Uusi toimari

ojasta_allikkoonko

Mitäs tämä sitten tarkoittaa. Kaikki uusiksi ?

http://www.judoliitto.fi/uutiset/suomen-judoliitto-ry-hakee-toiminnanjohtajan-sijaista/

45

423

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sisäpm

      Onko kamppailulajiprojektin johdossa nyt kaksi entistä Judoliiton toimaria? Maksaako judokat edelleen molempien palkat?
      Valitkaa nyt uudeksi toimariksi sen verran huonompi kyky, että sitä ei heti viedä kamppailulajien yhteisprojektiin 😃

    • qwerty____

      eiköhän palkat maksa palkkaava taho eli tuo projekti. Joka saanee osan rahoituksesta judo-liitolta. Ja ei ole pelkoa aivan hurjien hakijoiden tungusta. Kuka haluaa vuoden pestin? Käytännössä vain työttömät

    • sdwefer

      Mikä vika oli entisessä? MN sai seurojen ja liiton yhteistyön toimimaan ja palvelu oli laadukasta. Ilmeisesti ei halunnut jatkaa tämän hallituksen alaisuudessa.

      • Jggukg

        Samaa mieltä meidän seuran suunnasta. Yhteistyö on pelannut hyvin varsinki kun vertaa edeltäjään. Jos lähti nykyisen hallituksen takia niin en kyllä ihmettelisi. Sen verran äkkijyrkkää besserwisseriä valtaosa.


      • Pöytiensiirtoa

        Mitä se yksi viirupöllö PL tekee siellä kamppailumaailmassa. Palkka juoksee ja pöytiä on siirrelty kohta kaksi vuotta?


    • KukaOnKolmas

      Ripeätä menoa kunnioitetulta puheenjohtajaltamme Kim-MLtä
      1. Toimarille kenkää
      2. Graduointivaliokunnalle kenkää
      kuka on kolmas?

    • Kim_ML_II

      Valta turmelee, täydellinen valta täydellisesti. MOT.

    • ToimariVaihtoon

      Ei olisi toimarin pitänyt lähteä Rion kisoihin edellisen pjn kanssa.
      Kim-ML ei tykkää...

      • Kierrätystalous

        Taidan uskoa PJ:n tekemisiin enemmän kuin näiden toimistoporukoiden.

        Ainoa ikävä asia tässä uutisessa on, että haetaan sijaista. Oikeasti pitäisi julkisella haulla hakea pysyvä kunnollinen tj.


    • Sijäpiiriä

      Eiköhän se uusi tj ole Pyykönen tai Laakkonen niille toi pesti on pedattu

      • Kai_von_Kansi

        Mistäs tiesit?


      • Hallitushiontaa

        No nyt voidaan aloittaa Tean haukunta tälläkin foorumilla.
        Tea mikset vielä ole tehnyt mitään.


      • Ulkopm
        Hallitushiontaa kirjoitti:

        No nyt voidaan aloittaa Tean haukunta tälläkin foorumilla.
        Tea mikset vielä ole tehnyt mitään.

        Mitä haluaisit Tean tekevän? Minä toivon että hänelle annetaan työrauha ja että hän onnistuu työssään.


    • Normikäytäntö

      Jos ei hoida hommiaan, niin saa kenkää. Niin se yleensä menee työelämässä. Jos ei ole kyseessä "suojatyöpaikka".

      • ähpuh

        Näinhän siinä kuulemma kävi, mukava kaveri se MN, mutta ryssi työssänsä pari kertaa liikaa.


      • Eiummarra

        Miten niin saanut kenkää? Sijaista haetaan vuodeksi, kun on pyydetty toisiin tehtäviin. Vieläpä tärkeisiin judoon vaikuttaviin tehtäviin


    • Oliskivatietää

      Mitähän se ryssi

      • Ryssiryssi

        Ei nuollu Tankkia tarpeeksi...


      • Duuniinuuniin

        Taisi olla kyse siitä, että ei saanut hommia hoidettua. Tämän pj:n kohdalla nuoleskelu ei pelasta, pitää myös tehdä hommat.


      • Havukkaahonajattekija

        Nooh, mitkä hommat jäi tekemättä. Jos vertaillaillaan virassa olevaan toimariin, joka on kuiteski jollain käsittämättömällä "vapaalla" työstään, niin tää sijainen on onnistunut 100 x paremmin. Mut jos liitossa nyt taloutta perataan, niin ihmettelen, miksi tälle oikeelle toimarille ei pystytä esittään, joko tulet olemassa olevaan hommaasi tai jätät hommat. Mitä ihmeen vapaata työstä voi, muiden projektien takia voi antaa. Ryhtiä tähän hallitus!


      • Putsisveks

        On helppoa olla saa mieltä siitä, että tämä oli puoliksi oikea ratkaisu: se toinen ja heikompi puoli on vielä virkavapaalla ja muissa hommissa.

        On totta, että järjestöhommiin ei aina ole helppoa saada hyviä tyyppejä töihin mutta nyt kannattaisi kerralla putsata pöytä ja hakea uutta pysyvää toimaria.


    • 65362

      Nykyinen toimari on ollut loistava työssään. Nythän on vaan niin, että hän on viimeinen "Esan mies" liitossä ja hänestä oli päästävä mahdollisimman nopeasti eroon, vaikka hyvän ja laadukkaan toiminnan kustannuksella.

      • Fhjlöää

        Jaa, varsin rutiinihommat jo pistävät kapasiteetin tilttiin. Kauniilta näyttää mutta aikaankin pitäisi saada.


    • Sisäpm

      Jos halutaan homma hyvin, se menee näin:
      Tankki hakee virkavapaata sotapampun hommastaan ja alkaa uudeksi TJ:ksi. Tankilla on korkein johtajakoulutus ja jalat tatamilla. Päivät hoitaisi käytännön asioita ja illat judossa kiinni tatamilla kuten ennen.

      Niemi kutsutaan takaisin puheenjohtajaksi. Hän osaa rahan tekemisen taidon ja ennenkaikkea hänellä on yhteiskunnalliset verkostot kunnossa. Lisäksi hän ajaa judon etua, ei omaa tai yksittäisten henkilöiden.

      Jos Tankki ei lähde TJ:ksi niin sitten Lipponen siihen hommaan.

      Valmennusvaliokuntaan Faven, Mönä, Manne, Pekkola ja Jokisen isä ja poika.

      Tällä konseptilla saataisiin homma nousuun. Ei kannata kritisoida näitä ehdotuksia. Nämä on faktoja aivan kuten auringonnousu.

      Nyt vaan judokenttä yhtenäisenä syyskokoukseen viemään tämä päätökseen.

      Ai niin,sen verran vielä, että junnujen apuvalkuksi olympiakävijä Valtteri tai Mukkis.

      Myönnetään, että tämä on tuhti setti, mutta ainoa vaihtoehto.

      • faktatkuntoon

        En käsitä Niemen hehkutusta tällä palstalla. Hän on erittäin pätevä kaveri, sitä en kiistä. Hänellä on verkostot kunnossa ja hän todellakin osaa "rahan tekemisen taidon". Mutta kertokaa nyt hyvät hehkuttajat, että mitä hän on saanut verkostoillaan ja liike-elämän taidoillaan aikaan judoliitolle. Ei mitään. Liiton talous ei lähtenyt nousuun hänen aikanaan, eikä verkostojen avulla saatu yhtään sponsoria liitolle. Hyvä puheenjohtaja hän ei siis verkostojensa takia ollut, vaan muista syistä!


      • Toiseltpuolelt

        Et käsitä kun et tiedä. Ne jotka tietää, hehkuttaa. Ko. henkilö ei viitsinyt keskeneräisillä asioilla ratsastaa, niin ei pitänyt suurta mölyä.
        Pari, kolme vuotta kun olisi saanut rauhassa tehdä työtä olisi liiton budjetti tuplaantunut. Ja nimenomaan liike-elämän suunnalta. Ja se olisi valunut kilpaurheiluun. Tytöt lähti taklaamaan vähän liian aikaisin. Toivottavasti hoitavat tämän budjetin tuplauksen, kun leikkiin lähtivät.


      • pj_luo_suhteita
        faktatkuntoon kirjoitti:

        En käsitä Niemen hehkutusta tällä palstalla. Hän on erittäin pätevä kaveri, sitä en kiistä. Hänellä on verkostot kunnossa ja hän todellakin osaa "rahan tekemisen taidon". Mutta kertokaa nyt hyvät hehkuttajat, että mitä hän on saanut verkostoillaan ja liike-elämän taidoillaan aikaan judoliitolle. Ei mitään. Liiton talous ei lähtenyt nousuun hänen aikanaan, eikä verkostojen avulla saatu yhtään sponsoria liitolle. Hyvä puheenjohtaja hän ei siis verkostojensa takia ollut, vaan muista syistä!

        Niemi vei Suomijudoa maailmankartalle ja teki aivan mahtavaa työtä luomalla kansainvälisiä suhteita aina EJU:n presidentistä lähtien. Ei PJ:n tehtävä ole sponssoreiden perässä juosta, vaan edustaa ja luoda mm. kansainvälisiä suhteita, joilla saadaan Suomijudo maailmalle ja tunnetuksi. Sitä kautta voidaan saada kutsuja tilaisuuksiin ja tapahtumiin, saada kansainvälisiä kisoja sekä kutsuja muiden maiden saleille ja kovia nimiä myös tänne korpikuusenkannonalle.

        Kyllä sponssorit ja muut markkinointi kikat kuuluu TJ-lle ja hallitukselle.


      • FokusLajiinEiByrokratiaa

        "Ei PJ:n tehtävä ole sponssoreiden perässä juosta, vaan edustaa ja luoda mm. kansainvälisiä suhteita, joilla saadaan Suomijudo maailmalle ja tunnetuksi. Sitä kautta voidaan saada kutsuja tilaisuuksiin ja tapahtumiin..."

        Mitä virkaa on kutsuilla tilaisuuksiin ja tapahtumiin muuta kuin että liitto joutuu maksamaan matkat? Kenestä tulee parempi judossa, jos TJ harrastaa small-talkia jossain EJU:n tilaisuudessa? Suomijudo saadaan maailmalle treenaamalla ja ottelemalla. Rahan hankkiminen on yksi oleellinen osa edellytysten luomisessa siihen.

        "...saada kansainvälisiä kisoja..."

        Meillä taisi olla tänä vuonna juuri sopivan tasoisia kansainvälisiä kisoja, koska niissä tuli onnistumisiakin. Aikuisten EM tai vastaavien aika ei ole vielä. Yksi Baltic Sea Open -tasoinen mahtuisi alkusyksyyn lisää, mutta sellaisten luomiseen ei tarvita EJU:n hännystelyä.

        "...kutsuja muiden maiden saleille ja kovia nimiä myös tänne korpikuusenkannonalle."

        Kutsut muiden maiden saleille ja kovat nimet tänne ovat hyvä juttu, mutta taitavat olla enemmän valmennuspuolen asia. Kiitokset Orimattilaan, Heinävedelle ym., jotka tällaisia järjestävät.


      • pakko_lobata

        FokuslajiinEibyrokratiaa:

        Kyllä tänä päivänä pitää tällä (lue liitto) tasolla jo lobata itseä kansainvälisesti, jotta teemme itsemme tunnetuksi ja halutuksi maailmalla. Sitä kautta on paljon helpompi saada niitä kovia ukeja ja kisoja Suomeen eli sitä kautta hommasta tulee kaikille mahdollista, eikä vain sille pienelle porukalle.

        Tällä tavalla ei täydy kierrellä kalliita reissuja ympäri maailmaa, kun kaverit tulevat tänne härmään. Homma helpottuu, halpenee ja on useamman judokan saatavilla.

        Enkä usko, että mediakaan pistää pahaksi, jos Suomessa aletaan järjestämään erilaisia tapahtumia, voitais päästä jossakin vaiheessa jopa urheiluruutuun.

        Kysy esimerkiksi Orimattilasta soittiko Muki heille ja kyseli pääsyä Suomeen vai miten hänet on tänne saatu leirin vetäjäksi?

        Eli PJ:n lobbausmatkat liiton piikkiin tulee loppujen lopuksi kaikille meille takaisin moninkertaisena joka saralla, eikä taida olla se isoin menoerä liiton kassassa, mutta harmittaahan se kun minä en pääse PJ:n mukaan reissuilla.


      • Maeshi

        Pj:n lobbausmatkoilla ja Mukin saamisella Orimattilaan ei ole mitään yhtymäkohtia. Tämä on ihan Rönkön pariskunnan ansiota. Toinen osaa natiivisti kohteen kieltä ja sitä kautta on luonut suhteet Israeliin ja toinen heistä luo judotoimintaa, joka tuottaa taloudellisia mahdollisuuksia ottaa riski seuran kontolle tähden tänne kutsumiseksi. Onneksi tupa tulee olemaan täynnä ja kulut maksaa koko kilpaileva judoyhteisö, eikä yksin Orimattila.
        Toivottavasti liitto vihdoin palkitsee Rönkön Urheilugaalassa vuoden judovaikuttajana tms.


      • Ekisetäkinkalpenee

        Kyllä, hän on todellinen "judovaikuttaja" sanan varsinaisessa merkityksessä....


      • Rutinavlk
        Ekisetäkinkalpenee kirjoitti:

        Kyllä, hän on todellinen "judovaikuttaja" sanan varsinaisessa merkityksessä....

        Hämmästyttävää, että ei pysty näkemään po. ihmisten arvoa Suomen judolle.
        Tosiasia on että niin Eki kuin Error on judovaikuttajina sen tason tekijöitä, että kaikki mariannevyötkään ei ole judoa niin paljoa eteenpäin Suomessa vieneet. Kolmas henkilö, joka on vienyt Suomen judoa eteenpäin enemmän kuin useimmat danit, on Jokisen Hansu. Jos ei näitä asioita ymmärrä, niin voivoi.

        Pystytkö näkemään Harkimon tai Kummolan arvon jääkiekolle?


    • voi_voi_voi

      Hyvä setti mutta ei toimi kun liittoa vie nyt se akkalauma. Ei edes nämä herrat pysty niiden yli kulkemaan. Ensin ne akat ulos sieltä ja sitten tälläinen setti kasaan ja homma lähtee eteenpäin

      • Eimitääneimitään

        Molemmat herrat on ollu hallituksessa ja tuloksena oli mitä???!!!


      • Monintavoin
        Eimitääneimitään kirjoitti:

        Molemmat herrat on ollu hallituksessa ja tuloksena oli mitä???!!!

        Senpä takia eivät ehdolle uudelleen asttuneetkaan, kun enemmistö torppaa uudistukset. Ilman esteitä ovatkin tulosta tehneet useammankin tunnustuksen eteen. Jos et auttamatta näitä tekoja tiedä, keskustelet väärästä aiheesta.


    • JoopaJooProvo

      Naisvalta rules

    • justiinjuu

      liitolta ei minkäälaista tukee taida orimattilaan tulla kun sagin hommaavat vetämään leiriä. säälittävää. rahaa palaa varmasti monta tonnia jotta tollanen stara tänne perseeseen asti saadaan tulemaan plus kaikki työ mitä rönköt tehnyt sen eteen niin liiton perkeleet vaan hymailee. kuvottavaa toimintaa joten toivon että leirillä on homona porukkaa jotta saa orimattila edes omat takaisin.

    • Hyväleirinjärjestäjät

      Hieno homma että Rönköt järkkäsivät huippuvetäjän leirilleen. Hatun nosto myös muille seuroille, jotka tuo leiriensä vetäjiksi maailmaluokan judokoita! Ei siihen liiton sekaantumista tarvita, hyvä että on erilaisia aloitteellisia toimijoita. Järjestäjä saa omansa pois leirmaksuina ja hyvässä lykyssä voittoakin. Muut saavat hyvän leirin, kaikki hyötyvät. Joten en ymmärrä mikä tässäkin aiheuttaa kuvotusta, täytyy olla oma sisäinen maisema.

    • Jlgllgkufkih

      Just niin. Hyvät seurat tekevät hyvää duunia ihan liitosta ja niiden velliperseistä riippumatta. Vinkumisen sijasta jokaisen kannattaa pistää itseään peliin ja tehdä 2017 aikana yhden asian judon eteen isommin ja rohkeammin kuin koskaan ennen. Se kannattaa.

    • Hyväleirinjärjestäjät

      Minun kehuni seuroille ei sisältänyt myöskään haukkuja liitolle, asiat ovat selvästi menossa hyvään suuntaan. Liitto pyörittäköön jäsenten puolesta maajoukkuevalmennuksen, koulutuksen ja nyt vyöjärjestelmän. Jos ne hoidetaan hyvin, ei tarvitse häröillä enempää.

      • Dyilhfgty

        On matkalla hyvään suuntaan ja edellä mainittujen lisäksi kun pistää viestinnän kuntoon niin sitten on arvosama 10 .


      • StrategiaHukassa
        Dyilhfgty kirjoitti:

        On matkalla hyvään suuntaan ja edellä mainittujen lisäksi kun pistää viestinnän kuntoon niin sitten on arvosama 10 .

        Vaikuttaa enemmänkin siltä, että suunta on hukassa. Hyvä visio, mutta strategiasta ei merkkiäkään, keinot puuttuvat.


      • Syyttäjä76
        Dyilhfgty kirjoitti:

        On matkalla hyvään suuntaan ja edellä mainittujen lisäksi kun pistää viestinnän kuntoon niin sitten on arvosama 10 .

        Kyllähän se viestintä alkaa olemaan kunnossa. Pj tiedottaa blogissaan ja liitto tiedottaa kisoista ympäri maailman. Nytkin oli Malagan kisasta tullut jopa tiedote etukäteen, ettei joukkue ehdi ajoissa paikalle. Mistä asioista liitto ei siis tiedota? Ehkä jonkun pikkukisat tulokset tulevat pienelle viiveellä, mutta sen kanssa judokansa pystyy mielestäni elämään.


    • odottavanaikaonpitkä

      Jos suunta kerran oikea, (niinkuin on liiton valmentajien, edustajien ja kannattajien mielestä ollut aina) niin milloin saadaan nauttia tuloksista. ps en ole kiinnostunut etuliite-judosta

    • Eäid8e8

      No nyt on Suomen judon asiat kunnossa. Pj:na judoka joka kisaa ja ottaa ranttua. Toimarina maajoukkueen kapteeni. Tea taitaa edelleen olla viimeisin julkistettu kapu. Liekö kellään muulla maalla asiat näin hyvin?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3839
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2298
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1694
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      301
      1228
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe