Kasarmikadun hiekkaparkkipaikan aitaus!

NäpertämisenJälki

Kyllä sopii taas ihmetellä tätä Hämeenlinnan hallinnon näpertelyä tuon keskusta-alueen "pysäköintiautioittamisstrategian" kanssa kun ei enää riittänyt ne wanhat graniittireunakivet tuon piskuisen hiekkakentän pysäköinnin estämiseen vaan nyt on pitänyt tehdä oikein valkoiseksi maalattu pystylauta-aita siihen eteen!

On tämä ihme touhua, sopii ihmetellä kyllä kun isommat asiat on päin persustaa kaupunkihallinnossa niin tälläsiä lapsellisia pikkujuttuja näperrellään!

ON TÄMÄ NAURETTAVAA TOUHUA KYLLÄ ETTEN PAHEMMIN SANOIS !

35

138

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kjhf

      Kulmala teki iltatöinä. Nyt ei köyhät pysäköi ilman maksua.

    • JarmojaValopäät

      Mulle on ainakin ihan sama vaikka aitaisivat koko keskustan koska siellä tyhjässä keskustassa ei enää tarvitse asioida. Jos ihan äärimmäinen pakko tulee keskustaan mennä niin jalkaisinkin sinne pääsee.

    • Rengon_mummo

      Tuossapa oli erinomainen ehdotus; aita keskustan ympärille ja portit auki vaan parkkitalolle! Goodmaninkin voisi aidata, ainakin parkkihalliin sisäänmenot.

      • MineOfPark

        Muutama kivenmurikka Goodmannin sisäänajorampeille ei olisi varmaan huonokaan liike tässä parkkisodassa.


    • myydääntaivuokrataan

      miksi käydä keskustassa enää asioimassa kun kaikki tarvittavat peruspalvelut löytyvät jo keskustan ulkopuoleltakin. turha sinne on mennä maksamaan parkkimaksuja ja katsella ruskeilla papereilla vuorattuja näyteikkunoita tyhjissä liikehuoneistoissa.

    • Kirsionviisas

      Eikös arvoisa Kirsi Ojansuu esittänyt syyn parkkifirman huonoon tulokseen. Keskustan Lidlin edessä on parikymmentä ilmaista parkkipaikkaa. Ne kun saataisiin tehokäyttöön katoaisivat rahahuolet. Nyt oli löytynyt uusi rahareikä, se on aidattu. Semmoista se on Kirsin logiikka. Onneksi meillä on älykkäitä ihmisiä valtuustossa, mihin joutuisimmekaan ilman heitä.

      • Hallintoalennusunelma

        Kikuli sitoutettu osuusmarkettiin?


    • voihanpappi

      Satutätl se on. Eikös se opiskele tähän sadunkertojien ammattiin.

    • Miiimulimaamuli

      Tää parkkipelleily on uskomatonta. Eikä kelpaa asukkaiden rahat, kun ei sitä asukasparkkilupaa saada aikaan. Missään isommassakaan kaupungissa parkkeeraus ei oo ongelma, mutta tässä jelvetin käpylässsä tätä asiaa ei vaan saada hoidettua.

      • Hölmönlinna

        Täällähän pysäköinti ei ollut ongelma ennen kuin siitä tehtiin sellainen. Ja vieläpä kertaheitolla kovin kallis sellainen. Nyt ei piperretä, kuten eräskin kukkulintu sanois.


    • LappuHML-nLuukulle

      Kyllä, on tämä Hämeenlinna muuttunut kyllä aivan surkeaan jamaan!
      Tätä kuvastaa hyvin juuri tämän pienen hiekka-alueen aitaus, voi miten noloa näpertelyä isompien kunta-asioiden ollessa vaan aina auki.....!

      Jos on koko Suomikin mennyt taakse päin omissa arvoissaan ja kehityksessään niin kyllä samaa voi todeta vahvasti myös Hämeenlinnan kohdalla, tuo päättäjien oma vallan ahneus, päämäärättömyys ja oman edun tavoittelu on niin härskiä että yhteinen, kehittyvä kaupunkiviihtyväisyys on tyystin kadonnut.

      Ehdottomasti huonoin kaupunkijohto ja -hallinto mitä ikinä on täälläkin paikallistasolla ollut!

      Kenakkalakin tuntekoon piston sydämessään suurena nahjuksena kun ei laita kaupunginjohtajana alaisiaan ruotuun!

      Ryhdistäytymisen paikka !!!!!!!!!!!

      • SepolleViagraa

        Toripark toisi elinvoimaa.


      • pölkkkööö

        Kuka on Kenakkala?Ei siis mitään hajua


    • javerorahoillatietysti

      Jollain lailla se torinalusparkki olisi nyt vaan saatava aikaan täysin autioituneeseen keskustaan niin kiinteistösijoittajat olisivat tyytyväisiä. Toimistotilojen muuttaminen asunnoiksi vaatii ne velvoitepysäköintipaikat asukkaille. Muutenhan tyhjä keskusta ei sitä torinalusparkkia tarvitsekaan.

      • TottakaiVerovaroin

        Juuri näin, juuri tuosta on kyse kun "ajetaan käärmettä pulloon"...!

        Keskusta-alueen talogrynderit kiittää kun verorahoin tehdään asukaspysäköinti torin alle!


    • cldöfkdjfkhr

      Ei se parkkiyhtiötä pelasta tai upota, vaikka se hiekkaparkkis olis käytössä. Luulis päälliköillä olevan parempaakin tekemistä, kun estää ihmisiä yhtä pientä hiekkaparkkista käyttämästä. Tuntuu vaan jonkun niuhottajan ilkeilyltä tuommonen touhu.

    • puhalletaanSeponhiileen

      Onhan Sepon ja hänen kavereidensa sijoitukset turvattava keskustassa eli se torinalusparkki olisi kyllä nopeasti saatava, koska ne tyhjät liikehuoneistot eivät nyt tuota ollenkaan ja ne kun muutetaan asunnoiksi ja torinalusparkista sitten velvoitepysäköintipaikat asukkaille niin herrojen investointi ei ole menyyt ihan reisille vaan tuottoahan alkaa tulla ihan mukavasti. Nythän tilanne on suorastaan surkea, koska tyhjästä liikehuoneistosta ei ole kuin kuluja. Kyllä kaupungin veronmaksajienkin pitäisi nyt lähteä yhdessä tuumin ajamaan tuota toriparkkia ettei aikoinaan liikeosakkeita ostaneet sijoittajat joutuisi tappioita nielemään! Sillähän ei ole nyt enää mitään merkitystä, että vanha keskusta tyhjenee entisestään ja sitä torinalusparkkia ei todellakaan kukaan muu enää kiinteistösijoittajien lisäksi tarvitse.

    • Rengon_mummo

      Minä uskoisin, että meidän renkolaisten oma vanhainkoti, Raitaharju olisi säästynyt lakkautukselta, jos sen nimeksi olisi muutettu Vanhusten Parkkitalo.

      Olisi perustettu kaupungin omistama parkkiosakeyhtiö ylläpitäjäksi ja Jarmo olisi voinut firapelitöinään hoidella myös sen toimarin tehtäviä. Ei olisi pelkoa määrärahojen loppumisesta ja jos loppuisivat, niin lisärahoitusta saataisiin kaupungin takaamasta lainasta, jolla suunniteltaisiin uusia vanhainkoteja Renkoon.

      Ei meitä vanhuksia nyt vielä niin kovin montaa ole, mutta jos kukaan ei kuole, niin vuoteen 2040 mennessä meitä on hurja määrä ja voisivat helsinkiläiset eläkeläisetkin muuttaa tänne ehtoopäivikseen. Voitaisiin houkutella heitä vaikka tekemällä kelluva vanhainkoti.

      Aina voitaisiin myös rahdata isoja kiviä niiden omissa asunnoissaan asuvien renkolaisten eläkeläisten ulko-ovien tukkeeksi, jotka eivät suosiolla muuta renkolaisten omaan seniorikotiin.

      • Shampanjamummo

        *reps*


    • ValkoinenGraffitialusta

      Joutomaan laitaan rakennetaan aita, eipä ihme että pysäköintiyhtiöllä on vaikeuksia rahankäytössä.

    • Finlandia-Talo-Graniitti

      Voisiko noi parkkihallit päällystää Finlandiatalon graniitilla. Kun musta tuntuu että nykyiset materiaalit poikii sisäilmaongelmia. Ainakin mulle on tullut justa oireita heti kun olen ollut niissä sisällä. Ainoa missä on ollut hyvä ja raikas tunnelma on ollut se Mehiläisen takana oleva parkkihalli. Siellä ei ole ollut ketään ikänä saastuttamassa. Se on hyvä paikka. Raikas ilma ja hyvä ilmanvaihto, eikä ole autoja häiritsemässä, sanoinkin tässä parille kaverille että aletaan säilyttäään fillareita siellä. Talvisäilöön sinne vaan, niin ei ole sitten varasto talvella täynnä. Kyllä siitä voi mennessä lapun ottaa ja eiköhän sen voi hakiessa maksaakin. Kuulin että venäläiset oli hakkeroineet sen automaatin, siten että ihan sama kuinka monta päivää on parkissa, niin automaatti sanoo että edellisenä päivänä oli tullut. Tämä perustuu siihen tietoon että kukaan ei ole koskaan säilyttänyt siellä yli 24 pyöräänsä. Autoista ei ole tietoa kun ei ole niitä koskaan siellä näkynyt.

    • parkkiankeuttaja

      Pysäköinti ei ole peruspalvelu vaan maksullinen lisäpalvelu.

      • parkkiankeuttaja

        >Pysäköinti ei ole peruspalvelu vaan . <

        -Totta, minäkin kun pysäköin autoni omaan, omistamani omakotitalon pihaan tai omaan autotalliini jossa se usein onkin, maksan tuosta "maksullisesta lisäpalvelusta" ilmeisesti kiinteistöveron kautta?

        Sitä tuossa edellä ilmeisesti tarkoitettiin?

        Pitäisikö minunkin aidata tonttini sisäänajotie ja siten estää oma pysäköintini?


      • NegatiivinenVeroTulo

        Mielestäni parkkitalot tulisi maksattaa keskustan ja Goodmannin yrittäjillä, koska heidän asiakasruuhkaansa varten ne on tehtykin.


    • sdfesdfsdfs

      > maksan tuosta "maksullisesta lisäpalvelusta" ilmeisesti
      > kiinteistöveron kautta?

      Rahoittaja eli pankki maksaa. Paikalliset vähävaraiset eivät juuri mitään enää kustanna - he ovat kollateraali, jota vastaan "velkaa kannattaa ottaa silloin kun sitä edullisesti saa".

      Talous on totaalisesti romahtanut ja perversioitunut. Köyhät ihmismassat ovat mustan porvarin vakuus ja pantti uutta yhteisön velkaa vastaan. Vähän kuin karjalauma villissä lännessä.

      Sosialistit ovat nyt riistoporvarit ottamalla yhteisölle velkaa turhakkeisiin ja käyttämällä köyhiä hyväksi vakuutena.

      • sdfesdfsdfs

        Jos vastaat tuolla epäselvällä artiguloinnilla minun, ok-taloasukkaan omaan piha/tallipysäköintiini omalla piha-aleellani, en ymmärrä mitään mitä haluat tuolla sanoa?

        Jos epäilet pankin maksavan jotakin, erehdyt tuossa jos oletat minun olevan varaton, pankin kahleissa oleva "omaan pihaan"-pysäköijä.

        Yhtä kaikki, kirjoitelmasi on niin epäselvä käsitteineen ettei siitä saa mitään selvää mitä haluat sanoa, sano uudelleen kun pääsi on selvinnyt ja ajatuksesi kirkastunut!


      • Reviiritarkat

        Aika korskeata moralisointia kirjoittajalta, jolle päihteet ovat ongelmakohta.


    • PientäRajaaSentään

      Mikä onkaan edellisen "Reviiritarkan" kirjoittajan tarkoitus astua julkisuuteen?

      Epäselvää ja kohdentamattoman osoitteetonta artigulointia häneltä, mihin lie kirjoitus sitten kohdennettukin?
      Saatoit todennäköisesti jopa haluta tuoda esiin itsesi, kenties nostit oman päihdetaustasi, miksi niin teit, on epäselvää?

      Kyllä ihminen tyhmä voi olla, ei se väärin ole....mutta ei sitä tarvi kaikille näyttää eikä ainakaan aineiden käyttöä esitellä julkisesti!

      • Reviiritarkat

        Aihe olikin _arka_, artikulointikin sen paljastaa.


    • RajapinnatSelviksi

      Silläpä juuri siihen puutuinkin heti tuoreeltaan ettei tuollaiset ainehörhöt ala kuvittelemaan itsestään liikoja, pysyvät vaan itsensä neulatyynyinä jos ovat sen tien valinneet!

      • Reviiritarkat

        Aikamoista ylireagointia siltikin, etenkin väärään kohteeseen.


      • Reviiritarkat

        Vaikutelmaksi tuli lähinnä se, että päihteiden (väärin)käytön takia tunnemuistiin on jäänyt eräänlainen sokea piste/raivonappi jota projisoidaan agressiivisesti muualle.


    • Reviiritarkat

      Vaikutelmaksi tuli lähinnä se, että päihteiden (väärin)käytön takia tunnemuistiin on jäänyt eräänlainen sokea piste/raivonappi jota projisoidaan perzuikkien toimesta agressiivisesti muualle.

    • plörö

      Sen verran kävin lenkillä ollessani vakoilemassa, että aidattu on, mutta Lasikulman sisäpihalta on tehty ajoväylä parkkipaikalle. On uutta hiekkaa ja tasoitettu siistiksi.
      Ei tosin ole mitään tietoa, kenelle paikka on tarkoitettu.

      • Kassavaje.kuntoon

        Jamppayhtiö myynyt vaivihkaisesti parkkioption naapuritontin kokkareille.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      687
      5235
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      469
      3554
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      156
      3327
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2563
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2399
    6. 261
      1990
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1497
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      100
      1398
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1379
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1160
    Aihe