VW romahti uusimmassa luetettavuustutkimuksessa

ConsumerReports

Brand Rankings in Consumer Reports' Auto Reliability Survey

Consumer Reports on Monday released its predicted reliability of 2017 vehicle brands. The rankings are based on a survey of the magazine's subscribers.

Here is how the brands ranked, and the number of spots they rose or fell from the year before.

1. Lexus (unchanged)
2. Toyota (unchanged)
3. Buick ( 4)
4. Audi (-1)
5. Kia ( 1)
6. Mazda (-2)
7. Hyundai ( 2)
8. Infiniti ( 16)
9. BMW ( 2)
10. Honda (-2)
11. Subaru (-6)
12. Acura ( 6)
13. Nissan ( 2)
14. Mini (-4)
15. Chevrolet ( 5)
16. Porsche (-2)
17. Mercedes-Benz ( 4)
18. Ford (-1)
19. Volvo (-7)
20. Lincoln (-4)
21. Cadillac ( 4)
22. Volkswagen (-9)
23. Jeep ( 4)
24. GMC (-5)
25. Tesla (n/a)
26. Dodge (-3)
27. Chrysler (-5)
28. Fiat (unchanged)
29. Ram (-3)

Source: Consumer Reports

http://abcnews.go.com/Business/wireStory/brand-rankings-consumer-reports-auto-reliability-survey-43019451

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EkajavikaVW

      Ensi vuonna Vikawagen on varmasti huonoin.

    • Ei_yllätä

      kaiken tapahtuneen jälkeen. Mutta mitä sanoo Toyota-palstan maksettu trollipoju? Vituttaako?

    • Mielipide.tyhmille

      Miten joku mielipidemittaus vaikuttaisi mitenkään minkään auton luotettavuuteen?
      Kaiki autot ovat tuon kyselyn jälkeen just yhtä luotettavia kuin ennen sitä. Mikään ei ole muuttunut ja mun volkkari toimii moitteetta. Niinkuin se on aina toiminut.
      Eli miksi vituttaisi?

    • Mielikuva.todellisuus

      Tojotistit tykkäävät tällaisista mielipdemittauksista jotka koskevat mielikuvia merkkitasolla. Kun aletaan mittaamaan auton ominaisuuksia ja vertaamaan niitä niin se on ikävämpää.
      Tojoissa kun on janoisemmat mutta tehottomimmat koneet. Kalliimmat huoltokustannukset.
      Kestävyys keskimääräistä huonompi.
      Huonompi ruostesuojaus.

      Mutta sehän on jokaisen oma asia painottaako enemmän käyttäjien mielikuvia vain mitattua faktaa itse autosta.

      • vässykätJaCorolla

        Aivan, tärkeintä on valaa usko kohtalontovereihin ja yhteinen kurjuus on helpompi kantaa, eikä naapurikaan ole taatusti kade.


    • makkarastaMustis

      Hihii, "ennustettu luotettavuus" ja lisäksi Jenkkilässä, epätoivoisia on Teron jutut.
      Onko hänellä pelko jostain salaliitosta ja maksettujen trollien hyökkäyksestä hänella niin rakkaan aasialaisen halpistuotteen puolesta, hihii mikä mestari.

      • Maksettuna_trollina

        sinä, Toyota-palstan trollipoju hyökkäsit tässä yllä neljällä peräkkäisellä oksennuksellasi muiden mielipiteitä vastaan. Kukahan täällä oikein onkaan se epätoivoinen.


    • jämät

      Onko Volkkari yksi autohistorian suurin floppi, rehelliset Passat mainokset ja aivopestyt asiakkaat, voi vittu kun olisi joku planeetta minne koko tuon jämäjoukon voisi kuskata, kuu on liian lähellä :)

    • GermanEngineeringgg

      Euroopan suurin työnantaja. Maailman suurin autonvalmistaja. Autovertailujen kärjessä. Rallin hallitseva maailmanmestari. Maailman nopeimman katuauton valmistaja.
      Ja meille normitallaajille tarjolla hienoja autoja. Esimerkiksi Passatin hinnat alkaemn moottori vääntää enemmän laajalla aluella kuin tojon tehokkain bensakone vääntää korkealta vinguttamalla.
      Mitattavaa faktaa, ei mielikuvia ja toiveita.

      • Tämä_inttäminen

        kuvastaa hyvin Toyota-trollipojun epätoivoa, tuota maailman nopeimman katumopon, Helkama Raisun ylpeää omistajaa.


    • Harmittaako

      Ei VW nyt romahtanut. Se romahti jo viimeisessä AutoBildin laatu-ja luotettavuusraportissa toiseksi viimeiseksi. Oikeassa elämässä kun käyttäjät pääsevät kokemuksensa kertomaan niin silloin menestyvät vain oikeasti laadukkaat ja luotettavat merkit, käyttäjiä kun ei pystytä lahjomaan niinkuin lehtien toimittajia.
      Toyota on jo seitsemän kertaa todettu laadukkainmmaksi ja luotetuimmaksi merkiksi.
      Siinä ei trollilla itkupotkuraivari ole kaukana. Koottuja selityksiä kaivataan mutta aina on vastauksena että: väärä tutkija ja väärin testattu. Mitäs muutakaan siitä trolli pystyisi vääntämään?

      • faktaVsMielipide

        Voihan niitä tohjoja kehua vaikka kuinka mutta niissä on silti väsyneimmät koneet ja huonoimmat ajo-ominaisuudet. Niiden toteamiseksi ei tarvitse ketään lahjoa. Riittää kun katsoo auton speksit.
        Onko se hybridi Auriksen ominaisuus, että viiden ihmisen kuormalla ei pysty ottamaan kyytiin yhtään matkatavaraa ilman sakkoja lahjotun toimittajan keksimä juttu vai tosijuttu? Tuollaiset asiat eivät ole mielipiteitä vaan faktoja. Minä valitsen autoni faktojen mukaan, en muiden käyttäjien kehujen.


      • vitutuska

        Eli sinulle riittää ne kauniit, ihanat ja rehelliset Passat mainokset, sinua ei lainkaan haittaa 10 vuoden harkittu huijaus, todistetusti valehtelu. osaatko kertoa miksi sinä kuitenkin tuomitset kaikki muut huijarit, mutta vw on mielestäsi veijari ja ovela puijari jonka tekoset ei haittaa, kaikki muut jopa tikkarin varastava kakara on mielestäsi pahuuden tiellä, mutta koska VW kokoonpanohalli on siisti ja puhdas nin myös vw on pohjimmiltaan antelias hyväntekijä jota ilman sinä olisit onneton ja surkea, nyt voit ajaa saastepommilla, ruosteläjällä, öljypolttimella jakoketjun rallatuksen säestyksellä auringonlaskussa määränpäänä Keravan joki, vaan ei meinaa edes se huolia, nyt kädet ristiin, rukoile että Ufot vie sen ja jättää maksun tiiliskiven alle, vähintään 9000 pitäisi rottelosta saada jotta ollaan sujut.


    • Luetun.ymmärtäminen

      Trollilla menee pahasti puurot ja vellit sekaisin kun huomaa paskaa puolustavansa.
      Kun kysymys oli laadusta ja luotettavuudesta, niin tämä hölmö ja huijattu alkaa kirjoittamaan moottorin ominaisuuksista ja auton kantavuudesta ja ties mistä ominaisuuksista kiertämällä ja kaartamalla ohi varsinaisen aiheen.

      • jokohama1

        Joko se Ufo vieraili vwtrollipojun luona aatuutilulla, jättikö 9000 euroa tiiliskiven alle?


      • mielipideVSfaktat

        Mikä voisi olla tärkeämpää autossa kuin sen ominaisuudet? Ja vielä tärkeämpää on että ominaisuutta voidaan luotettavasti mitata. Kuten CSIssä fiksusti sanotaan "ihmiset valehtelevat, todisteet eivät."
        Autojen rankkaaminen ihmisten mielipiteiden perusteella on ajanhukkaa. Sen sijaan sijaan jos autoon ei voi lastata matkatavaroita on todistettavasti huono ominaisuus. Samoin se jos moottori on huonosti vääntävä kierroskone. Ne ovat asioita jotka tulevat vastaan tojossa. Eivät mielipiteinä vaan mitattuina faktoina. Kumpikin hyvä syy ostaa joku muu auto. Miksi ostaa farkku jos siihen ei voi ottaa yhtäaikaa tavaraa ja ihmisiä kyytiin. Vai mitä olet mieltä? Eikö se ole aika paljon rajoittavampi asia auton käytölle kuin mielipidekyselyt?
        Entäpä kestävyys, joka tässä kai oli alunperin jotenkin puheenaiheina. Miksi kysellä ihmisilltä arvauksia kestävyydestä kun meillä on tuore 700.000 suomalaisen auton tilasto, joka kertoo että Toyota on keskimääräistä autoa heikompi kestämään 200.000km ajoa? Tai mitään muutakaan matkaa.


    • Vanhatmallit

      Mitä ihmettä lexus tekee kärjessä? Muovinen ja vanhanaikainen tekniikka yhdistettynä järkyttävään muotoon huh.

      • huonolämpiävyysVW

        Niin miten VW on voinut romahtaa?
        pohjalla jo fiatin kera vuosia?


      • Käyttäjäkokemukset

        erottavat jyvät akanoista, poikaseni. Älä huoli, ei sinulla trollipoju tule koskaan olemaan varaa Lexukseen, jatka vaan Helkama Raisullasi. Ai niin, ethän sinä poju ehdi kun 18 tuntia vuorokaudesta menee Suomi 24:ssä trollatessa ja Toyota-konsernia solvatessa ja siihen päälle selittelyt ja Vw:n epätoivoinen puolustelu. Kokoa itsesi ja ole mies vaikkei sinulla miehen mallia ole koskaan ollutkaan isän jäätyä tuntemattomaksi.


      • asiakasmaksaaVW
        huonolämpiävyysVW kirjoitti:

        Niin miten VW on voinut romahtaa?
        pohjalla jo fiatin kera vuosia?

        Kääntää listan toisinpäin niin taas VW ykkönen?


    • palkittumestari

      Kai tiesittekin jo, että VV Auto palkittiin asiakasystävällisyydestä teoriassa, kisa järjestettiin ja palkinto jaettiin Texasissa, Yhdysvalloissa, aika kaukaa piti käydä positiivinen palaute hakemassa aivan kuin tuolla olisi mitään merkitystä, mutta silti keulat nousi pystyyn koko porukalla öön öön öön (mopon ääntä), ovat ylpeydestä niin polleita että, aattele nyt jos itse voittaisit kansainvälisesti tunnetun ja korkealle noteeratun kisan, olitko muuten tästä kisasta edes kuullutkaan, minä vasta nyt että tällöinenkin kisa on käyty voittamassa, voitto kotiin siellä missä vv autosta kukaan ole koskaan edes kuullutkaan :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      429
      3023
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      102
      2364
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2112
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1943
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1797
    6. 164
      1238
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1227
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      947
    Aihe