Karon Beach vs Ao Nang

Chilipimppuri

Kumpi on isompi paikka ja kummalla enemmän tarjottavaa, Karon Beachilllä ( Tai Katalla ) vai Ao Nangilla? Kummasta itse tykkkäät jos olet käynyt molemmissa ja miksi? Patong Beachillä oltu muutama kerta ja nyt kiva päästä muuallekkin. Patongilla myös kovin ruuhkaista ja palvelu käynyt hieman töykeäksikin. Tekemistä siis pitäisi olla muutakin kuin rantaelämää, pitäisi löytyä vähän huvituksia ja shoppailtavaa ja nähtävääkin. Monilla pikkusaarilla kun ei iltaisin ole mitään tekemistä. Ao Nangin ranta ei ilmeisesti ole mikään hyvä?

16

288

Vastaukset

 • Kannattaa käydä Ao Nangissa, vaikka ranta ei mikään kummoinen oo, mutta pitkähäntäveneillä pääsee kätevästi ihanille saarille. ja Koh Poda varsinkin on kaunis ja on niitä muitakin hienoja saaria. Ao Nangin rannassa on useita hierontapaikkoja, joilla on aurinkotuoleja ja tuovat ilmaiseksi pientä syötävää ja juotavaa, kun käyt heillä hieronnassa. Ovat kovin ystävällisiä ja itse kävin niska- ja selkähieronnassa. Hyviä katuruokapaikkoja on myös ja hinta tosi edullinen ja ruoka taatusti tuoretta, ku n valmistetaan siinä vaunumaisessa keittiössä ja iltaisin vaan saapuvat kärryineen kadulle.
  Onhan Karonkin hyvä paikka ja riippuu mitä lomalta haluaa.

 • Ao Nang on aika pieni paikka, parasta on kauniit saaret, joihin kannattaa lähteä tutustumaan. Ao Nangin rannat ovat aika karut. Minun mielestäni Katan ja Karonin rannat ovat kauniit ja pehmeähiekkaiset. Tekemistä löytyy molemmista paikoista ja shoppailupaikkoja löytyy huomattavasti enemmän, kuin Ao Nangista.
  Mutta tämähän on vain minun mielipiteeni, kannattaahan käydä tutkailemassa Krabi.

 • Me oltiin Ao Nangissa viime talvena. Nopparat-rannalla kävin usein, mopotaksilla kauimmaiseen päähän ja kahlaten pikku saareen. Pitkähäntäveneillä ja pikaveneillä pääsee eri saariin. Merenkäynti oli aika kovaa ja se vähän rajoitti. Ja vesi oli sameahkoa. Tykättiin reissusta, mutta tänä talvena mennään Karoniin. Ekaa kertaa, aiemmin ollaan oltu Nai Yang Beachissä, se oli pieni rauhallinen kylä. Si Kao oli myös kaunis, rauhallinen paikka.

 • Ao Nangissa suosittelen myös Nopparatin pitkää rantaa. Rauhallinen paikka ja siellä kauimmaisessa päässä on ihana kahlaamalla saavutettava saari. Skootteri kannattaa ehdottomasti vuokrata useammaksi päiväksi, sillä on helppo mennä myös tänne Nopparatin päähän ja muuallekin lähialueelle kiertelemään. Vaikka riksat ovat edullisia, mikään ei hinnassa ja helppoudessaan voita omaa skootteria! Klong Muan sijaitsee noin 20 km päässä Ao Nangista, siellä on myös hieno pitkä rauhallinen ranta jonne skootterilla pääsee helposti. Itse käytiin tuolla suunnalla muutaman kerran. Kannattaa kartasta katsella missä olisi rantoja ja ajella katsomaan, voi löytää ihan autioitakin paikkoja.

 • Kukaan täysjärkinen ei enää mihinkään Phukettiin ainakaan matkusta, ryssät pilaneet ilmapiirin täysin. Jopa hieman vaarallinen ja ahdistava tunnelma. Kannattaa ainakin hokea olevansa suomesta niin palvelu paranee kummasti, mennyt todella huonoksi vuoden 2012 jälkeen. Vielä 2006-2010 oli ihan kiva ja mukava tunnelma. Suosittelen ehdottomasti Ao Nangia tai esim Khao lakia, turvallinen hyvä tunnelma, eikä ihania itänaapureita kaikki paikat täynnä, vaikka on niitä nyt joka puolella, valitettavasti.

 • Ehdottomasti Karonin suunta. Paljon enemmän tekemistä ja huippurannat lähellä.
  Itäturisteja oli ainakin viimeksi Krabissa paljon jokseenkin enemmin kuin Karon- Kata suunnalla.

 • Samaa mieltä edellisen kanssa . Kabi turhan pieni paikka ja liikaa niitä naapureita.

 • Kapin saa suomalaisilta ketuilta.

  Ainakin paikalliset turistilehdet itkevät vähäistä rusakka-invaasiota, tulivat ja menivät, nyt rahattomia ja lainaa ei enää saa matkailuun.

  Mutta joo, Ao Nang on vähän kapinen, melkein kuin Hua Hin.

 • Ehdottomasti Ao nang,edullisempaa,thaimaan kauneimmat maisemat ja sopivan kokoinen paikka

 • Todella surkeat rannat ao nangissa ja muutenkin likaista ja tunkkaista. Aina pitää lähteä veneellä saaristoon jos haluaa hyville rannoille. En tajua miten kukaan voi viihtyä tämmöisessä lomapaikassa.

  • Olen aivan samaa mieltä kanssasi! Ei meidän perheen parhaita lomakokemuksia Krabilta!


 • Patongille ei tässä iässä ole mitään mielenkiintoa ! Ei "sen-aikkainen vilkkaus, saatika suuntaus paikallisiin suuntautumisiin !! (lienee nyt jo oksettavaa vähintään !!

  Matkani, jatkossa yhä jatkuvasti suuntautuu normaali-ihmisten karoniin !! Ja sen rannoille !!

  Karonilla tulevatkin joulut viettäen.

  • Mukavaa/rauhallista ja miellyttävää joulua !!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Mukavaa/rauhallista ja miellyttävää joulua !!

   Kiitos, pitää antaa, kun sen paikka on !
   Niin minunkin !
   Hyvää tulevaa joulua ! vaikka aika pitkään sitä joudumme odottamaan kin , mutta kyllä se sieltä tulee !!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Mukavaa/rauhallista ja miellyttävää joulua !!

   Ei nuo ao nangin rannat niinkään kovin huonoja ole !
   Sieltä löytyy mahtavia ja romanttisia vaihtoehtoja romanttisille saari-rannoille ja puhtaat vedet !

   Suosittelen joulun-viettoon !

   Itse nyt yksinäisenä suuntaudun karonille ! Joulu se on sielläkin !


 • Karonilla on enemmän tarjontaa pilluista.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  83
  3354
 2. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  85
  2934
 3. Mä välitän susta

  edelleen paljon, sitä ei mikään koskaan muuta, enkä halua sulle mitään pahaa. Toivon että olet onnellinen. Itse tyydyn osaani ja yritän pärjätä näillä
  Ikävä
  59
  794
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  17
  674
 5. Tiedät nainen itekin

  jos me ruvettas niin haluaisin; että oltais vain toisia varten. Sinusta en kyllä ole yhtään varma. :(
  Ikävä
  34
  586