Muslimit hyökkää Suomessa!

tseimmmottiiis

Suomeen agitoidaan nyt muslimien hyökkäystä. Varautukaa väkivaltaan. Ja puolustautumiseen.

http://www.nykysuomi.com/index.php/2016/10/23/helsingin-muslimit-kehoittaa-ottamaan-vallan-suomessa/

PS: Suvakinretaleet, kenen vika tämä on? Vieläkö hävettää olla valkoinen, joka on ollut kaikki nämä vuodet oikeassa?

PSS: Suomen päättäjät ei tee asialle mitään. Kuten tähänkin asti, kaikenlaisten ikävyyksien annetaan tapahtua.

17

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AllaahOnSuuri

      Näistä pitää puhua vaan julkisesti vieläkin enemmän, mutta harva poliitikko on valmis ottamaan paskaa niskaansa näiltä idiootti "suvakeilta" tästä aiheesta kuten esim Halla-Aho, joka on jo vuosia yrittänyt kertoa ihmisille minkä vaarallisen asian kanssa olemme oikeasti tekemisissä, jonka jälkeen nämä suvaitsevaiset suvakit ovat nimenneet hänet fasisti natsirasistiksi ilman mitään kritiikkiä oikeastaan keneltäkään. Näihin suomea islamisoiviin kuuluvat esimerkiksi nämä julkis Demarit leikkikalu "Rami" ja harras oikea muslimi "Husu Hussein" jotka ovat molemmat lakana päällä mekassa pyörineitä hartaita ahdasmielisiä kehitysmaamuslimeita. Nämä ovat juuri se vaarallisin joukko jotka pyrkivät Islamisoimaan suomen pikkuhiljaa sisätäpäin ja todennäköisesti tätä menoa onnistuvatkin siinnä, koska heitä tukevaa suvakkilaumaa ei oikein kukaan nykyinen poliitikko halua vastustaa juuri sen niskaansa saaman paskan takia. Mitään radikaalia iskua ei Suomessa vielä tarvitse pelätä, koska kehitysmaamuslimeita on vielä liian pieni osa väestöstä mutta joka päivä mennään eteenpäin pikkuhiljaa ensimmäistä isa konfliktia kohden, kuten olemme jo länsi-euroopassa saaneet nähdä.

      • Uudenmaan-Anttila

        Konfliktit voidaan välttää hyväksymällä islamin etenemisen ja lopullisen voiton vääjäämättömyys ja sopeutumalla siihen hyvissä ajoin ennalta. Mietitäänpä nyt aivan puolueettomasti. Muslimit tekevät lapsia, ovat nuoria ja energisiä, elämänhaluisia ja tahdonvoimaisia, määrätietoisia ja itsetuntoisia kun taas suomalaiset muiden kristillisyydestä luopuneiden länsimaalaisten tapaan ovat hedelmättömiä, ikääntyviä, perhekielteisiä, omaa kulttuuriaan häpeäviä ja pelkästään individualistista asioista kiinnostuneita, atomisoituneita yksilöitä.

        Voimakkaampi, kollektiivisempi uskonto ja kulttuuri työntää siis tieltään vanhuudenheikon ja väistyvän läntisen sivilisaation, joka jo lahoaa silmiemme edessä. Ei sen kummempaa. Näin on käynyt ennenkin historiassa useita kertoja. Aikoinaan Lähi-Idästä tullut kristinusko syrjäytti antiikin roomalaisessa maailmassa voimansa menettäneen pakanuuden samalla tavalla. Maanosallemme Euroopalle 2000-luvun islamisaatio merkitsee piristysruisketta ja uuden aikakauden alkua. Eurooppalainen, islamilainen uusi renessanssiaika on ovella. Tulevaa kulttuurikehitystä, joka tästä hedelmällisestä sekoittumisesta seuraa, on syytä odottaa optimistisella innokkuudella.


    • Ei ei ei, uskovaisten muslimien tulee totella Profeettaa ja valtion hallitsijoita ja päättäjiä, missä valtiossa uskovaiset muslimit elää.


      SAHIH INTERNATIONAL
      O you who have believed, obey Allah and obey the Messenger and those in authority among you. And if you disagree over anything, refer it to Allah and the Messenger, if you should believe in Allah and the Last Day. That is the best [way] and best in result.

      SWEDISH
      Troende! Lyd Gud och lyd Sändebudet och dem bland er åt vilka myndighet och ansvar anförtrotts; och om ni råkar i tvist om något, överlåt då avgörandet åt Gud och Sändebudet, om ni tror på Gud och den Yttersta dagen. Detta är bäst och det [gynnar] en riktig och lycklig utgång.

      FINNISH
      Te, jotka uskotte, totelkaa Jumalaa ja totelkaa profeettaa ja niitä teidän keskuudessanne, joilla on arvovalta. jos kiistelette jostakin, niin alistakaa se Jumalan ja Hänen lähettiläänsä ratkaistavaksi, jos todellakin uskotte Jumalaan ja Viimeiseen päivään. Tämä on parasta teille ja edullisintakin.

      • pois_pois

        Missä kohtaa tuossa käsketään tottelemaan "valtion hallitsijoita ja päättäjiä"?

        Itse olen lukevinani, että tuossa kehotetaan tottelemaan niitä keskuudessanne, joilla on "arvovalta". Luuletko, että suomessa oleva muslimi pitää suomen valtion päättäjiä "arvovaltaisina"? Heidän käsityksensä asiasta on, että ainoastaan muslimi voi olla arvovaltainen. Toisin sanoen moskeijan imaami on tämä henkilö, jota pitää totella! Ei pääministeri tai poliisi!

        Islam ei sovi sivistysvaltioihin ja se on kiellettävä lailla! Islam ei ole uskonto vaan väkivaltainen poliittinen suuntaus, kuten natsismi!


    • Lisäys edelliseen, se on, an-Nisa 59

      • lisäys edelliseen kirjoitukseeni:


        ”Lyd er makthavare även om han vore en abessinsk slav vars huvud ser ut som ett russin”. (Sahih al-Bukhari, no. 6723 & Sahih Muslim).


    • Miksi uskotte niin mielellänne extreemejä, terroristeja ja muita kiihkouskoisia??? Ehkäpä se on todistus siitä että itsekkin olette kiihkomielisiä, extreemejä indiviidejä, jotka rakastatte vain pahuutta ja uskotte vain pahuuteen.
      Kiihkouskovaiset ja terroristit ja islamofobiset länsimaalaiset tarvitsee toinen toisiaan, yksin ei yksikään noista extreemeistä tulisi toimeen. Jokainen extreemi ryhmä fanittaa toinen toistaan, tavalla tai toisella.

      • pois_pois

        Tässä kirjoituksessasi ei ole mitään tolkkua! Luuletko, että islamilainen extrimismi katoasi sillä, että sen vastavoima katoaisi? Ei todellakaan! Ilman vastustusta se leviäisi ilman mitään estettä ja kohta me kaikki oltais sharialain alaisia!


      • totuus.vapauttaa

        on vain yksi koraani, yksi islam.
        Koska monet muslimit aina puolustelevat islamin verisyyttä kristittyjen harjoittamilla ristiretkillä, on kai ihan

        hyvä, että oikeasti tarkastelemme niiden eroja.
        Onko kyse muslimien kertomista "totuuksista" ristiretkistä, vai sitten taas kerran taqiyyaan harrastamisesta, eli

        kristinuskon ristiretkien karmeudesta ja islamin hartaasti harjoittaman jihadin välillä.

        Tässä jotain tietoa:

        Motivaatio:
        Kristinuskossa puolustus/vapauttaminen
        islamissa hyökkäys/valloittaminen

        Oikeutus:
        kristinuskossa uudessa testamentissa 0% puhutaan "ristiretkistä"
        islamissa jihadista puhutaan 24% Medinan ajalta koraanissa, 67% Sirassa, 21% haditheissa

        Tiheys:
        Kristityillä 7-9 ristiretkeä
        islamissa yli 10000 jihaditaistelua ja terrori-iskua

        Alkamisajankohta ja aloittaja
        Kristinuskossa v. 1095 Paavi Autuas Urbanus II
        islamissa v. 632 Muhammed

        Loppumisajankohta:
        Kristinuskossa v. 1291
        islamissa ei koskaan!!

        Kesto:
        Kristinuskossa 200v.
        islamissa 1400v.

        Menetykset:
        Kristinuskossa 150000 henkeä molemmin puolin
        islamissa 60 miljoonaa kristittyä, 80 miljoonaa hindua, 10 miljoonaa buddhalaista ja 120 miljoona afrikkalaista

        Vastuunkanto
        Kristityt tuomitsevat kaikki ristiretket, katolilaiset katuivat ja pyysivät anteeksi retkiään.
        islamissa ei koskaan tuomita edes ylemmillä tasoilla, päinvastoin keskimäärin kaikista 70% haluavat sharialain ja jihadin.


    • ota_troppia_veikkonen

      Älä höpäjä. Missäs ne muslimit nyt hyökkää sitten. Oletko varmasti muistanut ottaa lääkkeesi. Taitaa äitesi dementoitua pikkuhiljaa, kun ei muista syöttää sinulle lääkkeitä.

      • Pena_paholaisen_käsissä

        Äipän pitänee tilata manaaja Penalle.


      • No_tässä_se_manaus

        " seijaah

        FINNISH
        Te, jotka uskotte, totelkaa Jumalaa ja totelkaa profeettaa ja niitä teidän keskuudessanne, joilla on arvovalta. jos kiistelette jostakin, niin alistakaa se Jumalan ja Hänen lähettiläänsä ratkaistavaksi, jos todellakin uskotte Jumalaan ja Viimeiseen päivään. Tämä on parasta teille ja edullisintakin."

        No niin. Penan toipuminen alkanee tästä. Kohta sähköshokkeja ei enää tarvitse käyttää, ehkä.


      • YouKnowIt

        Siellähän ne lähi-idässä ja afrikassa koko ajan hyökkäilee ja kristinuskon ovat lähi-idästä jo melkein kokonaan kitkeneet pois.


    • alfa123om22

      Pitäisikö profeettoja kunnioittaa? Erään raamatun profetian mukaan profeettojen ja Juudan kuninkaiden ruumiit kaivetaan maasta ja levitetään maan pinnalle auringon ja tähtien valoon, joita he palvoivat. Nuo saattavat siis olla Auringon palvojia.

      Profeetta Jeremia sanoo esim. että hänestä tulee LINNOITTETTU KAUPUNKI, jonka on määrä repiä vanha istutus ja särkeä ja tuhota. Niinhän ovatkin muslimit pohjolassa tänä päivänä kuin LINNOITETTU KAUPUNKI.

      Ilmestyksen mukaan Jumala ja Karitsa ovat ainoat, joita saa kunnioittaa. Nykyiset hallinnot ovat kaiketi Karitsan toiminnan eli Ranskan Vallankumouksen tiimoilta perustetut. Ne toimivat niin hyvin kuin voivat. Kyllä siis esivaltaa tulee kunnioittaa, mutta profeettoja varoa.

      Profeettoja ja näkyjen näkijöitä on liikaakin kunnioitettu ja itsekin olen näkyjen näkijä. Mutta Profeetta Danielin mukaan, joka oli Nebukadnessarista kolmas hallintovirkailija valtakunnassa: Profetia ja Näky SINETILLÄ vahvistetaan. Eli ne pitäisi ehkä Sinetöidä ja haudata maan uumeniin.

      Ei yksikään profetia ole ihmistahdon mukainen. Ne siis ovat kapinointia ihmistä ja hänen valtaansa vastaan.

      • neuvoja_harhoihin

        Yleensä ne hallusinaatiot loppuu, ku lopettaa sienien syömisen. Jos se ei auta, niin kannattaa hakea apua kunnallisesta terveyskeskuksesta. Ne ohjaa siellä sitten psykologin juttusille.


    • PummTsiPummm

      Eiköhän sinne sekaan aina yks sekopoltsi mahu....

    • KeskJaKokAuttaa

      Ei hätää!Sipinaama sipilä on luvannut auttaa kokoomuksen väen kanssa ja lupaa tilaisuuden tullen loikata brysseliin turvaan inhottavia suomalaisia mitkä ovat suuttuneet ihan syyttä hänelle...Sipilä on hyvä jätkä kun se on hiljaa eikä näy eikä kuuluu ollenkaan.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3789
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2284
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe