MOT. voi hyvänen aika sentään

ozxåcåxoui

kyllä on " johtajistoa " vaikka ja mitä ja etenkin titteleiden kipeitä mitä nuorisolle myöntävät joilla pelkkä kokemusasintutijuus sitä ja tätä Komealta näyttävät tittelit esmerkiksi : koordinaattorit, projektivastaavat mm. kun kysymyksessä pelkästään yhdistysten nimissä veronmakasajilta pumpattava raha mutta titteli pitää olla komealta kuulostava. Mitään muuta eivät tee kuin keskustelua keskutelun vuoksi jossa jos jonkun näköistä ja kokoista esittää asiantuntijuuttaan. Katsokaa tarkemmin koulutuspohjaa niin hämmästytte julkisuudessa patsatelevien " asiantuntijuutta " jolla " tyhmää kansaa " yrittävät älyttää kun " tyhmä kansa " on " vähemmän koulutettua ja ikääntynyttä ". En tiedä kehtaako edes katsoa niin paljon on itsensä ylentäjää kordinaattoria kuin muita yhtä tyhjän kanssa. En tiedä mutta nauruksi tämä menee kun paljastuvat yksi kerrallaan ja ryhminä kaikkea muuta kuin pelkällä paprerilla projektipäälliköksi jne. Al Capone oli myös " suuri hyväntekijä "

4

105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • öuaöäöo

      Politiikkaa / puolueita sen verran lukenut, kuullut, nähnyt että useasti yrittävät kampittaa toinen toistaan kysymyksellä tai totemuksella kuinka sillä ja sillä puolueella ei ole esitettävänä vaihtoehtoista mallia tavotteissaan. Kysymys pitää esittää siten että Ketä maksaa ja keneltä pois . Yksinkertaisesti Ketä maksaa ja mistä se on pois ja keneltä. Yleensä yrittävät heiltä vedättää joilla ei ole vielä ääntä mm. lapsilta sitten vanhuksilta. Sama " laulu " on jatkunut suomessa monta vuotta kunnalisvaalien ja presitentin vaalien yhteydessä. Samat asia siellä on esillä jotka olivat 2000-luvulla ja samanlailla " rakastavat " ja menevät mummoja tansittamaan ja jalkahoitoa antamaan, etenkin ulkoiluttamaan kun sen vertaa eivät älyä että koiria ulkoilutetaan. Sieltä vaali arkistoista voisi nostaa esille julkiset esiintymiset niin samat asiat siellä on agendalla ja huolehtijat kun huolehtiminen tuntuu usesita siltä että olisivat tehnetkin jotain muuta kuin keskustelleet. Kyllä on suuri palkkaista keskustelijaa monine etuuksineen ja hienoilta näyttävillä titteleillä " asintuntijoina "

    • hei_hoi

      Tämä sopii paremmin vaikka "politiikka" keskustelualueelle.

    • uxåzwöo

      aijaa. Viimeisten vaalien aikaan etenkin vihreästä puoleesta oli hännystelijöitä ikä-ihmisiä " ulkoiluttamassa " tansittamassa, kampaamassa jne. vapaaehtoisena. Vaalien jälkeen totuus selvisi vapaehtoisilla ei ollut enää aikaa vaan aikaa löytyi kun suuri pakolaisryhmä kymmeniä tuhansia saapui suomeen. Silloin löytyi vapaaehtoisilta aikaa täyttämään heidän tarpeensä pilkkua myöten kaikkineen. Ikä-ihmiset omaisineen kuten koko sosiaalia-terveys virasto näki kuinka vapaaehtoisuus on näennäistä ja tavoitteelista hyötyä itselleen hakevia ja mukavuudenhaluista toimintaa Tekivät kiistattoman valinnan jota on turha kenenkään kieltää. Ikääntyneet eivät olenkaan olleet mediaseksikästä seuraa muuta kuin vaalien ajan. Kaksinaamaisten nykyinen sukupolvi jatkuvilla vaatimuksillaan on omalla käytöksellään ja valinnoillaan antanut itse itsensä paljastetuksi kuten vapaaehtoisten toiminta. ( ei kaikki ) Kolmanteen sektoriin kenenkään on turha luottaa kuin yrittää hakea näkyvyyttä koska vapaaehtoisten ei tarvitse sitoutua Yleensä heitä sitoutuu kun kyseessä on julkisuus ja joku muu mediaseksikäs puuhastelu keskusteluineen.

    • zcxcxzwö

      Tästä lekkeripelistä ei enää puutu muuta kuin se että kirkossa laittavat kolhdin kiertämään että pappi voi tarjota janoisille ja syvästi köyhille bubissa olutta ja keskustella. Pappi totesi suuressa ylimielisyyden tunteessaan että ei lotkauta korvaansa kun käy kirkon menojen jälkeen julkisesti olueella seurakuntalaistensa kanssa. Mitäpä sitä pappi korvaansa lotkauttaisi kun on joku joka kaiken maksaa, näyttää maksajia vuosi vuodelta olla vähemmän ja vähemmän siihen asti kun kirkon lekkeripeli loppuu kokonaan ja jäävät omillaan tulemaan toimeen kuten toisetkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      274
      2860
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1850
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1522
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1290
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1198
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      256
      1133
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1042
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      973
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      79
      920
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      142
      784
    Aihe