Nyt lopettakaa

jkiop

Jokainen nainen, joka on täällä kirjoitellut äitipuolen roolissa, moittien miehen entisen liiton lapsia ja hänen entistä kumppaniaan. Lopettakaa moinen ruotiminen ihan heti.
Totuutta te ette tiedä, usein se vielä on niin että mies ei ole ottanut vastuuta perheestään, on jättänyt heidät jatkuvasti pärjäämään yksin kun on siellä baareissa ja muissa esim. harrastuspaikoissa liehitellyt muita naisia ja puhunut täyttä valhetta perheestään. Oletteko ehkä näitä satupuheiden uskojia ja kun nyt se totuus valkenee, että eihän se ukko vieläkään hoida lapsia, joudut itse mukaan ja sitten moitit lapsia.

Ei ole ihmekään jos jätetty äiti on katkera ja joskus voi livetä sammakoita häneltäkin.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • muahahahahaaa

      Koskeeko kehotus myös äitipuolen roolissa kirjoittavia miehiä?

    • äitipuolimäärää

      No totuushan näyttää sua satuttavan!! Hm...äitipuolet vaan ovat parhaita lastenkasvattajia kun oma äiti ei ole siihen pätevä. Miksi muuten mies lähtisi ja etsisi uuden äidin??? Äitipuoli on miehen lapsille rikkaus josta täytyy olla kiitollinen että joku vieras kasvattaa toiseten lapsia, ilman äitipuolia ei kenenkäänlapset menesty eikä opi mitään.

      • ehhehehee

        Ei kai kukaan mies nyt uutta äitiä lähde etsimään.


      • Skeidaaaaa

        Tä? Siis miehesi haki uuden äidin, kun oma äiti ei osaa kasvattaa lapsia siis sitä miestä vai ,tai lastenlapsistako on kyse?
        Eikö sen miehen kuuluis ite kasvattaa lapsensa ,ei hänen äitinsä.


    • hjuioo

      Onko heitäkin! Siis mitä tarkoitat, voiko mies kirjoittaa "naisena", silloin on jokin jo pahasti vinossa.
      Mutta kyllä se koskee näitä isäpuolia myös.

      Onko niin, että uusliiton uskotaan olevan jotain muuta kuin perhe-elämää jos siihen kuuluu lapsia. Sinkuksi on enää turha edes ajatella pääsevänsä viettämään teinien elämää jos on jo perheen laittanut, se perhe on ja pysyy ja vastuukin siitä on olemassa. Eli turhaa kuvitella saada "elämätöntä elämää" elämää enää takaisin.

      Todella lopettakaa entisten liitojen lasten ja puolisoiden parjaaminen ja mollaaminen ihan heti, olitte sitten naisia tai miehiä, niitä eronneita äitejä tai isejä. Saattehan joku eronnut saada uuskumppaniksi jopa sinkkuihmisen, jolla ei ole aikaisempaa perhettä, koskee tätäkin, ei enää yhtään pahaa sanaa keneltäkään lapsista tai entisistä puolisoista. Ei liian suuria vaatimuksia lapsille tai entiselle puolisolle, ottakaa vihdoin jo aikuisen ihmisen rooli ja vastuu tekemisistänne.

      • äitipuolionarvokas

        Heti lopetetaan kun ne miehenexä lpaa lopettaa kyttäämisen, lapsille soittamisen, lasten neuvomiseen väärin, haukkumisen, miehen uuden vaimon haukkumisen, ja estämisen lastn tuloon ja käyttämästä meitä äitipuolia kavattajina ja lastenhoitajina ilmaseksi, ja arvostelemasta meitä ja uhrauksiamme.
        Keskittyisivät meidän kehumiseen, auttamiseen ja ottaisivat säännöt ja opastuksemme käyttöön ja riemulla vastaan. Kannustaisivat meitä ja komentaisivat lapsia enempi ja kyselisivät meiltä neuvoja lasten kasvatukseen, jotei meidän tarvi niitä tehdä omalla ajalla.
        Pitäisvät meitä neuvoantajina ja pää äitinä lapsilleen eikä päinvastoin. Me emme hauku heitä vaan annamme neuvoja toisin kuin he haukkuvat aina ja kiusaavat.


      • yrtuyy

        Voiko mies kirjoittaa naisena? Kerron salaisuuden: aika moni kirjoittaa niin ja myös toisinpäin. Naiset esiintyvät miehinä toisille naisille jne. Mitä väliä.


      • hjkio
        yrtuyy kirjoitti:

        Voiko mies kirjoittaa naisena? Kerron salaisuuden: aika moni kirjoittaa niin ja myös toisinpäin. Naiset esiintyvät miehinä toisille naisille jne. Mitä väliä.

        No on kyllä lahonnut pää näin toimivilla. Pitää sitä sentään uskaltaa olla sitä mitä on.


    • Miem

      Lopet valehtelu ! Ei isät sen enempää hyppää baareissa kuin nykyiset naisetkaan tansseissa ! Eikä täällä ole asiaa ruotinut kuin tämä multipersoona OYPLISSU =AP

      • Miem

        Ja kun on erottu niin se ex ei ole päättävässä asemassa toisen kotiin


    • ghyui

      Ei äitien tarvitse kuunnella isien uusin naisten ohjauksia, jos taaskaan heidänkään ei pidä oppejaan toisinpäin viestittää.
      Ja lapsista huolehtii lasten omat vanhemmat, eivät äitipuolet sen enempää kuin isäpuoletkaan, kyllä vastuu lapsista on omilla vanhemmilla.

      Suurin vitsi olisi, että tälle uudella naiselle pitäisi ihan rahallista palkkaa maksaa, siitä että lapset tulevat isänsä luokse, on hulluus huipussaan,

      • Pitkäniemii

        Tämä älypää, joka näin kirjoittelee onkin täyshullu alkoholisoitunut ihminen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      607
      4448
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3489
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      149
      3165
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      168
      2439
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      9
      2275
    6. 246
      1810
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1447
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1339
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1330
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1130
    Aihe