KATEUDEN SYNTI

Jeesus_on_Herra

KATEUDEN SYNTI

YLPEYDEN SYNNIN SEURALAISENA KULKEE HYVIN USEIN KATEUDEN SYNTI. OMASSA ERINOMAISUUDEN TUNTEESSA IHMINEN KOKEE, ETTÄ HÄN EI OLE SAANUT ITSELLEEN KAIKKEA SITÄ HYVÄÄ, MIKÄ HÄNEN OMAN ARVONSA MUKAISESTI KUULUISI. NIINPÄ HÄN ALKAA TAVOITELLA ITSELLEEN SELLAISIA OIKEUKSIA JA ETUUKSIA, JOITA MUILLA IHMISILLÄ JO ON, NIMENOMAAN SELLAISILLA IHMISILLÄ, JOTKA HÄNEN MIELESTÄÄN EIVÄT NIITÄ SYYSTÄ TAI TOISESTA LAINKAAN ANSAITSE. IHMISEN AJATELLESSA ITSESTÄÄN LIIKOJA, JOHTAA SE YLPEYTEEN JA YLPEYS JOHTAA KATEUTEEN. KATEUS TAAS JOHTAA KATKERUUTEEN, KATKERUUS JOHTAA VIHAAN JA VIHA PUOLESTAAN JOHTAA PILKKAAMISEEN JA VALHEEN PUHUMISEEN. LOPULTA IHMINEN SAATTAA TURVAUTUA KIEROUTEEN JA VILPPIIN, JOTTA HÄN VOISI TUHOTA YMPÄRILTÄÄN KAIKEN SEN, MINKÄ HÄN KOKEE UHKANA, JA MITÄ VIHAA.

PAHOLAINEN PYRKII JOHDATTAMAAN IHMISIÄ ENSISIJAISESTI AJATTELEMAAN ITSESTÄÄN ENEMMÄN KUIN ON SOPIVAA AJATELLA, KOSKA YLPEYDEN SYNTIIN LANKEAMISESTA ALKAA KEHITYS, JOKA JOHTAA IHMISEN LOPULTA TIEDOSTAMATTOMAAN ITSENSÄ TUHOAMISEEN, JA TOISAALTA JOSKUS JOPA TIETOISEEN TOIMINTAAN TOISTEN IHMISTEN TUHOAMISEKSI. TÄMÄN TAPAHTUESSA PAHOLAINEN ON JO SAANUT IHMISEN VALTAANSA JA PÄÄSSYT PÄÄMÄÄRÄÄNSÄ HÄNEN ELÄMÄSSÄÄN. PAHOLAINEN HALUAA TUHOTA KAIKEN, MITÄ HÄN VIHAA. JUMALAN IHMISET JA KAIKEN SEN HYVÄN, MITÄ JUMALA ON SAANUT HEIDÄN ELÄMÄSSÄÄN AIKAAN.

6

289

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Jeesus_on_Herra

   "Ja anna meille meidän syntimme anteeksi, niin kuin mekin anteeksi annamme niille, jotka ovat meitä vastaan rikkoneet."

  • Jeesus_on_Herra

   Sananlaskut 6
   16. Näitä kuutta Herra vihaa, ja seitsemää hänen sielunsa kauhistuu:
   17. ylpeitä silmiä, valheellista kieltä, käsiä, jotka vuodattavat viatonta verta,
   18. sydäntä, joka häijyjä juonia miettii, jalkoja, jotka kiiruusti juoksevat pahaan,
   19. väärää todistajaa, joka valheita puhuu, ja riidan rakentajaa veljesten kesken.

  • KateudenKryyni

   Täällä yksi!! Olin ennen vaikeuksista huolimatta tyytyväinen, koin saaneni ansaitsemattomasti kaikkea hyvää, ystäviä,,perheen, aiton, talon. Arki ei kuiyenkaan ollut aina helppoa, vaan aivan tavallista. Välillä lapset sairasti, valvottiin ja itsekin sairsasti, mies oli paljon poissa. Välillä oli tahasta tiukkaa, mutta selvittiin ja olin tyytyväinen. En ollut kelekään kateelliinen, KUNNES sairastuin vaikeasti....tuista se lähti.
   En pysty liikkumaan missään, päivät on yhtä tuskaa ja sinnittelyä.. Lapset vielä alaikäisiä, mutta koululaisia.
   Tulin pikku hiljaa kateellisemmaksi ja kateellisemmaksi parhaimmalle ystävälleni. Hänellä niin moni asia paremmin. Mies auttaa kotona, heillä ei ole taloudellisia ongelmia, hän on aina terve. Jopa sekin alkoi ärsyttämään, kun puhuin hänelle puhelimessa maailman vaikeasta tilanteesta, jolloin hän sanoi, ettei halua ajatella tuollaisia, että pääasia, että omassa kotona kaikki on hyvin. Ajattelin, että ystäväni haluaa kulkea laput silmillä pumpulissa.
   Ystäväni on kobe menemään , ei jaksaa kauaa olla paikoillaam. Vaatii paljon ns laatuaikaa ja omaa aikaa, tuokin ärsytti, pidin häntä pinnallisena.
   En kuitenkaan ajattele, ettei hän olisi ansainnut tuota kaikkea, sikkä hän on ystävällinen ja huomaavainen ihmisiä kohtaan. Aivan barmasti hän on ansainnut tuin kaiken.
   Olen taistellut nyt pari vuotta tämän kateuteni kanssa. Ystäväni on alkanut etääntymään minusta. Tiedän,,että olen syyllinen. Olen pyytänyt tekstiviestillä anteeksi,,johon hän vastasi, että eipä mitään.
   Ennen olimme yhteydessä päivittäin. Laitoimme puolin ja toisin viestä tai soittelimme, välillä tapasimme. Nykyään olemme yhteydessä kerran viikossa, kun minä laitan viestiä. Ja syy on yksin minun.
   Aloin pitämään ystävääni nautinnon hakuisena.
   Paholainen noin sekoitti pääni, kun sairastuin.
   Yritän nyt tehdä työtä päästäkseni tästä kateudestani häntä kohtaan.
   Ahdistaa, kun pilasin suhteemme ja ahdistaa, kun olen niin huonossa fyysisseä kunnossa, että lapsetkin kärsii.
   tuntuu, että kaikki on vaikeaa. Vaikeinta on hyväksyä se, että lapset joutuvat sijaiskärsijän rooliin. Äitinä tuo ahdistaa kaikkein eniten.

  • Jeesus_on_Herra
  • NedFlanders

   Jeesus parantaa sinut. Kaikkea hyvää sinulle!

  • olevapaa

   Paholainen ja monet muut aivopöpöt. Ne on fiktiota, höpö.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   608
   4173
  2. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   606
   3781
  3. Mihin aikaan tulee Marinin eroilmoitus huomenna?

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cc979c9c-c331-42f5-afe6-d30bdb869e3a Yksityiset pikku bileet, taustalla kuuluu: v*ttu tästä tulee hyvä olo. Jau
   Maailman menoa
   207
   2669
  4. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   251
   2114
  5. Sanna Marin juhlii humalassa haarat levällään

   Kuvat tulivat vihdoin julki. Melkoinen pienen lapsen äiti.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   225
   1673
  6. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   185
   1642
  7. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   207
   1420
  8. Mulla on ikävä sua

   Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
   Ikävä
   47
   1179
  Aihe