Etsitään asuntoa Espanjasta

kuulilja-

Olen lähdössä työharjoitteluun Espanjaan kahden lapseni ja mahdollisesti lastenhoitajan kanssa. Olisiko kenelläkään tarjota vuokralle asuntoa Fuengirolasta ajalle n. 28.2.2017-4.6.2017? Hinta maksimissaan n.600e/kk. Me olemme rauhallisia naapureita ja toivomme sitä myös muilta. :)

Käytännön asiaa... Vanhin lapsistani on koulussa ja käy luultavasti sen muutaman kuukauden ajan etänä koulua. Maksaako päivähoito/koulu sille ajalle mahdollisesti minkä verran? Entä jos lastenhoitajamme lähtö estyy, onko minun jostakin mahdollista saada au pair suht edullisesti? Yksinhuoltajan pussista menee kaikki rahat. :) Kiitos kovasti fiksuista vastauksista etukäteen.

1

<50

  Vastaukset

  • Olin Fukessa kaks talvee.Mun mielestä siellä sunnon saanti on helppoo. Siellä on paljo Suomalaisia aunnon välitys toimstoja. Jo täältä kotimaasta käsin voit hankkia tietoo sikäläisistä vuokraasunnoista. Tekstaa hakuun (gookleta) "Vuokraasunnot Fuengirolassa". Sivuja alkaa aueta vaikka millä mitalla. Eikä vuokrat oo kovin kalliita ja yhteys tiedoissa on yleensä phelin numeotkin a sähköpostit. Halvimmillaan kaksion saa noin 400 kk Täällä Suomessa on myös asunnoväitys toimistoja jotka välittvät auntoja Fukesta ja ylensä Aurinko rannikolta. Minä asuin esm osoitteessa: "Hostal Nevada Fuengirola Espanja". Googleta tämä osoite, minulla oli tosin heiltä vaatimaton asunto käytössä, mutta heillä voi olla tasokkaampiakin. Ilmoitus sivulla on heidän yhteystietonsa. Puh S posti. Lykkyä. Minä ainakin sain asunnon nimiini täältä Suomesta käsin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   190
   4726