Aihealueet

Listaukset

  Kysymyksiä wiccasta

  Tahtootietää

  Hei! Haluaisin tietää lisää wiccan rituaaleista, elementeistä ja wiccasta yleensä. Tietääkö kukaan onko Suomessa jotain wicca coveneita ja mitä Wiccan suuntausta harjoittavat? Haluaisin myös kuulla kokemuksia wiccasta sitä harjoittavilta ja myös oletteko kertoneet uskonnosyanne muille ja kuinka he asiaan reagoivat.

  5

  132

   Vastaukset

   • Minusta on tuntuu, että wicca on pelkkä iso vitsi.

    • Niin minustakin.


    • Ja minusta.


   • Lainaa kirjastosta vaikka Scott Cunninghamin kirja Wicca -opas wiccan harjoittajalle. Siinä on hyvää tietoa aloittelijalle. Suomessa on sekä Alexandrialaisia että Gardnerilaisia coveneita, mutta niihin on varsin vaikea päästä mukaan. Itse olen solitaarinen wicca.

   • haluaisin itsekin tietää lisää wiccalaisudesta sillä olen vasta aloittelija koko tässä hommassa niin olis kiva tietää jotain vielä! vinkkejä?

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    218
    10600
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    247
    5142
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    72
    956