Propagandalehti -Puolanka

varsinainenbisnes

propagandalehti Puolanka kirjottaa etusivullaan, kuinka hädänalaisilla sotalapsilla tienataan rahaa. Propagandalehden mukaan jokaisesta yli seitsenvuotiaasta saa 2300 euroa vuodessa. Alle seitsemänvuotiaasta saa korvausta 6845 euroa vuodessa. Korvausta saa enintään kolmen vuoden ajan.

37

2051

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lestamersu

      aeka ykspuolista oli uutisointi...

    • lestamersu

      ps. tuli vaan mieleen, lankafest täytyy perua että ei matut häiriinny ja provosoidu.

    • kepupropagandaa

      Propagandalehti kirjottaa (lue Tuomo Seppänen) viisaudessaan, jos otetaan Puolangalle niin silloin perheellisiä.
      Propagandisti Seppäsen on ymmärrettävä, että maahantunkeutunut väestö on 70% nuoria raiskausiässä olevia miehiä. Loput sitten muita. Lisäksi näistä perheellisistä käydään kilpailua muissakin kaupungeissa ja kunnissa.

      • eisaaeriarvoistaa

        Valkkaaminen on pahinta rasismia.


    • kepusumutusta

      vai tienaataan sitä kiharapäillä.
      Oletetaan, että Puolanka ottaa saman määrän, kuin muut pikkukunnat kainuussa, jotka sitoutuneet, kuten Puolanka. Silloin määrä luokkaa 15-30 matua.
      JOS Puolanka saa haluamansa perheelliset matut, oletetaaan perheenä olevan äidin, isän ja kaksi lasta. Tällöin vuosikorvaus on 18290 euroa/perhe/vuosi. Jos perheitä kuusi silloin kokonaiskorvaus kunnalle on 109740 euroa/vuosi. Eli ei mikään bisnes vaan jälleen kerran kepujen unelmia.

      • tuhnu99

        Muslimit ovat moniavioisia. Kakaroita on pilvin pimein ja suomi niminen valtio tekee konkurssin. Sunni vainoaa shiiaa ja shiia sunnia. Soppaan kun lisätään kurdit, afgaanit sun muut, taistelutanner siirtyy, tosin pienemmässä mittakaavassa, kainuun persaukisiin kuntiin. Poliisit saapuvat omien sanojensa mukaan 30 min. Kajanista, pikajunalla kenties ???


    • kasvualkaa

      Puolankalle tulevaisuuteen satsaamista.

      Suomi nousi samanmoisten tulijoiten ansiosta, Fazer, Höggforss, Rosenlev,Solifer,Nokia,Gone, ym ym suohaudoista hyvinvointivaltioksi.

      Monikulttuurisuus, demokraattisuus ja vihreätarvot tekevät Puolangasta vetovoimaisen kunnan!

    • shokkiTuomolle

      Kyllä propagandisti Tuomo Seppäselle oli shokki, kun huomasi muualtakin voi ajaa Puolangalle ja vapaasti ilmoittaa mielipiteensä. Tämä selviää propagandalehdestä. Tuomo on tottunut siihen, että ensin kysytään paikalliskepuilijoilta mitä mieltä milloinkin pitää olla.

      • sumutetut

        Ajelivat puolangalle putinin rahoilla.


    • lopetintilauksenajatsitt

      Lopettakaa lehden tilaus, loppuu paskanjauhanta kun lehti tekee lipat.

      • jospasitäniitätukirahoja

        Lehden tilaus loppu nyt!
        Puolangan suvakeiksi itseää kutsuvat käyttäyivät ja käyttäytyvät edelleen raisitisesti ja vihamielisesti kantasuomalaisia kohtaan.
        Ennen tyytyivät tökkimään suomussalmelaisia puukolla ryyppyseureissaan viinan päältä, nyt tultiin jo muista pitäjistä tulleisiin käsiksi miesvoimin julkisessa kokouksessa - huolestuttava kehityssuunta - puolankalaisille.

        Rahanahneuksissaa ilmeisesti pelkäävät vieraiden tulevan heidän "pakolais"-bisnessuunitelmiaan sotkemaan.
        Kaiken takana on naiset ja heidän tossujensa alla rehellistä bisnestä osaamattomat eläkeläismiehet.

        "Mitäpä se hyvejää" - antaa puolankalaisille palautetta?


    • puolankalehti

      on mennyt uutisoinnissa aika yksipuoliseksi ja mielenkiinnottamksi joutaa lopettaa koko lehti.

      • Totuus.vihapuhetta

        Totta Puhut. Mut onneksi nykyään on MV lehti.


    • KukkenheimiKusetusta

      Itseään päätoimittajaksi kutsuva Tuomo "Ilja" Seppäsen propaganda- lehti hehkuttaa Paljakan entistä rinneyrittäjää viimeisimmässä numerossaan. Samainen yrittäjä aiheutti kunnan veronmaksajille 0,5 miljoonan kuprun, kun takaukset laukesivat konkurssin yhteydessä. Aivan hiljattain.
      On näemmä jo propagandistilta unohtunut asia taikka haluaa lakaista asian maton alle.
      Nyt tämä samainen yrittelijä on jälleen keksinyt uuden Kukkenheimin, johon jutussaan kerjää nyt varoja paikkakunnan pikkuyrittäjiltä.
      Jutut jatkaa samaa rataa, kuin olivat rinneyrittäjäaikaan..."kasvua kaksinumeroisesti"...jne. Vaikka todellisuus tuolloin oli aivan muuta.
      Sokea Reettakin tietää oikean asianlaidan. Paikalliset pikkuyrittäjät sinnittelevät kuihtuvassa kunnassa nälkäkuoleman ja konkurssin välimaastossa, eikä heillä ole mahdollisuutta ryhtyä konkurssiyrittelijän maksumiehiksi.
      Propagandalehti toimii jälleen sutenöörinä pikkuyrittäjiin nähden.

      Sen sijaan paikallinen kookauppias pariskunta tunnusti samassa lehdessä rehdisti asian oikean laidan. Ellei osa-aikaisia asukkaita olisi kevät, kesä -ja syksyaikana ( kesäaikaan kulkijoita) tilanne olisi vakava. Tämä kuvaa todellisuudessa, mitä tarkoittaa olla kuihtuvan kunnan palveluyrittäjänä.

    • Oletko_sinä_Nannastiina

      En voi olla laittamatta luettavaksenne pientä lainasta suurelta ajattelijalta, Yrjöltä:

      "Kyllähän Nannastiina sen tiesi. Mutta se ei haitannut häntä. Hän kävi vihasivustoilla vahvistamassa uskoaan ja sai jokaisesta vierailusta lisää vahvistusta. Sillä noista sivustoista puuttui olennainen ja sen myötä kaikki. Toki siellä vedottiin faktoihin. Eivätkä ne olleet vääriä. Ei Nannastiina sitä kiistänyt.

      Kyllä Nannastiina ihan hyvin tiesi, ettei kehitysmaalaisesta maahanmuutosta ollut koskaan ollut Suomelle hyötyä vaan sitä vastoin se oli tullut hemmetin kalliiksi.

      Nannastiina tiesi myös sen, että tietyt kehitysmaalaiset väestöryhmät syyllistyivät niin seksuaali- kuin väkivaltarikoksiin parikymmentä kertaa enemmän kuin tavalliset etniset suomalaiset.

      Hänelle oli myös hyvin selvää että kenen tahansa valtamedian hehkuttaman sankarikehitysmaalaisen kaapista saattoi löytää yllättäviä luurankoja jos vain vähänkin viitsisi tönkiä ja media yritti pitää epätoivoisesti yllä jonkunlaista maahanmuuttajasankarikuvaa.

      Totta kai hän tiesi senkin, että tavallisten suomalaisten ihmisten keskuuteen pykätty vastaanottokeskus jonne oli sijoitettu sata arabimiestä sai aikaan levottomuutta ja turvattomuutta ja sen saivat aikaiseksi nimenomaan ne arabimiehet. Eivät tavalliset suomalaiset.
      ...
      Mutta millään noista asioista ei ollut merkitystä. Noitten viha-ajattelijoiden kirjoitukset olivat täynnä lukuja, numeroita, käyriä, metrejä, tunteja, minuutteja, kiloja, litroja, faktoja, tylsiä faktoja, todistettuja faktoja, analysoituja faktoja, eteenpäin jaettuja faktoja.

      Ja juuri siksi he olivat väärässä ja Nannastiina oikeassa. Heiltä puuttui se olennainen joka Nannastiinalla puolestaan oli.

      Tunne.
      Palava tunne.
      Oikeassa olemisen juovuttava tunne."

      Ja koko tarinan voikin sitten lukea täältä:
      http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2016_10_01_archive.html

    • Iljanveli

      http://mvlehti.net/2016/11/13/muslimit-hakkasivat-ruotsalaisen-tv-kokin-naytti-trumpilta/
      Tuomo "Ilja" Seppänen, joka nimittää itseään päätoimittajaksi ei kirjota tällaisia tapahtumia typerälle puolankalaiselle valkoiselle roskaväelle.
      Täytyyhän itse itsensä päätoimittajaksi nimetyllä olla valta säädellä mitä valkoinen roskaväkeen lukeutuva heteromies saa lukea Puolangalla.
      Ps. Tapauksen Ruotsalainen kokki oli tunnettu rasisminvastustaja. Tuli pahoinpidellyksi, koska näytti valkoiseen roskaväkeen kuuluvalta Presidentti Trumpilta.

    • huhukiertää

      Tekeekö Rauni lehdelle pimeää työtä ?

      • Ilmiverottajalle

        Sitä en tiedä..mutta verottajalle voi antaa vihjeen ihan nimettömänä, jos vaikka kyse veronkierrosta tms.


    • Tabula...rasa

      Propagandisti, itseään toimittelijaksi nimittelevä Tuomo Seppänen esittää toiveita, kuin lapsi joulupukille....
      "Matkailijoita halutaan Puolangalle lisää ja kunnalle esitettiin toive muun muassa kuntakeskuksen opasteiden uusimista ja ennen kaikkea pysäyttäjien saamista vihdoin ajan tasalle."
      Nyt täytyy paikalliselle pikkuyrittäjätoimittelijalle kertoa, että turisti pysähtyy vain jos hänellä on tarve. Mitkään taulut ei pysäytä yhtään ketään. Jos pysäyttäisi, miksi ei tehty jo vuosikymmeniä sitten?
      Lapsenomainen joulupukkitoive jatkuu...matkailijoita halutaan Puolangalle lisää. Niin haluaa kaikki muutkin kunnat. Matkailija valitsee aivan itse mihin pysähtyy ja milloin.

      Toimittelija tarttunut opastauluihin, kuin hukkuva oljenkorteen. Huumorilehtenä aivan oivallinen tämä propagandalehti.

      • lestamersu

        viimmesellä sivulla oli paras vitsi, lähde mukaan kaukametsään kuuntelemaan j.s. hinta 10e halapa kyyti kajaaniin esim. ryyppäämään.


      • roskalehdenlukija

        Etusivulla itsetekoinen päätoimittelija panee parastaan. Nykypäivänä väärää tietoa ja huhuja sosiaalisten kanavien kautta. Korpeaa edelleen roskalehden itsetekoista toimittelijaa, kun ryhtyy väsäämään juttua, että uskokaa tätä roskalehteä, muut valehtelee.


    • eitienata

      Ruotsissa maahanmuuttajan aiheuttamat kulut lienevät 104 000 $ vuodessa ja vertailun vuoksi ruotsalaisten keskiansio on 41 000 $ vuodessa. Suomessa kulut tuskin paljon poikkeaa joten rumasti mennään pakkasen puolelle ellei valtion avustuksiin tule roima korotus. Puolangan kunnalta tuskin löytyy sellaisia rahoja jolla vaje paikataan ?

    • KimIlJonUnnuka

      Löytyyhän sisäsivuilta varsinainen "yrittäjän" juttu. Kasvua joulukuussa 35%. tammikuussa 65%. Uskokoot kuka uskoo.
      Samainen "yrittäjä" kertoili tässä samassa valemediassa vuosia sitten rinnekeskuksessa olleen vastaavia kasvuprosentteja. Vuodesta toiseen.

      Lopputuloksena oli kuntalaisille 500.000 euron lasku. Konkursissa.
      Pohjois-Korealaiset kasvuprosentit vaan jatkaa elämäänsä Puolankalaisessa valemediassa.

    • rea-listi

      Itse itsensä päätoimittelijaksi nimittäneen kunnanpalkollisten perseennuolenta on joka painoksessa kuvottavasti läsnä.

      Itsensä päätoimittelijaksi nimittänyt ei uskalla puhua todellisista teemoista Puolangalla. Pitää kaikkia jäljellä olevia lukijoita idiootteina!

      Ei kirjoita, että
      *tulevissa vanhojen tansseissa enää kuusi (6) paria
      *autokoulua käy parhaillaan 3-4 puolankalaista
      *viimeisessä propagandajulkaisussa kaksi (2) kuolinilmoitusta, ei yhtään ristiäisilmoitusta.

      • nousuapukkaa

        Ja jatkoa seuraa...
        Tämän viikon lehdessä
        -3 kuolinilmoitusta
        -0 ristiäisilmoitusta


      • Syntyneet
        nousuapukkaa kirjoitti:

        Ja jatkoa seuraa...
        Tämän viikon lehdessä
        -3 kuolinilmoitusta
        -0 ristiäisilmoitusta

        Tänä vuonna syntyy neljä uutta puolankalaista. Saa siinä etsiä ristiäisilmoituksia. Viime vuonna syntyneitä yhdeksän ja sitä edellisenä seitsemän. Siinäpä paikkakunnan tulevaisuus.


    • taipperi

      Pienenkin lehden päätoimittaja on uskottavampi kuin jokirannan puskista nimettömänä huuteleva tyhjäntoimittaja.

      • mikälietaipperi

        Nythän löytyi rohkea tyhjänpuhuja, kun uskaltaa puskista nimettömänä huudella.


    • totuuseiolevihapuhetta

      Puolangalla viikottain itsensä häpäisevä -itse itsensä päätoimittajaksi nimittänyt- Tuomo Seppänen vihapuhuu raskaasti eilisessä paikallislehdessä tavallisia kansalaisia kohtaan. Seppänen vihapuhuu totuuden esilletuojia.

      On täysin selvää, että Kanniainen-Orpon nimitys vasta valmistuneena lakimiehenä suoraan verovaroilla palkattuun ylitarkastajan virkaan vaikuttaa nepotismiltä. Ei ole kyse siitä onko se sitä, vaiko ei ole, vaan riittää miltä se näyttää ulospäin.

      Lisäksi Kanniainen-Orpo on julkisten lähteiden nojalla osakkaana Lakiverstas Oy:ä, jonka kotisivujen mukaan tuli ryhtyä :
      ”Lakimiehen apu voi olla tarpeen myös viranomaisasioissa, jolloin omaa oikeutta haetaan esimerkiksi oikaisupyynnöllä tai valituksella. […] Esimerkiksi hyvän hallinnon perusteet ja hallinnon oikeusperiaatteet ohjaavat viranomaisia päätöksenteossa ja turvaavat yksittäisen kansalaisen asemaa kaikissa viranomaisasioissa. Koska elämme globaalissa maailmassa, Suomen oikeusjärjestyksen tunteminen ei välttämättä enää riitä oikeuksien turvaamiseksi. Tukea oikeuksilleen voi kansallisen sääntelyn lisäksi hakea myös Suomea sitovasta Euroopan ihmisoikeussopimuksesta.”

      Ministeri Orpon mukaan Kanniainen -Orpo ole tehnyt valituksia matu-asioissa. Ei ole koko yritys tehnyt muitakaan töitä, nimittäin 2015 liikevaihto oli n. 3000 euroa, viime vuonna n. 1500 euroa, joka tuotti tappiota saman verran.

      Ulospäin näyttää siltä, että yritys perustettiin matu-valituksia varten, mutta toiminta ei käynnistynytkään toivotulla tavalla.

      Tällaista tosiasiaa ei saa Tuomo Seppäsen mielestä tuoda julki, muuten sortuu vihapuheeseeni?

      Ministeri Orpo ei ole esittänyt millaista häirintää kokeneet ko. asian tiimoilta, joten se on vielä epäselvää. Selvää kuitenkin on, että julkiseen tehtävään valitun on kestettävä suurempaa arvostelua, kuin kadunmiehen/naisen.

    • pirunorpo

      Kanniainen-Orposta tehty rikosilmoitus väärästä ilmiannosta
      "Pyydän poliisia myös tutkimaan, täyttyykö Kanniainen-Orpon väärässä ilmiannossa myös muiden rikosten tunnusmerkistöt, perätön lausuma viranomaismenettelyssä, törkeä kunnianloukkaus ym."


      Ilja Janitskinin vaaliasiamies Tiina Keskimäki teki Petteri Orpon vaimosta Niina Marika Kanniainen-Orposta rikosilmoituksen väärästä ilmiannosta.


      Kuvaus rikoksesta ja tapahtumasta:

      Valtiovarainministeri Petteri Orpon vaimo Niina Marika Kanniainen-Orpo on 17.2.2016 tehnyt väärän ilmiannon MV-lehden perustajasta Ilja Janitskinista.

      Teko on ollut törkeä ja tahallinen ja on johtanut äärimmäisiin pakkokeinoihin ja vapaudenriistoon Janitskinin osalta. Kanniainen-Orpo on tehnyt poliisille rikosilmoituksen epäillystä kunnianloukkauksesta, joka on kirjattu Turun poliisissa ilmoitusnumerolla 5650/R/50619/16.

      “Rikokset, joista Janitskinia ei ole vangittu, mutta joista häntä pyydetään luovutettavaksi (liitännäisrikokset):

      Kunnianloukkaus (5650/R/50619/16)
      17.2.2016 Turku

      Janitskinin epäillään MV-lehti -nimisen verkkojulkaisun sisällöstä vastaavana halventaneen Niina Marika KanniainenOrpoa.

      MV-lehden verkkosivuilla on julkaistu artikkeli, jossa Kanniainen-Orpon yritystoimintaan liittyen on kirjoitettu mm. ”Lakiverstas Oy perustettu juuri ennen pakolaisinvaasiota viime kesänä”, Pakolaiset tulevat tekemään tällaisten lakiasiaintoimistojen kautta pilvin pimein viranomaisvalituksia, ko firma on nimenomaan keskittynyt viranomaisvalituksiin.”

      Artikkelin tarkoituksena on ollut antaa virheellistä ja harhaanjohtavaa tietoa Kanniainen-Orpon yritystoiminnasta ja mustamaalata sitä.”

      Kanniainen-Orpon väitteet eivät pidä paikkansa, sillä MV-lehdessä julkaistun artikkelin tarkoituksena ei ole ollut antaa virheellistä ja harhaanjohtavaa tietoa Kanniainen-Orpon yritystoiminnasta eikä mustamaalata sitä.

      MV-lehden artikkelin tarkoituksena on ollut herättää keskustelua päätöksentekijöiden sidonnaisuuksista ja hyvän ja läpinäkyvän hallinnon periaatteista.

      Pyydän poliisia myös tutkimaan, täyttyykö Kanniainen-Orpon väärässä ilmiannossa myös muiden rikosten tunnusmerkistöt, perätön lausuma viranomaismenettelyssä, törkeä kunnianloukkaus ym.

      Valtiovarainministeri Petteri Orpo julkaisi facebook-seinällään kirjoituksen 16.9.2017, jossa väitti, että “Päätimme vaimoni kanssa aikanaan jättää valheelliset uutiset omaan arvoonsa, koska hän ei ole eikä halua olla julkisuudessa, emmekä halunneet lisätä vettä myllyyn.”

      Kuitenkin Kanniainen-Orpo teki rikosilmoituksen Janitskinista.

      Tämä Orpon lausuma täyttää näkemykseni mukaan perättömän lausuman viranomaismenettelyssä -rikoksen tunnusmerkistön.

    • Anonyymi

      Tuli vain mieleen kun aikoinaan oltiin matuja hankkimassa Puolangalle (ennen pikku-ukkelin potkuja) niin samaan aikaan kepujäsenkirjalla valittu nk. sivistysjohtajatar sääti 4 henkisen perheen naapurikuntaan.
      Kepujäsenkirjalainen yritti laittomin keinoin salata nämä lautakunnan kokoukspöytäkirjat ja päätökset. HaO:n lainvoimaisella tuomiolla tuomittiin luovuttamaan asiakirjat eräälle kuntalaiselle. Kepujäsenkirjalainen maksaa äärettömän paljon kun hän verovaroilla tuhoaa kuntaa.

    • Anonyymi

      Päätomittelija roskalehdessä kirjoitti aikoinaan tavoilleen uskollisena että "kunnan viranhaltijoille puhtaat paperit". Haastateltavaksi roskalehden merkonoooooomi-päätoimittelija valitsi pätkä-ukkelin. Pätkä-ukkeli taas lausahti "täytyy olla tarkkana jatkossa".
      Vain hetki tuon roskalehden hehkutuksen ( lue perzzeen nuolenta) jälkeen pikku-ukkeli sai potkut. Lähtö tuli keskiviikkona. Ei perjantaina tai kuun lopussa. Tästä roskalehti oli hissukseen. Milloin muuten roskalehti uutisoi, että 5. luokan opettaja syyteharkinnassa oman luokan oppilaansa pahoinpitelystä? Ja sen, että samainen pahoinpitelijä-kivakoulu-opettaja on ollut sairaslomalla elokuusta 2020 lukien kaikkina muina aikoina, mutta ei hänen loma-aikoinaan?

    • Anonyymi

      Samaisesta lehdestä olisimme toivoneet voivamme lukea vanhemmasta, joka oli käräjillä opettajien ja muiden kunnan työntekijöiden kunnianloukkauksista. Tämä olisikin kasvattanut irtonumero myyntiä paikkakunnalla rutkasti. Kysymme, mihin kyseinen uutisointi hukkui?

      • Anonyymi

        Tätä olisin toivonut.


      • Anonyymi

        Tarkoitat kunniakirjaa tekijämiehelle. Tottakai tekijämiehet kasvattaa lukijakuntaa ja kateellisten määrää. Sellaisia on tekijämiehet.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9726
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2847
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      170
      2634
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2059
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1816
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      15
      1637
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1547
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      15
      1505
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1449
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe