kiitos.

35

223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sadat muslimioppineet tuomitsee terrorismin samalla tavalla kuin Profeetta aikoinaan tuomitsi terroristit.
      -------------------------------------------

      Al-Khawarij ovat ihmisiä, jotka Muhammad (saw) mainitsi, kun hän sanoi:

      “Just before the end of time, young, idiotic people will rise. They will say words similar to (the good words) of the best people. They will recite the Quran, but it will not go beyond their throats. They will deviate from the religion as fast as an arrow pierces the game. ” [Al-Bukhari & Muslim].

      Ajatukset Al-Khawarij on aina ollut ja on edelleen vakava uhka islamille ja muslimeille.

      Muut Hadiths tästä aiheesta ovat:

      Muhammed (fvmh) sa:
      Indeed what I fear most for you is that a man reads the Qur’an until magnificence is seen upon him and he is a support for Islam and it is withdrawn from him and he throws it behind his back and strives against his neighbor with the sword and he accusing him of shirk. I said O’ Prophet of Allah, which one is more worthy of (the accusation of) shirk, the accuser or the accused? He said: The accuser . [Collected by Imam Al-Bukhari in his Taarikh and Abu Ya’ala and Ibn Hibban and Al-Bazaar. See Sahih Al-Albani 3201]

      “Whoever rebels against my Ummah and fights the righteous and unrighteous of them, does not avoid its believers and does not fulfill his obligation to whom he has a contract, then they are not from me and I am not from them . [Muslim 1848]

      Kuten näemme, on monia yhtäläisyyksiä Khawraji ja nykypäivän terrorin Islamin "nimissä", jotka tappavat muslimeja useimmiten, mutta myös ei-muslimeja. Keskusteluasiakirja tukee Khawraji ja yhtäläisyyksiä nykypäivän pelkurimaiseen terroristiryhmiin, jotka menevät heidän toiveittensa mukaan, ja se ei ole sijaa islamissa juten yllä olevat hadith ketoo.

      “Whoever rebels against my Ummah and fights the righteous and unrighteous of them, does not avoid its believers and does not fulfill his obligation to whom he has a contract, then they are not from me and I am not from them . [Muslim 1848]

      --------------------------------------

      Lue alla olevasta linkistä, mitä muslimioppineet on kirjoittaneet terroristijohtajalle ja selittävät hyvin selvästi ja opettavasti että terrorismi ei ole Islamia. Perustelevat sanansa Koraanin ja sunnan avulla.

      Useimmat muslimit tietää että terrorismi ei ole sama kuin Islam. Mutta samalla eräät nuoret esim. länsimaissa asuvat muslimit menee terroristien ansaan, kun voivat huonosti ja eivät osaa omaa uskontoaan, heidät on helppo aivopestä, aivan samalla tavalla kuin terroristien puheet ja teot on aivopesseet eräät länsimaiset uskomukseen että terrorismi on se oikea Islam.

      Se että nuoret länsimaalaiset ei tätä tiedä, johtuu tietenkin siitä kun eivät osaa uskontoa Islam ja sen sijaan he panostaa vain kaiken terroristien puolusteluun ja kehuvat terroristien olevan sama kuin oikea Islam. Ymmärrettävää siinä mielessä, jos viha asustaa sydämessä muslimeja kohtaan ja kaikki muslimit ja uskonto Islam halveksitaan terroristien takia.

      http://www.lettertobaghdadi.com/

      http://www.lettertobaghdadi.com/14/english-v14.pdf

      • vielä.on.aikaa

        Seija, Seija, sinä se aivopesun tuote olet, valitettavasti.
        Älä laita tuota myllynkiveä muiden kaulaan, jota et itsekään jaksa kantaa, jos oiein koraania luetaan.
        Mutta vielä on sinullakin aikaa tehdä parannus, kääntyä saatanan palvelemisesta elävän Jumalan palvelemiseen, ja ottaa Jumalan ainoa Pojan, Jeesuksen Kristuksen kautta saatava pelastus vastaan. Se on lahja.
        Ymmärrätkö, että raamatun Jumala on antanut uhrina oman Poikansa, eikä tarvita muuta uhria.
        Muissa uskonnoissa jumalat ovat aina vaatimassa jotain.

        http://www.tv7.fi/vod/player/47522/
        https://www.youtube.com/watch?v=RwluC6GoKLE


      • Ikävä kyllä, mutta et vastannut kysymykseeni. Mohamed antoi SELKEÄT ojeet, joita ISIS nyt seuraa. Nuo ohjeet ovat koko Islamin ydin. Pelkään pahoin, että toteutat Mohamedin suosittelemaa valehtelua, sillä muussa tapauksessa et ole hänen vilpitön seuraajansa, mitä siis Koraaniin tulee.

        Pidätkö Islamia uskontona, vaikka itse profeetta kehottaa valehtelemaan? "Yli puoli miljoonaa lasta vaarassa" (Lähde: Iltalehti, tänään)

        Mohamed kehoittaa valtaamaan maat, orjuuttamaan ja tappamaan vääräuskoiset!
        Mitä ISIS mielestäsi tekee väärin?

        (Kysymys on vilpitön a suunnattu ainoastaan muslimeille.)


      • Vastaus nimimerkille: metsänpeili

        Jahas, nyt näytät Koraania apuna ja näytät missä kohtaa Koraani tai Profeetta käski muslimeja tappamaan muunuskoisia ihmisiä missä tahansa ja koska tahansa????

        Et siis tiedä mitä Profeetta määräsi miten sota aloitetaan ja kuka saa ottaa osaa sotaan ja mitä sodassa ei saa tehdä?????


    • Vastaus nimimerkille: vielä.on.aikaa

      Troende muslimer, judar och kristna.

      Koraani 2:62 sanoo että muslimien lisäksi ne jotka on kristittyjä, juutalaisia, saabalaisia ja elävät hurskaasti ja uskovat Jumalaan...he saa palkkansa Herran luona....Kaikki uskovaiset on samanarvoisia Herran luona.

      Kristityistä eräät kieltää esim. Islamin, tuomitsevat vääräksi uskoksi.
      Mutta Koraani tunnustaa Kristinuskon ja Judaismin.

      Siis kukas tässä on suvaiatsematon, ei ainakaan uskonto Islam.

      (Koranen 2:62 )

      SWEDISH
      DE SOM tror [på denna Skrift] och de som bekänner den judiska tron och de kristna och sabierna - ja, [alla] som tror på Gud och den Yttersta dagen och som lever ett rättskaffens liv - skall helt visst få sin fulla lön av sin Herre och de skall inte känna fruktan och ingen sorg skall tynga dem.

      FINNISH
      (Koraaniin) uskovat ja myöskin ne jotka ovat juutalaisia, kristittyjä, saabalaisia, jos he uskovat Jumalaan ja Viimeiseen päivään ja elävät hurskaasti, saavat totisesti palkkansa Herransa luona; ei mikään pelko valtaa heitä, eikä heidän tarvitse murehtia.

      SAHIH INTERNATIONAL
      Indeed, those who believed and those who were Jews or Christians or Sabeans [before Prophet Muhammad] - those [among them] who believed in Allah and the Last Day and did righteousness - will have their reward with their Lord, and no fear will there be concerning them, nor will they grieve.

      • Kerropa Seija, mitä hyvää Islam on Suomeen tuonut? Mitä hyvää Islam on viimeisen 200 vuoden aikana maailmaan tuonut?

        Haluaisitko Suomen olevan islamilainen valtio?


      • vielä.on.aikaa

        suomeksi riittää vallan mainiosti :)

        Miten minun mielestäni tuolta koraanista löytyy ihan jotain muuta, selvääkin selvempää, ketä on kristityt ja juutalaiset, ihan sitä itseään, eli tekstiä, ei mitään tulkintaa, vaikkapa esim:

        Koraani 5:33. Ainoa palkka niille, jotka sotivat Jumalaa ja Hänen lähettilästään vastaan sekä levittävät turmiota maassa, on että heidät tapetaan tai ristiinnaulitaan, tai heidän kätensä ja jalkansa hakataan poikki eri puolilta, ristiin, tai heidät karkoitetaan maasta. Sellainen on heidän häväistyksensä tässä elämässä, ja tulevassa heille on kauhea kuritus,

        Koraani 5:72. Totisesti ne ovat harhauskossa, jotka sanovat: »Jumala on Messias, Marian poika»; mutta Messias sanoi: »Oi, Israelin lapset! Palvelkaa Jumalaa, - minun Herraani ja teidän Herraanne.» Totisesti, kuka ikinä rinnastaa (muita) Jumalaan, häneltä Jumala kieltää pääsyn autuuden puutarhaan, ja Hänen asuinsijansa on tuli; siellä ei ole auttajia väärintekijöille.

        Koraani 5:73. Totisesti ne ovat harhauskossa, jotka sanovat: »Jumala on kolmas kolmesta.» Eihän ole muuta jumalaa kuin ainoa Jumala, ja elleivät he lakkaa niin sanomasta, lankeaa tuskallinen kuritus niiden ylitse heidän keskuudessaan, jotka ovat väärässä uskossa.

        Koraani 4:4. Kun siis kohtaatte taistelussa uskottomat, niin nujertakaa heiltä niskat, niin että voitatte heidät! Sitten ottakaa heidät vangiksi ja jälkeenpäin joko suosiollisesti vapauttakaa heidät tai antakaa heidän lunastaa itsensä vapaiksi, kun sota on päättynyt! Niin on oleva. Jos Jumala olisi tahtonut, olisi Hän varmasti voinut kostaa heille, mutta näin Hän tahtoo koetella teitä toistenne avulla. Jotka saavat surmansa Jumalan tiellä, heidän tekojensa ei Hän millään muotoa salli raueta tyhjiin.

        Koraani 98:6. Totisesti ne, jotka eivät usko, sekä Kirjoituksen saaneet että pakanat, joutuvat helvetin tuleen ja jäävät sinne ikuisiksi ajoiksi. Nämä ovat ihmisistä kurjimpia.
        Kirjoituksen saaneet voidaan yksilöidä, eli ketkä kuuluvat helvettiin koraanin mukaan. Kirjoituksen saaneet siis tarkoittaa juutalaisia ja kristittyjä. Oikeastaan sana kurjimpia pitäisi olla luoduista pahimpia.

        Koraani 8:12. Muista, kuinka Herrasi julisti enkeleille: »Olen kanssanne; tukekaa siis niitä, jotka uskovat. Täytän pian uskottomien sydämet pelolla; silloin hakatkaa poikki heidän kaulansa ja heidän kaikki sormensa.»

        Koraani 9:73. Oi, profeetta, taistele uskottomia ja ulkokullattuja vastaan, ole ankara heitä kohtaan. Heidän viimeinen asuntonsa on oleva helvetti, onneton määränpää.

        Koraani 2:216. Teidät on määrätty sotimaan, vaikka se on teille vastenmielistä. Mutta voi sattua, että teillä on vastenmielisyys jotakin asiaa kohtaan, vaikka se on teille hyödyllinen, ja voipa sattua, että teillä on halu johonkin, vaikka se on vahingollista teille. Jumala tietää, mutta te ette tiedä.

        Koraani 9: 14. Taistelkaa heitä vastaan, Jumala rankaisee heitä teidän kädellänne ja saattaa heidät häpeään; Hän auttaa teitä vastustaessanne heitä ja parantaa oikeauskoisten rinnat.

        Koraani 9: 5. Mutta kun pyhät kuukaudet ovat kuluneet, niin vuodattakaa pakanain verta missä tahansa heitä tapaattekin. Ahdistakaa ja piirittäkää heitä ja väijykää heitä kaikkialla, mutta jos he kääntyvät (oikeaan Jumalan uskoon), rukoilevat ja antavat almut, niin päästäkää heidät menemään. Jumala on totisesti anteeksiantava ja armollinen.

        9:29. Taistelkaa niitä vastaan, jotka, vaikka ovat saaneet Kirjoituksen, eivät usko Jumalaan eivätkä viimeiseen päivään, eivät pyhitä sitä, minkä Jumala ja Hänen lähettiläänsä ovat selittäneet pyhäksi, eivätkä tunnusta totista uskontoa, taistelkaa, kunnes he auliisti maksavat veronsa ja tunnustavat alistuvansa.

        Koraani 5:51. Te, jotka uskotte! Älkää lyöttäytykö juutalaisten ja kristittyjen ystäviksi, - he ovat ystäviä vain toisilleen, ja joka ottaa heidät liittolaisikseen, on yksi heistä. Jumala ei totisesti ulota johdatustaan väärämielisiin.

        Koraani 3:51. Me lähetämme äkkiä pelästyksen epäuskoisten sydämiin, koska he Jumalan rinnalla pitävät muita jumaluusolentoja, joiden palvelemiseen Hän ei ole antanut mitään oikeutta. Heidän asunnokseen tulee Tuli; kauhea on jumalattomien olinpaikka.

        17:58. Ei ole ainoatakaan kaupunkia, jota emme tuhoaisi ennen ylösnousemuksen päivää tahi jolle emme langettaisi ankaraa tuomiota. Tämä on kirjoitettu Kirjassa.

        VOITKO KERTOA, KEITÄ KORAANI KÄSKEE TAPPAMAAN????
        VAI VÄITÄTKÖ, ETTÄ EI KETÄÄN!!!
        OVATKO NÄMÄ JAKEET VAIN MIELIKUVITUSTA???
        OLENKO KAIVANUT NE SIIS OMASTA MIELIKUVITUKSESTANI VAI OVATKO NE KORAANISTA???


    • Vastaus nimimerkille: vielä.on.aikaa

      Koraani ei kehoita ketään yksilöä tappamaan muunuskoisia.
      Islamissa on määräykset miten sota aloitetaan ja kuka saa olla mukana ja mitä ei saa sodassa tehdä.
      Et ota ollenkaan kantaa tähän, et ehkä tiedä miten asian laita on?
      Ymmärrän toki että vihasi Islamia ja muslimeja kohtaan on suuri esim. terroristien tekojen takia, mutta se ei ole oikein vihata uskontoa Islam ja kaikkia muslimeja vain sen takia mitä terroristit tekee. Tuollainenhan kollektiivista syyttelyä eikä mitään muuta.
      Mitä tulee esille ottamiisi jakeisiin ja muittenkin ottamiin jakeisiin, niin valitettavasti ette näytä ymmärtävän missä yhteydessä ne jakeet on. Kuvittelette että kaikkien muslimien tulisi tappaa muunuskoisia ihan missä tahansa ja koska tahansa, niin paljon te väärin ymmärrätte Koraania, luette kuin piru Raamattua.
      Toisaalta ymmärrän ajatuksianne, otatte noita jakeita jostakin muualta minne joku aikuisempi mies on niitä koonnut suuressa vihassaan. Ette edes yritä ottaa selkoa missä tilanteessa ne jakeet on Koraanissa. Ei tuolla tavalla opi Koraania. Päin vastoin, olette hyvin heikoilla jäillä.

      Olen paljon selittänyt tähän avaukseen. Yksikään teistä ei ole ottanut huomioon yhtään mitään mitä olen selittänyt. Ummistatte silmänne ja kiihkossanne vain vihaatte Islamia ja ette ota vastaan yhtään mitään mitä teille opettaa.
      Tämän takia en aio jatkaa keskustelua tässä avauksessa, koska vain viha ja sokeus on sydämessäne.
      Voin ehkä opettaa jotain jos sellaiseen on aihetta hyöhemminkin. Ehkä, ehkä siis. :)

      Lue kaikki mitä olen kirjoittanut ja avaa se linkki minkä sadat Islamin oppineet on kirjoittaneet ja läöhettivät daeshin jihtajalle missä he kerto miten väärässä terroristit on. Et ehkä viitsi lukea, mutta omapan on asiasi jos et halua niin sitten et halua.

      • vielä.on.aikaa

        Mitä koraanissa on sanottu ns. maltillisten, maallistuneiden muslimien osaksi?
        Sama helvetti odottaa ja kidutus kuin muitakin.

        SInun selityksesi on täysin oman aivopesusi tulosta.
        Katso nyt hyvä ihminen vähän vaikka oman asuinmaasi asioita, on no-go alueita, ja miksi, koska arabit ovat niistä tehneet sellaisia, ja ihan koraania noudattamalla.

        Minä olen lukenut koraanin ja haditheja.
        Oletko sinä lukenut raamatun?

        Toisessa paikassa väität, että allah on vain jumalan nimi, mutta et ole vielä vastannut siellä esitettyyn kysymykseen, että eikö allahiksi sitten voi sanoa vaikka budhaa, krishnaa, zeusta tai vaikka mitä?

        Väitätkö Seija rakas, että palvelemme samaa Jumalaa?
        Ja me olemme vain ymmärtäneet asiat väärin?
        Vastaatko tähän?
        Onko Jehova eri Jumala kuin allah?
        Palvelemmeko siis samaa jumalaa, eri nimellä?


      • Miksi et vastannut selviin kysymyksiini?


      • Ja.taaskin.asialinjalle kirjoitti:

        Miksi et vastannut selviin kysymyksiini?

        Vastaus: Ja.taaskin.asialinjallalle

        Ei kannata vastata kaikkiin kysymyksiin, koska ettehän te muutkaan vastaa minun kysymyksiini ja ette välitä yhtään mitään mitä kirjoitan. Olen monet väittämänne todistanut vääriksi Koraanin ja sunnan avulla, mutta ette mainitse sanallakaan niistä ja tämä tietenkin voisi myös merkitä sitä että olette oppineet, mutta valitettavasti olen nähnyt että että ette ole oppineet Islamista yhtään mitään, edelleenkin vaellatte sitä leveää polkuanne ja kerrotte muitten isompien poikien kopiointeja uskomalla niihin sokeati.
        Tämän takia minun ei kannata enää hukata aikaani kovinkaan paljon teihin. Ettehän te keskustele, vedätte vain sitä omaa vihaavaa ja valehtelevaa linjaanne, muuta ette näe. Minulle riittää kun kerron asioista yhden kerran.


      • seijaah kirjoitti:

        Vastaus: Ja.taaskin.asialinjallalle

        Ei kannata vastata kaikkiin kysymyksiin, koska ettehän te muutkaan vastaa minun kysymyksiini ja ette välitä yhtään mitään mitä kirjoitan. Olen monet väittämänne todistanut vääriksi Koraanin ja sunnan avulla, mutta ette mainitse sanallakaan niistä ja tämä tietenkin voisi myös merkitä sitä että olette oppineet, mutta valitettavasti olen nähnyt että että ette ole oppineet Islamista yhtään mitään, edelleenkin vaellatte sitä leveää polkuanne ja kerrotte muitten isompien poikien kopiointeja uskomalla niihin sokeati.
        Tämän takia minun ei kannata enää hukata aikaani kovinkaan paljon teihin. Ettehän te keskustele, vedätte vain sitä omaa vihaavaa ja valehtelevaa linjaanne, muuta ette näe. Minulle riittää kun kerron asioista yhden kerran.

        Käytät sanaa "te". Ota huomioon etten ole kyllä liiemmälti täällä keskustellut! Osallistumiseni rajoittuu noihin yläpuolisiin kommentteihini.

        En käsitä sitä mikset voi vastata kahteeen selkeään kysymyksen. Selittelysi on lähinnä vain esimerkki epärehellisyydestä.


      • Xenofon

        Islam ei ole uskonto. Islam on kokonaisvaltainen totalitaarinen ideologia, verrattavissa fasismiin. Koraanin myöhemmät, ns. ilmoitukset kumoavat aiemmat mekkalaiset, jotka ovat maltillisempia kuin voimaan jääneet medinakaiset. Lisäksi on muistettava, että muslimilla on Allahin lupa valehdella vääräuskoisille islamin asiaa edistääkseen.


      • Tkgkgig

        Kyllä se on jo todistettu monessa paikassa että missä on muslimeja muuttuu paskaksi.


    • Hei Seijaah!

      Tässä pyytämäsi kohdat, joissa Koraani käskee SELKEÄSTI tappamaan MUUN USKOISIA - MISSÄ TAHANSA ja koska tahansa:

      Koraani 5:72. Totisesti ne ovat harhauskossa, jotka sanovat: »Jumala on Messias, Marian poika»; mutta Messias sanoi: »Oi, Israelin lapset! Palvelkaa Jumalaa, - minun Herraani ja teidän Herraanne.»

      Koraani 4:4. Kun siis kohtaatte taistelussa uskottomat, niin nujertakaa heiltä niskat, niin että voitatte heidät....Koraani 5:33. Ainoa palkka niille, jotka sotivat Jumalaa ja Hänen lähettilästään vastaan sekä levittävät turmiota maassa, on että heidät tapetaan tai ristiinnaulitaan, tai heidän kätensä ja jalkansa hakataan poikki eri puolilta....

      (Kiitokset: vielä.on.aikaa)

      Seijaah, todistetusti olet siis väärässä, kun sanot: Koraani ei kehoita ketään yksilöä tappamaan muunuskoisia.

      Sijaah, todistetusti olet siis väärässä, kun sanot: Islamissa on määräykset miten sota aloitetaan ja kuka saa olla mukana ja mitä ei saa sodassa tehdä.

      Todellinen vastauksesi omien sanojesi mukaan on siis, että ET TIEDÄ. ET OTA OLLENKAAN KANTAA TÄHÄN, SILLÄ ET EHKÄ TIEDÄ MITEN ASIAN LAITA ON. Kiitos rehellisyydestäsi!

      TÄNÄÄN YLI PUOLI MILJOONAA LASTA VAARASSA! ........ja sinua ei kiinnosta ottaa asioista selvää, näinkö toimii kunnon muslimi?

      RISTIRIITA: Suomen valtio ei hyväksy Mohamedin opetuksia (laissa), mutta hyväksyy kuitenkin hyväksymällä ihmiset, joille Mohamedin opetukset ovat POIKKEUKSETTA kaikki kaikessa.

      Toistan siis kysymyksen. Oletko aito muslimi ja hyväksyt Mohamedin tai koraanin opetukset POIKKEUKSETTA ja kyseenalaistamatta?

      • Vastaus: metsänpeilille

        Et siis ole lukenut mitä olen kirjoittanut aikaisemmin, tai olet ehkä lulenut mutta mitään ei jäänyt muistiisi :)
        Minähän olen jo monta kertaa sanonut, miten sotaa aletaan käymään, kuka ehdottaa sotaa ja kuka laittaa sodan alulle ja kuka saa osallistua sotaan ja mitä sosassa ei saa tehdä.
        Minä en aio sen enempää toistella mitä olen jo aikaisemmin sanonut täällä.


      • Hei kaikki muslimit!

        Seijaah julkisesti väittää, että puhun asian vierestä! Mitä mieltä olette? Hän myös syyttää Koraania siitä, että ne tappamiskehoitukset, ovat jotenkin väärässä paikassa, ("Hänen sanojensa mukaan, emme siis ymmärrä missä yhteydessä ne jakeet ovat!")

        ILMAN KORAANIA PUOLI MILJOONAA LASTA EI OLISI VAARASSA! OLENKO VÄÄRÄSSÄ?

        ON SAIRASTA OTTAA SUOMEEN JÄRJESTELMÄ, JOTA EVOLUUTIO ON POISTAMASSA!

        (Toivon, että myös muut muslimit ottaisivat kantaa, mieluiten vapaaehtoisesti ISLAMIN valinneet, eli ne, jotka eivät ole muslimeiksi syntyneet. Toki kaikkien muslimien mielipiteet kiinnostavat.)

        Avoimuus on kaiken A ja O, ihan meidän jokaisen tulevaisuuden takia.


    • Mikä on maailman vaarallisin kirja?

      Mikä kirja on siis eniten aiheuttanut maailmassa sotia, pelkoa ja tuskaa? Miettikääpä muslimit tätä!

    • rafaelsmud

      terrorismi se on valhe. Terorismia yrittää näyttää muuta kuin islam. Me puhumme väkivalta ja tappaminen. Se osa islamia ei terrorisia. Paljonihmisiä määrää mitä tehdään islamissa. Ne on pahoja ihmisiä. Sinä et voi tiedä kuka muslimi hyvä ja kuka paha ja kuka valahtelee kuka puhu totta.

      • illallaaalllaa

        koraani=islam, eli islam on se suuri saatana, ei USA, vaikka sekin perkeleen vallassa on.


    • diibavitundaaba

      Seijaah on omaksunut islamistisen asennemaailman. Se valehtelee omaksi edukseen. Sääli vain, että Seijapellen valehtelu on täysin läpinäkyvää paskaa.

      • RISTIRIITA: Suomen valtio ei hyväksy Mohamedin opetuksia (laissa), mutta hyväksyy kuitenkin hyväksymällä ihmiset, joille Mohamedin opetukset ovat POIKKEUKSETTA kaikki kaikessa.

        RISTIRIITA: Suomen valtio ei hyväksy Mohamedin opetuksia (laissa), mutta hyväksyy kuitenkin hyväksymällä moskeijat, jossa Mohamedin oppien mukaan valehtelu on sallittua.

        RISTIRIITA: Islamiin kääntyminen on vapaaehtoista, mutta ei-muslimien musilimeille maksamien verojen suuruudesta päättävät valtaa pitävät. Näin opettaa Mohamed.

        JOS KORAANI ON MAAILMAN VAARALLISIN KIRJA, NIIN KETKÄ TULKITSEVAT TUOTA PYHÄÄ KIRJAA VÄÄRIN, MINÄ VAI MUSLIMIT!

        JOS KORAANI ON MAAILMAN VAARALLISIN KIRJA, NIIN KETKÄ TULKITSEVAT TUOTA MUSLIMEILLE PYHÄÄ KIRJAA VÄÄRIN, MINÄ VAI muslimioppineet ja "Seijaah"!


      • vielä.on.aikaa

        niinhän se on, että nämä taqiyyaa harrastavat ja kieroon kulttuuriinsa kasvaneet islamistit myyvät uskontoaan rayhan uskontona. Ja valitettavasti joilllekin typeryksille se menee läpi.

        Vaikka joku ei raamatuun uskoisikaan, niin silti kannattaa ottaa nämä sanat todesta, sillä meitä on varoitettu jo tuhansia vuosia sitten, miten asiat tulevat menemään.

        Mieti kuka on väärä profeetta, kuka muu kuin muhammed. Ja kuka on peto, villitsijä ja eksyttäjä, joka eksyttää, jos mahdollista, valitutkin. Aivan kuten se nyt jo eksyttää koko maailman kansalaisia "rauhan uskonnolla"

        Ei ole sattumaa, että islamissa miehet sitovat päähänsä ja käsiinsä liinoja, joissa on pedon merkki.
        Tässä jotain erittäin mielenkiintoista:
        https://www.youtube.com/watch?v=Fpl_CwiTL3E
        https://www.youtube.com/watch?v=riL_HSVzGlc

        6 Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy.
        7 Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,
        8 niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
        9 tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
        10 ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.

        allah on saatana ja muhammed on väärä profeetta, josta raamattu kertoo:

        Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa.

        Ja perkele, heidän villitsijänsä, heitetään tuli-ja tulikivijärveen, jossa myös peto ja väärä profeetta ovat, ja heitä vaivataan yöt päivät, aina ja iankaikkisesti.


      • Hei "vielä.on.aikaa"!

        Arvaappa mikä on maailman toiseksi vaarallisin kirja? Vihje: taitaa löytyä omasta kirjahyllystäsi!

        Eli, ihan vaan vihjeenä, että....


      • FAKTA:

        TOTUUS SANKARITARINAT JA KOKO HISTORIA ON TOTUTTU KUULEMAAN VALLOITTAJIEN JA RAAKALAISTEN SUUSTA!

        TOTUUS ON TARUA IHMEELLISEMPÄÄ! (Sama pätee kadotetun paratiisin salohin.)


    • Miksi ihmisten uskonnot muuttuvat RAUHANUSKONNOIKSI, vasta kun toisinajattelijat on TAPETTU!

      Minkä ruumiillistuma on se, joka PAKOTTAA sielullisen olennon sieluttomaan EPÄINHIMILLISEEN toimintaan, muka pelastaakseen tämän. Minkä ruumiillistuma on se, joka VIETTELEE tyhjin taivas lupauksin, lisääntyy, RAISKAA ja TAPPAA - niin henkisellä kuin fyysiselläkin tasolla.

      Kun luonnon oma tasapaino järkkyy, evoluutio puuttuu peliin... KUVIOIHIN ASTUVAT IHMISTEN LUOMAT JUMALAT!

      Lähde: www.henkivene.fi

      Aiheesta lisää.... www.henkivene.fi

    • miäpävaan

      Miksi Koraanissa on ylipäätään ohjeita sodan aloittamiseen, ja mitä siellä saa tehdä ja mitä ei? Eikö pitäisi painottua enempi rauhan rakentamiseen?

      • kysynpäs.vaan

        niinpä, "rauhan´" uskonto, mutta ei ole rauhaa vielä osannut tarjota koko olemassaolonsa aikana, eli karkeasti n. 1400 vuotta, eli olisko sittenkin jotain vikaa?
        Ainakin näin äkkiseltään voisi ihmetellä, että jos "rauhan" tuoja ei ole noin pitkään aikaan saanut tuotua rauhaa, vaan pelkkää sotaa ja ahdonkoa, niin olisiko filosofiassa ihan niin kuin minimaalisesti jotain korjattavaa, edes hieman, ihan pikkuisen, vai onko kaikki 1400 vuoden aikana syntyneet ihmset käsittäneet tämän räyhän uskonnon vain väärin?

        Jos "rauhan" uskonto on tappanut yhteensä 60 miljoonaa kristittyä, 80 miljoonaa hindua, 10 miljoonaa buddhalaista ja 120 miljoona afrikkalaista, niin onko kyse rauhasta? Ja tappaminenhan jatkuu edelleen!!

        Niin, niin, ne ristiretket, jospa kerrotaan niidenkin luvut ihan vain vertailun vuoksi, niin saadaan kontrastia tähän, eli ristiretkiä tehtiin 200 vuoden ajan (alkoi v. 1095), yhteensä 7-9 kpl, kuolonuhreja 150000 yhteensä, molemmin puolin.

        Vieläkö väite rauhan uskonnosta täyttyy??


      • koraaninlukenut

        islam syntyi sodasta ja kehittyi sodan mukana. Koraani ja islam on sotapäällikön keksintöjä, joilla halusi luoda niin ison armeijan, että kaikki viholliset kaatuu. Islam ei missään tapauksessa ole uskonto, vaan operaatio. Maailmanvalloitusfantasia.


      • MAAILMANVALLOITUSFANTASIA! TÄSSÄ VIELÄ NE KONKREETTISET TODISTEET... JA AVAIN ANSASTA ULOS!

        Tuo muslimeille pyhimmistäkin pyhin MUSTA KIVIKIN MEKASSA vaikuttaa olevan RYÖSTÖSAALIS. Näin ollen kivi on myös häväisty. Kiven alkuperäinen sijainti oli Petra, jossa palvottiin feminiinistä kolmijumaluutta. Kiven kohtalo muistuttaa naisen asemaa Islamissa, maskuliinisen vallan alla. Tämä tietoisuus murtaa Koraanin luoman ansan, helvetin labyrintin - ikuisuuden harhaverhon - viattomien sielujen pelastukseksi.

        Todistusaineisto:

        Petran sijainti, koko, ympäröivät vuoret ja muut pinnanmuodot, sisääntuloreitit, ilmasto sekä asema suurkaupunkina, merkittävänä kauppareittinä ja uskonnollisena keskuksena vastaavat tarkasti Koraanin ja muiden varhaisten islamilaisten kirjoitusten kuvausta islamin Pyhästä kaupungista, jota vastaan MUHAMMADIN JOHTAMAT MEDINALAISET KÄVIVÄT SOTIA. Myös varhaisten moskeijoiden qiblat oli suunnattu juuri Petraa kohti. Joidenkin tutkijoiden mukaan onkin mahdollista, että Petra oli islamin Pyhä kaupunki vajaan sadan vuoden ajan, kunnes siellä sisällissotaan asti sijainnut KAABAB MUSTA KIVI SIIRRETTIIN KAUPUNGIN RAUNIOIDUTTUA PYSYVÄSTI MEKKAAN.(Lähde: Wikipedia)

        Missäköhän oleva kivi oli legendan mukaan paratiisista tullessaan maitoa valkeampi, mutta muuttui sitä suudelleiden pyhiinvaeltajien synneistä mustaksi? (Lähde: www.henkivene.fi)


        Missä Al-Uzza julistettiin saatanalliseksi, mutta toisaalta suudellaan Al-Uzzaraksikin tunnettua kiveä? (Lähde: www.henkivene.fi)


        Minkä tarun mukaan kivi oli alunperin enkeli, joka tuli liian lähelle maata, muuttui mustaksi kiveksi ja putosi maahan? (Lähde: www.henkivene.fi)


    • Xenofon
    • Arvatkaapa mistä on ryöstetty nimi ISIS! Vihje: Egyptissä ISIS oli koko jumalkaartin ÄITIjumalatar. Voitonjuhla, jossa hyvä voittaa pahan. Sitä juhlittiin Jordanian Petrassa ennen kuin se valloitettiin. Tuota juhlaa kutsuttiin nimellä Dushara, ja sitä vietetään Intiassa yhä.

      Tiedättekö, että julminta henkistä väkivaltaa on tyttölapsen pakkoavioliitto tai poikalapsen aivopesut ja aseistaminen. Tiedättekö, että Äitiin kohdistuva julmin väkivalta on lastensa alistettuun kohtaloon alistaminen. Äidin sydämen särkemisen seurauksena syntyy HELVETTI, jota todistaa tapahtumat Syyriassa ja maan päällä.

      VALITETTAVASTI NÄITÄ TOTUUKSIA EI OLE KORAANIIN KIRJATTU. Tämä on luonnollista, sillä jo muslimien profeetta Muhammad kehoitti elämään valheessa, toisin sanoen VALEHTELEMAAN. Tämä on TOTUUS! Sinä itse päätät valitsetko elämän VALHEESSA VAI TOTUUDESSA. Sinä itse luot oman HELVETTISI TAI TAIVAAN!

      Usko ei pelasta ketään! PÄINVASTOIN! Näin todistaa myös “Xenofon:in” linkittämä video! Itseasiassa jopa Jeesus Kristus opetti samoin!

      “Etkö usko että minä olen Isästä, ja että Isä on minussa.... tämä puolustaja (siis Isä) on TOTUUDEN HENKI. Maailma EI VOI HENKEÄ SAADA, sillä maailma EI TUNNE Häntä.” (Joh.14:10 / oma täydennys: "siis Isä")

      JEESUKSEN OPETUS OLI, ETTÄ MEISTÄ JOKAINEN VOI OLLA OMAN AIKANSA LEGENDA! JEESUS OLI NÄKIJÄ.

      TOTUUS ON MYÖS SE, ETTÄ ON OLEMASSA AARRE. TUO AARRE ON JUMALAN POJALTA, JONKA “SILMÄ SÄRKYI”. LEGENDA KERTOO MYÖS TUON AARTEEN OLLEEN ALUN ALKAEN PUHTAAN VALKOINEN, TOISIN KUIN TÄNÄ PÄIVÄNÄ.

      ONKO SATTUMAA, ETTÄ PETRAN AARREKAMMIO ON SAANUT NIMENSÄ VANHASTA LEGENDASTA, JONKA MUKAAN MOOSESTA TAKAA AJANUT FAARAO LOI RAKENNUKSEN TAIKUUDELLA JA TALLETTI MUKAAN OTTAMAN OMAISUUTENSA SEN JULKISIVUN HUIPULLA OLEVAAN UURNAAN! (Tietolähde: wikipedia / Petra kaupunki)

      Otappa käteen dollarin seteli. Sieltä löydät vastauksen (pyramiidin huipulta). Rahavirtojen seurauksena myös moskeijoita nousee kuin sieniä sateella.

      Aiheesta ja infon ilmentymistavasta tarkemmin: www.henkivene.fi

      Tässä pistessä tahdon myös paljastaa, että minut on muslimi kuristanut. Olen palannut elämään vasten omaa tahtoani: Aiheesta enemmän: www.henkivene.fi

    • Xenofon

      Muslimeilta ei kannata kysyä mitään, koska heidän on lupa valehdella "vääräuskoisille". Taqiyya.

    • Koska osittain tiedostamattomankin harhaanjohtamisen tuloksena maailman TODISTETUSTI VAARALLISIMMAN kirjan opit ja MALLI leviävät kiihtyvällä nopeudella... maailman nopeimmiten kasvavan uskonnon kautta, katson aiheelliseksi valaista muutamia faktoja.

      ISLAM EI OLE RAKKAUDEN TAI RAUHAN USKONTO - PÄINVASTOIN!

      Muhammed aloitti sota- ja ryöstöretket pääasiassa Mekkaan ja sieltä pohjoiseen suuntautuvia karavaaneja vastaan. Ryöstöretket kuuluivat osaksi beduiinikulttuuria eikä niitä katsottu Koraanissakaan pahalla silmällä, pikemminkin OIKEUTETTUINA TOIMENPITEINÄ. Muhammed laati yksityiskohtaisen lainsäädännön ryöstöretkien saaliinjaosta. Ryöstöretkien yhteydessä hävinnyt osapuoli menetti omaisuutensa lisäksi usein myös henkensä. -Muhammad - Wikipedia-

      ISLAMIN VAIETTUJA FAKTOJA
      1. Mohammad yritti itsemurhaa useamman kerran, syynä epävarmuus saamiensa näkyjensä lähteestä. Tämä käy ilmi Mohammadin elämästä kirjoitetusta teoksesta.

      2. Koraani on luotu ansaksi. Kaikki rauhanomaiset opetukset koraanin alussa kumotaan kirjan lopussa. Ei ole olemassa imaamia, joka tätä ei tiedä tai ei tätä hyväksy.

      3. Koraanin mukiaan muslimeilla ei ole mitään asiaa Eurooppaan, muuta kuin terrorimielessä. Itse Mohammad kehottaa Koraanissa valehtelemaan, jotta Islam leviäisi.

      4. Koraani on eniten aiheuttanut maailmassa sotia, pelkoa ja tuskaa! Koraani on maailman vaarallisin kirja!

      Julminta henkistä väkivaltaa on tyttölapsen pakkoavioliitto tai poikalapsen aivopesut ja aseistaminen. Äitiin kohdistuva julmin väkivalta on lastensa alistettuun kohtaloon alistaminen. Äidin sydämen särkemisen seurauksena syntyy HELVETTI, jota todistaa tapahtumat...

      [Profeetta Muhammad:] ”Jos joku vaihtaa islamin uskonsa, tappakaa hänet.” (Lähde: Sahih Bukhari 9:84:57)

      Niinpä on paljon muslimeiksi itseään kutsuvia henkilöitä, jotka eivät kuitenkaan käytännössä harjoita islamia tai jotka harjoittavat sitä vain näennäisesti sosiaalisten kulissien ylläpitämiseksi.

      Egyptissä Afganistanissa Syyriassa... on ennen Islamia vallinnut pitkälti se sama vapauden henki, johon me Suomessa olemme tottuneet. Vielä 50 vuotta sitten....

      ISLAMIN SUURIN ONGELMA ON SE, ETTÄ SITÄ EI VOIDA KOKAAN OPETTAA REHELLISESTI. TÄSTÄ SYYSTÄ ITSE MOHAMMAD KEHOITTI SEURAAJIAAN VALLEHTELMAAN.

      (Tiedostamattoman harhaanjohtamisen tuloksena, jo euroopassakin ei-muslimilapsia opetetaan kumartumaan moskeijoissa. Siksi kirjoitan tämän.)

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      132
      2061
    2. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      375
      1538
    3. Hauskaakin jopa...

      Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
      Sinkut
      227
      1146
    4. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

      kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
      Ikävä
      108
      952
    5. Koen, että minua tavallaan vainotaan

      Kyllä minä vain satun tietämään, että täälläkin on joitain serkun kaiman kummeja jotka kiusaavat minua. Lisäksi sairas n
      Ikävä
      126
      949
    6. Toivottavasti vielä kohdataan mies

      Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
      Ikävä
      92
      913
    7. Vanhemmalle naiselle

      Aikataulu muutos. Ensi viikolla pistetään asia vireille. Ei juhannukseen asti aikaa. Kannatti valehdella!
      Ikävä
      55
      898
    8. Herätänkö minä sinut itkullani nainen

      Kysyn tässä kun kaipuun aallot lyövät ylitseni ja ihmettelen missä olet toivoessani, että olisit tässä vierelläni. On va
      Ikävä
      25
      848
    9. Vastaa nyt kun kuitenkin valvot!

      Vai pelkäätkö että miehesi herää? Ppm:lle 😉
      Ikävä
      111
      788
    10. Seksuaalinen halukkuus ja kyvykkyys

      Tulee mieleeni kysyä, onko palstalla enää ihmisiä joilla olisi se voimakas seksuaalinen halukkuus vastakkaiseen sukupuol
      Sinkut
      99
      691
    Aihe