Rokotuksista ajatuksia

Kunhanvaa

Kiihkeään rokotekeskusteluun ajattelin ajatuksia heittää - kommentoikaa toki puolesta ja vastaan.

Ensinnäkin, kun mietitään miksi ihmiset elävät nykyään pidempään kuin "vanhaan hyvään aikaan", syy on tehostuneessa terveydenhuollossa ja etenkin rokotuksissa. Ennen rokotuksia taudit olivat aito ja oikea uhka. Nyt, kun rokotuksilla nämä taudit on ajettu meistä kauemmas (huom! eivät suinkaan ole maailmasta poistuneet, päinvastoin!), ei tämän sukupolven ihmisillä ole enää kokemuksia niistä. Enää ei ymmärretä, mitä nämä taudit aiheuttavat. Harva on näiden tautien runtelemaa ihmistä/lasta nähnyt, kohdannut sitä pelkoa kun lapsi sairastuu kuolettavaan tautiin.

On helppo suojautua sellaisen joukon keskelle, jossa näitä tauteja on vähän ja rokotussuoja olemassa valtaväestöllä. Tämä näennäinen suoja ei kuitenkaan varjele siltä uhalta, että ihmiset liikkuvat enemmän, on pakolaisuutta ym. enenevissä määrin, ja sitä kautta nämä vanhat taudit pääsevät jälleen Suomenkin maaperälle. Rokottamattomalla lapsella ei ole suojaa - se on fakta.

Vedotaanpas siihen, että rokotteissa on "myrkkyjä". Miettikääpä paljonko ympäristössämme on nykyään myrkkyjä? Niitä on joka puolella. On raskasmetalleja, väriaineita, kaikenmaailman haitallisia yhdisteitä joka paikka pullollaan - rokotteen sisältämät määrät "mahdollisesti haitallisia" yhdisteitä nautitaan kyllä ihan Suomen luonnostakin vuosittain... Nuo rokotteen sisältämät määrät ovat mitättömiä. Ja aika suurella kantaväestöllä testattuja, haitat? No, joku kohta vetoaa narkolepsiaan. Hirveä juttu oli aikanaan, mutta oikeastaan ainoa laatuaan. Sairastuneita oli prosentuaalisesti pieni määrä, vs. kuinka monta kuolemaa vältettiin kyseisellä rokotteella. Ja asia tutkittiin ja opiksi otettiin.

En haluaisi nähdä maailmaa, jossa vanhat kulkutaudit palaavat tappamaan ja vammauttamaan lapsia ja aikuisia. En vaikka syy olisi mikä, olisi se sitten "periaate" olla rokottamatta (boikotti tehtaita vastaan tms), "uskomus", että rokottamattomuus tuo terveyttä (mistä tämä uskomus edes voi tulla?), tai pelko että rokotteet tuhoavat terveytemme.

En kannata myöskään turhaa rokottamista, enkä ole lääketehtaan edustaja tai puolestapuhuja. Ihmiskunnan edistysakelista ei vaan kannata luopua, varsinkaan ihmishenkien kustannuksella.

57

1306

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ttttttttttttr

      Miltä sairaudelta rokotteet ovat todistettavasti suojanneet?

      "Ennen rokotuksia taudit olivat aito ja oikea uhka."

      "More specifically, with reference to those five conditions (influenza, pneumonia, diphtheria, whooping cough, and poliomyelitis) for which the decline in mortality appears substantial after the point of intervention—and on the unlikely assumption that all of this decline is attributable to the intervention . . . it is estimated that at most 3.5 percent of the total decline in mortality since 1900 could be ascribed to medical measures introduced for the diseases considered here."

      McKinlay JB, McKinlay SM. The questionable contribution of medical measures to the decline of mortality in the United States in the twentieth century. Milbank Mem Fund Q Health Soc. 1977 Summer;55(3):405-28.
      https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/413067

      " It therefore seems that serum antibody, at any rate in any quantity, is not required for the production of the measles rash; nor for the normal recovery from the disease; nor to prevent reinfection."

      Lachmann PJ. Immunopathology of measles. Proc R Soc Med. 1974 Nov;67(11):1120-2.
      https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/4548191

      "On helppo suojautua sellaisen joukon keskelle, jossa näitä tauteja on vähän ja rokotussuoja olemassa valtaväestöllä."

      Paitsi että rokotteet eivät tarjoa suojaa vuosikymmenten ajaksi. Eikä vasta-aineiden muodostuminen tarkoita, että olisi suojattu sairauksilta. Tämä tarkoittaa sitä, että suurin osa aikuisväestöstä on vailla "rokotesuojaa". Meillä olisi siis pitänyt vuosikymmenten ajan olla hirvittäviä epidemioita. Ne ovat rokotetut, jotka levittävät tauteja.
      http://www.westonaprice.org/press/studies-show-that-vaccinated-individuals-spread-disease/

      " Miettikääpä paljonko ympäristössämme on nykyään myrkkyjä?"

      Mutta niitä ei ruiskuteta ihon alle ja ohiteta samalla ihmisen immuunijärjestelmän ensimmäistä puolustuslinjaa eli ihoa, ruoansulatuskanavaa ja hengitystie-elimiä. Jätät sopivasti mainitsematta, että kaikki aineet, mitkä injektoidaan ihon alle, kerääntyvät kuukausien ja vuosien aikana mm. imusolmukkeisiin ja aivoihin.

      "Ja aika suurella kantaväestöllä testattuja, haitat?"

      Yhdysvaltain rokotekorvausrahasto on vuodesta 1988 lähtien maksanut yli kolme miljardia dollaria korvauksia rokotteisiin kuolleiden omaisille ja rokotteista sairastuneille.
      http://projectcensored.org/13-us-vaccine-court-paid-three-billion-dollars-vaccine-injured-families/

      Yhdysvaltain rokotetuomioistuimen syyskuun 2016 raportti: 233 kuolemaa ja vammautumista.
      https://vaccineimpact.com/2016/government-vaccine-court-records-show-injuries-and-deaths-from-flu-shot-as-flu-season-begins/

      • Anonyymi

        Taikauskosivujen sijaan voi lukea vaikka täältä: https://www.nytimes.com/2019/06/18/health/vaccine-injury-claims.html

        70% tapauksista on sellaisia, ettei näyttöä rokotteen haitasta ollut, mutta korvaukset maksettiin silti

        Yhä useammin vaaditaan korvauksia siitä, kun olkapää tulee piikistä pipiksi yms.

        "A total of $4.15 billion in compensation has been paid out since the program’s inception. A small proportion of the claims involve deaths. In 30 years, about 520 death claims have been compensated. Almost half involved an older vaccine for whooping cough that has not been used for two decades.

        The Centers for Disease Control and Prevention has estimated that vaccines prevented more than 21 million hospitalizations and 732,000 deaths among children over a 20-year period."

        Toisaalta USA:ssa ymmärrän sen. Terveydenhoito on pelkkää bisnestä ja rahastamista. Jos voi hyväksikäyttää järjestelmää ja tienata sillä, miksi ei tekisi niin, koska niin järjestelmäkin kohtelee yksilöä.


    • Kunhanvaa1

      Tutkimuksia on puolesta ja vastaan, mutta sairastuvuuden ja rokotusten alentumista kattavan rokotusohjelman jälkeen ei voi kiistää. Miksi esim. polio on kehitysmaissa todellinen uhka ja epidemioita edelleen esiintyy? Miksei polioepidemioita saada haltuun muulla kuin rokotuskampanjalla? Vai pitäisikö sitä "kokeilla"? Kuulostaa brutaalilta kokeelta. Kehitysmaissa halvaantuneista joka kymmenes menehtyy ensimmäisen vuoden aikana. Tätäkö toivomme omaankin maahamme? Että pääsisimme "todistamaan", että rokote on turha? Hinta olisi kova.

      Tiesitkö, että ensilinjan puolusmekanismit eivät ole verraton suoja esim. raskasmetalleja vastaan? Ne imeytyvät tehokkaasti myös puolustusmekanismien ohi ja kertyvät yhtälailla elimistöön. Tiedämme, että monet pienhiukkaset pääsevät keuhkojen puolustuksen ohi. Tiedämme, miten tehokkaasti ihon kautta voidaan imeyttää esim. lääkkeitä. Että kyllä ne myrkyt yhtälailla elimistöösi menevät, vaikka reitti olisi eri.

      Entä jäykkäkouristus? Se on yleinen tappava tauti kehitysmaissa. Siihen arvellaan kuolevan miljoona ihmistä vuosittain. Kun tauti on jo alkanut, sen kulkuun on vaikea vaikuttaa. Sairaaloissa annetaan ihmisverestä saatavaa jäykkäkouristusmyrkyn vasta-ainetta (anti-toksiinia) lihakseen ja huolehditaan peruselintoiminnoista tarvittaessa tehohoidonkin keinoin hengitystä avustaen. Silti useampi kuin joka kymmenes kuolee. Jos jää henkiin, toipuminen halvauksista vie useita kuukausia (lähde Duodecim terveyskirjasto). Aiheuttaja asuu Suomenkin maaperässä, eikä vaadi suurta haavaa, vaan pienen reitin ja otolliset olosuhteet. Pitäisikö nämäkin rokotteet lopettaa? Ja kokeilla miten käy? Entäs jos sairastut ja joudut tehohoitoon, kieltäydytkö antitoksiinista kun makaat hengityshalvauksessa hengityskoneessa? Sopii miettiä.

      Jos jokin jo nitistetty oikeasti pelkoa ja korkeaa kuolleisuutta aiheuttava tauti, kuten isorokko, pääsee leviämään takaisin väestöön? Kieltäydytkö rokotteesta? Kiellätkö sen lapseltasi? Ja millä perusteella?

      • ertyeruyrtuyrtyj

        Ihmisen perimä kuitenki rapistuu sukupolvi toisensa perään, tyhmistymme ja tulee sairauksia koko ajan lisää, johtuen dna:ssa tapahtuvista kopiointivirheistä. Pojasta ei polvi parane. Ennen oli miehet tosiaan rautaa ja rautasempia ku nyt, sstella nyt joitain jättiläskirkkoja joita Saksassa tehtiin satoja vuosia sitten, puhumattakaan Kinan muurista tai pyramideistä. Ja sitten vois miettiä kaikkiea huippusäveltäjiä, näytelmäkirjailijoita, yleisneroja summuita. Heikko ravinto ja likaisuus vain heikensi ihmsiä sen veeran ettei ne elänee nii pitkää. Se saa meiät luulemaan että ne oli perimältään myös surkeampia ja sen avulla joienki o helppo myös ylläpitää evoluutio-myyttiä ja paremmaksijalostumis-uskomusta


      • 102030405060
        ertyeruyrtuyrtyj kirjoitti:

        Ihmisen perimä kuitenki rapistuu sukupolvi toisensa perään, tyhmistymme ja tulee sairauksia koko ajan lisää, johtuen dna:ssa tapahtuvista kopiointivirheistä. Pojasta ei polvi parane. Ennen oli miehet tosiaan rautaa ja rautasempia ku nyt, sstella nyt joitain jättiläskirkkoja joita Saksassa tehtiin satoja vuosia sitten, puhumattakaan Kinan muurista tai pyramideistä. Ja sitten vois miettiä kaikkiea huippusäveltäjiä, näytelmäkirjailijoita, yleisneroja summuita. Heikko ravinto ja likaisuus vain heikensi ihmsiä sen veeran ettei ne elänee nii pitkää. Se saa meiät luulemaan että ne oli perimältään myös surkeampia ja sen avulla joienki o helppo myös ylläpitää evoluutio-myyttiä ja paremmaksijalostumis-uskomusta

        Ei tiede väitä että ne olivat perimältään surkeampia eivätkä ne olleet. Olet ymmärtänyt jotakin väärin evoluutiosta.

        Vedit tosin koko aiheen ihan läskiksi. Fakta on, että rokotuksilla on kitketty monia vakavia sairauksia lähes kokonaan Suomesta.


    • Kunhanvaa1

      Virhe paholainen ekassa lauseessa. Yrittäkää ymmärtää :)

    • asdfcsvdfvdf.33v

      Rokotteista kuivilla 13 vuotta. Ei oo tullut vieroitusoireita, mikä sais aloittamaan käytön uudestaan.

      • 197

        Minulla on jo täynnä 23v uotta!! Muistan kun koulussa annettiin rokotuksia ja aina sen jälkeen oli angiinaa ym. tautia, uusiutuikin usein. Enpä ole ollut kipeänä kunnolla sitten 2009 sikaflunssan.


      • asdvsdfvsdf-83
        197 kirjoitti:

        Minulla on jo täynnä 23v uotta!! Muistan kun koulussa annettiin rokotuksia ja aina sen jälkeen oli angiinaa ym. tautia, uusiutuikin usein. Enpä ole ollut kipeänä kunnolla sitten 2009 sikaflunssan.

        Angiinanpa muistan muuten itelläniki olleen ala-asteella. Kai lähinnä sen vuoksi kun hammaslääkäri kiusotteli että sullako on joku Anniina. Sikotauti myös mahtoi olla. Vesirokko -99, kovana pakkastalvena. En muista olinko sitten hiljan ennen niitä saanu niitä rokotteita, mutta armeijassa viimeiset laitettiin kuitenkin.


    • Kunhanvaa

      Hyvä sinulle, että olet sairauksilta välttynyt ja toivottavasti vältyt jatkossakin. Täällä kotosuomessa on tällä hetkellä tartuntatautien osalta hyvä tilanne, toivotaan että tilanne säilyy sellaisena mahdollisimman pitkään. Jokainen aikuinen kantaa vastuun omista valinnoistaan, ja kärsii myös seuraukset jos niin huono tuuri käy että esim jäykkäkouristuksen sattuu saamaan.

      Lasten kohdalla tilanne on hankalampi. Kuka aikuinen haluaa kantaa tällaisen vastuun oman lapsensa kohdalla? Minä en ainakaan. Liikaa olen työssäni sairaanhoitajana nähnyt. Olen nähnyt omin silmin miten meningokokki on vammauttanut vaikeasti pienen lapsen. Olen hoitanut potilaita, jotka ovat kuolleet influenssaan. Olen nähnyt mitä tekee polio, tuhkarokko... Ehkä olen nähnyt liikaa. Siksi lapseni on rokotettu ja hän on täysin terve. Samoin kaikki muutkin tuntemani lapset, jotka on rokotettu. Olen työni puolestakin kohdannut satoja, ellen tuhansia lapsia. En kiellä, etteikö rokotuksissa olisi omat riskinsä. Ne riskit ovat kuitenkin niin pieniä, että valitsen mieluummin ne, kuin riskin että en suojaa lastani näiltä taudeilta.

      Haluaisin myös kysyä rokotevastaisilta, käytättekö muita lääkkeitä? Miten koette niiden riskit ja haitat? Esim tulehduskipulääkkeiden merkittävien haittavaikutusten esiintyvyys on huomattavasti yleisempää kuin rokotteiden. On olemassa lääkkeitä, jotka saattavat aiheuttaa haittaa lapsien kehitykselle, eikä kaikkien lääkkeiden haittavaikutuksia edes tiedetä ennenkuin joku niitä saa. Jos lapsenne sairastuu vakavasti ja joutuu sairaalaan suonensisäisille antibiooteille, miten suhtaudutte? Iv lääkkeet laitetaan suoraan suoneen, ja ne sisältävät apuaineita ym elimistölle vieraita ainesosia. Niiden käyttö pelastaa hoidettavalta sairaudelta, mutta voi aiheuttaa muita haittavaikutuksia. Kumman riskin tällöin otatte?

    • asdfvsdefg

      Ei tarvi olla rokotevastainen, jos ei käytä niitä. Jos ei vaan riitä enerkiaa tautien pelkäämiseen niin mitäs sillon tarttee rokotteita. Eikä mulla myöskään oo tarvetta rokotteita käyttämällä mielistellä kenellekään tai leikkiä kilttiä valtamediauskovaista

    • Pekka-v---

      Olen noudattanut vähähiilihydraattista ruokavaliota, joka on pitänyt minut terveenä jo kuusi vuotta en tarvitse rokotteita en tarvitse mitään muitakaan lääkkeitä.
      Useimmat rokotteet ovat lääketehtaiden huijausta.

      No niin. Nyt se zika hoax alkaa purkautumaan. Jenkit kehitti turhan rokotteen, koska kukaan ei vaivautunut kuuntelemaan Etelä-amerikkalaisia lääkäreitä, jotka jo alkuvaiheessa esittivät sen johtuvan juomaveteen lisätystä hyttysmyrkystä. He näyttävät tämän uusimman tilastonkin mukaan olleen oikeassa.
      Tiedemiesten ei kannattaisi hämmästellä muuta kuin omaa tyhmyyttään.

      Että kuinka paljon meitä todellisuudessa huijataan?

      • asdasdfvsedf

        Niin, kun syö lautasmallin mukaan, tulee lautasen malliseksi, ihan pyöreäksi...
        Mikseihän maasait ole lihavia vaikka syö eläimellisempää ravintoa kuin Hunnit potenssiin viikingit potenssiin Antti Heikkilä?


    • Kunhanvaa1

      Jotenkin tuntuu että tälläinen jenkkityylinen salaliittoteorioiden kehittely on nyt in. "Valtakoneistolla" on joku suurikin tarve huijata kaikessa ja aiheuttaa ihmisille pelkkää pahaa. Uskokoon kukakin mihin tahtoo, minä kuitenkin uskon että siinä vaiheessa kun ihminen vakavasti sairastuu niin "valtakoneiston" tarjoama sairaanhoito, lääkkeet ja rokotteet kyllä kelpaavat. Tai saahan sitä uskomusten mukaisesti kuollakin, vaikka ihan umpilisäkkeen tulehdukseen, jos sen tien valitsee. Mutta miksi kuitenkaan kukaan ei niin tee? Miksi sitten tullaan itkemään hoidon perään, kun ollaan sairastuttu? Jos terveydenhuollon, lääkkeiden ja rokotusten vastustaminen on niin pop, niin eikö se linja sitten kannakaan loppuun saakka?

      Kun oikea sairaus ja huoli kolkuttaa ovella, huomaa mikä on oikea vakaumus...

      • dsfvsdfv

        Jenkeistä kai väitetään olevan peräisin myös luomisoppi? Onko sekin vain jotain salaliittoa ja ameriikanhapatusta? Vai oisko evoluutio-oppi sittenkin se salaliittoteoria, hehhe....


      • ttttttttttttr

        Kysyin, että miltä sairaudelta rokotteet ovat todistettavasti suojanneet? En saanut vastausta tähän.

        "Tutkimuksia on puolesta ja vastaan, mutta sairastuvuuden ja rokotusten alentumista kattavan rokotusohjelman jälkeen ei voi kiistää."

        Kaikki sairaudet olivat kaikkialla länsimaissa vähentyneet vähintään 90 % ennen massarokotusten aloittamista. Syynä tähän olivat parantunut hygienia, puhdas vesi, parantunut ravinnon saanti, viemäröinti ja jätehuolto.

        " Miksi esim. polio on kehitysmaissa todellinen uhka ja epidemioita edelleen esiintyy?"

        Luonnollisen polioviruksen ei ole koskaan todistettu aiheuttavan poliota. Ainoat todisteet, siitä että poliovirus aiheuttaisi jotakin, ovat peräisin 1900-luvun alusta, jolloin tutkijat injektoivat sairaiden eläinten kudosta terveiden eläinten aivoihin. Poliota pidettiin luonnollisena suoliston kommensaalina kauan ennen kuin paralyyttista poliota alkoi esiintymään epidemian lailla valkoisen väestön keskuudessa.

        NEEL JV, SALZANO FM, JUNQUEIRA PC, KEITER F, MAYBURY-LEWIS D.
        STUDIES ON THE XAVANTE INDIANS OF THE BRAZILIAN MATO GROSSO.
        Am J Hum Genet. 1964 Mar;16:52-140.
        http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14131874

        Ympäristötekijät, kuten elimistöön kerääntyneet myrkyt, rokotteet ja erityisesti DDT aiheuttavat "poliota". Polio saatiin "hävitettyä" muuttamalla sairauden nimeä ja määritelmää. Esim. Intiassa poliotapaukset kääntyivät laskuun rokotekampanjoiden myötä, mutta samaan aikaan poliosta riippumattomat halvaukset eli AFP-tapaukset (non-polio Acute Flaccid Paralysis) alkoivat lisääntyä samaan tahtiin. Nykyään vanhan poliodiagnoosin tilalle otettu AFP-nimitys(tai jokin 170 sairaudesta, joiden oireet sopivat polioon) kattaa kaikenlaiset halvaukset.

        "Että kyllä ne myrkyt yhtälailla elimistöösi menevät, vaikka reitti olisi eri."

        Paitsi että kaikki, mikä injektoidaan ihon alle, imeytyy 100 prosenttisesti elimistöön.

        "Entä jäykkäkouristus? Se on yleinen tappava tauti kehitysmaissa."

        Pääasiallinen syy jäykkäkouristukseen kehitysmaissa on huono hygienia, erityisesti napanuoran leikkaamiseen käytetyt epäpuhtaat välineet. Jäykkäkouristusbakteeria muuten löytyy kaikkien ihmisten iholta, suolistosta ja suusta.

        "Jos jokin jo nitistetty oikeasti pelkoa ja korkeaa kuolleisuutta aiheuttava tauti, kuten isorokko, pääsee leviämään takaisin väestöön?"

        Mistä tiedät, että kaikki tapaukset olivat isorokkoa? Ainoa tapa todistaa, että jokin virus aiheuttaa sairauksia, on eristää virus sairastuneen potilaan elimistöstä. Sitä virusta pitää olla miljoonittain potilaan elimistössä, koska virusten tehtävänä on replikoitua. Potilaasta eristetty virus tulee toimittaa laboratorioo, jossa todistetaan, että se aiheuttaa sairauksia. Moni asia aiheuttaa "isorokkoa", kuten elimistöön kerääntyneet myrkyt, esim. arseeni.

        Isorokko sai alkunsa monissa paikoissa luteiden puremasta, sellaisten henkilöiden keskuudessa, jotka söivät vähän hedelmiä ja vihanneksia. Suurin osa isorokkoon sairastuneista ja kuolleista olivat rokotetuttuja. Isorokkorokotukset lopetettiin, koska rokotteet aiheuttivat isorokkoa. Lisäksi rokotteet tappoivat enemmän ihmisiä kuin isorokko. Tämä oli myös syy, miksi DHSS muutti isorokkorokotussuosituksia vuonna 1972. Vuotta aiemmin United States Public Health Services oli tehnyt omat muutoksensa isorokkorokotussuosituksiin. United States Public Health Services myönsi tuolloin, että rokotteen aiheuttamiin komplikaatioihin (enkefaliitti, ekseema vaccinatum ja vaccinia necrosum) kuoli Yhdysvalloissa 7,5 ihmistä vuosittain. Lisäksi rokote aiheutti satoja muita komplikaatioita.

        CDC myöntää, että isorokkorokotteet aiheuttivat isorokkoa Marylandissa vuonna 2008:
        http://www.cidrap.umn.edu/cidrap/content/bt/smallpox/news/mar1711vaccinia.html

        Intiassa isorokkoepidemian aikaan vuonna 1953 80 % isorokkoon sairastuneista oli saanut vähintään yhden annoksen isorokkorokotetta ja 50 % oli rokotettu kaksi tai kolme kertaa.
        Kempe, CH. Studies on smallpox and complications of smallpox vaccination. Pediatrics 1960; 26:176-189.


      • tttttttr

        CDC myöntää, että isorokko ei ollut kovinkaan tarttuva tauti ja että isorokko oli häviämässä itsestään. Tosin rokotteiden tyrkyttäjinä heidän oli pakko lisätä, että rokotteet nopeuttivat taudin häviämistä.

        ”Transmission of smallpox occurs only after intense personal contact, defined by the CDC as constant exposure, occurring within 6-7 feet, for a minimum of 6-7 days.”
        Joel Kuritsky, MD, Director of the National Immunization Program and Early Smallpox Response and Planning at the CDC. Info from Am. J. Epid. 1971; 91:316-326

        Case fatality rate in adults was ”much lower than generally advertised” and closer to 10-15% in adults. ”Even without mass vaccination, smallpox would have died out anyway. It just would have taken longer.”
        Dr. Tom Mack, of USC, reported at the CDC meeting June 20, 2002 -The verbatim transcript of the Meeting of the Advisory Committee on Immunization Practices (ACIP) June 19 and 20, 2002

        ”For each million people vaccinated with the smallpox vaccine, as many as 250 would suffer serious adverse reactions including death, according to the American Medical Association. Multiply 250 times 285 (millions of Americans) and the the estimated serious adverse reactions from universal smallpox vaccination could equal 71,250.”
        ~ Journal of the American Medical Association, June 9, 1999, Vol. 281, No. 22, p. 2132

        ”Getting a vaccination does not guarantee immunity.”
        ~CDC, January 28, 1994.

        Onko isorokko hävinnyt vai kutsutaanko sitä nykyään apinarokoksi?

        http://www.vaccinationcouncil.org/2012/04/02/smallpox-declared-eradicated-while-still-alive-and-well-by-viera-scheibner-phd/

        http://www.greenmedinfo.com/blog/herd-immunity-flawed-science-and-mass-vaccination-failures

        Tutkijat löysivät 94:ltä lapselta apinarokon aiheuttamia arpia kasvoista. Näistä 92:lta lapselta löytyi isorokkorokotteen aiheuttamia arpia:
        Arita I, Henderson DA. Monkeypox and whitepox viruses in West and Central Africa. Bull World Health Organ. 1976;53(4):347-53.
        http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/186209

        Isorokko heikentyi luonnollisesti kannaksi nimeltään Alastrim tai variola minor:
        Shchelkunov SN1, Totmenin AV, Loparev VN, Safronov PF, Gutorov VV, Chizhikov VE, Knight JC, Parsons JM, Massung RF, Esposito JJ. Alastrim smallpox variola minor virus genome DNA sequences. Virology. 2000 Jan 20;266(2):361-86.
        http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10639322

        WHO myöntää, että isorokkorokote aiheutti AIDSin – WHO jättää mainitsematta, että se itse pyysi virusta:
        http://www.thelibertybeacon.com/who-admits-its-smallpox-vaccine-caused-aids-who-fails-to-mention-that-it-requested-the-virus/

        Muitakin haittoja löytyy.

        ”Vaccines made from animal substrate contain animal viruses that are impossible to filter out. By 1961, scientists discovered that animal viruses in vaccines, including smallpox, could act as a carcinogen when given to mice in combination with cancer-causing chemicals, even in amounts too small to induce tumors alone. They concluded that vaccine viruses function as a catalyst for tumor production.
        ~Science, December 15, 1961.”


      • Anonyymi
        ttttttttttttr kirjoitti:

        Kysyin, että miltä sairaudelta rokotteet ovat todistettavasti suojanneet? En saanut vastausta tähän.

        "Tutkimuksia on puolesta ja vastaan, mutta sairastuvuuden ja rokotusten alentumista kattavan rokotusohjelman jälkeen ei voi kiistää."

        Kaikki sairaudet olivat kaikkialla länsimaissa vähentyneet vähintään 90 % ennen massarokotusten aloittamista. Syynä tähän olivat parantunut hygienia, puhdas vesi, parantunut ravinnon saanti, viemäröinti ja jätehuolto.

        " Miksi esim. polio on kehitysmaissa todellinen uhka ja epidemioita edelleen esiintyy?"

        Luonnollisen polioviruksen ei ole koskaan todistettu aiheuttavan poliota. Ainoat todisteet, siitä että poliovirus aiheuttaisi jotakin, ovat peräisin 1900-luvun alusta, jolloin tutkijat injektoivat sairaiden eläinten kudosta terveiden eläinten aivoihin. Poliota pidettiin luonnollisena suoliston kommensaalina kauan ennen kuin paralyyttista poliota alkoi esiintymään epidemian lailla valkoisen väestön keskuudessa.

        NEEL JV, SALZANO FM, JUNQUEIRA PC, KEITER F, MAYBURY-LEWIS D.
        STUDIES ON THE XAVANTE INDIANS OF THE BRAZILIAN MATO GROSSO.
        Am J Hum Genet. 1964 Mar;16:52-140.
        http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14131874

        Ympäristötekijät, kuten elimistöön kerääntyneet myrkyt, rokotteet ja erityisesti DDT aiheuttavat "poliota". Polio saatiin "hävitettyä" muuttamalla sairauden nimeä ja määritelmää. Esim. Intiassa poliotapaukset kääntyivät laskuun rokotekampanjoiden myötä, mutta samaan aikaan poliosta riippumattomat halvaukset eli AFP-tapaukset (non-polio Acute Flaccid Paralysis) alkoivat lisääntyä samaan tahtiin. Nykyään vanhan poliodiagnoosin tilalle otettu AFP-nimitys(tai jokin 170 sairaudesta, joiden oireet sopivat polioon) kattaa kaikenlaiset halvaukset.

        "Että kyllä ne myrkyt yhtälailla elimistöösi menevät, vaikka reitti olisi eri."

        Paitsi että kaikki, mikä injektoidaan ihon alle, imeytyy 100 prosenttisesti elimistöön.

        "Entä jäykkäkouristus? Se on yleinen tappava tauti kehitysmaissa."

        Pääasiallinen syy jäykkäkouristukseen kehitysmaissa on huono hygienia, erityisesti napanuoran leikkaamiseen käytetyt epäpuhtaat välineet. Jäykkäkouristusbakteeria muuten löytyy kaikkien ihmisten iholta, suolistosta ja suusta.

        "Jos jokin jo nitistetty oikeasti pelkoa ja korkeaa kuolleisuutta aiheuttava tauti, kuten isorokko, pääsee leviämään takaisin väestöön?"

        Mistä tiedät, että kaikki tapaukset olivat isorokkoa? Ainoa tapa todistaa, että jokin virus aiheuttaa sairauksia, on eristää virus sairastuneen potilaan elimistöstä. Sitä virusta pitää olla miljoonittain potilaan elimistössä, koska virusten tehtävänä on replikoitua. Potilaasta eristetty virus tulee toimittaa laboratorioo, jossa todistetaan, että se aiheuttaa sairauksia. Moni asia aiheuttaa "isorokkoa", kuten elimistöön kerääntyneet myrkyt, esim. arseeni.

        Isorokko sai alkunsa monissa paikoissa luteiden puremasta, sellaisten henkilöiden keskuudessa, jotka söivät vähän hedelmiä ja vihanneksia. Suurin osa isorokkoon sairastuneista ja kuolleista olivat rokotetuttuja. Isorokkorokotukset lopetettiin, koska rokotteet aiheuttivat isorokkoa. Lisäksi rokotteet tappoivat enemmän ihmisiä kuin isorokko. Tämä oli myös syy, miksi DHSS muutti isorokkorokotussuosituksia vuonna 1972. Vuotta aiemmin United States Public Health Services oli tehnyt omat muutoksensa isorokkorokotussuosituksiin. United States Public Health Services myönsi tuolloin, että rokotteen aiheuttamiin komplikaatioihin (enkefaliitti, ekseema vaccinatum ja vaccinia necrosum) kuoli Yhdysvalloissa 7,5 ihmistä vuosittain. Lisäksi rokote aiheutti satoja muita komplikaatioita.

        CDC myöntää, että isorokkorokotteet aiheuttivat isorokkoa Marylandissa vuonna 2008:
        http://www.cidrap.umn.edu/cidrap/content/bt/smallpox/news/mar1711vaccinia.html

        Intiassa isorokkoepidemian aikaan vuonna 1953 80 % isorokkoon sairastuneista oli saanut vähintään yhden annoksen isorokkorokotetta ja 50 % oli rokotettu kaksi tai kolme kertaa.
        Kempe, CH. Studies on smallpox and complications of smallpox vaccination. Pediatrics 1960; 26:176-189.

        Voisitko puhua totta?

        CDC ei "myöntänyt, että isorokkorokotteet hurdurdur"

        Isorokkorokote sisältää elävää virusta ja rokotetta annetaan vain tietyille erikoisryhmille, joilla on riski saada isorokko (ei normaaliväestö). Rokotteen riski on tavallisiin rokotteisiin nähden korkea, mutta isorokon riski vielä paljon korkeampi. Rokotteen tiedetään voivan altistaa henkilö, jolla on alentunut vastustuskyky (kuten sanottu, ei mikään perusrokote) ja voivan siinä tilanteessa tarttua henkilöstä henkilöön.

        Marylandin tapauksessa ei tiedetä että näin olisi käynyt, eikä kukaan sairastunut ollut ilmeisesti rokotetta saanut, mutta koska tauti on niin harvinainen, pidettiin todennäköisenä, että se olisi rokotteesta lähtenyt.

        Jotenkin vipperäpäät vain vääntävät asiat aina vinksalleen päissään ja levittävät näitä juttujaan. Lisäksi joku isorokkorokote nyt ei liity vaikkapa covid-rokotteeseen mitenkään. Sama kuin väittäisi että maidosta tulee känniin, kun se on nestettä ja juodaan lasista, aivan kuten alkoholikin.


    • Kunhanvaa2

      Kaikilla rokotteilla on todistetusti saatu sairastuvuus ja kuolleisuus alenemaan, tutkimuksia aiheista voit etsiä lääketieteen julkaisuista (ei googlettamalla ja mielellään tältä vuosituhannelta). Viittaat tutkimuksiin 60-luvulta, jolloin rokotekattavuus ei ollut vielä nykypäivän mukainen, eivätkä myöskään rokoteaineet. Laajoja pitkäaikaistutkimuksia ei oltu vielä tehty. Yleisesti tiedetään että ensimmäiset kehitetyt rokotteet saattoivat laukaista taudin. Tästä ovat rokotteet paljon kehittyneet.

      Jäykkäkouristusta aiheuttava bakteeri elää maaperässä ihan missä vain, toki riski sairastua kasvaa jos kaivellaan ihoa instrumenteilla jotka on mudassa lilluneet... Yhtä kaikki, sama se mistä sen voi saada, kiva seuralainen se ei ole... Eikä täällä Suomen rajojen sisäpuolella olla siltä turvassa...

      Ei ollut ihan uutta tietoa tuo, että taudin voi todeta vain eristämällä sen ihmisestä. Se katsos on nykypäivää. Sairaalahoitoa vaativista potilaista, joilla on mitään epäilystä vakavasta tartuntataudista, bakteeri tai virus pyritään tunnistamaan viipymättä.

      "Kaikki mitä injektoidaan ihon alle imeytyy 100% elimistöön", sanot. 100% kyllä pääsee elimistöön, ja sitten suusta/ruuansulatuselimistön ja keuhkojen kautta nautit esim. raskasmetalleja kymmeniä kertoja rokotetta vastaavan määrän ja siitä imeytyy 50%. Mikä ero?

      Sinulta voisin tivata vastauksen tuohon aikaisempaan esittämääni kysymykseen edellisessä puheenvuorossani. Miten suhtaudut lääkkeisiin? Menetkö sairaalaan hakemaan hoitoa joihin kuuluu 100%:sti elimistöön imeytyvät iv-lääkkeet ja haittavaikutukset ja lisäaineet? Käytätkö itsehoitolääkkeitä? Miten koet niiden aiheuttamat erittäin yleiset haittavaikutukset.

      Ja viimeisenä - jos sairastut itse vakavasti johonkin tartuntatautiin - hakeudutko hoitoon? Jos saat syvän likaisen haavan - kieltäydytkö sairaalassa tenanusrokotteesta? Jos sairastut jäykkäkouristukseen - kieltäydytkö antitoksiinista?

      • tttrrrrrr

        "Kaikilla rokotteilla on todistetusti saatu sairastuvuus ja kuolleisuus alenemaan, tutkimuksia aiheista voit etsiä lääketieteen julkaisuista (ei googlettamalla ja mielellään tältä vuosituhannelta)."

        En ole vieläkään saanut tieteellistä todistetta sille, että rokotteet olisivat estäneet jotakin tautia. Esittäisitkö sen?

        "Yleisesti tiedetään että ensimmäiset kehitetyt rokotteet saattoivat laukaista taudin."

        Hinkuyskärokotteen saaneet paviaanit kantavat infektiota kurkussaan. Rokotteen saaneet paviaanit levittävät hinkuyskää niihin, joita ei ole rokotettu:
        http://www.nytimes.com/2013/11/26/health/study-finds-vaccinated-baboons-can-still-carry-whooping-cough.html

        Hinkuyskärokotteen saaneet levittävät hinkuyskää:
        http://www.greenmedinfo.com/blog/those-vaccinated-pertussis-vaccine-are-spreading-disease

        "Eikä täällä Suomen rajojen sisäpuolella olla siltä turvassa..."

        Suomessa sairastui viisi lasta jäykkäkouristukseen vuosina 1969-1985. Heistä neljä oli rokotettu:
        Luisto M1, Iivanainen M. Tetanus of immunized children. Dev Med Child Neurol. 1993 Apr;35(4):351-5.
        https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8335151

        Jäykkäkouristusrokotteet aiheuttavat samanlaisia T-solutasoja kuin AIDS-potilailla:
        Eibl MM, Mannhalter JW, Zlabinger G. Abnormal T-lymphocyte subpopulations in healthy subjects after tetanus booster immunization. N Engl J Med. 1984 Jan 19;310(3):198-9.
        https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/6228737

        "Sairaalahoitoa vaativista potilaista, joilla on mitään epäilystä vakavasta tartuntataudista, bakteeri tai virus pyritään tunnistamaan viipymättä."

        Vielä noin 10 vuotta sitten vasta-aineiden muodostuminen tarkoitti sitä, että ihmisen elimistö oli joskus kohdannut jonkin viruksen. Mutta nykyään potilaalle tehdään diagnoosi sairaudesta vasta-aineiden perusteella. Vasta-aineiden muodostuminen ei tarkoita sitä, että on suojattu sairaudelta, se ei tarkoita sitä, että ihminen olisi sairastumassa eikä se tarkoita sitä, että ihminen sairastaa jotakin tautia. Ainoa tapa todistaa, että jokin virus aiheuttaa sairauksia, on eristää virus sairastuneen henkilön elimistöstä. Sitä virusta pitää olla miljoonittain potilaan elimistössä. Eristetty virus tulee toimittaa laboratorioon, jossa todistetaan, että virus aiheuttaa sairauksia. Kerro, onko Suomessa koskaan eristetty mitään virusta yhdestäkään ihmisestä.

        "Ja viimeisenä - jos sairastut itse vakavasti johonkin tartuntatautiin - hakeudutko hoitoon?"

        Ei rokotekriittisyydellä ja sairauksien hoidolla tai ensiavulla ole tekemistä toistensa kanssa. Tietenkin hakeudun hoitoon. Jos sairastun jäykkäkouristukseen, kokeilen toki ensin suuria C-vitamiiniannoksia. C-vitamiini kun on antitoksiini kaikkia tunnettuja myrkkyjä vastaan.

        http://www.doctoryourself.com/klennerpaper.html

        Jahan K, Ahmad K, Ali MA. Effect of ascorbic acid in the treatment of tetanus. Bangladesh Med Res Counc Bull. 1984 Jun;10(1):24-8.
        https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/6466264

        http://www.naturalhealth365.com/0908_immune_cells.html/

        http://orthomolecular.org/resources/omns/v10n14.shtml


    • Kunhanvaa3

      Kun ihminen sairastuu, ei hänestä eristetä vasta-aineita, vaan otetaan joko veriviljely tai märkä-tms.viljely, josta nimenomaan tyypitetään aiheuttaja - sieni, bakteeri tai virus. Vasta-aineita seulotaan, kun halutaan tietää esim. onko potilaalla viitteitä sairastetusta hepatiitista, ja onko hän mahdollisesti veriteitse tartuttava.

      Antitoksiini siis kelpaa, rokote ei. Miksi näin? Et vastannut suhtautumiseesi esim.tulehduskipulääkkeisiin tai muihin lääkkeisiin ja niiden haittavaikutuksiin - niitähän pitäisi vastustaa henkeen ja vereen vastaavalla logiikalla, kuin millä rokotteisiin suhtaudut. Kirjoitat, että minkään viruksen/bakteerin ei voi todeta aiheuttavan tautia ennenkuin se on eristetty ja tehty vielä erillinen koe, että juu kylläpä aiheutti - näinhän on maailmassa tehty ja opittu sairauksista se määrä, mikä nyt tiedetään. Miksi antibiootit ja viruslääkkeet parantavat tauteja? Tuurilla? Kuulostaako lääketehtaan salaliitolta, altistetaan ihmiset vaarallisille antibiooteille ihan ilman pätevää syytä! Ei, kyllä bakteereita, viruksia ja sieniä on eristetty, tutkittu ja kehitetty lääkkeitä, jotka oikeasti toimivat - vaikka niillä haittavaikutuksensa on, niinkuin kaikilla lääkkeillä. Ja rokotteet kuuluvat näihin lääkkeisiin omalla tavallaan, ei sairauden hoitona, vaan ehkäisijänä. Tarkoitushan on "matkia" tautia (pyrkimättä aiheuttamaan itse tautia), ja aktivoida ihmisen oma puolustusjärjestelmä - voiko tehokkaampaa tapaa ennaltaehkäistä olla?

      En linkitä sinulle tähän yhtään listaa tehdyistä tutkimuksista, niitä tuskin on saatavilla täydessä laajuudessaan nettiversiona, löydät ne esimerkiksi yliopiston tietokannoista tai painettunakin versiona jos vain haluat, osaat kyllä eikä minun tarvitse siinä neuvoa. Pitää muistaa myös keskittyä laadullisesti hyviin ja luotettaviin tutkimuksiin.

      • ttrrrrr

        Et vieläkään esittänyt todistetta sille, että rokotteet ovat joskus estäneet jotakin tautia. Miksi?

        Ainoa tapa todistaa, että jokin virus aiheuttaa sairauksia, on eristää virus potilaasta ja todistaa laboratoriossa, että se virus aiheuttaa sairauksia. Et vastannut, että onko näin koskaan tehty Suomessa.

        "Et vastannut suhtautumiseesi esim.tulehduskipulääkkeisiin tai muihin lääkkeisiin ja niiden haittavaikutuksiin - niitähän pitäisi vastustaa henkeen ja vereen vastaavalla logiikalla, kuin millä rokotteisiin suhtaudut. "

        Miksi pitäisi vastustaa? Tietenkin kannattaa ensin yrittää luonnollisia keinoja ja vasta sitten lääkkeitä.

        " Tarkoitushan on "matkia" tautia (pyrkimättä aiheuttamaan itse tautia), ja aktivoida ihmisen oma puolustusjärjestelmä - voiko tehokkaampaa tapaa ennaltaehkäistä olla?"

        Paitsi että sairaudet eivät tule ihon läpi elimistöön. Rokotteiden tarkoituksena on nostaa vasta-ainetasoja. Vasta-aineiden muodostuminen ei tarkoita sitä, että on suojattu sairauksilta. Itse asiassa rokotteet heikentävät soluvälitteistä immuuniteettia. Rokotteilla ohitetaan TH1-immuniteetti, jotta saadaan aikaiseksi TH2-immuniteetti. Kun TH2-immuniteettia nostetaan keinotekoisesti, TH1-immuniteetti tukahdutetaan. Myös rokotteiden sisältämä vieras DNA/RNA-materiaali heikentää immuniteettia. Samoin rokotteiden myrkyt heikentävät immuniteettia, puhumattakaan siitä, että rokotteet muuttavat auttaja-T-solujen ja estäjä-T-solujen suhdetta. Lisäksi rokotteiden mukana injektoidaan suuria, molekyylikokoisia proteiineja. Normaalisti proteiinit pilkkoutuvat ruoansulatuskanavassa, mutta näin ei käy rokotteiden mukana tuleville proteiineille. Nämä proteiinit tukkivat koko lymfajärjestelmän. Rokotteissa on myös antibiootteja, jotka tuhoavat suoliston hyviä bakteereja.

        "Every year, hundreds of thousands of respiratory [flu] specimens are tested across the US. Of those tested, on average 16% are found to be influenza positive"
        https://therefusers.com/influenza-marketing-vaccine-by-marketing-disease-british-medical-journal/

        84 % influenssatapauksista on sellaisia, että influenssavirusta ei löydy. MItä tästä pitäisi ajatella?


    • kunhanvaan4

      Vastasin etten linkitä sinulle tutkimuksia, koska ne löytyvät täysversioina lääketieteellisistä tietokannoista ja julkaisuista. Osaatko etsiä tietoa muualta kuin netistä? Mars mars yliopiston kirjastoon!!

      Viruksia on eristetty ja mm. Isorokkovirusta säilötään jenkkilässä ja venäjällä. Viruksia ja bakteereita on eristetty lääketieteen tarkoituksiin kymmeniä vuosia, niillä on tehty eläinkokeita (ihmiskokeet lienee kielletty, vaikka vänkkäät että pitäisi tämä eristetty virus ilmeisesti ihmiseen istuttaa?) ja tällä tavoin kehitetty virus- ja bakteerilääkkeitä.

      Hyvä, että sinulle kelpaavat muut lääkkeet ja hoidot, vaikka niillä on ikäviä haittoja myös. Siinä oletilmeisesti osannut arvioida hyödyt ja haitat. En vain ymmärrä miksi suhtaudut rokotteisiin niin eri tavalla? Iv lääkkeet käyttävät samaa reittiä puolusjärjestelmien ohi ja vaikuttavat monella tapaa elimistössä myös haitallisesti, silti niitä et vastusta... ei se mitään, hyvä niin.

      • ttrrrr

        "Vastasin etten linkitä sinulle tutkimuksia, koska ne löytyvät täysversioina lääketieteellisistä tietokannoista ja julkaisuista."

        Jos ne ovat kunnollisia tutkimuksia, niin silloin niiden luulisi löytyvän myös PubMedistä. Kerro jonkin tutkimuksen nimi, joka todistaa, että rokotteet ovat estäneet jotakin sairautta.

        Milloin poliovirus on eristetty jostakin ihmisestä ensimmäisen kerran ja osoitettu, että tämä virus aiheuttaa poliota? Ja missä? En tarkoita nyt Flexnerin ja Lewisin vuonna 1909 tehtyjä kokeita, joissa he injektoivat ihmisen selkäydinkudosta apinoihin aiheuttaakseen halvauksen. Kuinka monesta ihmisestä Suomessa eristettiin poliovirus 1960-luvulla ja todistettiin, että virus aiheuttaa poliota?

        Nyt on aika, jolloin THL ja valtamedia lietsovat pelkoa, jotta räkäkeppien menekki nousisi mahdollisimman suureksi. Milloin Suomessa on eristetty influenssavirus jostakin ihmisestä ja todistettu, että virus aiheuttaa influenssaa?

        Mitä jos suurin osa sairauksia aiheuttavista viruksista on rokotteiden sivuvaikutuksia? Otetaan esimerkiksi hepatiitti B-epidemia, josta raportoitiin ensimmäisen kerran vuonna 1885. Tämän epidemian aiheutti isorokkorokotteet. Vuonna 1938 esiintyi jälleen hepatiitti B-epidemioita rokotusten jälkeen. Vuonna 1942 havaittiin, että keltakuumerokotteet aiheuttivat hepatiittiepidemioita Yhdysvaltain ja liittoutuneiden sotilaiden keskuudessa. Terveydenhuollon ammattilaiset kehittivät ovelan juonen. He alkoivat kertoa tarinoita vaarallisesta hepatiitti B-viruksesta, joka vaanii pahaa-aavistamattomia uhreja, jolloin kukaan ei osaa epäillä sitä, että hepatiitti B-virus olisikin rokotteiden sivuvaikutus.

        "En vain ymmärrä miksi suhtaudut rokotteisiin niin eri tavalla?"

        Useimmat ovat olleet rokotemyönteisiä aikaisemmin. Tiedät varmaan syyn, miksi rokotemyönteiset kääntyvät rokotekriittisiksi.

        https://vactruth.com/2016/10/22/4-month-old-dies-after-7-vaccine-doses/

        http://vaccineresearchlibrary.com/our-story/


      • Sala-liitto

        "Nyt on aika, jolloin THL ja valtamedia lietsovat pelkoa"

        Onko sinut laitettu pois työelämästä vähän "huilaamaan" kun on aika hölmöillä kaiket yöt?


      • Kysymyksenä

        Ei tarvitse olla hölmö päivällä eikä yöllä. Komppaan täysin t(teetä) ja r(ärrää).
        Valitettavasti "valtakoneistoon" ei voi luottaa rokotusasiassa. Suomessa on huippuosaamista monella terveys sektorilla esim. kirurgia jne. Rokotusasiassa on jokaisen oma velvollisuus perehtyä asioihin itsensä ja lastensa vuoksi ja kantaa sitten seuraukset oli ne sitten hyvät tai huonot.

        Miten yhteiskunta auttaa rokotevaurioista lasta ja perhettä? Kuka jaksaa taistella? Vastuu ja pilattu elämä on itse kannettava ja samoin jos kenties (?) sairaus olisi ollut rokotteella ehkäistävissä. Valinnan tehneen syyllistäminen kummassakaan tapauksessa on idioottimaista. Hölmöintä on vain olla tutkimatta tietoa ja ulkoistaa ajattelu "viisaammille" -heitä ei ole, valitettavasti.

        Jos rokotteen kehittäjä itse rokottaa omat lapsensa kehittämällään rokotteella, ehkä harkitsen rokotteen turvallisuutta uudesta näkökulmasta. Siihen asti ei kiitos, mennään muilla vaihtoehdoilla!


    • Kunhanvaa4

      Vaikuttaa siltä että olet äärimmäisen vakuuttunut siitä, että rokotteet ovat pelkkää lääketehtaiden pahuutta ja salaliittoa meitä ihmispoloja vastaan. Jos yhtään ajattelusi antaa myöden, tutustu esim. Cochrane-katsauksiin, joissa on koottu yhteen useita eri rokotteisiin liittyviä laajoja tutkimuksia. Niitä löytyy iso joukko hakusanalla "vaccination". Nämäkään tutkimukset eivät kaikki ole rokotteille "edullisia", on ollut rokotetyyppejä joista saatava hyöty on ollut huono. Tämäkin lienee jo kertoo, että näissä tutkimuksissa kyseessä ei ainakaan ole lääketehtaiden etu. Ja edelleen - älä enää lue tutkimuksia viime vuosisadan alusta - eivät ne ole enää nykypäivää!!! Keskity laadukkaisiin, suuren aineiston puolueettomiin, mahdollisimman tuoreisiin tutkimuksiin.

      Yhtä kaikki, nykytietämyksen valossa vaarallisia tartuntatauteja vastaan kannattaa ja pitää rokottaa, jotta vältytään kansantaloudellisesti raskailta epidemioilta ja inhimilliseltä kärsimykseltä. Voit vaikka muuttaa vähäksi aikaa maahan, jossa tavataan poliota ja meiltä hävitetyt tartuntatatudit jylläävät. Voit siellä tehdä itsellesi ihmiskokeen, selviätkö hengissä ja missä kunnossa. Vai uskaltaisitko sellaiseen maahan mennäkään?

      • Kysymyksenä

        Mitä tutkimuksia? Missä on tutkimukset, joissa blasebona on käytetty keittosuolaliuosta?

        Miten luotettava on sellainen tutkimus, jossa rokotetaan kahdella eri rokotteella ja sitten vertaillaan niitä keskenään? Ei eroa haittavaikutuksissa, ei todellakaan, uskomatonta touhua.


    • Kunhanvaan5

      Tiedoksi - rokotetutkimuksia on tehty eri tavoin: on useita tutkimuksia joissa on verrataan rokotettuja rokottamattomiin (halutaan tietoa rokotteen vaikutuksesta itse sairastuvuuteen), sitten taas rokotetyyppejä keskenään (halutaan tietoa suojaako jompikumpi paremmin, ja onko haittavaikutuksissa eroja), ja muitakin tutkimustapoja on. En ymmärrä mihin yksittäiseen tutkimukseen ylläolevassa kommentissa viitataan, mutta monenlaisia tutkimustapoja tarvitaan. Pitää ymmärtää itse tutkimuksen tarkoitus.

      • ttrrrr

        Pyysin todistetta, joka osoittaisi, että rokotteet ovat estäneet jotakin tautia. Vieläkään en sitä saanut. Kysyin myös, milloin poliovirus tai influenssavirus on eristetty jostakin ihmisestä Suomessa. Ei vastausta. Kun ei enää keksi mitä sanoa, silloin vedetään salaliittokortti esiin.

        "Keskity laadukkaisiin, suuren aineiston puolueettomiin, mahdollisimman tuoreisiin tutkimuksiin."

        Keskityn kaikkiin tutkimuksiin, olivat sitten suuria, pieniä, uusia tai vanhoja. Jos yksikin tutkimus todistaa jotakin muuta, kuin mitä virallinen taho kertoo, silloin koko asetelma kääntyy päälaelleen. Tällöin niiden, jotka ovat eri mieltä tutkimuksen kanssa, tulee todistaa, että kyseisen tutkimuksen tulokset eivät pidä paikkaansa. Maailman laajimasta terveystietokannasta löytyy tuhansia tutkimuksia, jotka todistavat, että rokotteet tappavat ja aiheuttavat vakavia sairauksia. Siitä huolimatta THL, lääkärit, viranomaiset ja palstoilla riehuvat rokotetrollit jatkavat virallista mölinäänsä rokotteiden puolesta. Ilmeisesti ei ole tullut mieleen, että kyseessä on rikos?

        " Voit vaikka muuttaa vähäksi aikaa maahan, jossa tavataan poliota ja meiltä hävitetyt tartuntatatudit jylläävät."

        Tarkoitatko esim. maita, joissa edelleen käytetään DDT:tä? Et ilmeisesti tarkoita poliotapauksia, joita kutsutaan poliosta riippumattomaksi halvaukseksi?
        https://vaccineimpact.com/2015/have-ddt-and-polio-vaccines-been-used-for-population-control/

        Gabliks J, Friedman L. Effects of insecticides on mammalian cells and virus infections. Ann N Y Acad Sci. 1969;160(1):254-71.
        https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/4308530

        Marx A1, Glass JD, Sutter RW. Differential diagnosis of acute flaccid paralysis and its role in poliomyelitis surveillance. Epidemiol Rev. 2000;22(2):298-316.
        https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11218380


      • Kysymyksenä

        "Voit vaikka muuttaa...."

        Ei tarvitse muuttaa. Poliovirusta tavataan Suomen viemäriverkostoissakin, virusta, joka on peräisin rokotteista.


    • Uskonhinta

      Nenäpäivärahaa kerätään myös Unicefille ja valtaosa tästä menee tietenkin rokoteteollisuudelle. Ilman hyväntekeväisyyttä rokotteista olisi jäljellä muisto vain.

      Rokotteet edustavat puhdasta liikeideaa. Terveydenhoidon piiriin en tätä ideaa kelpuuttaisi. Keskivertoihmisen saa pelottelemalla uskomaan mihin tahansa, ja rokotteet ovat tästä mitä mainioin koulutukseenkin erinomaisesti kelpaava esimerkki.

      Miten pitkälle rokotetienestiä voidaan jatkaa, riippuu siitä, heräävätkö ihmiset ajattelemaan koko asiaa, vai jättävätkö rokotteista uupuneina päätökset orjuuttajilleen. Fyysisesti sairaita ja psyykkisesti masentuneita on helppoa ohjailla. Lasten diabetes, leukemia ja aivokasvaimet kuten myös mielen alueen häiriöt jatkavat kasvuaan, mutta mitäs noista. Ollaan kuin ei oltaiskaan, ja syödään jotain, jos nyt allergioilta vielä kyetään. Uskotaan erityisasiantuntijaa, joka kertoo, että noinkaan ei menisi, ellei jokavuotisen ruinaamisen jälkeen valtiolta heltiäisi jättisummia uusiin rokotuksellisiin uhkayrityksiin niin ihmisille kuin eläimille. Eläimet on saatu samaan oravanpyörään kaikkinaisine yliherkkyyksineen kuin ihmisetkin, jopa metsien villieläimet. Vuosittain 180 000 raivotautirokotetta metsien pimentoon ja keitä kiinnostaa. Kaiken järjen mukaan pitäisi kiinnostaa ja pian, mutta rokotetut elävät kuin haaleassa vedessä, unessa, josta eivät pääse irti.

      Lapsilla uuden oppiminen käy yhä hankalammaksi, uni ei virkistä ja mieli on levoton. Aikuiset eivät huomaa, eivät jaksa, eivätkä välitä, kun ajatus ei heilläkään kulje, ja alituisesti väsyttää, oudot kivut vaivaavat. Ei, ei tietenkään, rokotteilla ei ole mitään osuutta noihin, eikä muihinkaan tuntemuksiin. Erityisasiantuntijan mukaan kaikki se, mikä ei aukea, on kuitenkin jo todisteltu tieteen keinoin. Tiede on siis mystiikkaa, vaikkei erityisosaaja tuota mainitsekaan. Kiitos rokotteiden, ollaan sentään vielä hengissä, muutoin ei tietenkään oltaisi.

      Rokotevaurioita ja rokotekuolemia tutkivat sellaiset luuserit, joita oman elämän menestys ei jaksa innoittaa. Kaikkihan tietävät, mitä sellaisesta elämästä seuraa, ei ainakaan mitään hyvää. Siksi neuvoloissakaan ei rokotteista keskustella kuin vasta sitten, jos joku "tiedevastainen" päättää luopua lapsensa rokottamisesta. Toki hänen täytyy olla tiedevastainen, kuinkas muutoinkaan.

      Miksi jotkut vanhemmat päättävät ryhtyä eri uskoon, neuvolavastarintaan, vaikka tällä menettelyllään saavat muut uskovaiset samoin kuin neuvolaväen vastaansa. Vapaaehtoisuus on kaukana, kun uskonsota alkaa, ja harhaoppiset julistetaan pannaan. Siinäpä mietiskelevät, mihin tulikaan ryhdyttyä, kun lauma oikeaoppisia julistaa, kuinka rokottamattomat lapset koituvat rokotettujen tuhoksi. Toisen vanhemman usko joko pelastaa tai tuhoaa rokotetunkin lapsen. Tämän selvemmin nykyuskovaisuutta tuskin voinee kuvailla.

      • Kysymyksenä

        Oma neuvoni on kaikille vanhemmille, tutki asiaa tarkoin ennen kuin annat lapsesi rokottaa. Tarkoitan kaikkea liikkeellä olevaa tietoa puolesta ja vastaan. Älä luota keneenkään. Tiedä mitä teet ja miksi. Kumpikin päätös on ahdistava, rokottaminen tai rokottamatta jättäminen. On harhaluulo, että joku muu kantaisi vastuun haitoista (tai sairauksista) ei todella.

        Rokotukset loppuivat perheessämme yli 10v sitten ja tällä samalla rikollisella polulla jatketaan hamaan kuolemaan saakka, sori, että ollaan elossa vielä.
        Sori siitäkin, että käytetään kaikkia muita terveyspalveluita tapaturmien sattuessa ja kipulääkkeitä jos sattuu joskus olemaan ihan pakko (pari burana pakettia kulunut kymmenessä vuodessa koko perheessä ja muutamia vanhentunut lääkekaappiin).

        Vasta oli TV:ssä dokumentti HIV synnystä, koko ajan odotin, että missä vaiheessa ne piikittää tummaihoisen kansan, no johan se tapahtui unitautia sairastava kansa piikitettiin, vaan ei millään, ei millään tutkita, mitä pistoksen sisällön kautta meni niihin ihmisiin (kuitenkin tunnustettiin, että epähygieenisesti samalla ruiskulla pistämällä hiv levitettiin ihmisestä toiseen ).
        Katsos veitsellä ravinnoksi paloiteltu apina on riskimateriaalia ja haava ihmisen kädessä yhdistää veritien ja oli jo tartuttanut ihmisiä (??). Rokotepiikitys sitten ei? Ei sekään rokoteannos, joka on kasvatettu apinan munuaisissa?? Halloo, halloo onko sairaala...


    • Näin_taas_kävi

      THL iloitsee jälleen kerran voitostaan, sillä ko laitoksen jatkuvan ruinaamisen tuloksena vesirokkorokote on vihdoinkin ensimmäisenä Pohjoismaana onnistuttu saamaan Suomessa lasten yleiseen rokotusohjelmaan mukaan. Jatko-osa seuraa myöhemmin, kunhan muut herpeskannat ehtivät reagoida tapahtuneeseen, ja toki monet muutkin viruskannat, nekin, jotka eivät vielä ole ehtineet THL:n tietokantaan. Mikrobien keskuudessa mikään ei jää huomiotta toisin kuin ihmismaailmassa.

      Tuskinpa kenellekään länsimaisen lääketieteen edustajalle on jäänyt epäselväksi, millaisista veijareista keskustellaan, kun herpesviruskannat otetaan puheenaiheeksi. Terveydenhoidollisesti on ehditty hävitä kerta toisensa jälkeen ja aina vaan uhmataan uudelleen ikään kuin mitään uutta ei koskaan opittaisikaan.

      Lasten tähden sitä toivoisi jotain parempaa, mutta kun ei niin ei. Näillä taas mennään yhtä lisärokotetta typerämpänä. Kukahan arvon rokotespesialisteista vielä kertoilisi, kuinka ko vesirokkorokote muuttaa lasten jo saamien rokotteiden yhteiskuvaa, yhteisvaikutuksia ja mihin suuntaan. Kysymyshän ei ole pelkästä yksittäisrokotteesta, vaan joukosta rokotteita, joihin nyt on lisätty uusi mauste, herpespohjainen.

      Rokotteet tuottavat hyvin, eikä taantumakaan näyttäisi menoa hillitsevän. Ihmisten hyväuskoisuudella kauppiaat sen kun myhäilevät. Kuolemalla pelottelu on aina myynyt hyvin. Niin kävi nytkin.

      • Porin.persläpi

        Hae nyt ihmeessä apua jos kärsit psyykkisistä ongelmista.


      • kkask

        9-osainen dokumentti Vaccines Revealed on katsottavissa ilmaiseksi 10.01.2017 - 18.01.2017. Dokumentti paljastaa totuuden rokotteista. Dokumentin katsominen vaatii rekisteröitymisen sähköpostiosoitteella:
        https://www.vaccinesrevealed.com/


      • Stps
        Porin.persläpi kirjoitti:

        Hae nyt ihmeessä apua jos kärsit psyykkisistä ongelmista.

        Pelko on ikävä seuralainen, eikä hyökkääminen toisia vastaan sitä yhtään paranna. Rokotteista luopumalla mieli tasaantuu, ja viha laantuu, kun aivot pääsevät levähtämään.


    • Rakkaudesta_rokotteisiin

      Herpesvirus antaa oivan lähtökohdan syventää rokotetuntemusta. Lääkehistoriasta käy selville, kuinka nimenomaan rokotusten myötä tämä virusongelma pääsi sellaisiin mittasuhteisiin, missä nyt painiskellaan (USA:ssa levisi mm poliorokotteen myötä). Rokotteilla virusten välistä tasapainoa horjutetaan edelleenkin ja kiitollisena herpesvirus kumartaa syvääkin syvempään. Tälle virukselle ei ole temppu eikä mikään liikuskella ihmisaivoissa siten, että esim oppimis- ja muistikyky häviää joko asteettain tai paljon rajummin jopa siten, ettei lääkärikuntakaan pääse sen kummemmin jyvälle tapahtumista kuin ehkä vaivoin jälkeenpäin (brittitutkimus osoitti Alzheimerin taudin aiheuttajaksi 75 prosentissa herpesviruksen). Hippokampuksen tuhoaminenkin käy kuin leikiten ja mitäpä tuohon voi sanoa kuin että hei hei muistille. Tämä virus taitaa kaikki temput ja tarpeen vaatiessa vetäytyykin lepäilemään hermoganglioihin valmistautuakseen taas uuteen invaasioon.

      Neurologiset ja etenkin aivojen toimintaan liittyvät sairaudet lisääntyvät kaiken aikaa. Mikäli rokotteita, viruksia ja bakteereita, samoin kuin näihin lääkeaineisiin liittyviä lisäaineita olisi ymmärretty, rokotteisiin ei terveydenhoidossamme koskaan olisi päädytty. Mahatma Gandhin tavoin varoitukset olisivat olleet paikallaan ja niistä vaarin ottamalla tilanne tälläkin hetkellä vallan toinen. Sairaudethan eivät suinkaan ole vähentyneet, ainoastaan muuttaneet muotoaan. Uusiin outoihin sairauksiin sairastuttaessa lääkärit eivät useinkaan tiedä, mikä potilaita vaivaa. Rikoksia tehdään myös lääkesumussa siten, ettei tekijä muista tapahtumista mitään. Rokotteiden menestys johtuu siitä, ettei niistä itse asiassa tiedetä mitään. Tai tiedetään, mutta vain se, mikä tuntuu sopivalta tutkijoiden haluamisen ja markkinoinnin kannalta. Negatiivista palautetta ei oteta vastaan, eikä sellaisesta haluta kuulla. Tällainen jos mikä on perin lapsellista ja typerää toimintaa.

      Muistin menetys on vakava sairaus, noin monen luulisi ajattelevan. Mutta tiedeväkipä ei taida ajatella. Rokotteiden suhteen tuontyyppinen pohdinta palauttaisi heidät lähtöruutuun. Mitä tapahtuikaan kun rokotteet otettiin käyttöön. Millaiset sairaudet astuivat entisten sijaan ja koska niistä viimeinkin rohjettaisiin puhua sellaisina kuin ne tosiasiassa ilmenevät eli rokotesairauksina.

      Rokotusten jälkeiset influenssa-aallot iskevät yhä rajumpina ja mikä onkaan virallinen selitys. Rokotteiden vuoksi päästiin taas näin vähällä. Asiantuntijan mukaan rokottaa kannattaa, sillä rokotteet auttavat aina. Samaa propagandaa vuodesta toiseen tapahtui mitä hyvänsä. Ryhdistäytyminen vaatii paljon enemmän, sitä että lakkaa uskomasta hölynpölyä ja alkaa ajattelemaan itse.

    • Vtnsk

      Pitäisi kehittää rokote typeryyttä vastaan. Ai niin, eihän ne vastustajat sitä ottaisi, pysykööt typerinä.

      • Justiisas

        Yli 90 prosenttia lapsista rokotetaan ja mielenterveydelliset ongelmat suorastaan räjähtäneet käsiin. Että sellaista typeryyttä.


      • välttäkää

      • mielet_solmussa
        välttäkää kirjoitti:

        Näin osoittavat myös Amerikan tutkimukset:
        https://www.naturalnews.com/2018-06-27-vaccinated-children-are-more-likely-to-develop-ocd-anxiety-disorders.html

        OCD, ADHD, anoreksia jne. Välttäkää rokotteita!

        Kuinka paljon ihmismieltä rokotteilla on vielä mahdollista moukaroida jää nähtäväksi. Vanhempien työstäpoissaolojen vähentämisellähän rokotteita on perusteltu ja vuosittain tahdottu lisätä. Rokotteiden ansiosta sairaudet muuntuvat yhä nopeammin toisennimisiksi. Sairaudesta toiseen siirtymisestä on tullut tae rokotebisneksille. Näin rokotteita voidaan lisätä aina siihen saakka, kunnes työntekeminen tykkänään loppuu. Tuohon saakka ravinnolla voidaan vielä koettaa temppuilla rokotevaurioiden hidastamiseksi. Rokotteiden koostumusta on myös muunneltava tai kiinnijäämisriski kasvaa. Mitä enemmän sotketaan ja hämmennellään, sitä parempi taloudellinen lopputulos.

        Eiköhän viimeistään ensi syksynä jälleen ala villi kampanjointi rokotteiden lisäämiseksi. Normaalisti ihmiset kyseenalaistaisivat tällaisen, mutta eivät enää. Mieli on saatu jo pelokkaan alisteiseksi, eikä tuon vapauttamiseksi ole aikomustakaan ryhtyä muutostoimiin.

        Psyyken häiriöiden myötä rikollisuus kasvaa, ja ihmisen mieltä lääkitään yhä enemmän, jotta hänet saataisiin edes jotensakin aisoihin. Myös sähköshokit ja terapiat vaihtelevat. Jo muutaman prosentin poikkeama rokotekattavuudessa saa tosin asiantuntijatkin suunniltaan. Yleinen rokotusohjelma on laki, jota ei ole tarkoitus epäillä. Rokotteet määräävät sen, oletko vakavasti otettava vaiko hihhuli. Hyödytöntä vanhempien on valittaa, sillä tosissaan heitä ei oteta, hihhuloijat erotellaan heti. Väkevyydessään tämä usko poikkeaa aikaisemmista, sillä tähän valjastetaan kaikki, halusivat tai eivät, ja uskonjohtajasta käytetään nimitystä asiantuntija.


      • Nevagessaollaan

        "uskonjohtajasta käytetään nimitystä asiantuntija"

        Korjaan hieman, uskonjohtajista käytetään nimitystä KOKEMUSASIANTUNTIJA.


      • RealismiaKehiin
        Nevagessaollaan kirjoitti:

        "uskonjohtajasta käytetään nimitystä asiantuntija"

        Korjaan hieman, uskonjohtajista käytetään nimitystä KOKEMUSASIANTUNTIJA.

        Terveydenhoidollinen suuntaus, jossa toisinajattelulle ei anneta minkäänlaista mahdollisuutta, kuten rokotteiden suhteen on käynyt, on tieteen täysimittaista halveksumista. Samalla ihmiselämän kunnioitus ja arvostus ovat kadonneet.

        Kokemukselle nykyiset rokoteasiantuntijat ovat viitanneet kintaalla. Haittoja ei ole saanut havaita, tai jos näin on käynyt, rokoteyhteyden kieltäen terveydenhoitajat neuvoloissa ovat ohjanneet vanhemmat uskonvahvistajalle, lääkärille ojennettaviksi. Tämäkö se on sitä newagea? Koheltaa saa, mutta pitääkö sitä ehdoin tahdoin nimittää tieteeksi, kun kyse joka tapauksessa on uskonnollisesta fanatismista. Fanaattisimmat puhuvat lääketieteestä, johon kaikkien tulee uskoa. Tosiasiassa meillä on jos jonkinlaista lääketiedettä, ja yhtä lailla lahkoja kuten uskontotieteissäkin. Lääketieteessä tieteen, ei ihmisten, kerrotaan korjailevan itseään, ja uskonnoissa taas kielellisen tulkinnan nykyaikaistuvan.

        Aikaa on ollut riittämiin myös kokemusperäiselle havainnoinnille, jopa välittömästi rokotetapahtuman jälkeen. Korrelaatiota ei vain tässä uskossa ole syntynyt, eikä taida ihan hevin syntyäkään, sillä totuuden paljastuessa liiketaloudellisen tappion suuruus tulee olemaan ennennäkemätön. Lähes sata prosenttia alkuaan terveistä lapsista rokotetaan yltympäriinsä, eikä heidän neurologisen puolensa romahtamista saisi kytkeä tähän jatkuvaan lääkitsemiseen.

        Rikosoikeudellinen vastuu ja kunnon korvaukset rokotehaitoista, niin johan tahti muuttuu.


    • Energiakanava

      Rokotteita ei tarvita jos ollaan persereikänä NewAgessa intuitiivisesti.

      • Tähän.on.tultu

        Terveydenhoitoalalle hakeutuvia haluttaisiin jälleen soveltuvuustesteihin. Kielenkäyttö ja suhtautuminen ihmisiin jo sitä luokkaa, että soveltuvuutta on syytäkin tutkia. Monilta terveysalan ammattilaisilta rokotteiden vapaaehtoisuus on jäänyt kokonaan sisäistämättä ja kiukutteleva needy child -luonteenpiirre tullut sijaan.

        Ehdotan avointa julkista keskustelua rokotteiden vapaaehtoisuudesta. Miten on? Vapautta teoriassa vaiko vielä käytännön tasollakin. Miksi lasten vanhemmat pelkäävät ilmaista mielipidettään neuvoloissa. Jos rokotteita ei oteta, mediassa kiukuttelu ja ihmisten solvaaminen alkavat välittömästi. New Age -ilmiö nimeltä laumaimmuniteetti takaa sen, että kuka tahansa saa syyttää sairastumisestaan lääkkeetöntä ja vielä kun mahdollistuisivat oikeudelliset prosessit, joissa avoimesti saisi toteuttaa tätä terveydenhoidollista intuitiotaan, maanpäällinen rokotetaivas valmis. Mielenterveydestähän tässä pohjimmiltaan on kysymys. Ei kestetä vastakkaista näkemystä, eikä varsinkaan kuulla sanaakaan rokotevaurioista. Tabujen on aika murtua. Mitä pidemmälle rokoteöykkäröinti ja ihmisten kuulemattomuus jatkuvat sitä kovempien tulisi olla myös rokotteista langetettavien tuomioiden. Tätä kohti ollaan joka tapauksessa menossa. Jotta totuus ei unohtuisi.


      • Oikea.osoite

        "Mielenterveydestähän tässä pohjimmiltaan on kysymys."

        Se on kyllä huomattu, mielenterveysongelmiisi saat apua mielenterveystoimistosta.


      • Eksyneelle
        Oikea.osoite kirjoitti:

        "Mielenterveydestähän tässä pohjimmiltaan on kysymys."

        Se on kyllä huomattu, mielenterveysongelmiisi saat apua mielenterveystoimistosta.

        Tiesitkö, että sairaaloissamme kiusataan samalla tavoin kuin sinäkin nyt. Rokottamattomat lääkärit ja hoitajat ovat jatkuvasti tulilinjalla. Heitä solvataan uskomushoitojen kannattajiksi, vaikka rokottamattomuus olisi se ainoa syy. Heidät koetaan sisäiseksi uhaksi maallemme, koska eivät suostu vapaaehtoisiin rokotuksiin. Joidenkin rokotteita markkinoivien mielenterveys on jo pettänyt ja pahasti. Heidän tunteensa käyvät kuumina ja kaikki tuollainen tietenkin häiritsee sairaalan muuta toimintaa.

        Vaikka sinua kiinnostaakin enemmän ilkivalta kuin rokotteet, sinun on hyvä tietää, että rokotteilla on merkittävä osuus ihmisen mielen toimintoihin ja niiden järkkymiseen. Aivojen toiminta tosin järkkyy monista muistakin nykyisin käytettävistä lääkeaineista, ei vain rokotteista.

        Kertoisin enemmänkin, mutta aika ei salli. Kiitos mielenkiinnosta.

        P.S. Kaikkihan sen tietävät, että nettikiusaajalle ei pitäisi vastata enempää kuin rokotekiusaajallekaan sairaaloissamme, mutta joskus niin täytyy tehdä. Jätän sinut nyt arvailemaan, miksi niin hyvä syy tällä kertaa löytyi.


    • Jo.ko.han

      Monioireiset lapset, jotka eivät ilman ulkopuolista apua kykene selviytymään päivittäisistä toimistaan hämmentävät terveydenhoitohenkilökuntaa. Jokohan olisi se hetki, jolloin rokotteet ja niiden immunologiseen tasapainoon liittyvät tekijät nostetaan esiin. Vaikka ripulireissut Beniniin varmasti innostavat tieteentekijöitä, meillä olisi nyt oiva tilaisuus perehtyä rokotteisiin myös kotimaassa.

    • Hyvät-Hyssykät

      Mielenterveysongelma räjähtänyt käsiin. Vai näin tuumit? Ei ollu sitten mielisairaita ennen rokutuksia kun oli Nikkilät ja Beckombergat tupaten täynnä. Ei. Ei ollu Seiliä, ei Eikåsenia, ei. Ei lobotomoitu, sterilisoitu ja tapettu ihmisiä. Koska eiväthän ne olleet hulluja? Vai miten menikään?. Ihmiset olivat ihan järjissään eikä MT-ongelmien hoito ollut mitenkään haastavaa. Mutta auta armias nyt kun ollaan tässä jotain sata vuotta rokotettu lapsia niin Johan hulluja piisaa. Etenkin nykynuorissa. Koska jostain syystä nää rokotukset ovat etenkin 1980 jälk synt lapsisssa aiheuttanut kauheesti erilaisia MT-oireita. HMM. Vai oiskohan se sittenkin niin että poissa silmissä poissa järjestä. Eli ennen kun suljettiin kaikki laitoksiin, ja tehtiin rankkoja hoitoja niin eivätpähän hullut pahemmin katukuvaa sotkeneet. Eivät tasan ylittäneet mediakynnystä. Maailma on muuttunut mutta rohkenenpa sanoa, ettei se nyt ihan vaan rokottamisesta johdu. Ihmiset haluu ehkä lapsilleen diagnoosia, jota tuskin 70-luvulla olisi saanut, mielisairaat avohoidossa, mediaseuranta ihan eri luokkaa, niin että joka kolkkaankin pääsee tieto joista voi sitten vetää tällaisia johtopäätöksiä, että mistä johtuu kun nykyään on niin paljon hulluja liikenteessä.

      Ihmiset eivät ennen eläneet niin vanhoiksi, että useampi olisi ehtinyt muistinsa menettä,joten ei Ole minäkään tason luotettavaa 100 v dataa mihin esim verrata nykyajan tilastoihin. Viina aiheuttanut pahimmat muistisairaudet nyt kummiski viimeset 1000 vuotta, se tiedetäään. Huumeidenkäyttökin lisääntynyt räjähdysmäisesti, samoin huume-lääke-alkoholi erilaiset sekakäyttökombot, mutta eipähän tämä mikään UUSI ongelma Ole. Joten kyllä se niin vaan on, että nyky-yhteiskunnassa on niin paljon häiriötekijöitä, kemiallisia ym että on tosi paha kenekään ihan tiedeihmisenkin sanoa mikä on suurin aiheuttaja. Että onko rokotteet, muut lääkkeet, huumeet, äidin käyttö raskauden aikana, hyönteismyrkyt, jotain ihme fall-outia vai mikä mättää? Maito, hormonit, GMO - näitähän riittää.
      Neurologiset sairaudet lisääntyy joo. No shit sherlock. Että sitä olisi vielä vaikkapa 1960-luvulla hirveesti viitsitty paneutua johonkin hullun NEUROLOGISEEN tilanteeseen, you wish. Ei ollu kuule tietotaitoa ja kiinnostusta siihen mutta tieto lisää tuskaa. Siis tiedän tuskaa kun pähkäilette kun tiedette nykyään näistä lukuisista MT-sairauksista joilla ei ollu vielä about 40 vuotta sitten edes nimeä. Ei muuta kuin kylmää kylpyä, aivot narinkkaan, suvunjatkamiskyky stoppi ja paljon vahvaa tököttiä naamariin ynnä sähköiskua. Ei hirveesti mietitty mitään hermostollista hienosäätöä. Varmaan kuule jos joku ollu vielä 40-50 v. sitten nuorena psykiatrisessa hoidossa niin aika paha "muistisairaus" hällä nykyään jos elää. Ei pyhä sylvi mistä näitä foliohattuja tulee!?!? Ja näitten nykylasten ongelmiin ei liity mieletön mediavyöry? Josta ei Ole vielä minkään tason varmaa tietoa, kun on uusi ilmiö ei voikaan olla mutta hyvä syyttää rokotuksia. 70 ja 80 luvulla syntyneitäkin rokotettiin raskaalla kädellä ja miks heillä ei ollut sitten näitä samoja oppimis- ym vaikeuksia? Liika nykyhetkessä elämisen haittapuoli ettei voi muodostaa minkäänlaista ymmärrystä edes lähihistoriasta. Vaan se on saletti, että NYT kun rokottaa lapsensa niin se on viimeinen erhe, JA ensimmäiset rokotetut ihmiset ovat nyt muistisairata, mutta ENNEN kaikki oli hyvin. Siis näin- monet nykyajan sairaudet eivät Ole uusia, diagnostiikkaa ja tieto niistä vain on uutta. Varmasti oli 1800-luvulla adhd-lapsia, jos oli oikeen vaikea tapaus niin joutu köyhientalolle. Varmasti sai piiskaa. Ja niin. Pahvit. Tiedättekö mitä "adhd" lukihäiriö lapselle tehtiin ihan surutta kaikkialla, ainakin peruskoulun tuloon Asti (mikä oli tietämättömille tiedoks 70-luvulla) NE JÄTETTIIN LUOKALLE; sai ehtoja (kesäläksyt). Monta vuotta peräkkäin. Että sillai. Mutt jo, rokotteistahan tää vaan johtuu.

      • Hyssyttelythyssytelty

        Jos tahdot puhdistaa rokotteiden maineen, ei onnistu noilla eväin. THL:n viimeaikaiset ulostulot rokotteissa ovat kuvastaneet lähinnä epätoivoa. Logiikkaa ei ole ollut nimeksikään.

        Rokotteet eivät ole mitä tahansa kehittyvän lapsen täyteaineita, joita ansaintamielessä voi huiskia asiantuntijuuteen vedoten. Verovaroin yleisen rokotusohjelman puitteissa rokotteita on voitu lisätä jatkuvasti ja kohteena ovat olleet lähinnä pienet lapset. Rajansa kaikella, myös ihmismielen kestokyvyllä.

        Rokotteiden suhteen on erehdytty ja nyt erehdykset pitäisi myöntää. Mitä tehdä, kun tähän ei kyetä. Jotta oikeus toteutuisi, virheistäkin tulisi maksaa, vaikka halu hyötyä taloudellisesti on edelleen kova.

        Tuhkarokostakaan ei saatu pandemiaa. Yritys oli silti kova. Mielenterveyden suhteen meillä tosin on jo pandemia. Jospa keskityttäisiin tähän, mistä jo on todellista näyttöäkin.


    • jumalten_leikkiä

      Pandemiat on mahdollista estää, jos vain rokote ehditään ajoissa kehittää. Näin siis THL:n rokoteasiantuntija hiljattain TV:ssa haastateltuna. Jotensakin huomaamatta se tapahtui, kun näistä rokoteasiantuntijoista tuli jumalia. Heille ei näyttäisi mikään olevan mahdotonta.

      Jos sitten ei onnistuttaisikaan, kuten viime aikoina jo useampaan otteeseen on tapahtunutkin, syy on myöhästymisessä. Ei ehditty, kun viruksen paholaiset harhaannuttivat. Muuten kyllä kaikki oli täydellisesti hanskassa.

    • vanhakansa
      • Ymmärrätkömitään

      • Ymmärryksestä
        Ymmärrätkömitään kirjoitti:

        "Vanhan kansan konstit toimivat edelleen paremmin kuin kemoterapia"

        Eivät näytä toimineen ollenkaan.

        https://www.stat.fi/org/tilastokeskus/elinajanodote.html

        Uutislähetyksistä on voinut seurata, että elinajanodote on jo kääntynyt laskuun. Hyvä ravitsemus ja hygieniakaan eivät loputtomiin auta estämään rokotteista johtuvia haittoja.


    • Anonyymi

      Miksi en saa vaihtaa rikituksen,kun on paljon taudia niin haluan Pheizer rokotuksen en AstraZeneca, se minulle kuin kuolema pistos,,niin ki pää on sina kipeä ja verenpäine riesta ja sokeri taiti ja kiihti ja polvet ja jalat kipeät.olen 73v.ja haluan vielä elää.

      • Anonyymi

        Vielä lisän että on laitettu tahdistin pääveren vuoton jalkeen ja joka oikein häiritse elämää. Pää niin ki ei ole terve niin pelottaa tämä AsttaZeneca niin paljon ,,miten tällä tapahtui että me yli 70v ei saa sitä lääkrttä mitä halumme?
        Kiitos .
        Eino Tuomas L.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      48
      4894
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3217
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1365
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      180
      1196
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      868
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      63
      865
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      837
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      708
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe