Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Lihava tyttöni

Lihavanäiti

Olen 39-vuotias nainen, jolla on pari kiloa ylipainoa, mutta en tullut puhumaan siitä. Sain ainoan lapseni, tytön, ollessani 28. Tyttö oli normaalipainoinen, kunnes koulu alkoi. Tyttö ei sitä ennen syönyt herkkuja, paitsi synttäreillä ja lauantaina. Koulussa moni lähti koulun jälkeen ostamaan suklaapatukoita, ja oma lapseni lähti tähän mukaan. Kun tyttöä pyytelin mökille tai muualle, tämä suostui tulemaan vain jos saisi limsaa, sipsiä ja karkkia. Suostuin aina. Kun tyttö meni tokalle luokalle, hän ei enää ollut normaalipainoinen. Tytön maha pömpötti, ja jouduin ostamaan tytölle 150-senttisen ruumiin vaatteita, vaikka tyttö oli 120 senttiä. Tyttöä haukuttiin koulussa pulleroksi ja läskiksi. Nyt tyttöni on edelleen ylipainoinen, jopa lihava.

16

1342

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 174

      Onko hänellä makkarmaha vai pömppis, hyllyykö maha kävellessä? Vaikuttaako lihavuus kävelytyyliin?

      • Lihavanäiti

        Kolme makkaraa, aika iso masu, joka hyllyy paljon ja vaikuttaa. Maha on tiellä ihan aina.


      • 174

        Roikkuuko alin vatsamakkara, kuinka alhaalla? Onko selkämakkaroita? Miten se vaikuttaa kävelytyyliin? Millaisissa tilanteissa maha on erityisesti tiellä? Mikä on tyttäresi pituus ja paino? Onko hänellä lihomisarpia? Jaksaako juosta? Hengästyykö kävelystä ylämäessä? Mikä on pisin matka, jonka jaksaa kävellä?


      • Lihavanäiti

        Alin vatsamakkara roikkuu hiukan. Ei ole. Kävelee maha edellä. Syödessä, kävellessä ym. Tyttö on 11, 156 senttiä ja 89 kiloa. Lihomisarpia on. Ei jaksa juosta minuuttia pidempään. Hengästyy. N. kaksi kilsaa.


      • 174

        Eli kävelee taaksepäin nojautuen? Miten se on syödessä tiellä? Onko istuessa, esim bussissa, entä kengännauhoja solmiessa? Oletko yrittänyt saada tytärtäsi laihtumaan?


      • lihavanäiti

        Juu. Pöydässä istuminen hankalaa. On. Olen, vaan ei onnistu, salaa napostelee.


      • 174

        Pitääkö tyttären nostaa roikkomahaansa pukiessaan housut ylleen ja vetää paita mahan päälle? Saako hän kumarruttua ja kyykistettyä kunnolla,menevätkö sormet varpaisiin?


      • Lihavanäiti

        Pitää. Ei, ei. Tyttö on pullea possu.


      • 174

        Autatko häntä pukemaan pitelemällä mahaa ylhäällä kun hän vetää housuja ylös? Kuinka monta kaloria hän syö päivässä?


      • Lihavanäiti

        En. En tiedä.


      • isohkoiita
        Lihavanäiti kirjoitti:

        Pitää. Ei, ei. Tyttö on pullea possu.

        Mitähän jos ensimmäiseksi lopettaisit tuollaisten asioiden sanomisen? ""Tyttö on pullea possu"??? Elintapojen muutoksessa auttaa eniten rohkaisu, kehuminen ja palkitseminen (ei kuitenkaan ruoalla tai herkuilla). Haukkumalla ja arvostelemalla pikemminkin voi masentaa ihmisen, ja mitäs masentunut tekee - syö suruunsa.


    • Pekka-veikeä

      Ilmeisesti kotona on syöty koko asiallisesti. Tosin myös normaali kotiruoka sisältää paljon sokeria, joita on muun muassa viljatuotteissa ja perunassa.
      Liika sokeri nostaa insuliini tasoja ja ihminen ei liho ilman insuliinin läsnäoloa sanokoot nämä viisaat ravintoterapeutit mitä haluavat.

      Tuttavani lapsilla on hieman samaa ongelma, nimittäin suklaat ja karkit maistuu varsinkin toiselle kaksois tytölle. Hoikkana he ovat toistaiseksi pysyneet. Heillä kotona noudatetaan vähähiilihydraattista ruokavaliota. Nyt syksyn aikana juuri tämä suklaa perso tyttö on saanut selkäänsä ihottumaa, joka johtunee viljatuotteista. Varsinkin, jos ihminen karppaa,, niin se ei kestä yhtään kyseisiä tuotteita.
      Yhdellä tuttava pojalla 14v on astmaa, hieman altistanen ja ihottumaa.
      Heidänkin perheessä karpataan ja sama juttu, kesät poika voi oikein hyvin, mutta koulun alettua, nämä vaivat palaavat.

    • VajokkiVikaa

      Tuli siis ilmi että sulla on suvussa poikkeava geenivirhe jota siis sinä kannat ja levität...onnea vaan ! Vammaisuus ei ole rike vaikka sinua tullaankin vihaamaan siitä syystä loppu elämäsi ajan. Lapsesi varmasti kiittää sinua kun olet levittänyt lihavuusvirusta häneen....Olet saanut monsterikersan ja siitä tulee tod.näköisesti riesa yhteiskunnalle ja hän jää veronmaksajien harteille vielä....

    • hhdfhfdhfdd

      Onko tyttö syönyt antibiootteja? On havaittu, että suoliston bakteereilla on yhteys ylipainoon. Normaali bakteerikanta siis suojelee ylipainolta. Bakteerikantaa saa normalisoitua syömällä paljon kuitupitoisia kasviksia. Eli idea on siinä, että kaikki mikä jää hampaiden väliin, on hyväksi suolelle, suolen bakteereille ja sitä kautta painonhallinnalle. Monesti ylipainoiset kaihtavat vihanneksia, ja itseään pahentava kierre on valmis.

    • ei.hyvän.tähen

      Tyttö on ehdottomasti lihava, ja vaatisi painon tarkkailun asiantuntijan valvonnassa.
      Sinä äitinä olet vastuussa alaikäisen lapsesi hyvinvoinnista. Sinun on aktiivisesti otettava osaa asian normalisoimiseen. Ei se tarkoita nälkäkuuria, ei sinne päinkään, vaan normaalia kotiruokaa normaali määrä. Karkit viikonloppuun ja niitäkin kohtuudella.
      Sinun ei pidä kuunnella mitään ultimaatteja, tyttö syö sitä mitä tarjotaan tai on kokonaan syömättä. Kyllä routa porsaan kotiin ajaa.
      Liikuntaa lisättävä. Lapsi kasvaa ja kehittyy vielä, joten ravinto menee pituuskasvuun ja kehitykseen, ei läskin keräämiseen. Laihdutusta erikseen ei tarvita.
      Eikö koulu terveydenhoitaja ole reagoinut!?

      • lihavanäiti

        Olemme aloittaneet syömään terveellisesti. Itselläni on 5 kiloa ylipainoa ja tyttö tuntuu voivan nyt hyvin. Toivottavasti paino putoaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1337
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      69
      1216
    Aihe