mitäsmeinnasitte

aikamiesi

Kuulin, että tänään oli suomi ensin mielenosoitus. Paikalla olleet, kertokaa miten se auttoi teitä henkilökohtaisesti?? Monet ovat täälläkin huolestuneena kirjoittaneet matuista, kuka mihinkin sävyyn, onko ollut konkreettista apua. Useat ovat jopa vihan vallassa matuja kohtaan, mitä teet, että saat vihasi leppymään.
Siksi vaan näitä kyselen, kun kukaan teistä ei pysty tekemään asialle yhtään mitään. Turhauttaako kun on koko ajan altavastaaja vaikka on kantasuomalainen. Matut tekee ihan mitä huvittaa ja te ette pysty tekemään asian korjaamiseksi mitään ei siis mitään.
Miten teistä on tullut tuollaisia luusereita, että ihan torille menitte. Koittakaas nyt ryhdistäytyä velliperseet. Itse olen osani tehnyt ja lusimiset lusittu en enää halua mennä kiven sisään kertaakaan on jo ikää sen verran.
Vittu kun te olette pehmopaskoja koko sakki, ette tee mitään asian korjaamiseksi. Mitä siitä jos istuu vaikka 5 vuotta on ainakin yrittänyt tehdä jotain asian hyväksi.
Apu ei tule suomi 24 palstalla, eikä seisomalla torilla, kuin joku idiootti.
TEHKÄÄ jotain, jos siis olette jotakin muutakin kuin vätyksiä.

15

90

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihmehinttarioot

      Luuletko joidenkin olevan yllytyshulluja?

    • Vhhjbbc

      Enpä mä tiedä auttaako linnaankaan joutuminen tätä tilannetta yhtään...

    • 3-2

      Muutaman matun voisi käydä ampumassa ja olisi sitten seurauksena ainakin vuosikymmenen linnassa. Kokonaisuus ei muutu. Matuja on tullut viime ja tänä vuonna yhteensä noin 40 000.

      Syyttävä sormi osoittaa tässä asiassa ennen muuta Juha Sipilää.

    • iso_maito

      Harmi kun unohdin koko paskan. Olin netistä katsonut lähetyksen jos olisin muistanut. Ihan uteliaisuuttani, että paljonko oli tuttuja paikalla sekä puhujina että vastamielenosoittajina.

      Kun en muistanut katsoa, niin semmoinen kysymys minulla on että oliko siellä paljon raumalaisia puhumassa, ja jos oli niin pakotettiinko jokainen puhuja puheenvuoronsa jälkeen huutamaan se litania "Suomi ensin!!", "Ilja Janitskin!!", "MV-lehti!!" niin kuin muissa kyseisen ryssäporukan masinoimassa mielenosoituksessa on ollut tapana?

      • neuvoksi

        Mitä jos tarkistaisit asian youtubeen ladatuista videoista.


      • iso_maito
        neuvoksi kirjoitti:

        Mitä jos tarkistaisit asian youtubeen ladatuista videoista.

        Pitääpä katsoa.


    • Marjuuuuu

      Ilja Janitskin, Putinin ihannoija ja rikollinen mamu! Tommoset paskat voisi hyvinkin upottaa suohon. Ällöttävä ukko.

    • EiRasismille

      Pieni varoituksen sana niille jotka edes harkitsevat seuraavansa aloittajan typeriä kehotuksia.

      Mikään yksittäinen väkivallanteko turvapaikanhakijaa vastaan EI ratkaise yhtään mitään tässä ongelmassa ,joka on siis se että Suomi on houkutteleva kohdemaa siirtolaiselle joka haluaa päästä helpolla uuteen alkuun uudessa maassa ilmoittautumalla turvapaikanhakijaksi jolloin hänelle avautuu käyttöön uskomattoman avokätinen suomalainen järjestelmä josta tavallinen siirtolainen tai jopa kantasuomalainenkin matalapalkkainen osaa vain uneksia.

      Yksittäiset väkivallanteot vain vaikeuttavat tämän ongelman ratkaisemista poliittisin keinoin ajamalla ahtaalle kaikki tahot jotka yrittävät saada jotakin järkeä tähän humanitääriseen maahanmuuttoon.

      Suomen hallitus on se joka tätä täysihoitojärjestelmää ylläpitää tulijoille. Ei ole mitään "kansainvälisiä " normeja jotka määrittelevät sen tason mitä tarjotaan turvapaikanhakijoille siinä maassa mihin suvaitsevat milloinkin vaeltaa turvaa hakemaan. Suomen hallitus on tehnyt arvovalintoja jotka nyt käytännössä tukevat tällaista maahanmuuttoa jopa muiden ryhmien kustannuksella. Näin näyttää olevan.

      Vain vaatimalla omien kansanedustajienne välityksellä tämän ylenpalttisen täysihoitojärjestelmän purkamista Suomesta voitte edes teoriassa vaikuttaa siihen että Suomen vetovoima vähenee etenkin somalien,irakilaisten sekä afgaanien piirissä. Näistä kansallisuuksista koostuvat Suomeen saapuvat turvapaikanhakijat pääosiltaan ja sattumoisin samat kansallisuudet ovat niitä joiden työllistyminen suomalaisille työmarkkinoille on tilastojen valossa erittäin vaikeaa.

      Nopealla aikataululla ei näillä ihmisillä ole mitään käyttöä suomalaisessa työelämässä ja turvapaikka myönnetään esim irakilaisista vain n. Parillekymmenelle prosentille hakijoista , joten teillä on täysi oikeus kysyä kansanedustajienne mielipidettä siihen että mitä suurin osa näistä ihmisistä täällä oikein tekee täydessä päivähoidossa ja parhaimmat vuositolkulla.

      Yksittäinen pahoinpitely tai tulijoiden rasistinen solvaaminen ei ratkaise siis mitään ja sellaisia typeryyksiä on syytä välttää. Syy ei ole näiden jotka käyttävät järjestelmää hyväkseen vaan meidän jotka annamme tämän kaiken tapahtua luottaen edustuksellisen demokratiamme toimimiseen ja valitsemiemme päättäjien ongelmien korjaamiskykyyn.

      • Vuvjhjhjj

        Et sitten osaa pilkkuja käyttää? Tainnut elämäm kolulaselta jäädä äidinkielentunnit väliin. Tosi rasittavaa luettavaa, kun välimerkit puuttuu! Muutenkin ihan paska vuodatus.


      • lkjndklj
        Vuvjhjhjj kirjoitti:

        Et sitten osaa pilkkuja käyttää? Tainnut elämäm kolulaselta jäädä äidinkielentunnit väliin. Tosi rasittavaa luettavaa, kun välimerkit puuttuu! Muutenkin ihan paska vuodatus.

        "Tainnut elämäm kolulaselta jäädä äidinkielentunnit väliin"
        Tekstistäsi puuttuu verbin oikea muoto. Mitä tarkoittaa "elämäm kolulaselta" ?
        Oletko sinä "elämäm kolulainen" ?


      • Nkknkbkb

        Et sitten totakaan tajunnut. Elämäm kolulainen tarkoittaa sitä, että noi elämänkoululaiset eivät osaa edes kirjoittaa. Ovat niin yksinkertaista väkeä. Tuollahan noita on liivit päällä, raasut.


      • EiRasismille
        Vuvjhjhjj kirjoitti:

        Et sitten osaa pilkkuja käyttää? Tainnut elämäm kolulaselta jäädä äidinkielentunnit väliin. Tosi rasittavaa luettavaa, kun välimerkit puuttuu! Muutenkin ihan paska vuodatus.

        Simpskatti ! Päivystävä äidinkielen ope paikalla ja vieläpä kirjoitusvirheitä viljelevä. Huh huh...


      • EiRasismille
        Nkknkbkb kirjoitti:

        Et sitten totakaan tajunnut. Elämäm kolulainen tarkoittaa sitä, että noi elämänkoululaiset eivät osaa edes kirjoittaa. Ovat niin yksinkertaista väkeä. Tuollahan noita on liivit päällä, raasut.

        No jos nyt vain myöntäisit että "enpä sitä minäkään näytä osaavan kirjoittaa , vaikka muita kovasti yritänkin ojentaa..."

        ...mutta hyvä puoli asiassa on se että tässähän "nimettömät nimimerkit" istuvat tulessa, joten otahan rauhallisesti vain.


    • aikamiesi

      No huh, huh sanon minä. Kävin äsken katsomassa suomi ensin tilaisuuden raumalla you tubesta. Ei helvetti mitä sakkia. Ihan kuin jotain kehitysvammaisia, tai puliukkoja ja ei mitään sanomaa. Jos tuo porukka yrittää ajaa matuja pois suomesta, niin voin kertoa ei lähde yksikään rajojen ulkopuolelle. Se hyvä puoli tilaisuudesta oli, että nauroin ihan vääräsenä heidän artikulointiaan. Mutta naurun jälkeen tuli epätoivo, tuo sakki on juuri sellaista, mikä ei saa edes itseään häädettyä yli pitkältä vessareissulta.
      Suoraan sanottuna, täyttä paskaa.

    • 1917

      Enhän minä yksin pystykkään muuttamaan yhtään mitään, mutta kunhan MEITÄ on tarpeeksi monta niin sillätavoin pystyykin. Kyllä ne sinunkin silmäsi vielä jossain vaiheessa "aukeavat".

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      654
      4814
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3519
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      154
      3241
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      169
      2498
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2329
    6. 255
      1899
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1467
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      99
      1363
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1359
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1140
    Aihe