Toisenlainen Kosmos mikrotasolla. News

Hekometri

Kosmos voi elää hitaampaa elämää kuin Homo Sapience. Se tarkoittaa, että energiat, joita kannamme: yksityinen sielu, siis energia, joka on oppinut asuttaa/olla yhteistyössä ruumillisen energian kanssa; tai energiat jotka elävät Maapallolla, ovat näkevät Universumia mustana ja valkoisena. Musta ja valkoinen syntyvät mielestäni siitä, että näemme niitä nopeutettuina. Musta ja valkoinen ovat VAUHTIA. Kun se, mikä pysyy ja jota katsomme, mutta emme hahmota niitä, koska Reaali totuus on hidasta ja katsoja on nopea siinä, miten se näkee. Voi olla, että bakteeri näkee totuuden aidosti tai sitä pienempi eliö. Se näkee materian lävitse aivan perushiukkasia myöten. Tai voi kysyä, mitä bakteeri näkee. Onko "ylinopeus" sitä, että on iso kokoinen?

Voi olla että energia on värikästä. Mitä se energia onkaan, että se on värikästä? Onko seillä muita olioita kuin me kuvittelemme itsestämme, että olemme melkeinpä parhaat olemassa olevat oliot - ihmiset. Onko minimaalisen totuuden alapuolella pyörtyminen takaisin suurempaan. Elääkö rakojen välissä tuuli, joka vie takaisin ajatukset, teot, olemassaolot, mistä on tullut, kenties suurempaan. Siis palauttaa ja jos ei fyysisesti, koska silloin ihminen palaisi, savuaisi, romuttuisi, rikkoutuisi, niin energeettisesti, ajatuksessa, mutta myös fyysisesti, emotionaalisesti. Ihminen tuntee vetoa kotiin päin, sänkyyn nukkumaan, eheytymään. Yksilöllisyys siis pitää meidät kasassa, elossa. Tuskin jaksaa rikkoa yksilöllisyyttä vain tyhjänpäiväisen energian nimissä, mutta sinne toisaalle me kaikki pyrimme. Siksi Jumala, voi sanoa, loi huumeet, että kun testaa sellaisen, niin ei tarvitse kuolla, mutta nähdä toisaalle aina silloin kun ihmisen mielenkiinto tahtoo muuta, mitä elämä näyttää joka päivää. Elämä on simppeli ja kun oppii sen ajoissa, niin tulee ikävää jotakin suurempaa. Ajattelemme siis teknologiaa vaihteeksi ja kasvamme Space Odysseaksi.

Voi siis olla että pienempi olio näkee Kosmosta väreissä. Voi olla että se oli, mikä on tehty näkemään itselleen sopivia asioita, näkee vain niitä, niin kuin ihminen näkee planeettoja, jotka ovat hänelle sopivia, maapalloa, siten miten se on.

4

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vihalintu

      Nainen yleisesti kieltää huumeita, eivät siis maistu samalla tavoin kuin miehelle. Nainen tuntee olevansa valittu siten, että Nainen valmistautuu suurempaan missioon. Koko naisen leikki hahmottuu lasten saamisen kautta. Pahimmassa tapauksessa Nainen voi kuolla. Naisen täytyy oppia siis kantamaan vastuuta, sellaista, mitä mies ei opi koskaan, vain vanhana miehenä ehkä. Maapallolla arvostetaan siis pientä nuorta tyttöstä ja vanhaa miestä, koska molemmat ovat varrannolliset toisiinsa, niin kuin Aino ja vanha Väinämöinen. Naiselle huume on jännittävä elämää, että naista "käytetään hyväkseen", arvostetaan, katsellaan joka päivää. Naista hermostuttaa, vihastuttaa, jännittää, kypsyyttää, ettää ristiaallossa, koska siten nainen kasvaa aikuiseksi ja saa lapsia. Se miten nainen kasvaa, niin se on jännittävä tarina, eikä siinä ole oikestaan päät aikä häntä, nopeasti katsottuna. Nainen on siis luonnostaan huumattu, mutta miehelle huume on nainen. Eli mies käyttää naisen kukintoa, jota myös itse pölytti. Miesten välistä homoutta on sitä, että nainen elää ristituulessa monen miehen välistä, että se on naisen elinympäristö. Siksi olemme kaikki homoja, muuten elämä loppuisi. Mies kuitenkin hyväksyy kerrallaan vain yhden naisen ja elää hänestä. Mutta nainen kuihtuu liiallisen yhden miehen kanssa. Nainen pettää ja valehtelee, kiemurtelee lasten välistä vapauteen. Hyvää jos pysyy saman miehen kanssa. Usein nainen ei jää. Tämäkö on elämämme todellisuutta? Yhdelle naiselle neljä virallista miestä? Ja miehelle vain jämiä? Siksi mies elää Kosmoksessa, huumeissa, koska ilman huumeita Kosmossa ei voi elää.

    • vihalintu

      tai toisinpäin, että ihminen on hidas.

      ihmettelen kumpi parempi Venus tai Mars, jonne lentää.

      • Anonyymi

        Ei ihmisen tarvitse avaruualuksella lentää enää kauaakaan, sillä ihmisolennot tuhoutuvat maapallolla 11.05.2029 ydinsodan seurauksena.
        Kellonaikaa on mahdotonta ennustaa.
        Totisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ihmisen tarvitse avaruualuksella lentää enää kauaakaan, sillä ihmisolennot tuhoutuvat maapallolla 11.05.2029 ydinsodan seurauksena.
        Kellonaikaa on mahdotonta ennustaa.
        Totisesti.

        Se on sitten siinä ihmisen kohdalta, mutta elämä jatkuu.
        Voi olla parempi niin. Ihminen on epäluotettava.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1709
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1604
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1468
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1452
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      51
      1349
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1308
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      84
      1245
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1168
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe