Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Valmentajavalinnat

sihusihu

Ketä valitaan ja ketkä on hakenu?

11

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kylilläpuhuavat

      Huhun mukaan rvm. Jorma Pasasta olisi kosiskeltu miesten maajoukkue valmentajaksi. Tuskin ottaa pestiä vastaan jos valmistautuu seuraaviin vetskujen mm- kisoihin.

    • itk

      Painin taso nousee jos päävalmentaja on ulkomailta !

      • ikvalmentaja

        J.Pasanen on suomalaisista valmentajista ainut joka voisi nostaa suomen taas arvokisamitalikantaan, Mutta tosiaan tuskin lähtee kun on kädet täynä töitä rvm valmentamisessa ja samalla harjottelee itse tuleviin mm- kisoihin


    • ikturvenuija

      Äitini haki ja valittiin. Päätöksestä ei voi valittaa.

    • LiigaUutiset

      Tappara on nimennyt Jukka Rautakorven päävalmentajakseen 1.5.2017 alkaen. Nykyinen päävalmentaja Jussi Tapola siirtyy Tapparan urheilu- ja kehitysjohtajaksi.



      Tapparaa yhteensä yhdeksän vuotta aiemmin valmentaneen Rautakorven sopimus on 2 1-vuotinen. Tällä hetkellä Rautakorpi työskentelee Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön joukkuelajivastaavana ja U20-maajoukkueen päävalmentajana.

      – Tällä toimialalla jatkuvuudella on suuri merkitys. Rautakorpi ilmentää perinteistä tapparalaista toimintatapaa. Se edellyttää kuitenkin jatkuvaa kehittymistä ja kehittämistä. Rautakorpi on vuosien saatossa osoittanut, että hänellä on halua ja kunnianhimoa kehittää peliä ja pelaajia. Tämä on nyt erittäin tärkeää, kun olemme matkalla kohti tulevia Areena-aikoja, Tamhockey Oy:n toimitusjohtaja Mikko Leinonen kertoo.

      52-vuotias Rautakorpi on valmentanut Liigassa yhteensä 13 kautta. Tapparaa Rautakorpi on luotsannut vuosina 1995-97, 1999-2003, 2005-06 ja 2012-14. Ajanjaksolla Tappara on pelannut viidesti finaaleissa.

      – Otan nyt viidettä kertaa vastaan Tapparan päävalmentajan vastuullisen tehtävän. Aikaisempiin kertoihin verrattuna lähtökohdat ovat nyt erilaiset ja erittäin mielenkiintoiset, koska Tapparan valmennuksesta on kolmena aikaisempana vuotena vastanneet hyvin tuntemani henkilöt Jussi Tapolan johdolla. Tämä antaa hyvät mahdollisuudet siihen, että Tappara jatkaa voittavaa jääkiekkoa tulevaisuudessakin, Jukka Rautakorpi vakuuttaa.

    • nytsevarmistui

      Kestävyysjuoksija Alisa Vainio saa valmentajakseen Jarmo Viskarin.

      Jarmo Viskari, 53, on Alisa Vainion seuran Lappeenrannan Urheilu-Miesten pitkäaikainen valmentaja.

      Viskari kertoi, että Vainio kysyi häntä valmentajakseen elokuun alussa.

      – Olen ymmärtänyt, että läsnäolo harjoituksissa ja päivittäisvalmennuksen tukeminen ovat niitä asioita joita Vainio juuri nyt valmentajalta haluaa, Viskari kertoi tiedotteessa.

      Vainion ja Rami Virlanderin valmennussuhteen päättymisestä kerrottiin alkuviikosta.

      – Alisan aiemmat valmentajat ovat tehneet hyvää työtä. He ovat mahdollistaneet Alisan kehittymisen huippujuoksijaksi, Viskari sanoi.

      Vainio, 18, kärsi kevään aikana loukkaantumisista. Hänet valittiin EM-kisoihin Amsterdamiin 10 000 metrille, mutta hän jätti kisat väliin.

    • VähänOnVieläAuki

      Kooveen naisille uusi valmentaja ja kaksi uutta pelaajaa.

      Kooveen julkaisivat tämänhetkisen sopimustilanteensa tällä viikolla. Mukana oli tärkeitä jatkosopimuksia, sekä uusia nimiä niin valmennus- kuin pelaajarintamallekin.

      Kooveen valmennustiimi täydentyi, kun Kim Takala siirtyi Kooveen kakkosvalmentajaksi. Takala on aiemmin ollut naisten Salibandyliigassa mukana SPV:n naisten joukkueen valmennustiimissä. Elokuusta 2015 lähtien Kim on ollut Salibandyliiton leivissä 2002-syntyneiden tyttöjen ikäluokkavalmentajana. Liigajoukkueen valmentaminen tuo uutta kokemusta, etenkin kun joukkue on nuori ja vahvasti junioripainotteinen.

      – Päävalmentaja Tiina Röningin kanssa on oltu aktiivisesti yhteydessä tauonkin aikana. Mukava päästä kiinni varsinaiseen työhön, kun pelaajat palaavat oto-jaksolta ja valmistautuminen kauteen lähtee lajiharjoitusten osalta liikkeelle, Takala kertoo Kooveen tiedotteessa.

      Pelaajarintamalla viime kauden joukkueesta Annika Kulmala ja Veera Korkki tekivät jatkosopimukset. Happeesta joukkueeseen liittyy kaksi kokenutta pelaajaa. Kooveen kannattajille jo entuudestaan tuttu Johanna Homi palaa joukkueeseen saatuaan opinnot päätökseen Jyväskylässä. Edellisen kerran Homi pelasi Kooveen paidassa kaudella 2013-14 ja teki silloin 21 ottelussa tehot 7 2. Henna Haverinen on kokonaan uusi kasvo, jolla on kokemusta jo useamman vuoden ajalta naisten liigasta, kaikkiaan pelejä runkosarjassa on kertynyt 129.

      – Hyvin on saatu harjoiteltua kesänkin aikana. Aika vähän on pelaamista alla mutta paljon fysiikkatreeniä. Mailat ja pallot on saavat nyt kyytiä, kun palataan normaaliin harjoitteluun. Töitä on vielä edessä, mutta ihan hyvältä tämä näyttää, päävalmentaja Tinna Rönning kertoo Kooveen tiedotteessa.

      Liigajoukkueen harjoitusvahvuuteen on lisäksi nostettu neljä A-tyttöikäistä seuran omaa junioria. Roosa Järvinen, Martta Ruusiala, Pauliina Silvennoinen ja Marianne Viteli ovat harjoitelleet kesän liigajoukkueen kanssa ja kautta kohti mennessä myös jatkavat joukkueen mukana.

      – Olemme saaneet vedettyä harjoitukset täysipainoisesti, kun mukana on ollut riittävä määrä pelaajia. Meillä on nyt aikaa katsoa, millaisilla ketjuilla ja pelaajilla kauteen loppujen lopuksi lähdetään, Rönning toteaa seuran uutisessa.

      Joukkue ei ole vielä Kooveen mukaan valmis, vaan sopimustilanne elää ja keskusteluja on menossa useamman pelaajan kanssa. Koovee tiedottaa näistä jatkossa, kun sopimukset varmistuvat.

    • Hakupainilöytyigooglesta

      Suomen painiliiton edellinen päävalmentaja Juha Virtanen vetäytyy hausta jatkokaudelle. Virtanen kertoo päätöksestään Ilkka-lehdessä (siirryt toiseen palveluun).

      - Olen vetäytynyt hausta, koska olen periaatteessa jo solminut uuden työsopimuksen, Virtanen sanoo lehdelle.

      Ilkan mukaan Virtanen jatkaa kuitenkin painivalmennuksessa Jani Haapamäen ja Ville Pasasen henkilökohtaisena valmentajana.

      Painiliitto kokoontuu 12. huhtikuuta Seinäjoella.

    • ik-paini

      Siskoni haki. Minua tanssimaan lavatansseissa. Vei eikä vikissyt. Minä vikisin. Sisäsiittoisia ollaan. Ja ylpeitä siitä. Ja vahvoja. Ei meille muut pärjää.

      • Helppo.tunnistaa

        Hienoa E.K, poijju heilahtaa tavattaessa.


      • MeneKotiinKasvamaan

        Älä sinä poju heilu siellä! Vaikka ootikin kaks ykkösolutta kietassu naamariin, niin ei se susta Mike Tysonia tee!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2077
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1788
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1654
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1480
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1413
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1344
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1338
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe