Kuparipannun konkurssi

Nytmenikiinni

Oletteko kuulleet? Asiakkaat katosivat Kuparipannubaarista ja nyt se menee kiinni lopullisesti. Omistajat pitkään rahoittivat pannun toimintaa olemalla töissä tomaatteja poimimassa, mutta nyt maksamattomien vuokrien takia kiinteistön omistaja sanoi ettei lisäaikaa enää tule. Se oli sen ravintolan loppu se.

Tosin olihan pannubaari Inglesin kallein baari ja asiakkaat valitsivat oikean ravintolan mieluummin kuin pannubaarin. Toisaalta ymmärtää. Miksi maksaa viisinkertaista hintaa samoista ruoista.

193

1223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näinepäilin

      Jaa se meni sitten kiinni. Muuttavatko omistajat takaisin suomeen vai jatkavatko töissä tomaattifarmilla?

      • nonurinsekin

        Kuulemma jatkavat tomaattifarmilla. Näin omistaja Reijo kertoi minulle. Pannun kiinteistö menee jollekin muulle joka pystyy maksamaan vuokran.


      • Anonyymi
        nonurinsekin kirjoitti:

        Kuulemma jatkavat tomaattifarmilla. Näin omistaja Reijo kertoi minulle. Pannun kiinteistö menee jollekin muulle joka pystyy maksamaan vuokran.

        Tarjoile Jay varastaa kassasta siivoojat siihen on aina varauduttava samoin yrittäjät lypsää itsekin välistä kuitteja voi peruuttaa poistaa tehdä valekuitteja asiakkaan kuuluu pyytää kuitti siinä lukee veron osuus ja oikea hinta sekä joskus kansalaisuus mihin pankkiin rahasi menivät. Kauneuden hoito aloilla on myös tilisiirrot Thaimaaseen Vietnamiin ja niiden ruokapuolella eli teidän rahoja.


    • odotintuota

      No oli se niin kallis baari etten yhtään ihmettele että asiakkaat katosivat. Kuka maksaa 14 euroa mikrossa sulatetusta kaalikääryleestä?

      • miksimaksaataas

        Ei kai kukaan enää maksanut jos se konkkaan menee.


      • Anonyymi

        Ihan vaan vaikka vanha juttu niin kaalikääryleet kannattaa kaupasta ostettu tutkia ensin sisältö mikä vaalean pinkki kani siellä on.


    • Miksikalliithinnat

      Miksi eivät laskeneet hintoja niin ehkä asiakkaita olisi riittänyt. Eihän kukaan maksa ylihintaa jos samalla rahalla saa paljon enemmän jostain muualta.

      • Tosivaikea

        Vaikea mennä sanomaan.


    • harmillistanäin

      Jaa se menee nyt sitten kiinni. Olisi ollut vielä kerran käydä mutta harmi näin. Ehkä ne -50% alennuskortit kanta-asiakkaille eivät sittenkään olleet niin hyvä idea?

    • nonytkiinni

      Pannubaarihan on ollut jo pitkään konkurssiuhan alla. Viime talvenakin niiltä jäi vuokrat maksamatta ja huoneiston omistaja takavarikoi kaluston kunnes rahaa löytyy. Tästä oli täälläkin uutisointia.

    • MikaelJuho3

      Onhan se pannubaari tietenkin ollut maineeltaan Inglesin surkein ja kallein baari, mutta ei nyt silti tuollaista loppua olisi toivonut. Toivottavasti omistajat pärjäävät niillä liksoilla mitä nyt sitten tomaattien poimimisesta maksataankaan. Ei varmasti paljoa siellä.

      • Talviasukkaat

        Reijo (yksi pannun omistaja) kertoi että vitosen saa poimija tunnissa. Pannu tosiaan menee kiinni pian. Vuokrat on olleet maksamatta jo pitkään.


    • Joonjututjäbillä

      Jo on jäbillä jutut.kyllä tekin voitte ravintolaan mennä.rohkeasti vain.suomilautaselle..

      • kiinalaiseenmieluummin

        Siihen varmasti tulee uusi ravintola pannubaarin jälkeen, mutta eihän se ole sanottua että uudet omistajat on suomalaisia. Suomilautasia tuskin siis saa jos on vaikka kiinalainen se uusi ravintola.


    • muistanlukeneeni

      Siinä siis kävi näin. Onhan Kuparipannun talousvaikeuksista kirjoitettu täällä jo pitkään mutta en olisi uskonut että kiinni menee. Eikös Sakari Kuosmasella ollut jokin ravintola joka joutui myös sulkemaan. Ei kai se kannata jos asiakkaita ei ole.

      • näinsemeni

        Kuparipannu taisi mennä nurin koska olivat ylihinnoitelleet paikan ja asiakkaat hävisi sen takia. Kuosmasen paikassa oli ihan järkevät hinnat, mutta taisivat lopettaa sen ihan oma-aloitteisesti. Itsekin kävin lomalla syömässä muikkuja Sakun baarissa.


    • eilöstavaan

      Jos ei kukaan käy niin kiini menee

    • Tulossaollaan

      Just joo, juuri kun on paras sesonki tulossa ei mikään ravintola mene nyt konkurssiin. On kyllä sellainen rummutus ollut päällä, että varmasti tahkoavat hurjan tuloksen tällä kaudella. Kyllä sinne itseltäkin muutama satanen joutaa. Olikin vähän päässyt unohtumaan, mutta nyt mennään porukalla syömään kunnolla. On tullut monta kuukautta peräkkäin yli 10.000 euron tuloja, joten köyhälistöpaikat eivät tule kuuloonkaan. Nyt laitetaan raha haisemaan suomalaisissa paikoissa!! Bisnekset eikun paranevat iän mukana.

      • tässävaihtoehdot

        Jos pannulaisilla vuokrat on maksamatta ja vuokra-isäntä sanoo että paikka menee nyt kiinni niin mitäpä siinä tekemään. Joko konkurssi tai sitten vain lopettaa toimintansa.

        Miten te muuten menette syömään suljettuun baariin?


    • hyväettäsulkee

      Kiinni kai se menee jos asiakkaita ei ole. Kuulemma kanarian kallein baari joten ei ihme että joutuu sulkemaan kun kukaan ei siellä käy.

    • Porsutellaanmenemään

      Siällähän käy syömässä porukkaa kuin pipoo.nää on kateellisten juttuja.ravintolalla porskuttaa hyvin.gurmeekeittiökunnon ja huippukokit.

      • eiollutkeittiötä

        Siellä kuparipannussa ei koskaan ehtinyt olemaan keittiötä ja
        " huippukokit" oli tarjoilijoita jotka kävi mikrossa sulattamassa pakasteruokaa. Ei ole ihme että paikka menee nurin


      • tylsät.tarjoilut
        eiollutkeittiötä kirjoitti:

        Siellä kuparipannussa ei koskaan ehtinyt olemaan keittiötä ja
        " huippukokit" oli tarjoilijoita jotka kävi mikrossa sulattamassa pakasteruokaa. Ei ole ihme että paikka menee nurin

        Juuh. Me kävimme kerran ja ainoat ruoat oli kaalikääryle ja makkaraperunat mitä olisivat voineet tarjota. Oli siinäkin ravintola.


    • Tyhmiäriittää

      Näkee miten tyhmää porukkaa täällä ovat nämä Kuparipannun mollaajat. Eihän kukaan vuokranantaja ole niin hullu, että juuri kun on paras sesonki ottaisi niskaan vuokratappiot kun vuokralainen tekee huippusesongissa rahaa. Seuraavan vuokralaisen saamiseen ja järjestelyihin menisi sesonki ohi. Tosin vuokrarästitkin ovat keksittyjä. Möivät joulukattauksetkin hetkessä loppuun ja niin monet jäivät ilman, vaikka on paljon asiakaspaikkoja esim. Mummolaan verrattuna.

      • pelkkävitsiseon

        Se Kuparipannun "joulukattaus" nyt on lähinnä vitsi, vai kutsutko kaalikäärylettä ja makkaraperunoita jouluruoaksi? Missä ne edes ruokaa tekisi ilman keittiötä?

        Karhuravintolassa oli viime jouluna kunnon joulukattaus. Kaikkia laatikoita, kinkkua, rosollia, lohta, eli kaikki jouluherkkuja eikä maksanut kuin 13,90. Mitäs sillä rahalla saa pannubaarista? Ei vissiin mitään kun yksi kaalikääryle jo maksaa Kuparipannussa 14,00


    • Tullaan_tullaan

      Täytyy seuraavalla reissulla käydä tässä Kuparipannussa, kun sitä täällä niin kovasti kehutaan! Kiitos vihjeestä!

      • aikamoinenpettymys

        Käy nopeasti, en tiedä kuinka kauan konkurssipesä pitää paikan pystyssä. Minäkin kävin kun täällä on siitä paljon puhuttu, mutta aika pettymys oli. Pikkuinen baari kellarissa eikä mikään ruokaravintola mistä täällä on puhuttu. Ruokalista muodostui kaalikääryleestä ja makkaraperunoista, joten se siitä ruokailusta. Lähdin kadun toiselle puolelle ravintola Mummolaan herkuttelemaan kokkien tekemillä herkuilla.


    • Matkantilaamiseenvaan

      Ihmejuttuja.muka konkka..hieno paikka kovasti käy ihmisiä syömässä.täällä nähdään ilmeisesti unia vaan.tilatkaa matka ja syömään upeaan ravintolaan

      • mummolastakopuhut

        Tarkoitatko upealla avintolalla ravintola Mummolaa. Kuparipannuhan on vain baari.


    • 14jakolmeviiskyt

      Mahtaako tässä ketjussa olla lisäkseni enempää kuin 1-2 kirjoittelijaa, loppu on tuon yhden pienipäisen jankkumopon pärinää.

      • Syömään

        Vain 1 katkera joka kirjottaa eri nimimerkeillä.
        Sen huomaa kirjotuksista.


      • Täältä.tullaan.pannu

        "Vain 1 katkera joka kirjottaa eri nimimerkeillä.
        Sen huomaa kirjotuksista. "

        Olet oikeassa. Mutta miksi ihmeessä? Tuollaiset täysin poskettomat kirjoituksethan vain lisäävät Kuparipannun kiinnostavuutta eli asiakasmäärää. Minäkin aion käydä siellä, vaikka normaalisti kierränkin suomalaisraflat kaukaa.


      • ihanturhamennä
        Täältä.tullaan.pannu kirjoitti:

        "Vain 1 katkera joka kirjottaa eri nimimerkeillä.
        Sen huomaa kirjotuksista. "

        Olet oikeassa. Mutta miksi ihmeessä? Tuollaiset täysin poskettomat kirjoituksethan vain lisäävät Kuparipannun kiinnostavuutta eli asiakasmäärää. Minäkin aion käydä siellä, vaikka normaalisti kierränkin suomalaisraflat kaukaa.

        Millä te siellä käytte jos se on suljettu. Konkurssipesä pyörittää vielä hetken aikaa. Sitten se oli siinä.


    • Enskädentietoa

      Minulla on ensikäden tietoa asiasta koska juttelin tänään Kuparipannun omistajan Reijon kanssa puhelimessa. Se ei ole totta että pannu olisi mennyt konkurssiin. Se taas on totta että heillä on puolen vuoden vuokrarästit eikä kiinteistön omistaja ole hyvillään. Nyt Reijo sanoi että toivottavasti tulee PIAN paljon asiakkaita tuomaan rahaa pannuun että saavat vuokrat maksettua. Tarjoilijatkaan eivät saa kuulemma palkkaa.

      • jo-on-puhetta

        Minä en ainakaan kanna rahojani kuolevaan firmaan jotta omistajat saavat lomailla 7kk vuodesta. Menkööt se Reijo tms sinne tomaattifarmille töihin jos rahaa tahtoo. Töitä tässä pitää minunkin tehdä.


      • ihansamatäällä
        jo-on-puhetta kirjoitti:

        Minä en ainakaan kanna rahojani kuolevaan firmaan jotta omistajat saavat lomailla 7kk vuodesta. Menkööt se Reijo tms sinne tomaattifarmille töihin jos rahaa tahtoo. Töitä tässä pitää minunkin tehdä.

        Sama täällä.


    • 14jakolmeviiskyt

      Pienipäinen jankkumopo jaksaa jaksaa, mielenterveys on tiessään ollut jo tovin.

    • Pannussaontunnelmaa

      Taitaa harmittaa kun ravintolalla menee niin hyvin että pitää keksiä tälläisia juttuja..ja samalla syödään makkaraperunoita läheisestä grillistä..käykää syömässä kunnon pihvit kun pääsette joskus inglesiin ja kunnon ravintolaan syömään..nimittäin pannuravintolaan jossa on tasoon nähden edulliset hinnat.pannussa on tunnelmaa.

      • jokokeittion

        Ei taida kovin hyvin mennä jos on vuokrat maksamatta? Joko ne saaneet sen keittiön pannubaariin vai vieläkö menevät kaalikääryle-makkaraperunat linjalla?


      • trolliasialla
        jokokeittion kirjoitti:

        Ei taida kovin hyvin mennä jos on vuokrat maksamatta? Joko ne saaneet sen keittiön pannubaariin vai vieläkö menevät kaalikääryle-makkaraperunat linjalla?

        Ei niillä mitään keittiötä ole. Nuo puheet Kuparipannun pihveistä on trollien juttuja. Monelle tuleekin yllätyksenä että pannusta ei saa kuin makkaraperunat ja kaalikääryleen.


      • näinluinjuuri
        trolliasialla kirjoitti:

        Ei niillä mitään keittiötä ole. Nuo puheet Kuparipannun pihveistä on trollien juttuja. Monelle tuleekin yllätyksenä että pannusta ei saa kuin makkaraperunat ja kaalikääryleen.

        Suolatikkuja saa kuulemma kanssa pannubaarista. Ravintolahan se ei ole niin ei kai sieltä ruokaa saa


      • UnelmoitTurhaan
        jokokeittion kirjoitti:

        Ei taida kovin hyvin mennä jos on vuokrat maksamatta? Joko ne saaneet sen keittiön pannubaariin vai vieläkö menevät kaalikääryle-makkaraperunat linjalla?

        Sinulla taitaa olla vuokrat maksamatta, häätö odottaa jo ensi viikolla. Lopeta jo unien näkeminen kaukaisista Kanarian Saarista. Et pääse sinne ikinä.


      • PienipääköKonkurssiin

        Joo, aika kauan joudut odottamaan hehkuttaamaasi pannun konkurssia. Todennäköisesti et näe sitä ikinä vaikka eläisit trullien normaaliin 200 v ikään.


    • huonostimenee

      Minä juttelin pannubaarin omistajan kanssa ja vahvisti että ongelmia vuokrien kanssa on. Sanoi että hyvä on jos kevääseen saa jatkoaikaa kiinteistön omistajalta. Toivoi paljon asiakkaita jotka kantaisivat heille rahaa ja ostaisivat makkaraperunoita koko porukalle kanssa.

      • Halvallameneenyt

        Minä taas kuulin varmalta taholta, että uudistetun keittiön myötä liikevaihto on kaksinkertaistunut jo näin kauden alussa. Harkitsevat koko kiinteistön ostamista. Hinta olisi hieman alle millin. Helmikuussa menen itse varmistamaan asian.


    • Lisää.Pannuja

      Minä olen kuullut luotettavasta lähteestä, että koska Kuparipannun suosion vuoksi kaikki asiakkaat eivät mahdu enää sisälle, tarkoitus on avata uusia Kuparipannuja kaikkialle Gran Canarialle. Ensimmäiset kuulemma avataan jo ensi syksynä Inglesiin, Maspalomasiin, Puerto Ricoon, Amadorekseen ja Las Palmasin turistialueillekin pari kolme.

      Lisäksi paikan pitäjä suunnittelee yhden pienen nakkikioskin perustamista sille köyhälle ressukalle, joka on tottunut syömään makkaraperunoita illalliseksi. Todellista filantropiaa!

    • Kaalikäärylemakkarapannu

      Täällä inglesissa tosiaan puhutaan että uusia pannuja tulee 100m välein jotta kaikki saavat palvelua.kysyntä on niin valtavaa. Ja kaikki tuon kaalikäärylemakkaraperunamiehen jankutuksesta.suosio on räjähtänyt käsiin..kaalikäärylemiehelle uusista pannuista joku on luvannut tarjota hänen elämänsä ensimmäisen pihviateriansa oluen kera aivan ilmaiseksi.

    • KuparipannuAki

      Nykyiset hinnat:

      Pieni avustus 14 euroa
      Normaali avustus 57 euroa
      Iso avustus 440 euroa

      Näillä me kuparipannun työntekijät loisitaan kanarialla. Tukekaa meitä! Kyllähän teillä rahaa riittää!

    • Joulukuussamenossa

      Onko se nyt sitten mennyt kiinni vai ei? Ristiriitaista tietoa täällä. Heidän nettisivujen mukaan auki on.

      • zikanValheitaKaikki

        Tietysti auki. Koko tämä ketju on ollut vakavasti zikasairaan pienipään trollausta, kuten kaikki muutkin kuparipannuun kohdistuneet vihakirjoitukset lukuisissa eri ketjuissa.


      • Pannunasiakas

        Kyllä todellakin on auki ja pysyy auki. Kuparipannu on niin suosittu että se ei mene kiinni kuin jos omistajat niin tahtovat. Nämä pannun haukkumiset on viereisen kilpailijan roskaa.


    • Inglesinmatkailija

      Olen huomannut yhden asian monta kertaa. Kuparipannua kohtaan osoitettu iva, vai pitäisikö sanoa herjaaminen loppuu aina vähäksi aikaa, jos täällä joku hiemankaan vihjaisee että me tiedämme että Mummolan porukat on herjaamisen takana. Sen jälkeen on aina ollut hieman rauhallisempaa. Tosin joidenkin trollien takia ei asiallista keskustelua oikein synny kun asiallisiin aloituksiin tullaan meuhkaamaan milloin mistäkin. Olisi kiva lukea matkajuttuja kun don luiskin ilmeisesti on jo reissussa. Kirjoitelkaa muutkin jotka haluatte matkakertomuksia.

      • Hauskaaonollutlukea

        Minä en matkakertomuksista niin välitä, mutta käyn monesti lukemassa tätä palstaa ihan huumorin kannalta. Yhden ravintolan pitäjä haukkuu kilpailijaa zikasairaaksi pienipääksi, ja tämän haukutun yrittäjän mielestä kilpailijalta ei saa kuin mikrovalmiin kaalikääryleen kalliilla hinnalla. Sitten nämä molemmat haukkuvat yhteen ääneen jonkun kolmannen ravintolaa "putkiloksi" josta ei saa kuin sinappia. En tiedä, mutta hauskaa on kun nämä yrittäjät tappelee asiakkaiden suosiosta. Olen saanut matkan tammikuulle ja käyn noissa kaikissa paikoissa. Hyviä paikkoja ovat mielestäni.


      • Hjuumoriatäällä
        Hauskaaonollutlukea kirjoitti:

        Minä en matkakertomuksista niin välitä, mutta käyn monesti lukemassa tätä palstaa ihan huumorin kannalta. Yhden ravintolan pitäjä haukkuu kilpailijaa zikasairaaksi pienipääksi, ja tämän haukutun yrittäjän mielestä kilpailijalta ei saa kuin mikrovalmiin kaalikääryleen kalliilla hinnalla. Sitten nämä molemmat haukkuvat yhteen ääneen jonkun kolmannen ravintolaa "putkiloksi" josta ei saa kuin sinappia. En tiedä, mutta hauskaa on kun nämä yrittäjät tappelee asiakkaiden suosiosta. Olen saanut matkan tammikuulle ja käyn noissa kaikissa paikoissa. Hyviä paikkoja ovat mielestäni.

        Eihän täällä ole asiakeskustelua ollut vuosiin. Omistajat/tarjoilijat ja heidän lähipiirinsä vain haukkuvat toisiaan. Tosin tämä tapahtuu niin läpinäkyvästi että itseäkin hymyilyttää.


      • UusivuosiKanarialla
        Hauskaaonollutlukea kirjoitti:

        Minä en matkakertomuksista niin välitä, mutta käyn monesti lukemassa tätä palstaa ihan huumorin kannalta. Yhden ravintolan pitäjä haukkuu kilpailijaa zikasairaaksi pienipääksi, ja tämän haukutun yrittäjän mielestä kilpailijalta ei saa kuin mikrovalmiin kaalikääryleen kalliilla hinnalla. Sitten nämä molemmat haukkuvat yhteen ääneen jonkun kolmannen ravintolaa "putkiloksi" josta ei saa kuin sinappia. En tiedä, mutta hauskaa on kun nämä yrittäjät tappelee asiakkaiden suosiosta. Olen saanut matkan tammikuulle ja käyn noissa kaikissa paikoissa. Hyviä paikkoja ovat mielestäni.

        Lähdössä Inglesiin uudenvuoden aattona, viime vuonna vietimme joulun siellä. Kerran kävimme Kuparipannussa uteliaisuuttamme, siellä oli joku grilli-ilta. Hinta oli Kanarian hintoihin verrattuna suurehko (20 e), mutta kyllä oli hyvää! Naudan sisäfilettä, possua, lammaspullia, lihakastiketta, grilliperunoita, juureksia...
        En halua ulkomaanlomallani syödä suomalaisia ruokia, niitä saan täälläkin.


    • InglesoiIngles

      Ihan sama mikä ravinteli Inglesistä kaatuu. Matkaajat saapuvat sankoin joukoin Inglesiin vain ja ainoastaan meidän Inglesin homojen takia. Täällä kun on kyytiä tarjolla, eikä perään turhaan kysellä, vaikka huvät perät olisikin. Tulkaa siis Ingelesiin viihtymään ja kiihtymään.

      • Kerttusetä

        Juuri näin niinkuin kaima sanoo. Vain Inglesin homoilla on väliä. Ravintoloista viis kun viihdettäkin on tarjolla.


    • Loslonkeros

      Olen käynyt lomilla Pannussa milloin mitäkin napostelemassa. Hyvin pelaa palvelu, ruokia on monenlaisia, joskin juuri kotimaispainotteisia. Niitähän sinne mennään
      muutenkin nauttimaan. Kovin kevyttä keskustelua tästä. Juuri käyneenä, ei merkkiäkään konkasta.

      • Pannunvakiasiakas

        Eihän se kiinni ole koskaan ollut menossakaan. Melkein hävettää noiden Mummolan työntekijöiden puolesta kun haukkuvat pannua. Jos ja kun omistaja on vielä patistanut moiseen niin vielä suurempi synti.


      • näinolenmiettinyt
        Pannunvakiasiakas kirjoitti:

        Eihän se kiinni ole koskaan ollut menossakaan. Melkein hävettää noiden Mummolan työntekijöiden puolesta kun haukkuvat pannua. Jos ja kun omistaja on vielä patistanut moiseen niin vielä suurempi synti.

        Haukkuuhan tuo kuparipannu myös mummolaa aivan samalla tavalla. Mummolan omistajaa kuparipannun nuorempi poika haukkuu zikasairaaksi pienipääksi täällä keskustelupalstalla. Tasoissa ovat haukkumisessa.


      • sat.matkailija
        näinolenmiettinyt kirjoitti:

        Haukkuuhan tuo kuparipannu myös mummolaa aivan samalla tavalla. Mummolan omistajaa kuparipannun nuorempi poika haukkuu zikasairaaksi pienipääksi täällä keskustelupalstalla. Tasoissa ovat haukkumisessa.

        Eivät taida kummankaan paikan omistajat olla ihan terveitä. Tiedänpähän pysyä poissa.


    • tällaistakuulin

      Mummolan omistaja oli kuulemma sanonut työntekijöilleen ettei pannua saa enää haukkua netissä, eikä asiakkaille heillä. Tämä vaikka hän oli aikaisemmin käskenyt niin tekemään. Siksi vissiin on rauhoittunut tuo pannun solvaaminen. Terveisiä muuten täältä Inglesistä. Tulin juuri baarista hotellille ja kuulin huhun muiden baarien tarjoilijoilta. He tuntevat kaikki toisensa.

    • Hienoaollanumeroyksi

      Kyllä suosio on nyt kasvanut.entisestään.hinnat on kohdallaan ruoka on hyvää.asiakkaat erittäin tyytyväisiä.tupa on täynnä.onhan ravintola nyt iglesin suosituin.paikka numero yksi.

      • InglesoiIngles

        Lisäksi kaikkien suomibaarien tapaan on homopoikaseuraa tarjolla myös pannussa. Jos pannusi siis kuumottaa tule Inglesiin kokemaan taivaallinen poikarakkauden nautinto


    • KuparipannuAki

      Nykyiset hinnat:

      Pieni avustus 14 euroa
      Normaali avustus 57 euroa
      Iso avustus 440 euroa

    • Ykkösravintolanytjaaina

      Perheen kanssa inglesiin joulukuussa.ehdottomasti käydään pannussa syömässä kunnon pihvit viimien kera.on se ollut aina hyvä RuokaRavintola.ja kuulema nyt inglesin ykkös Ravinteli.

      • elämyksiäköhaet

        Kaalikääryleitä ja kaljaa. Mahtaa olla elämys.


    • Upeaahienoa

      Hienoa.hienoa että ykkösRavintola nyt

      • KuparipannuAki

        Itseasiassa ei, koska meni konkurssiin. Nykyiset hinnat ovat:


        Pieni avustus 14 euroa
        Normaali avustus 57 euroa
        Iso avustus 440 euroa


    • Pitkäkausikonekilisee

      On se hieno homma että inglesin ykkösravintola on nyt pannu tällä kaudella.no ensikaudella voi olla joku muu.mutta nyt on hyvä takoa kun rauta on kuumaa.kaikki pannuun hyvän pihvin ystävät.riemu raikukoon koko kauden ja se on pitkä.

    • Pistetälle

      Minkälaista typerää höpinää näiltä edeltäjiltä. Mitä ne oikein sairastaa, jotka jaksanat kuukausikaupalla Kuparipannua sättiä. Ovat kuin lastentarhasta karanneita. Me asumme täällä kaiken aikaa ja olemme sitä mieltä, että Kuparipannui niinkuin Mummolakin ravintolasta käyvät, ja ainakin suomalaisille.Piste

    • Hyväravintola

      Kuparipannu on oikein viihtyisä perheravintola.hyvä ruoka.kannattaa käydä..useammin.laatu-hintasuhde erittäin hyvä

    • Kerttusetä

      Inglesissä kaikki on homoa. Myös suominaarit kuten pannu, mummola ja iskelmä ovat meidän homojen aluetta. Tulkaa siis kaikki terveet miehet nauttimaan poikarakkauden saloista. Tervetuloa Gay Inglesiin.

    • pete678

      Terveisiä Teneriffalta, moni baari, ei vain suomalaisten baarit, menevät kiinni. Iso Britannian lähtö EU.sta ja punnan arvo tippuminen johti siihen että britit ovat kadonneet jotka ovat 90% koko turismista. Teneriffan americaksessa 90% baareista ovat 7pv viikossa tyhjiä. Koskee kaikkia pisneksiä, se tapahtuu ketjureaktiona mutta hitaasti. Isoimmat Lidlit ja Carrefourit kuolevat viimeisenä. Paratiisisaaresta tulee lopulta raunioitunut aavesaari...

      • InglesoiIngles

        Inglesissä homot pelastavat tilanteen. Kaikki haluavat meidän homojen seuraa ja tulevat siksi sankoin joukoin Inglesiin. Eilenkin koeajoin yhden keskiikäisen ensikertalaisen ja voin vakuuttaa ettei se kaveri enää vaimoonsa tyydy. Poikarakkauden voima jyrää.


      • Einaurata
        InglesoiIngles kirjoitti:

        Inglesissä homot pelastavat tilanteen. Kaikki haluavat meidän homojen seuraa ja tulevat siksi sankoin joukoin Inglesiin. Eilenkin koeajoin yhden keskiikäisen ensikertalaisen ja voin vakuuttaa ettei se kaveri enää vaimoonsa tyydy. Poikarakkauden voima jyrää.

        Ei kai se todella uskalla vaimoonsa koskea kolmeen kuukauteen ennen kun tarkastaa Hiv-positiivisuuden. Kaveri ei saa nukutuksi kun hiki valuu yöt lähikuukausina.


      • InglesoiIngles

        Panettelua. Ei ole kuullut kondomista. Missä perähikiällä oikein asut. Vai ahdistaako kaapissa noin paljon.


    • Suomi.kuntoon

      Auki ja on käymme siellä päivittäin syömässä. Ruoka on hyvää ja annokset riittäviä. Ravintolassa on paljon asiakaspaikkoja, mutta vilkkaimpaan aikaan pöytävaraus on tarpeen ainakin isommalle porukalle.

      Kävimme yhtenä iltana toisessa Suomi-ravintolassa, en laita tähän nimeä ettei mene haukkumiseksi. Lapset eivät siellä suostuneet syömään muuta kuin ranskalaisia ja meidän aikuistenkin mielestä ruoka oli syömäkelvottoman rajoilla. Kuparipannu on varma valinta lapsiperheelle eivätkä meidän muksut enää muualle haluakaan.

      t. 12-henkinen Pudasjärven perhe

      • vaivielävaraus

        Ei paha markkinointiviesti Kuparipannun omistajalta, mutta miksi taas haukutte muita paikkoja? Aikamoista omakehua etten sanoisi.

        Pannubaariin pöytävaraus, LOL!!!


      • reissulasse
        vaivielävaraus kirjoitti:

        Ei paha markkinointiviesti Kuparipannun omistajalta, mutta miksi taas haukutte muita paikkoja? Aikamoista omakehua etten sanoisi.

        Pannubaariin pöytävaraus, LOL!!!

        Lopettaaa tuo lapsellinen kinaamiinen molemmat. Teille molemmille ravintoloille riittää kyllä asiakkaita kun olette aivan vieri vieressä.


      • InglesoiIngles

        Molemmissa päivystää vkelä kiihkeä homoyhteisö iloksenne. Ottakaa nautinnosta kaikki irti. Ensin hyvää ruokaa ja sitten poikarakkautta illan päätteeksi. Tämä kaikki on Inglesin suomibaareissa mahdollista.


      • varausKannattaa
        vaivielävaraus kirjoitti:

        Ei paha markkinointiviesti Kuparipannun omistajalta, mutta miksi taas haukutte muita paikkoja? Aikamoista omakehua etten sanoisi.

        Pannubaariin pöytävaraus, LOL!!!

        Tuohan nyt on ihan normaalia. Mekin käytiin viime talvena kahdeksan hengen porukalla syömässä Pannussa kolmasti. Varattiin pöytä etukäteen ja siellä se oli aina meitä odottamassa. Sesonkiaikaan Pannu tulee täyteen aika nopeasti. klo 20 jälkeen yleensä löytää vapaan pöydän. Kokemuksesta tiedän, että klo 18-19 alkaa tungos.


      • huumoriaollapittää
        varausKannattaa kirjoitti:

        Tuohan nyt on ihan normaalia. Mekin käytiin viime talvena kahdeksan hengen porukalla syömässä Pannussa kolmasti. Varattiin pöytä etukäteen ja siellä se oli aina meitä odottamassa. Sesonkiaikaan Pannu tulee täyteen aika nopeasti. klo 20 jälkeen yleensä löytää vapaan pöydän. Kokemuksesta tiedän, että klo 18-19 alkaa tungos.

        Taidat olla huumorimiehiä? Vai pöydän varasitte pannubaarista? Suomeksi sanottuna varasitte baarijakkaran ja söitte makkaraperunat siinä tiskillä. Olen meinaan käynyt kerran pannubaarin makkaraperunakioskissa. Ei siellä ole pöytiä :D


      • Näinmeilläpaikallisilla
        huumoriaollapittää kirjoitti:

        Taidat olla huumorimiehiä? Vai pöydän varasitte pannubaarista? Suomeksi sanottuna varasitte baarijakkaran ja söitte makkaraperunat siinä tiskillä. Olen meinaan käynyt kerran pannubaarin makkaraperunakioskissa. Ei siellä ole pöytiä :D

        Baarijakkaroilla syödään makkaraperunoita ainoastaan Karhussa. Karhusta vaan on ongelma kun paikallisena on vetänyt ensin kaksi litran tölkkiä viiniä puiston penkeillä ja menee juhla-aterialle Karhuun makkaraperunoille, niin aina meinaa sekoilla kännissä kun ei ole varma onko Apilaniityn vessassa vai Karhubaarissa. On molemmissa samanlainen käytävä, että sotkeutuu välillä väkisin. Päivän viineille ja juhla-aterialle jää hintaa vain n. 5 euroa, joten pistäkääpä paremmaksi.


    • Eltorojatoro

      Ei kummassaakaan paikassa mitään vikaa ole.hyviä molemmat.mutta jos speccialii haluu ni se on toro.pihvi ja el toro punaviini..ohan se mukava piipahtaa suomimestoissa. Mutta paikallisia on kiva kiertää..mutta aina se on toro-ravintola.niiden pihvit on vaan niin hyviä.

    • bannu.is.tö.pest

      Onk bannu mänt kii

      • PieniOnZikasairas

        Siitä ei ole pelkoa vaikka pienen päätä kuinka kiristäisi.


    • Pihveistä

      Harvoin joutuu pihveihin pettymään, mutta viimeksi Tropicalin ravintolassa, jossa on aina ne esiintyjät ei ollut sisäfilepihvissä mitään kastiketta. Vaikka olisi kuinka junttia, niin pihvi vaatii hyvän kastikkeen. Oma suosikki on viherpippurikastike. Yleensä mennään etukäteen suunnittelematta aina eri paikkoihin syömään jokainen ilta.

      • GreenFieldIngles

        Vieläkö siellä se huono vanhempi italiaano laulaa niitä huonoja iskelmiään yleisölle?


    • mittämäätiä

      Onk tää pannu sama ku kipparipaari tenel?

      • bannuokallis

        Ei oo. Bannu o inglesis ja kaikki kallein baari inglesis kans


    • Käytiinpannussa

      Kyllä pannubaari on auki. Kävimme kaverin kanssa eilen siellä ryyppäämässä. Ihan kahdestaan saatiin ryypätä kun siellä ei ollut ketään muita. Sitten menimme ravintola Mummolaan, mutta se ei ollutkaan mikään ryyppybaari vaan asiallinen ruokaravintola.

      • Mummolaanuseasti

        Me menimme kuparipannubaariin kun luulimme sen olevan ruokaravintola. Myös me läksimme Mummolaan kun ei viitsitty mitään kaalikäärylettä saati makkaraperunoita syödä. Mummola osoittautui mahtavaksi ravintolaksi. Ystävälliset tarjoilijat ja mahtavaa oikeiden kokkien tekemää ruokaa hyvässä seurassa. Suosittelemme ravintola Mummolaa kuparipannubaarin sijasta.


      • vainkaalijajapottuja
        Mummolaanuseasti kirjoitti:

        Me menimme kuparipannubaariin kun luulimme sen olevan ruokaravintola. Myös me läksimme Mummolaan kun ei viitsitty mitään kaalikäärylettä saati makkaraperunoita syödä. Mummola osoittautui mahtavaksi ravintolaksi. Ystävälliset tarjoilijat ja mahtavaa oikeiden kokkien tekemää ruokaa hyvässä seurassa. Suosittelemme ravintola Mummolaa kuparipannubaarin sijasta.

        Eihän pannubaari olekaan mikään ruokaravintola. Enemmänkin makkaraperunakioski. Ei sieltä saa kuin kaalikääryleitä ja makkaraperunoita, suoraan mikrosta.


      • TurhaanValehtelet
        vainkaalijajapottuja kirjoitti:

        Eihän pannubaari olekaan mikään ruokaravintola. Enemmänkin makkaraperunakioski. Ei sieltä saa kuin kaalikääryleitä ja makkaraperunoita, suoraan mikrosta.

        Makkaraperunakioski on Suomiaukiolla. Älä yritä sotkea sen "antimia" oikeaan ravintolaan Kuparipannuun. Katso vaikka oikean ravintolan ruokalista netistä. Et löydä sieltä Kuparipannun kohdalta makkaraperunoita.


    • EinaggarivaanRavinteli

      Kyllä pannuravintola on iglesissä auki eikä jakomäessä nakarilla missä on kyllä makkarapottuja.joskus kun käytte inglesissä niin monttu jää auki kun pannun grillipihvi tulee etee. On kokoa ja näköä vielä huurteisen kera..niin unohtuu suomen naggarit

      • lopetavalahtelu

        Onhan se auki, mutta miksi valehtelet päivästä toiseen. Ihmiset pettyvät kun menevät pannubaariin luullen sen olevan ruokaravintola, ja sitten pihvin sijaan ruokalistalla onkin tarjolla kaalikääryleitä ja makkaraperunoita. Jälkiruoaksi suolatikkuja baaritiskillä, vitosen per pieni paketti. On siinä makunautintoa kerrakseen.


    • Tullaantaas

      Ei siellä ole suomalaisia ruokaravintoloita kun Kuparipannu ja Red Onion, jos sen voi suomalaiseksi laskea. Mummola on sellainen lounaspaikka ja ei sovellu iltaravintolaksi ruokailuun. Passaa katsoa netistä kuvat, joista näkyy tilanne selvästi. Ei kukaan ruokaravintolassa ryyppää kun ne suljetaan niin aikaisin. Ei noissa käydä kun kerran reissussa syömässä, paitsi lounasta. Mummola on mukava paikka istuskella iltapäivästä ja ottaa pientä palaa.

      • faktaavälillä

        Kuparipannu ei ole ruokaravintola, eikä ravintola ensinkään. Heillä ei ole keittiötä eikä edes ravintolalupia. Pannubaari on nimensä mukaisesti baari. "Ruokalistalla" on kaalikääryleitä, makkaraperunat joko ranskalaisilla tai lohkoperunoilla ja suolatikkuja. Ei tuollainen paikka ole ravintola. Lopettakaa sen hokeminen, sillä on varmaan monta jotka ovat menneet pannubaariin syömään, luullen sen olevan ruokaravintola.
        Baaritiskillä voi syödä kääryleitä, siihen se sitten jääkin.


      • OletKroonikko
        faktaavälillä kirjoitti:

        Kuparipannu ei ole ruokaravintola, eikä ravintola ensinkään. Heillä ei ole keittiötä eikä edes ravintolalupia. Pannubaari on nimensä mukaisesti baari. "Ruokalistalla" on kaalikääryleitä, makkaraperunat joko ranskalaisilla tai lohkoperunoilla ja suolatikkuja. Ei tuollainen paikka ole ravintola. Lopettakaa sen hokeminen, sillä on varmaan monta jotka ovat menneet pannubaariin syömään, luullen sen olevan ruokaravintola.
        Baaritiskillä voi syödä kääryleitä, siihen se sitten jääkin.

        Lopeta jo tuo valehtelusi. Ei sinua kukaan usko. Täytyy olla tosi sairas kun viitsii jatkuvasti valehdella ja ihan kaikissa ketjuissa. Taitaa olla päätyösi tuo valehtelu? Kannattaako sitä noinkin paljon kirjoitella pelkällä peruspäivärahalla?


      • Molempiimenemme
        OletKroonikko kirjoitti:

        Lopeta jo tuo valehtelusi. Ei sinua kukaan usko. Täytyy olla tosi sairas kun viitsii jatkuvasti valehdella ja ihan kaikissa ketjuissa. Taitaa olla päätyösi tuo valehtelu? Kannattaako sitä noinkin paljon kirjoitella pelkällä peruspäivärahalla?

        Tuo haukkuja on Mummolasta. Sillä alueella on näillä kahdella ruokaravintolalla kuulemma kova kilpailu asiakkaista. Olen pari kertaa kirjoitttanut sekä kuparipannulaisille että mummolan porukoille että teille molemmille kyllä riittää asiakkaita. Haukkuvat puolin ja toisin toisiaan. Toista yrittäjää pannulaiset haukkuu zikasairaaksi pienipääksi ja tämä kostaa haukkumalla ravintola Kuparipannua makkaraperunabaariksi. Todella lapsellista touhua sanon minä, molemmilta yrittäjiltä. Silti olen menossa joulukuussa molempiin ravintoloihin. Kuparipannuun syömään ja Mummolassa käymme lähinnä päiväkahvilla ja haukkaamassa jotain välipalaa.


    • kuinkassitten

      On täällä todella sairasta väkeä pilvin pimein!
      Noilla hulluilla jutuilla ei ole mitään vaikutusta mihinkään, vain typeriä kirjoittelevan aika luistaa haudan suuntaan liukkaasti! Eivät he elä ikuisesti typeriä irvailujaan rustaten!

    • Tiluliluleititap

      Varatkaa pöytä ajoissa jouluruokailuun pannuun.viilä muutamapöytä vapaana.upeaa jouluruokaa.kaikki laulamaan.tip tap

      • Oikeallejouluaterialle

        Kaalikääryleitä ja makkaraperunoita jouluna pannubaarissa, no ei kiitos. Olemme jouluna Inglesissä, mutta menemme jouluaterialle erääseen oikeaan ruokaravintolaan. Mene sinä sinne pannubaariin mikrovalmista käärylettä popsimaan.


    • Viheltäenykkösenä

      Meillä on ja varaus kuparipannuun.onhan se jouluna inglesin ykkösmesta..muut tulee perästä pannu vaan viheltää edellä.

      • vitsikkäällätuulellaolet

        Oletpas vitsikkäällä tuulella. Oikein varasit baarijakkaran jotta saat tiskillä syödä joulun kunniaksi kaalikääryleen, vai vedätkö makkaraperunat? Suolatikut korvaa kinkun, niinkö?


      • eiolepöytiä
        vitsikkäällätuulellaolet kirjoitti:

        Oletpas vitsikkäällä tuulella. Oikein varasit baarijakkaran jotta saat tiskillä syödä joulun kunniaksi kaalikääryleen, vai vedätkö makkaraperunat? Suolatikut korvaa kinkun, niinkö?

        Niinpä. Pannuaarissa ei ole edes pöytiä. Baarijakkaralla ihmiset siellä istuu ja syö makkaraperunoita.


      • Hamehemmo

        Parasta antia suomibaareissa kuitenkin ovat homokokkien valmistamat spermaperunat. Salainen ainesosa on luonnonmukainen nautinnon tuote ja tuulipuku syö sitä hyvillä mielein kehuen makua. Tulkaa Inglesiin hakemaan ja maistamaan omanne.


    • InglesoiIngles

      Me suomihomot pidämme kyllä huolen ettei saaren ykkösravintola missään vaiheessa kadu. Paras ravintola kun kerää parhaat saaliit ja seurat meille Inglesin homoille. Siksi pannu ei kaadu, ikinä.

    • kallistabisseä

      On se auki. Tosin asiakkata ei ollut kun kävin, mutta noilla hinnoilla en ihmettele. Yksi kaalikääryle maksaa kuparipannubaarissa 14,00
      makkaraperunat 19,90 ja olut 3,50. Se on 3,5 kertaa kalliimpaa kuin Inglesin edullisimmassa suomalaisravintolassa.

      • monetpettyvät

        Joo ei pannubaari ole mikään ravintola vaikka trollit hokevat sitä päivittäin.
        He ovat pannubaarin porukkaa jotka yrittävät hankkia nettipalstalta porukkaa baariinsa.
        Monet pettyvät kun pannubaari ei olekaan ruokaravintola vaan pelkkä makkaraperunakioski, ja vielä kallis sellainen. Kaalikääryle 14,00 makkaraperunat 19,90 ja olut 3,50


    • Lindlistäinglesiin

      Käärylemiehet ei oo ikinä käyneet iglesissä..lähilidlistä kantavat kotiinsa kääryleitä ja netissä haaveilevat kunnon kuparipannuravintolasta.onhan lidlissä halpa ruokakassi.siintä kun säästää niin voi päästä oikeesti inglesiin ja vielä jos on hyvä säkä niin saa pöydän varattua inglesin parhaasta pannuraflasta.

    • Kääryleet.ainoa.huvi

      Kuparipannubaari on auki, ei konkurssissa. Tosin olemme täällä Inglesissä ihmetelleet että miten se voi pysyä pystyssä kun siellä ei koskaan käy ketään.Eihän siellä ole mitään ohjelmaakaan asiakkaille. Ainoa hyvi on syödä baaritiskillä 14 euron kaalikääryleitä.

    • börjepersläp

      Onko pannussa Gay-iltoja meille gaykansalle. Petyn jos ei ole. Onko gayiltoja muualla Inglesissä Suomalaispaikoissa. Konkurssit ei uhkaa Gay-paikkoja koska gaylla on aina rahaa.Gayterveisin.

      • Kuullut.olen.juttuja

        Ei siellä muita iltoja edes ole. Pannubaari on vähemmistöjen unelmabaari. Huhu kertoo että omistajista nuorempi on kanssa hanurimiehiä, mutta korostan että kyseessä on vain huhu.

        Hyvä että sinulta löytyy rahaa, sillä kuparipannubaari on Inglesin kallein suomalaisbaari. Tonni saatta mennä illassa, jo sisäänpääsymaksuun.


    • Pottua-uuniin

      Nyt muuten alkoi tekemään mieli ranskalaisia. Ei kun uuni kuumenemaan ja sitten pääsee kuparipannun fiiliksiin kun syö makkaraperunoita.
      Vielä kun olisi kaalikääryleitä niin minullahan olisi koko pannubaarin ruokalistalla olevat ruoat aamupalalla.

      • Nyttajusin

        Hetken mietin että mikä ihmeen pannubaarin ruokalista aamupalalla, mutta sitten tajusin että eihän pannubaarista saa muuta kuin makkaraperunoita ja kaalikääryleitä. Näille sinun makkaraperunoille tuskin tulee hintaa 19,90 eli sen mitä ne pannubaarin makkaraperunakioskissa maksavat.


      • EikuAjanu

        Saapiko Pannusta myös rekkamiehen annoksen eli päivän pannu?


    • Pannun.fiiliksissä

      Aaaaah! Aivan kuin olisin pannubaarissa.

      Söin juuri makkaraperunat. Tosin kilo ranskalaisia maksoi vain 1,19 ja uunilenkki Prismassa 0,69. Tästä puolet tekee 0,94, ja koska pannubaarissa, eli Inglesin makkaraperunakioskissa makkaraperunat maksaa 19,90, niin piti tehdä jotain että pääsee pannubaarin fiiliksiin. Poltin siis röökillä käydessä kaksikymppisen.
      Sitten kun join tälkin Pepsiä niin piti vielä polttaa vitosen seteli, sillä limutölkki on pannubaarissa 5€.

      Sinne piti mennä vessaan. Muistin että pannubaarissa vessamaksu on kaksi euroa, joten heitin kaksi euron kolikkoa parvekkeelta alas.

      Nyt kun sulkee silmät niin olen aivan kuin pannussa olisin, eli yksin. Ei sielläkään koskaan ole muita ollut kun minä siellä olen makkaraperunoilla käynyt.

    • Nagarinotkujat

      2-kääryä muussia puolukoilla alle 12€.siihen iso bisse 15€.halpaa muille paitsi makkarapottupojille.jotka ovat tottuneet nagarilla notkumaan.ja uneksimaan pannuravintolasta..

      • kukakummamenee

        Olut pannubaarissa maksaa 3,50 joka on 3,5 kertaa kalliimpaa kuin oikeissa ravintoloissa.

        Kuka hitto muuten menee lomalla syömään jotain pannubaarin pakasteesta sulatettuja 14 euron kaalikääryleitä?


      • ZikaaSärkee24hVrk
        kukakummamenee kirjoitti:

        Olut pannubaarissa maksaa 3,50 joka on 3,5 kertaa kalliimpaa kuin oikeissa ravintoloissa.

        Kuka hitto muuten menee lomalla syömään jotain pannubaarin pakasteesta sulatettuja 14 euron kaalikääryleitä?

        Zikasairaan pienipään vakiovalheita edelleen.


      • turhakiistää
        kukakummamenee kirjoitti:

        Olut pannubaarissa maksaa 3,50 joka on 3,5 kertaa kalliimpaa kuin oikeissa ravintoloissa.

        Kuka hitto muuten menee lomalla syömään jotain pannubaarin pakasteesta sulatettuja 14 euron kaalikääryleitä?

        Ei ole mitään valheita tuo hepun kirjoitukset.

        Väitätkö ettei pannubaarissa olut maksa 3,50?
        Väitätkö ettei oikeista ravintoloista saa olutta edullisimmillaan 1,20?

        Kyllä maksaa ja kyllä saa. Kuparipannubaari on Inglesin kallein suomalaisbaari, mutta senhän sinä pannun omistajana aina haluat kiistää.


      • pelkkä.kaljabaari
        turhakiistää kirjoitti:

        Ei ole mitään valheita tuo hepun kirjoitukset.

        Väitätkö ettei pannubaarissa olut maksa 3,50?
        Väitätkö ettei oikeista ravintoloista saa olutta edullisimmillaan 1,20?

        Kyllä maksaa ja kyllä saa. Kuparipannubaari on Inglesin kallein suomalaisbaari, mutta senhän sinä pannun omistajana aina haluat kiistää.

        Kallein makkaraperunakioski on tosiaan kuparipannubaari, joka nimensä mukaisesti on vain baari


      • ihantottapuhut
        pelkkä.kaljabaari kirjoitti:

        Kallein makkaraperunakioski on tosiaan kuparipannubaari, joka nimensä mukaisesti on vain baari

        Totta


      • todellakallista
        pelkkä.kaljabaari kirjoitti:

        Kallein makkaraperunakioski on tosiaan kuparipannubaari, joka nimensä mukaisesti on vain baari

        Niin on. Yksi kaalikääryle maksaa pannubaarissa 28 euroa


      • tarkastinhinnastosta
        todellakallista kirjoitti:

        Niin on. Yksi kaalikääryle maksaa pannubaarissa 28 euroa

        Tarkastin asian kuparipannubaarin hinnastosta ja kyllä te totta puhutte. Yksi kaalikääryle tosiaan on 28 euroa kuparipannubaarissa


      • Hormia
        tarkastinhinnastosta kirjoitti:

        Tarkastin asian kuparipannubaarin hinnastosta ja kyllä te totta puhutte. Yksi kaalikääryle tosiaan on 28 euroa kuparipannubaarissa

        yksityiskohtiin takertuvaa, sisällöltään ja tunneilmaisultaan köyhtynyttä tai väsyttävää saman asian toistamista (niin kutsuttu perseveraatio). Ajatusten tarpeetonta toistumista ilmenee tyypillisenä oireena myös alkavassa dementiassa.


    • Pyttipannu

      Näytti olevan aamulla paskaa portailla? En osaa sanoa oliko ihmisestä vai eläimestä?

      • vanhojakääryleitä

        Pannubaarissa käy semmoisia juoppoja että varmaan ihmisestä oli paska peräisin. Joku on ehkä käynyt syömässä pannubaarissa 28,00 euron kaalikääryleen ja on tullut suoraan ulos kun pannubaarissa on joskus ollut ongelmia pakastimen kanssa, eli on voinut kääryleet pilaantua ja paska on lentänyt pihalle saman tien.


      • kalliithinnatkinon
        vanhojakääryleitä kirjoitti:

        Pannubaarissa käy semmoisia juoppoja että varmaan ihmisestä oli paska peräisin. Joku on ehkä käynyt syömässä pannubaarissa 28,00 euron kaalikääryleen ja on tullut suoraan ulos kun pannubaarissa on joskus ollut ongelmia pakastimen kanssa, eli on voinut kääryleet pilaantua ja paska on lentänyt pihalle saman tien.

        Ei pannubaari ole sivistyneiden paikka. Kaljabaarihan se on tuo pannubaari. Ei ole edes pöytiä pannubaarissa


      • nouhätääää
        vanhojakääryleitä kirjoitti:

        Pannubaarissa käy semmoisia juoppoja että varmaan ihmisestä oli paska peräisin. Joku on ehkä käynyt syömässä pannubaarissa 28,00 euron kaalikääryleen ja on tullut suoraan ulos kun pannubaarissa on joskus ollut ongelmia pakastimen kanssa, eli on voinut kääryleet pilaantua ja paska on lentänyt pihalle saman tien.

        Kesällä täälä uutisoitiin että pannubaarissa oli hajonnut pakastin ja 140 kaalikäärylettä oli jouduttu heittämään roskiin. Niitä siis EI tarjoilla asiakkaille, joten ei hätää kenelläkään.


      • eikääryleitä
        nouhätääää kirjoitti:

        Kesällä täälä uutisoitiin että pannubaarissa oli hajonnut pakastin ja 140 kaalikäärylettä oli jouduttu heittämään roskiin. Niitä siis EI tarjoilla asiakkaille, joten ei hätää kenelläkään.

        Vai että ne 28 euron kaalikääryleet onkin pakasteita. Ei kiitos!


      • OletkoElukka

        Kyllä se paska oli peräisin sinusta. Ei siis varmuutta oliko ihmisestä vai elukasta. Arvata sopii......


      • eiookeittiötä
        eikääryleitä kirjoitti:

        Vai että ne 28 euron kaalikääryleet onkin pakasteita. Ei kiitos!

        No mitä sitten luulit. Kuparipannubaarin kääryleet lennätetään Suomesta pakasteena. Luulitko että niitä pannubaarissa väännetään? Ei niillä ole edes keittiötä siinä makkaraperunaputkessa.


      • nosittenniin
        eiookeittiötä kirjoitti:

        No mitä sitten luulit. Kuparipannubaarin kääryleet lennätetään Suomesta pakasteena. Luulitko että niitä pannubaarissa väännetään? Ei niillä ole edes keittiötä siinä makkaraperunaputkessa.

        Jaa niinkö se on


      • ZikaValehteleeAina
        nosittenniin kirjoitti:

        Jaa niinkö se on

        Ei ollenkaan niin senkin valehtelija.


      • siksikallista
        ZikaValehteleeAina kirjoitti:

        Ei ollenkaan niin senkin valehtelija.

        Kyllä huomaa ettet ole käynyt pannubaarissa etkä tunne omistajia kuten minä tunnen. Pannubaarin kääryleet todellakin lennätetään pakasteina Suomesta. Siksi kallis 28 euron kappalehinta pannubaarissa


    • eiolerahhooenää

      Kuparipannubaari menee kuulemma lopullisesti kiinni joulun jälkeen. Ei riitä asiakkaita kun ne käy oikeissa ravintoloissa mieluummin kuin pannubaarissa

      • TunnenPienipään

        Herää jo pienipää!


      • pannunkeittöonmikro

        No niinhän ne käy oikeissa ravintoloissa joissa on keittiö ja kokit. Pannubaarin "keittiö" on mikroaaltouuni siinä tiskin takana. Siellä sulatetaan kaalikääryleet.


      • tiskivaanpannussa
        pannunkeittöonmikro kirjoitti:

        No niinhän ne käy oikeissa ravintoloissa joissa on keittiö ja kokit. Pannubaarin "keittiö" on mikroaaltouuni siinä tiskin takana. Siellä sulatetaan kaalikääryleet.

        Joo ei ole pannubaarissa keittiötä, ei tosin pöytiäkään, vain baaritiski on pannubaarissa


      • näinsanoivat

        On se Kuparipannubaari jouluun asti auki. Sitten kuulemma menee lopullisesti kiinni sanoi omistajat toissa viikolla minulle.


      • kiinnisiismenee
        näinsanoivat kirjoitti:

        On se Kuparipannubaari jouluun asti auki. Sitten kuulemma menee lopullisesti kiinni sanoi omistajat toissa viikolla minulle.

        Ai pannubaari menee kiini. Olihan se odottevissa kun pannu on inglesin kallein baari. Kaalikäärylekin maksaa 28 euroa


    • ainasyötiinkääryle

      Harmi että kuparipannubaari menee kiinni. Kävimme aina syömässä kaalikääryleen vaikka hinta nousikin 14 eurosta 28 euroon

    • onmuitakin

      Ai pannubaari menee kiinni joulun jälkeen. Harmillista, mutta onhan noita oikeita ja hyviä ravintoloita, kuten Mummola ja Karhuravintola.

    • eiasiakakaitaolltu

      kiinni pannubaari menee. Ei asiakkaita riittänyt kun oli niin kais pannubaari

      • kallisolipannubaari

        Oli se kallis baari, ei voi muuta sanoa


    • kallistapannussa

      Niinhän se on. Kuparipannubaarista ei saa kuin kaalikääryleitä ja makkaraperunoita. Hinnat on:
      Yksi kaalikääryle 28,00
      Makkaraperunat 19,90
      Pieni lasillinen olutta 3,50

      • kamalathinnat

        Huh mitkä hinnat kuparipannubaarissa


    • turhaanmentiin

      Kiinni oli tänään pannubaari

    • odotinkonkkaajo

      Ai kuparipannubaari meni sitten kiinni. Olihan pannubaari Inglesin kallein suomalaisbaari joten ihan odotettavissa oli

    • Kuultiinuutiset

      Ollaan kuultu täällä Inglesissä uutinen että kuparipannubaari joutuu sulkemaan. Oli kuulemma niin kallis ettei asiakkaita ollut. Kuulemma pannubaari oli Inglesin kallein suomalaisbaari ja siksi menee pian kiinni

    • Iiiiiiiiiiiii

      On niin mahtavat pihvit.et ihmiset huutaa..lisää. hienoa pannu.että olet olemassa nyt ja aina.kateelliset inisee.niin se pitääkin.huippua ei voi korvata

    • Eimuutapannubaarista

      Niinhän se on. Kuparipannubaarista ei saa kuin kaalikääryleitä ja makkaraperunoita. Hinnat on:
      Yksi kaalikääryle 28,00
      Makkaraperunat 19,90
      Pieni lasillinen olutta 3,50

    • Mihinkässitten

      Tämä juttu oli harmillisesti totta. Tälle kaudelle ei meillä lomalaisilla ole enää Kuparipannua mihin mennä. Suositelkaahan jotain toista yhtä hyvää ravintolaa kuin Kuparipannu oli.

      • Ovetmenikiinni

        Karhuravintola on huomattavasti parempi kuin Kuparipannu oli. Lisäksi hinnat ovat vain murto-osa niistä hinnoista mitä Kuparipannubaarissa nyhdettiin, siksihän se joutuikin sulkemaan ovensa. Asiakkaat äänesti jaloillaan ja pannubaari oli aina tyhjänä.


    • Kiinnihänsemeni

      Juuh, ei aukea enää. Hetken ehti olla tällä kaudella auki. Harmillista, sillä olihan Kuparipannubaari yksi suosituimmista kaljabaareista Inglesissä.

      • PienipääValehteleeTaas

        On auki juuri nytkin ja on edelleen yksi Inglesin suosituimmista ruokaravintoloista. Pysy sinä pienipää siellä suomiaukion kioskeissasi.


    • nytvastakuultiin

      En ollut aikaisemmin kuullut. Mukava kuulla ettei turhaan mennä kuparipannubaariin

      • ZikaValehteleeAina

        Kuulosi on kovin huono. Sitä se zikasairaus teettää.
        Kuparipannu niminen erittäin suosittu ruokaravintola toimii aivan normaalisti. Mutta ethän sinä pienipää ole käynyt koko saarella!


      • turhaankäytiinpannussa

        Me yritettiin eilen mennä ja kiinni oli kuparipannubaari. Jos oltaisiin luettu tätä palstaa niin ei olisi tullut mentyä turhaan


    • voemahotonta

      Ai se on sitten mennyt nurin

      • takapero

        Mikä on mennyt nurin?


      • Harmilinentapaus
        takapero kirjoitti:

        Mikä on mennyt nurin?

        Ravintola Kuparipannu


      • UudetOmistajat
        Harmilinentapaus kirjoitti:

        Ravintola Kuparipannu

        Ravintola Kuparipannu, HAH!
        Kuparipannubaari oli nimensä mukaisesti baari. He eivät saaneet kutsua baariaan ravintolaksi koska heillä ei ollut ravintolalupia. Bar-Cafeteria luvilla sitä pyöritettiin, ei ravintolana.
        Oikeissa ravintoloissa on myös keittiö. Kuparipannubaarissa keittiön virkaa toimitti jääkaappi, mikroaaltouuni ja vedenkeitin baaritiskin takana.
        Toivotaan että uudet omistajat rakentaa sinne keittiön.


    • ZikaValehteleeAina

      http://kuparipannu.net/ruokalista/
      Ainakaan kuparipannu ei ole mennyt nurin, eikä menekään. Tiedotetaan asia zikasairaan pienipään harmiksi. Sehän surkimus on sitä täällä saarnannut kymmenillä eri nimimerkeillä.

    • NoNytOn

      Nurin.

      • Jokomenikiinni

        Jaa nytkö se jo meni kiinni? Toisen uutisen mukaan olisi vuoden loppuun asti auki näillä nykyisillä omistajilla ja uudet omistajat ottaa ohjat heti vuoden alussa.
        Avaako nämä uudet omistajat siis jo tämän vuoden puolella?


      • Eimennytkiinni
        Jokomenikiinni kirjoitti:

        Jaa nytkö se jo meni kiinni? Toisen uutisen mukaan olisi vuoden loppuun asti auki näillä nykyisillä omistajilla ja uudet omistajat ottaa ohjat heti vuoden alussa.
        Avaako nämä uudet omistajat siis jo tämän vuoden puolella?

        Eivät valitettavasti voi avata edelleen toisen omistajan ylläpitämää ravintolaa. Kuparipannussa siis kaikki hyvin.


    • voihyvääpäivää
    • Sittenpannuun

      Ollaan kuultu Kuparipannubaarin nurinmenosta. Sinne tulee uutisten mukaan uudet omistajat jotka rakentaa sinne keittiön ja tekevät pannusta ruokaravintolan. Uusi ravintola Kuparipannu aukeaa tammikuun lopulla 2018

      • upeetamahtavaaaa

        Upeeta jos kuparipannubaariin tulee keittiö. Nyt sieltä saa vaan makkarapottuja parilla kympillä ja yks kaalikääryle maksaa 28 euroa


      • PienipäänSerkku
        upeetamahtavaaaa kirjoitti:

        Upeeta jos kuparipannubaariin tulee keittiö. Nyt sieltä saa vaan makkarapottuja parilla kympillä ja yks kaalikääryle maksaa 28 euroa

        Iloisia uutisia kaikille!
        Kuparipannussa on ollut keittiö sen alusta asti. Keittiö tuottaa aivan ihania ruokia.
        Yksi (ainakin pienipään kannalta) vakava puute ruokalistassa on. Makkaraperunoita sieltä ei saa!!!
        Makkaraperunoita saa ainoastaan eräästä Suomi-aukion 2. kerroksen makkaraperunakioskista.
        Muistathan varata sen joulupöydän. Siellä on maukkaat jouluiset makkaraperunat monessa muodossa ja nyt sinapit vaikka suoraan rinnuksille samaan hintaan. Nauttikaamme niistä!


    • pannuonparas

      Kuparipannu elää ja voi hyvin

    • Naminamipannuun

      Ollaan kuultu Kuparipannubaarin konkurssista.
      Olihan siitä uutisissakin.
      Kuparipannubaari saa uudet omistajat jotka tekevät pannusta ruokaravintolan.

      • Hinnatkaatoipannubaarin

        Hieno juttu. Varmasti on menekkiä oikealle sapuskalle kaalikääryleiden ja makkaraperunoiden tilalle. Yksi kaalikääryle maksoi kuparipannubaarissa 28,00 euroa. Olikohan juuri huimat hinnat jotka ajoivat Kuparipannubaarin konkurssiin?


      • Keittiöpannuun
        Hinnatkaatoipannubaarin kirjoitti:

        Hieno juttu. Varmasti on menekkiä oikealle sapuskalle kaalikääryleiden ja makkaraperunoiden tilalle. Yksi kaalikääryle maksoi kuparipannubaarissa 28,00 euroa. Olikohan juuri huimat hinnat jotka ajoivat Kuparipannubaarin konkurssiin?

        No juuri huimat hinnathan ne ajoi kuparipannubaarin asiakkaat muualle ja pannubaari meni nurin. Mieluummin sitä käy 3-5 kertaa halvemmissa oikeissa ruokaravintololoissa kuin kuparipannubaarissa. Noh, uudet omistajat rakentaa sinne kuulemma keittiön ja alkaa saamaan oikeaa ruokaa.


      • Pannunystävä

        Todellakin pannu elää ja voi hyvin. Tämän kommentin kirjoitti joku täysjärkinen. Sen jälkeiset kirjoitukset on tuottanut zikasairas pienipää. Näyttää olleen viikon aikana melko tuotteliaalla trollauspäällä.
        Tulin juuri viikon matkalta Inglesistä ja pannu toimii aivan normaalisti ja ruoka oli hyvää kuten ennenkin. Työllistää toistakymmentä henkilöä. Pannun suosio senkun kasvaa ja se taitaa jotakin tahoa kovasti ottaa pannuun!


    • Kallistakäärylettä

      Harmi että Kuparipannubaari meni konkurssiin. Mistä nyt saa matkalla kaalikääryleitä? Tosin kuparipannubaarin 28,00 euron hinta yhdestä kaalikääryleestä oli aika mieletön hinta.

      • ZikaaSärkeePahasti

        Onneksi ei mennyt kuin sinun vakavasti zikasairaassa pienessä päässäsi.
        Pannu toimii tälläkin minuutilla aivan normaalisti.


    • Onsekiinnion

      Harmillista että Kuparipannubaari on mennyt konkurssiin. Miksi trollit väittävät että Kuparipannubaari on auki?

      • maistuihyvin

        Tänään viimeksi pannussa lounaalla. Hyvin näyttää pyyhkivän. Naureskelivat pienipäälle.


    • onsekiinni

      Olin eilen ovien takana ja ilmotus konkurssista oli ovessa. Kuparipannubaari on kiinni lopullisesti uskokaa ny jo

      • ZikaaSärkeePahasti

        Pienipään valehteua taas tuokin. Pienipää on asetettu holhoukseen.


    • kuultuollaan

      Ollaan kuultu ja on surullinen uutinen. Toivottavasti pannu saa uudet omistajat

      • OletPahaValehtelija

        Kuulette jatkuvasti valheita.


    • Anonyymi

      Liiketila pitää olla kestävä ja pieni vuokra tai omistus tila muuten jää tappiolle. Asiakas ei tule uudestaan jos on pelkkä rahapussi eikä ihminen

      • Anonyymi

        älykästä?


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3184
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2131
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2054
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1905
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe