Tie hiidensaareen.

Bongarii

Mitä helvettiä on tehty tielle on kuin pyykkilautaa. Kohta alkaa autoilijoiden valitusrumpa kun autot hajoaa käsii

6 kommenttia

Vastaukset

 • Koko tie pahimmanlaatuinen iskunvaimentajien testirata! Eiköhän tienpitäjä ole vastuussa iskunvaimentimien uusimisesta ym vaurioista! Tuntuu, että kojetaulukin tippuu kohta syliin!!! Elämäni ryppyisin tie. Ei voi ajaa yli 20 km/h.

 • Aikoinaan Iitin kirkolta Kimolaan pyöräillessä sai tuta nimismiehen kiharat hiekkatiessä. Vieläkö ne nystyrät ovat siellä vuosien jälkeen? Ovat kai pinttyneet tiehen ja uudet päällysteet mukautuvat vanhoihin kiharoihin?

 • Hjalmarin pyykkilauta!

 • Normaalia verorahoilla hoidettua tien kunnossapitoa. Kerätään karkeasti 8 miljardia erilaisina veroina joista karkeasti käytetään 1 miljardi teiden kunnossapitoon. Erotushan menee jonnekkin ihan muuhun, joku 1 miljardi pakoisten elättämiseen jne.

  Onneksi rouva ministeri perneri yrittää pudottaa uuden kivan tienkäyttömaksun. Silmät pyöreänä väittää että muut verot ja maksut poistuvat ja tämä korvaa kaikki nuo. Täyttää scheisseä tuo on, tulee vain uusi maksu entisten lisäksi.

  Tuokin rahastuksen tuotto varmaan kohdistuu viidesosaltaan teiden ylläpitoon, loppuhan menee palveluiden tuottajien kuluihin, eli tileille jossain paratiisisaarilla.

  Tie hiidensaareen siis tulee pysymään vähintään yhtä kuoppaisena kuin nyt, mutta joudut maksamaan pikkuisen lisää ajaessasi sitä mikäli ministeri pernerin suunnitelmat toteutuvat.

 • Ei muuta kuin plugi syvälle ja ajelulle Hiidensaareen.

 • Onhan se ollut täys paska on viimekesänäkin

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.