Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

IP-KAMERA hukassa!

Kamera_ropleema

Minulla oli autotallissa toimiva dlinkin 2330-ip-kamera, joka välitti kuvaa kotiverkkoon ja pilveen. Kaikki toimi hienosti.

Tyttären poikakaveri osti sitten 4G-reitittimeksi Huawein 5186- laitteen ja innostuksissaan aikoo asentaa verkkokameran sen kautta toimimaan, ongelma kun edellisessä oli että reitittimen kapasiteetti ei riittänyt, kaikki laitteet eivät enää päässeet verkkoon. Edellinen laite oli Telewellin 3G-laite.

Poikakaveri katosi ja uusi tuli kuten nuorilla on tapana. Kamera on vain edelleen asentamatta. Istuin nyt perjantain ja lauantain kamerasotkuja siivoten.

Huawei toimii, lähiverkko ja 4G-yhteys toimii. Ongelma on että kameran asetuksia ei pääse muuttamaan, sen IP-numero on mysteeri, on resetoitu ja haettu toisella reitittimellä, jonka IP-alue on kameran Oletetulla IP-alueella. Mikään ei tunnu selviävän, kamera toimii, liiketunnistimesta napsahtaa jne. Mutta kun dlinkin omatkaan softat ei löydä sitä. On vaihdettu kaapelit ym asiat rikkimeno-vaihtoehtojen poissulkemiseksi. Nyt on pää tyhjä ja lisäideoita tarvittas.

2

89

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rottenpotatoes
    • Kamera_ropleema

      Kiitos, manuaali on tulostettu jo kuukausi sitten. Onko joku resetoinut D-Linkin kameroita muuten kuin tuosta reset-napista takaa? Ongelma on nimittäin ilmeisesti siinä, että se ei toimi.

      Tiedän että seuraava ongelma kameran löytymisen jälkeen on kameraan yhteyden saaminen 4G-yhteyden yli, Huawei on hyvä ohjelmoitava, mutta kuulin kaverilta että esim porttiin 5003 ohjaus ei olekaan niin helppoa, kamera kun on tarkoitus saada kiinni tuosta portista. Palomuurireiän sain jo tehtyä mutta aika kinkkinen homma kuitenkin.

      Tuli mieleen että jos jätän Telewelliin edelleen kamerareitittimeksi ja yhdistän sen Huaweihin, joka ohjaa liikenteen muualle verkkoon ja ulos. Mutta miten osoittaminen, esim miten ketjutan dynDDNS:ltä tulevan katselupyynnön kameralle kahden reitittimen läpi tiettyä porttiosoitetta käyttäen.

      No, tätä soppaa on paljon nieltävänä, ei auta kuin pala palalta räpeltää kasaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe