Karu totuus maahamme tulleista - Osa 2b

Blogistillakeittää

Suomussalmelaisten suvakkien huono omatunto taitaa kolkuttaa enempi kuin luullaankaan...
Oulun SDP-suvakit valitsi joukoistaan kunniakansalaisen jopa raastuvan oikeuden lautamieheksi... toivottavasti Suomussalmelta löytyy sen verran nuivia poliittisia päättäjiä, ettei vastaavaa pääse tapahtumaan.

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/oulun-insesti-isa-ei-valita-tuomiostaan-syyttaja-tyytyvainen-tuomioon/742314/
-Oulun käräjäoikeus tuomitsi viime viikon keskiviikkona 51-vuotiaan miehen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä kahdeksaksi vuodeksi vankeuteen. Käräjäoikeus katsoi, että mies käytti hyväkseen tytärtään 1.1.1999–24.1.2008 Oulussa. Tytär tuli hyväksikäytön seurauksena useita kertoja raskaaksi, hänelle tehtiin useita abortteja ja hän synnytti isälleen lapsen.
.............,................
Suomussalmen kunnan talouden paikkaamiseen ei kannattane käyttää maahantulleiden keinoja?
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001939274.html
-Mies kertoi olleensa käymässä Norsunluurannikolla ja puhuneensa ihmisten kanssa siitä, miten hän voisi tulla rikkaaksi. Hän sai neuvon mennä Burkina Fasoon, jossa neuvoja saisi.
Näin hän teki. Burkina Fasossa sanottiin, että ei ole ongelma, mutta neuvoista halutaan varmaankin rahaa.
– Tapasin tällaisen herran, joka sanoi, että hän voi tehdä minusta rikkaan. Luotin häneen. Siitä se alkoi.
-Poppamiehellä oli isän mukaan tarjota kaksi vaihtoehtoa.
– Hän kertoi, että on kaksi tietä. Toinen on, että henkilön, joka annetaan, täytyy kuolla. Sanoin, että en halua, en halua verta käsilleni. Hän sanoi, että on toinenkin tie tai väylä, se ei ole kovin monimutkainen. Riittää, että makaa tämän henkilön kanssa.
-Isä selitti oikeudelle, että tyttären makaamisesta huolimatta vaurastumista ei tapahtunut. Hän soitteli poppamiehelle, mutta hermostui lopulta ja katkaisi parantajasuhteen.

129

2875

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vastaepäilyeifakta
    • Kurvareilletöitä
    • avunantoa

      suomen pitäis avustaa ruotsia tässä rajavalvonnassa.

      • väkiväheneejuhlatparanee

        Pedoille ja luvattomille tulijoille itärajan aukipitäminen näköjään tärkeämpää kuin länsirajojen vahtiminen.
        Puuttuu vain, että kunta laittaa tervetuloa-/mainoskylttejä Vartiustien varteen pääministerin malliin.
        Kunnan länsirajalle kyllä tarvittaisiin heti rajavalvonta, joka valvoisi ja estäisi pakolaisten karkaamisia Hyrylle, Kajaaniin ja Ouluun.
        Näin Suomussalmen asukasluku saadaan nousuun ja opettajille, sivistystoimelle, hammaslääkäreille ja muille sairaanhoidoille töitä jatkossakin - sekä kunnan tyhjiin asuntohin valtion (myöhemmin kunnan) avustusalmuja .

        Jatkossa Tervakankaan metsäkoulu jouduttaneen avaamaan uudelleen, pakolaisten
        muuntokoulutusta, insinööriarkkitehdista-metsuriksi, varten.

        http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/metsä/puuliitto-tuomitsee-metsähallituksen-yt-neuvottelut-outoa-että-koskee-vain-metsureita-1.166549


    • väkiväheneejuhlatpahenee

      4.11.2016
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001946548.html
      ...Voi silti kysyä, olemmeko turhan sinisilmäistä ja vähän hidasälyistä kansaa, joka elää historiatonta aikaa.
      ...Ymmärrystä historian – tässä tapauksessa Venäjän historian – trendeistä ei löydy.
      Sama ongelma näkyi reilu vuosi sitten, kun Suomeen alkoi yhtäkkiä tulla tulvimalla turvapaikanhakijoita. Puheet taustalla olevasta miljardien eurojen turvapaikkabisneksestä, Suomen monia muita maita paremmista taloudellisista houkuttimista, mahdollisista terroristeista, odotettavissa olevasta rikollisuuden kasvusta ja kotouttamisen ongelmista, leimattiin alussa hourupäiden jorinaksi.
      ...Se prosessi oli kuitenkin niin nopea, että pystymme näkemään suuren osan lopputuloksista jo nyt.
      ... Poliitikkojen sinisilmäinen intoilu vaihtui nopeasti karuun [ja] todellisuuteen.

    • KaoottinenTilanne

      8.3.2016
      https://www.suomenuutiset.fi/raatikainen-sisaministerille-milla-perusteella-nerg-vaitti-etta-jokaisen-suomeen-tulijan-tausta-tiedetaan/
      (- Poliisi Länsi-Uudeltamaalta kommentoi: ”Kukaan ei oikeasti tiedä, kuinka paljon oikeiden turvapaikanhakijoiden joukossa on ns. vihollistaistelijoita ja/tai ääri-islamisteja, joiden tarkoitusperät ovat aivan jotain muuta.”
      Hämeessä toimivan poliisin kommentti: ”Emme yhtään tiedä ketä ja mistä nämä ihmiset ovat. Vastoin yleistä luuloa henkilöllisyyden selvittäminen tutkinnallisin keinoin on lähes mahdotonta. Daesh on tunnetusti lähettänyt TP-hakijoiden joukossa Eurooppaan taistelijoitaan.”

      - Nerg: ”Jokaisen tulijan tausta tiedetään”)

      3.11.2016 Oulun poliisipäällikkö Sauli Kuha
      https://www.poliisi.fi/poliisista_paivaa/sauli_kuha/1/1/persona_non_grata_53390
      (- Henkilö, joka ei suostu itse poistumaan eikä häntä voida poistaa, ei ole kuitenkaan oikeutettu oleskelemaan Schengen alueella eikä valtion ylläpitämä vastaanottokeskusjärjestelmä tarjoa palveluitaan - persona non grata!
      - Tarvitsemme viime syksyn tapaan rohkeita ja luovia ratkaisuja ja tarvittaessa lakimuutoksia, jotta edelleen tiedämme ketä täällä asuu ja liikkuu. Se on iso turvallisuuskysymys.)

    • itsehoukutellutuhat

      Tunnistettuja uhkia sisäiselle turvallisuudelle ja kokonaisturvallisuudelle ovat rikollisuus, kansainvälisen rikollisuuden leviäminen sekä terrorismi.
      Myös soluttautumisen seurauksena tapahtuva tiedustelutoiminta tai hybriditoiminnan valmistelu ei ole poissuljettu vaihtoehto.
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001945353.html

    • TrailerParkBoys

      Maahanmuuttovirasto toteaa syyskuun lopussa laaditussa lausunnossaan, että viimeaikaiset muutokset ja kansainvälisen turvallisuustilanteen heikentyminen ovat luoneet uusia uhkia ja epävakautta, jotka voimistavat muuttoliikettä ja pakolaisuutta.

      Näin ollen yhteiskunnan yleinen kriisinkestokyky joutuu koetukselle.

      Maahanmuuttovirasto toteaa, että maahanmuuttoon liittyen ei voida erotella ulkoista ja sisäistä turvallisuutta. Ulkoisen toimintaympäristön muutokset vaikuttavat muuttoliikkeen syntyyn ja laajuuteen.

      Muuttoliikkeen seuraukset heijastuvat Suomen sisäiseen turvallisuuteen maahanmuuttajien ja turvapaikanhakijoiden saavuttua maahan.

      Maahanmuuttovirasto riskikartoituksessa on tunnistettu mahdollisia uhkia sisäiselle turvallisuudelle maahanmuuttokriisiin liittyen. Lausonnossa todetaan, että monikulttuuristuminen muuttaa suomalaista yhteiskuntaa.

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001945353.html

    • missärajat
    • SPRnBisneksiä

      Kuuluiko verkostoon Hyryn vokkilaisia? Löytyykö kytköksiä Suomussalmelle?
      YLE, 9.11.2016
      http://yle.fi/uutiset/3-9281875
      Keskusrikospoliisin Oulun yksikkö on tutkinut syyskuusta 2015 lähtien törkeää laittoman maahantulon järjestämiseen liittyvä rikoskokonaisuutta.
      – Poliisi tavoitti yhden henkilön Saksasta, kolme heistä on ollut Suomessa aiemmin eli he ovat turvapaikanhakijoita...
      ...Jutussa on epäiltyinä seitsemän henkilöä,joista neljä on vangittuna.

    • MV-lehti_Isänmaanasialla

      15.11.2016
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001954096.html
      Vihreiden kuntavaaliehdokas Saido Mohamed on vetäytynyt ehdokkuudestaan Helsingin piirissä.
      ...MOHAMED kommentoi itse vetäytymistään hänen virallisilla Facebook-sivuillaan. Halonen vahvistaa Ilta-Sanomille, että Mohamedin kirjoitus on tämän itsensä kirjoittama teksti.
      ...HELSINGIN käräjäoikeuden mukaan rikoksessa oli kyse siitä, että Mohamedin sisar erehdytti Kelaa maksamaan perusteetottomasti lapsilisää yli 40 000 euroa vuosien 2003–2013 välisenä aikana. Oikeuden mukaan sisar oli nimittäin muuttanut kolmen lapsensa kanssa Britanniaan, eikä hän ilmoittanut asiasta Kelalle. Jos lapsi muuttaa ulkomaille, siitä pitäisi ”viipymättä” ilmoittaa Kelalle. Tuomittu sisar sai samaan aikaan Britanniasta asumisen perusteella perhe-etuutta.
      Tuomittu sisar väitti, ettei hän tiennyt Kelan maksamista lapsilisistä ennen vuotta 2014. Tuomittu väitti oikeudessa, että hän jätti ilmoituksen tekemisen lapsilisien maksun lakkauttamisesta sisarensa Saido Mohamedin tehtäväksi. Saido Mohamed kiisti oikeudessa tämän tehtäväksi annon.
      ...Tuomitun kanssa asunut todistaja kertoi oikeudessa, että ”Saido Mohamed on tunnustanut sukulaisille käyttäneensä nostamansa lapsilisärahat”. IS ei tavoittanut Saido Mohamedia tiistaina kommentoimaan tätä väitettä.
      SAIDO Mohamed kertoi oikeudessa, että hän on käyttänyt sisarensa pankkikorttia, ja lähettänyt tälle rahaa Britanniaan rahanvälityspalvelun kautta. Oikeuden mukaan siitä ei ollut kuitenkaan näyttöä, että Saido Mohamed olisi rahoja todellisuudessa toimittanut. Oikeuden mukaan ei ollut uskottavaa, että tuomittu olisi saanut rahoja millään muullakaan tavalla.
      ...Saido Mohamed valittiin vuoden 2011 pakolaisnaiseksi. Kuntavaalit järjestetään ensi vuoden keväällä.
      ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,...............,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
      Asiasta uutisoi ensimmäisenä MV-lehti (aloitti uutisoinnin asiasta 14.11.2016)
      http://mvlehti.net/2016/11/15/saido-mohamed-valehtelee-ja-syyttaa-mv-lehtea-valehtelusta-ja-vihan-lietsomisesta/
      http://mvlehti.net/2016/11/15/tosi-on-saido-mohamed-puhuu-tassa-lehtikuvassa-sossun-rahoista-katso-ja-naura/

      • SinisilmäKELA

        Poliisi sai kolme tutkintapyyntöä Saido Mohamedin siskon petostuomion jälkeen Saido Mohamedista.
        Helsingin poliisi epäilee vihreiden varavaltuutettua Saido Mohamedia törkeästä rahanpesusta.
        – Saimme hänen siskonsa tuomion jälkeen kolme tutkintapyyntöä ja asiasta on kirjattu rikosilmoitus. Epäillyn summan takia tutkimme asiaa epäiltynä törkeänä rahanpesuna. Tutkinta on vasta aivan alussa eikä Saido Mohamedia ole kuultu asiassa, rikosylikomisario Jari Illukka Helsingin poliisista kommentoi.
        Ainakin yksi tutkintapyynnön tekijöistä on IS:n tiedon mukaan yksityishenkilö.

        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000002099973.html

        MV-lehden Ilja Janitskin pani tuulemaan - valtamedioiden oli pakko tulla perässä.


    • tyhmyyttäilkeyttä

      KIINNOSTAAKO TOTUUS KATSOKAA MV-LEHDESTÄ KUN NAINEN PESEE KEITTIÖTÄ!!!
      SIINÄ JÄRKI ON JÄÄNYT VÄLILLE?

      eikö kukaan kerro teetä VETTÄ EI SAA OLLA LATTIALLA .
      niidenjälkeen kaikki on homeessa.

    • eiröyhkeydelleolerajoja

      Toivottavasti kaikki somalialaiset kotoujat eivät ole yhtä näppäriä toisten rahojen käyttäjiä kuin Saido Mohamed...
      Sietää Suomussalmen KELA:n tarkkailla tilannetta paremmin kuin Helsingissä.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/201611172200028701_uu.shtml
      - Tuomion mukaan Mohamedin sisar oli erehdyttänyt Kelan maksamaan hänelle perusteettomasti lapsilisiä 44 232 euroa vuosina 2003-2013.
      Sisaren mukaan Saido Mohamed käytti rahat omaan opiskeluunsa.
      Lisäksi yksi todistaja kertoi, että Mohamed oli tunnustanut sukulaisille käyttäneensä lapsilisärahat.
      Mohamed puolestaan kertoi oikeudessa, että hän oli lähettänyt kaikki rahat Englannissa asuneelle siskolleen rahanvälityspalvelujen avulla.
      Rahat Mohamed oli nostanut siskonsa pankkitililtä siskonsa automaattikortilla.

      ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
      http://www.somaliaverkosto.fi/verkosto/hallitus/
      Hallitus,
      Puheenjohtaja Saido Mohamed
      ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
      http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/402444-saido-mohamed-loikkasi-vihreisiin-miksi-kokoomus-ei-tuomitse-rasismia
      - Suomen Somalia -verkoston puheenjohtaja, kuntapoliitikko Saido Mohamed eroaa kokoomuksesta ja liittyy vihreisiin. Mohamed on Helsingin kaupunginvaltuuston varajäsen.
      Mohamedin mukaan päätös kypsyi pitkään. Tärkeimpänä syynä ovat puolueen arvot ja kokoomuslaisen sisäministerin johdolla tehty maahanmuuttopolitiikka, etenkin perheenyhdistämisen vaikeuttaminen.
      – Turvapaikanhakijoiden määrän kasvu on saanut kokoomuksen myötäilemään perussuomalaisten nuivaa maahanmuuttopolitiikkaa. Nykyhallituksen toimet – esimerkiksi perheenyhdistämisen sääntöjen kiristäminen ja humanitäärisen suojelun lopettaminen – vaikeuttavat kotoutumista, Mohamed muistuttaa.
      - Helsingin vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja Otso Kivekäs iloitsee Mohamedin päätöksestä.
      – Saido tuo vihreisiin runsaasti lisää asiantuntemusta kotoutumis- ja maahanmuuttokysymyksissä. Turvapaikanhakijoiden määrän lisäännyttyä hyvin järjestetty kotoutuminen on Helsingissä yhä tärkeämpää, ja on hienoa saada Saido meidän mukaamme helpottamaan tänne tulijoiden kotiutumista Helsinkiin, Kivekäs arvioi.

    • valkoinenroskasakki

      Asiat etenevät omalla painollaan, suvakkien hyvässä suojelussa...
      Kainuun Sanomat 22.11.2016
      http://www.kainuunsanomat.fi/kainuun-sanomat/kotimaa/nyt-se-tapahtui-suomen-kansalainen-teki-itsemurhaiskun/
      ..Suojelupoliisin päällikkö Antti Pelttari kertoo, että supon tietojen mukaan Suomen kansalainen on tehnyt itsemurhaiskun Isisin riveissä.
      ..Suomesta on lähtenyt terrorijärjestön riveihin kriisialueelle ainakin noin 80 vierastaistelijaa.
      – Määrä on länsimaiden korkein suhteessa muslimiväestöön, Pelttari sanoo
      ..Suomen muslimiväestöllä tarkoitetaan siihen kuuluvia Suomen kansalaisia ja laillisesti maassa oleskelevia.
      ..Supon mukaan maassa olevilla suomalaisilla on myös korkean tason terroriyhteyksiä ulkomaille. Pelttari kertoo, että tiedustelutietojen saaminen toiminnasta on vaikeata, koska ”henkilöt ovat hyvin turvallisuustietoisia”.
      ,,,,,,,,,,,,,......,,,,,,,,,,,,

      Kainuu pääsi matujen "ansiosta" palstoille myös Turussa.
      Taaemman asianajajan olemus jotenkin tutun oloinen?

      Turun Sanomat 22.11.2016
      http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/3002609/Turvapaikanhakijat kiistivat surmaaikeet Otanmaessa
      ..Vuosina 1988 ja 1997 syntyneet irakilaismiehet saivat haltuunsa uhrin pankkikortit, mutta eivät onnistuneet nostamaan niillä rahaa. Syyttäjän mukaan syynä oli se, että tilillä ei ollut rahaa.
      Turhia nostoja yritettiin syyttäjän mukaan tehdä automaatista yli 40 minuutin ajan. Koko tämän ajan jatkui myös uhrin pahoinpitely.
      Myös uhri pakotettiin yrittämään rahojen nostoa. Kun nosto ei onnistunut, vanhempi turvapaikanhakijoista pisti uhria kolme kertaa puukolla pään alueelle, asianajajat kertoivat. ,...

      • ongelmiahaluttujasaatu

        ja Pelttari jatkaa...
        22.11.
        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000004876276.html
        "Suojelupoliisin päällikkö Antti Pelttarin mukaan Suomessa on yli 300 radikaali-islamistia.
        Suojelupoliisin päällikön Antti Pelttarin mukaan Suomeen on syntynyt ”salafijihadistinen alamaailma”.
        Salafijihadismilla tarkoitetaan monikansallista sunnilaista ääriajattelua, joka ammentaa islamin sotaisasta syntyhistoriasta. Ideologia kytkeytyy tiiviisti nykyhetkeen, kuten Syyriaan ja Irakiin. Äärijärjestöt ISIS sekä Al-Qaida luokitellaan salafijihadistisiksi liikkeiksi."

        Mikähän liene tilanne Kainuussa?
        Kajaanissa tietysti on jokunen, mutta joko ovat levittäytymässä Ylä-Kainuuseen?


    • itseaiheutettu

      29.11.2016
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/201611292200033802_uu.shtml
      - Hetken kuluttua hän kuitenkin koki järkyttävän herätyksen: toinen vieraista oli hänen päällään raiskaten häntä. Toinen oli lukinnut naisen kädet istumalla niiden päällä. Hän piteli naista aloillaan ja tukki käsillään tämän suun estääkseen avunhuudot.
      Nainen yritti turhaan rimpuilla irti. Jonkin ajan kuluttua miehet vaihtoivat osia.
      Tilanne oli juuri päättynyt, kun isäntäpari palasi asuntoon. Toinen miehistä pakeni parvekkeen kautta pihalle, toinen ryntäsi ulos etuovesta.
      -Rikoslaboratorion tulokset kuitenkin osoittivat, että epäillyn dna:n lisäksi näytteistä löytyi myös toisen, julki tulleista asiakirjoista päätellen tuntemattomaksi jääneen miehen dna:ta.
      Tuusulan käräjäoikeus katsoi, että kyseessä oli raiskaus. Se tuomitsi vuonna 1984 syntyneen David Bampokeyn kahdeksi vuodeksi vankeuteen ja määräsi hänet maksamaan uhrilleen 4 000 euron kärsimyskorvaukset.
      - Maanantaina antamassaan päätöksessään hovi korotti vankeustuomion kahdeksi vuodeksi ja yhdeksäksi kuukaudeksi. Se nosti myös uhrille määrätyt korvaukset 6 000 euroksi.

      -Nyt hovioikeus määräsi miehen heti tavattaessa vangittavaksi.

      • hanketoimintaa

        Tästäkin tavasta on tulossa muoti-ilmiö...
        2.12.2016
        http://mvlehti.net/2016/12/02/laiton-maahantunkeutuja-sytytti-tulipalon-pieksamaen-vastaanottokeskuksessa-syyttaja-vaatii-ehdollista-tuomiota/
        Laiton maahantunkeutuja sytytti tulipalon Pieksämäen vastaanottokeskuksessa – syyttäjä vaatii ehdollista tuomiota
        Matu keräsi huoneeseen kasan vaatteita, muovia ja muuta palavaa materiaalia. Hän lukitsi käytössään olleen huoneen oven ja sytytti palavan materiaalin kasan palamaan oven lähellä.
        Palon sytyttänyt mies vietiin sairaalaan hoitoon savun hengittämisen vuoksi. Poliisit ottivat hänet kiinni rikoksesta epäiltynä seuraavana päivänä. Hän pääsi kahden päivän kuulustelujen jälkeen vapaaksi.

        Asiantuntijatodistajan mukaan palo oli aiheuttaa vakavan vaaran useille ihmisille. Sytyttäjän huone sijaitsi keskellä pitkää käytävää, jolla sijaitsi useiden muiden turvapaikanhakijoiden huoneita.


    • KaruTotuus
      • totuutta-vesipäille

        Kyllä suomalaisetkin ovat kautta aikain osanneet raiskata, sekaantua lapsiin ja eläimiin, huo...a, sekaantua kaikenlaisiin rikoksiin. Varastaa, kavaltaa, pettää ym, ym. Nyt sitten jeesustellaan kun muutama maahanmuuttaja on tullut. Mielestäni he vain rikastuttavat tätä sivistymätöntä ja sisäänpäin lämpeävää juntikansaa. Ja me oltiin valmiita ottamaan apu Ruotsista ja jenkeiltä sodan jälkeen. Eikö meidänkin ole aika auttaa muita?


      • sokeatsuvakit
        totuutta-vesipäille kirjoitti:

        Kyllä suomalaisetkin ovat kautta aikain osanneet raiskata, sekaantua lapsiin ja eläimiin, huo...a, sekaantua kaikenlaisiin rikoksiin. Varastaa, kavaltaa, pettää ym, ym. Nyt sitten jeesustellaan kun muutama maahanmuuttaja on tullut. Mielestäni he vain rikastuttavat tätä sivistymätöntä ja sisäänpäin lämpeävää juntikansaa. Ja me oltiin valmiita ottamaan apu Ruotsista ja jenkeiltä sodan jälkeen. Eikö meidänkin ole aika auttaa muita?

        Ruotsi imi tyhmiltä suomalaisilta parhaan työvoiman tekstiilitehtaille ja Volvolle... USA jätti Suomen Neuvostoliiton raiskattavaksi ja laittoi 50-luvulla Hooveri-paketteina vanhoja naisten korkokenkiä, iltapukuja, rikkinäisiä leluja ja karamellipusseja...

        17.6.2014
        http://yle.fi/uutiset/3-7301683
        ....Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen tiistaina julkaistu tutkimusraportti (siirryt toiseen palveluun) osoittaa, että osa maahanmuuttajaryhmistä joutuu rikosten uhriksi ja tekee rikoksia selvästi kantaväestöä enemmän.
        ...Tutkimus osoitti myös, että rikollisuustasoerot maahanmuuttajataustaisessa aikuisväestössä ovat Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa identtiset.


        25.10.2016
        http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/448021-nousua-jopa-521-ulkomaalaisten-tekemat-seksirikokset-kovassa-kasvussa

        ....Nousua jopa 521 % – ulkomaalaisten tekemät seksirikokset kovassa kasvussa


      • Anonyymi
        totuutta-vesipäille kirjoitti:

        Kyllä suomalaisetkin ovat kautta aikain osanneet raiskata, sekaantua lapsiin ja eläimiin, huo...a, sekaantua kaikenlaisiin rikoksiin. Varastaa, kavaltaa, pettää ym, ym. Nyt sitten jeesustellaan kun muutama maahanmuuttaja on tullut. Mielestäni he vain rikastuttavat tätä sivistymätöntä ja sisäänpäin lämpeävää juntikansaa. Ja me oltiin valmiita ottamaan apu Ruotsista ja jenkeiltä sodan jälkeen. Eikö meidänkin ole aika auttaa muita?

        Tulihan sieltä itse suvakki vinkumaan .


      • Anonyymi
        totuutta-vesipäille kirjoitti:

        Kyllä suomalaisetkin ovat kautta aikain osanneet raiskata, sekaantua lapsiin ja eläimiin, huo...a, sekaantua kaikenlaisiin rikoksiin. Varastaa, kavaltaa, pettää ym, ym. Nyt sitten jeesustellaan kun muutama maahanmuuttaja on tullut. Mielestäni he vain rikastuttavat tätä sivistymätöntä ja sisäänpäin lämpeävää juntikansaa. Ja me oltiin valmiita ottamaan apu Ruotsista ja jenkeiltä sodan jälkeen. Eikö meidänkin ole aika auttaa muita?

        Kuikelo-Ursulan mielestä tunkeutujat eivät ole uhka Euroopalle, vaan päätään jokapuolella nostava isänmaallisuus, kansallismielisten yhä laajeneva joukko on kuikelo-ursulan mielestä valtava uhka. Voi..voi tätä typeryyden määrää. Myös meillä itärajan vapauduttua lumesta ja jäästä, tulijoita riittää, mutta ne kansainväliset sopimukset niitä on noudatettava, vannottaa maamme vihervasemmisto, Tuppuraisen ylistäessä maamme arvoja ja puhtoista mainetta maailmalla, eihän siihen haluta mainehaittaa, siis ottakaamme kaikki tulijat vastaan, jos tuntuu ettei sekään riitä, Haavisto järjestää kyydityksiä eri puolilta maailmaa.


      • Anonyymi
        totuutta-vesipäille kirjoitti:

        Kyllä suomalaisetkin ovat kautta aikain osanneet raiskata, sekaantua lapsiin ja eläimiin, huo...a, sekaantua kaikenlaisiin rikoksiin. Varastaa, kavaltaa, pettää ym, ym. Nyt sitten jeesustellaan kun muutama maahanmuuttaja on tullut. Mielestäni he vain rikastuttavat tätä sivistymätöntä ja sisäänpäin lämpeävää juntikansaa. Ja me oltiin valmiita ottamaan apu Ruotsista ja jenkeiltä sodan jälkeen. Eikö meidänkin ole aika auttaa muita?

        Kohta ei Eurooppaa enää ole. Mutta jos luulevat Brysselin kommunistit olevansa todistamassa ilonäkymää kun Eurooppa on tuhottu, niin se on väärä luulo, sillä islmistit siivoaa äkkiä Ylvat ja muut Sorsat ja Hautalat päiviltä kun maat ovat haltuunsa ottaneet.


      • Anonyymi
        totuutta-vesipäille kirjoitti:

        Kyllä suomalaisetkin ovat kautta aikain osanneet raiskata, sekaantua lapsiin ja eläimiin, huo...a, sekaantua kaikenlaisiin rikoksiin. Varastaa, kavaltaa, pettää ym, ym. Nyt sitten jeesustellaan kun muutama maahanmuuttaja on tullut. Mielestäni he vain rikastuttavat tätä sivistymätöntä ja sisäänpäin lämpeävää juntikansaa. Ja me oltiin valmiita ottamaan apu Ruotsista ja jenkeiltä sodan jälkeen. Eikö meidänkin ole aika auttaa muita?

        Viikonloppuna Tukholman alueelta kotoisin oleva 37-vuotias mies löydettiin kuolleena ja silvottuna muovipussista Värmdössä Ruotsissa. Viime päivinä on pidätetty kolme ihmistä – kaksi heistä poissaolevana – murhasta epäiltynä. Kaikilla on maahanmuuttajatausta Afganistanista.


    • ahneudenilmentymiä

      Eräät ne haluaa itselleen töitä - pyrkien tilaamaan Suomusalmellekin näitä:
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/201612122200039694_uu.shtml
      ...Suomen tähän asti vakavin terrorismi- ja sotarikosoikeudenkäynti alkaa tiistaina Tampereella.
      Syytteessä on kaksi irakilaista 24-vuotiasta kaksosveljestä.
      Heitä epäillään osallisiksi Irakissa 2014 tapahtuneeseen Camp Speicherin joukkomurhaan.
      Verilöylyssä yli 1000 sotilasta ja alokasta ammuttiin julmasti.
      ...- Tällä hetkellä onko syytä epäillä -tutkintoja näistä asioista on Suomessa käynnissä yli kymmenen, mutta alle kaksikymmentä. Se on tosiasia, että Suomessa voi olla useita henkilöitä, jotka ovat syyllistyneet sota- tai terrorismirikoksiin.
      ,,,,,,,,,,,,,,,,,....,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
      12.12.2016
      http://areena.yle.fi/1-3500898?autoplay=true
      MOT: Terrorin varjot Suomen yllä
      Väkivaltaisten tapausten uhka Suomessa on voimakkaasti kasvanut. Viranomaiset pelkäävät kansainvälistä iskua tai uutta kouluampumistapausta.
      ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,...,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

      http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/12/12/terrorin-varjot-suomen-ylla-kasikirjoitus
      ...Suojelupoliisi puhuu yli 300 seurannassa olevasta henkilöstä.
      ...”Meillä on henkilöitä, jotka joko jollain toiminnallaan tukevat väkivaltaista toimintaa ulkomailla, osallistuvat terroristijärjestöjen tai -ryhmän tukemiseen, mut sit meillä on henkilöitä joilla on suorat kontaktit esimerkiksi terroristijärjestöissä hyvinkin merkittävissä asemissa oleviin henkilöihin”
      Lisäksi viranomaiskoneistolta on kadonnut noin 3000 turvapaikanhakijaa. Nämä ovat osa Suomeen viime vuonna tulleista reilusta 32 000 turvapaikanhakijasta. Heistä noin neljäsosa on saanut turvapaikan ja puolet kielteisen päätöksen.
      Osa elää paperittomina Suomessa tai muualla Euroopassa. Viranomaiset varoittavat, että järjestäytyneen yhteiskunnan ulkopuolella elävinä nämä saattavat radikalisoitua ja ajautua rikollisiin kuvioihin.,...

    • näitäkömotokuskeiksi
    • pienimuistutus

      Eräs yksittäistapaus maahanmuuttaneen kotoutumisen edistymisestä:

      29.12.2016
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/201612292200046949_uu.shtml
      ..."Asiaan vaikuttaa myös se, että Bxxxxxr on harras islaminuskoinen. Hän ei todistusaineiston mukaan hyväksynyt sitä, ettei lasten äiti rukoillut tyttärien kanssa.
      Sosiaalivirkailijalle Bxxxxxr oli todennut, että jos laki ja islamin usko ovat ristiriidassa, asettaa hän islamin lain edelle. Bxxxxxr jatkoi, että virkailija tulee vielä kokemaan mitä islam on.
      Bxxxxxxxa järkytti myös se, että hänen tyttärensä osallistuivat kristittyjen joulujuhlaan vuosi sitten joulun alla."...

    • erinäisiäyksit.tapauksia

      4.1.2016 KALEVA
      http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/oulun-poliisi-tutkii-raiskausta-ja-torkeaa-lapsen-seksuaalista-hyvaksikayttoa/747962/
      "Rikoksista epäillään ulkomaalaistaustaisia miehiä. Epäillyt ovat poliisin tiedossa.
      Ketään ei toistaiseksi ole otettu kiinni tapaukseen liittyen. Poliisi ei toistaiseksi täsmennä epäiltyjen henkilöiden lukumäärää."

      4.1.2016 Iltasanomat
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/201701042200049509_uu.shtml
      "Vuonna 1994 syntyneen turvapaikanhakijan epäillään raiskanneen 10-vuotiaan tytön Pirkanmaalla."

      4.1.2016 Aamulehti
      http://www.aamulehti.fi/kotimaa/seksuaalirikoksista-epailtyjen-ulkomaalaisten-maara-kasvoi-viime-vuonna-tapauksia-419-24181391
      " Väestöjen kokoon suhteutettuna seksuaalirikoksista epäiltyinä oli noin 0,03 prosenttia suomalaisista ja lähes 0,2 prosenttia ulkomaalaisista.
      Viime vuonna marraskuuhun mennessä seksuaalirikoksesta epäiltyjen ulkomaalaisten määrä kasvoi. Suhteellisia määriä ei voi viime vuodesta vielä laskea, koska vastaava väestötilasto julkaistaan maaliskuussa."
      zzzzzzzzzzzzzzxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxccccccccccccccccccc

      4.1.2016 Iltalehti
      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201701042200049500_ul.shtml
      "Noin 18 naisen kerrotaan joutuneen jopa 10 miehen kourimaksi Innsbruckin pääaukiolla, jonne oli kokoontunut 25 000 ihmistä ottamaan vastaan uutta vuotta 2017.
      - Miehet olivat tanssineet uhrien ympärillä ja yhtäkkiä tarttuneet naisten rintoihin tai työntäneet kätensä naisten jalkojen väliin. Tämän takia muiden oli vaikea tajuta, mitä oli tapatumassa. Kaikki tuo tapahtui kesken juhlien.
      Epäiltyjä ahdistelijoita kuvaillaan lähemmäs parikymppisiksi.

      Vuotta aiemmin pääasiassa arabeilta ja pohjoisafrikkalaisilta näyttävät miehet ahdistelivat satoja naisia Kölnissa Saksassa. Wienissä poliisi jakoi uudenvuodenjuhlia varten 6 000 taskuhälytintä vastaavien ahdistelujen estämiseksi.

      • 04.01.2017_nyt

        vuosi on vaihtunut!


    • taikkujairakki
    • serkunkumminkaima
    • aikakaruatekstiä

      16.1.2017
      http://yle.fi/uutiset/3-9405979
      ...""Irakissa tehdyn joukkomurhan suomalaistutkija: "Irakista saatu aineisto on täyttä tavaraa"
      Irakilaiskaksosten tekemiksi epäiltyjen joukkomurhien oikeudenkäynti alkaa helmikuun alussa Pirkanmaan käräjäoikeudessa."...
      ..."Irakissa tapahtui kaksi vuotta sitten kesällä Camp Speicherin joukkosurma, jossa Isis todistajien mukaan tappoi yli tuhat vangiksi jäänyttä irakilaissotilasta. Jutussa epäillään irakilaisveljeksiä, jotka pakenivat Suomeen.
      Valtakunnansyyttäjä vaatii irakilaisille kaksoisveljeksille elinkautista vankeustuomiota teoista."...

    • kertatapausko

      24.1.2017
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/201701232200058460_uu.shtml
      ..."Ateenasta perhe jatkoi matkaansa Saksan ja Ruotsin kautta Suomeen. Isän mukaan häntä neuvottiin valehtelemaan viranomaisille kotimaan asioista.
      - Neuvottiin kertomaan, että Irakissa tapahtui minua ja perhettäni kohtaan uhkailua, vaikka todellisuudessa kaikki oli hyvin asuinolosuhteissani. Minulla oli hyvä asua Irakissa, isä tunnustaa."
      ..."Keskusrikospoliisin Oulun yksiköllä on ollut tutkinnassa yli vuoden ajan törkeä laittoman maahantulon järjestämiseen liittyvä rikoskokonaisuus. Esitutkinnan mukaan kansainvälisen rikollisorganisaation epäillään järjestäneen Suomeen laittomasti kymmeniä irakilaisia."...

    • vetovoemoaetelään

      Taetavat piannii karata?

      YLE 30.1.2017
      http://yle.fi/uutiset/3-9428615
      "Oleskeluluvan saaneet vaeltavat sankoin joukoin kohti Helsinkiä
      -Pääkaupunkiseudun lisäksi maakuntien kasvukeskukset houkuttelevat oleskeluluvan saaneita.
      -Esimerkiksi Kymenlaaksossa maakunnan suurimmat kaupungit Kouvola ja Kotka ovat vetovoimaisimmat. Kouvola houkuttelee paikallisten vastaanottokeskusten asiakkaiden lisäksi itsenäisesti kaupunkiin muuttavia esimerkiksi Rovaniemeltä ja Kemistä.
      -Itsenäisesti muuttavat oleskeluluvan saaneet muuttavat usein kavereiden luo ja joutuvat lainaamaan heiltä rahaa, koska itsenäisesti muuttavat eivät saa muuttoon tukea."

      000000000234u89dhf
      dsdgfhgsjnmngfhtgxf
      --------------------------------------zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

      • Räjähtääkäsiintämä

        Helsingin keskustan asunnoissa asutetaan näitä sosiaalituen varassa eläviä ja samaan aikaan työssäkäyvät eivät saa sieltä kämppää! On stana menny paapominen pitkälle. Miksei noita elättejä laiteta syrjempään ja halvempiin asuntoihin, kantikset asuvat Suomessa köyhyysrajan alapuolella.


    • eineköyhiäolekaan

      ILTALEHTI tänään:

      .."Poliisi nappasi kansainvälisen huumeliigan koko Suomessa toimineen joukkueen yli vuoden kestäneen operaation lopuksi. Epäiltyjä oli yli kaksikymmentä.
      Huumejutun tutkinta alkoi vuonna 2015.
      - Syksyllä 2015 kentältä alkoi tulla viestiä, että Itä-Helsingin alueelle on rantautunut ulkomaalainen ryhmittymä, joka on salakuljettanut Suomeen suuren määrän amfetamiinia, kertoi tutkintaan osallistunut huumepoliisi Kaupungin varjoja -blogissa perjantaina.
      ...Juttu laajeni kuitenkin nopeasti pääkaupunkiseudun ulkopuolelle, kun Itä-Suomen poliisi kertoi Helsingin huumepoliisille Itä-Suomessa liikuskelevan ulkomaalaisen amfetamiinia kauppaavan miehen.
      Helsingin poliisi nappasi albaniasta kotoisin olevan miehen ja tämän toverin heidän käydessään pääkaupungissa.
      ...Tuli maaliskuu vuonna 2016.
      Helsingin keskustasta löytyi toiset kaksi kiloa amfetamiinia ja 200 grammaa kokaiinia. Toinen pääepäilty poistui maasta ja vei mennessään 115 000 euroa.
      - Kentälle jäi poliisin tiedon mukaan kuitenkin vielä lähes 100 000 euroa saatavia.
      Hän oli vielä palaamassa Suomeen, mahdollisesti uuden suuren huumelastin kanssa.
      ...Poliisi otti heidät kiinni ja tutki asunnon.
      Asunnosta löytyi 20 000 euroa ja vähäisiä määriä huumeita.
      Poliisi oli kuitenkin löytänyt myös epäillyn piiloasunnon - ja päätti tehdä kotietsinnän.
      - Poliisit löysivät asunnosta noin kahdeksan kiloa kokaiinia, 16 kiloa amfetamiinia ja vajaan kilon 100-prosenttista metamfetamiinia kristallimuodossa."...

    • 291_291_291
      • Onko Suomussalamella mahviaryhmää? ootko siinä jo mukana?


    • ikäeroakinvain12v

      Suomalaiseen kulttuuriin kuuluva ahdasmielisyys hellittää - kiitos oikeusjärjestelmämme pakolaissuvaitsevuuden lisääntymisen.

      Iltalehti 10.3.2017
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/201703102200083638_uu.shtml
      ..."Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi perjantaina 22-vuotiaan Juusuf Muhamed Abbudin törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä kolmen vuoden vankeuteen.
      Uhri oli 10-vuotias tyttö.
      Oikeuden mukaan mies oli sukupuoliyhteydessä uhrin kanssa ja lähetti tälle seksuaalissävytteisiä viestejä. Miestä syytettiin myös törkeästä raiskauksesta, mutta oikeus hylkäsi syytteen. Oikeuden mukaan jutussa jäi näyttämättä, että sukupuoliyhteydet olisivat tapahtuneet vastoin uhrin tahtoa.
      ...Käräjäoikeuden mukaan Abbud oli tietoinen uhrin iästä. Tytön iästä oli puhuttu viesteissä ja Abbud oli tietoinen, että seksin harrastaminen 10-vuotiaan kanssa on rangaistavaa.
      Oikeuden mukaan Abbudin on näytetty olleen sekä oraalisessa että vaginaalisessa sukupuoliyhteydessä tytön kanssa.
      ...Mies kiisti kaikki syytteet oikeudessa."

      • muistaakoken

        Minkä maalainen se Jammu Siltasaari oli,liekkö muslimi?


      • jghdfghfghfjhf

        Mikä helevetin Siltasaari. Ota asioista selvää.


      • muistaakoken

        Tiesitpähän höynäytetty!


    • töttetöööö

      Suomussalmi on isis-sotureiden unema. Suomussalmen suvakin eivät kysele taustoja ja täyshoito on itsestään selvyys. Siis kaikki tervetuloa SUOMUSSALMELLE.

      • eiköparempaairtoa

        Sä vaan oot niin väsynyt provoinesi!


      • Niitähän on valtavasti tehty terroritekoja Suomussalamella jo! Hirveetä!!


      • valloituskäynnissä

        Vieläkö joku epäilee etteivät islamistit ole valloittamassa koko Eurooppaa, Suomussalmea myöten?

        Turkin presidentin mukaan lapsiluvun kasvattaminen olisi paras vastaisku EU:n vulgarismille, vihamielisyydelle ja epäoikeudenmukaisuudelle.

        Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan kehotti perjantaina televisioidussa puheessaan Euroopassa asuvia turkkilaisia valloittamaan Euroopan:
        – Paikka, jossa elätte ja työskentelette on nyt kotimaanne ja uusi isänmaanne. Tehkää selväksi, että se kuuluu teille. Perustakaa enemmän yrityksiä, ilmoittakaa lapsenne parempiin kouluihin, muuttakaa perheenne paremmille asuinalueille, ajakaa parhaita autoja, asukaa kauneimmissa taloissa...


      • joosepili
        valloituskäynnissä kirjoitti:

        Vieläkö joku epäilee etteivät islamistit ole valloittamassa koko Eurooppaa, Suomussalmea myöten?

        Turkin presidentin mukaan lapsiluvun kasvattaminen olisi paras vastaisku EU:n vulgarismille, vihamielisyydelle ja epäoikeudenmukaisuudelle.

        Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan kehotti perjantaina televisioidussa puheessaan Euroopassa asuvia turkkilaisia valloittamaan Euroopan:
        – Paikka, jossa elätte ja työskentelette on nyt kotimaanne ja uusi isänmaanne. Tehkää selväksi, että se kuuluu teille. Perustakaa enemmän yrityksiä, ilmoittakaa lapsenne parempiin kouluihin, muuttakaa perheenne paremmille asuinalueille, ajakaa parhaita autoja, asukaa kauneimmissa taloissa...

        Raamatussakin sanotaan:lisääntykää ja täyttäkää maa!


      • Anonyymi

        Ite oot punikki mikä se edes on?


    • suominaineneiopiikinä

      Kokenut asianajaja hämmästyi suomalaisten naisten toimintaa ulkomaalaisten ihastusten kanssa
      http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005131727.html
      -Vuosikymmeniä perheriitoja ratkonut asianajaja sanoo, että ”suomalaisnaiset ovat ihan hulluja”.
      -– Ensin he lähtevät ihastuksensa perään kaukomaille, ja kaikki on yhtä juhlaa, mutta kun tullaan takaisin lapsi kainalossa kotiin, onkin ihastus muuttunut pedoksi, hän kertoo.

      • ettänäinkin

        Kokenut,tunnettu asianajaja kavalsi suuren summan rahaa lottovoittajalta!


      • 45g7h698k

        Moskeija Suomussalmellekin??

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/201703192200088070_uu.shtml
        "Oma näkemykseni on, että lähes kaikilla Suomessa toimivilla moskeijoilla on kytköksiä poliittisen islamin kanssa, kirjoittaa Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan geopoliittisiin konflikteihin erikoistunut tutkija Alan Salehzadeh....
        ...Vedenpitäviä todisteita on vaikea esittää, sillä muslimiveljeskunta ei jaa jäsenkortteja. Muslimiveljeskunta on maailmanlaajuinen, poliittista islamia ajava verkosto. Heillä on kaikkialla sunni-maailmassa omia moskeijoita ja järjestöjä, sekä vankka tukijajoukko Euroopan muslimeiden parissa, Suomessakin. Heidän ajama poliittinen islam sortaa naisten oikeuksia, demokratiaa, ihmisten tasa-arvoa ja yksilönvapautta, eikä ideologialle tule antaa jalansijaa Euroopassa. ...
        ...Kun täällä nyt kohistaan Venäjän vaikuttamispyrkimyksistä, ei pitäisi unohtaa varoa poliittisen islamin rantautumista Suomeen. Poliittisten puolueiden keskinäinen kinastelu ja kilpailu äänistä ei saa aiheuttaa tyhjiötä, jota poliittinen islam pääsee hissukseen täyttämään. "...


      • taidatjakaamuutakin

        Miltähän pohjalta herra jakaa omia näkemyksiään? Löytyykö tyynyn alta äidiltä piilossa mein kamf?


      • Anonyymi
        taidatjakaamuutakin kirjoitti:

        Miltähän pohjalta herra jakaa omia näkemyksiään? Löytyykö tyynyn alta äidiltä piilossa mein kamf?

        Suvakki taas heräsi .


    • 22.3.2017_Lontoo

      Karua totuutta selviää Sisäministeriön uusimmasta (22.3.2017.) tutkimuksesta.

      Kannattaa googlettaa: Ilta-Sanomat 23.3. Sisäministeriön ylijohtaja ihmettelee: Antoivatko poliitikot turhaa toivoa turvapaikanhakijoille?

      Pari otetta:
      "Tutkimukseen vastanneiden mukaan 64 prosenttia oli vahvasti samaa mieltä tai samaa mieltä siitä, että turvapaikanhakijoiden maahantulo kasvattaa terrorismin uhkaa. 57 prosenttia oli vahvasti samaa mieltä tai samaa mieltä siitä, että turvapaikanhakijoiden maahantulo kasvattaa rikollisuutta."

      Kyselyn vastaajista 76 prosenttia oli eri mieltä tai vahvasti eri mieltä siitä, että kielteisen päätöksen saaneella turvapaikanhakijalla on oikeus jäädä oleskelemaan Suomeen."

    • tottuusvoettaa_aena

      Youtube Metsälä osa 1

      Punatukkainen suvakkipapitar jää "afgaanileskeksi" vaikka kuinka yrittää valehdella poliisille ja vielä tv:n iltauutisissakin.
      Tarkemmin asiasta tietenkin vain MV-lehdessä.

      Ilahduttavaa kuitenkin, että poliisi ja valtamediatkin alkavat pikkuhiljaa julkaista matu-uutisia avoimemmin ja faktoihin perustuvina. Pian kait saavat kilpailla MV-lehden kanssa tasavertaisesti ja mm. Suoli24-kommentoijat pääsevät rauhaan?

      • Anonyymi

        MV lehti on niin uskottava lehti että ihan hhaahhaaaaahhäääähääääää....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        MV lehti on niin uskottava lehti että ihan hhaahhaaaaahhäääähääääää....

        Joka MV-lehen uutisiin uskoo, täytyy todeta tiedon tason olevan puhdas 0.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joka MV-lehen uutisiin uskoo, täytyy todeta tiedon tason olevan puhdas 0.

        Entäs pt-media?


      • Anonyymi

        Oho! Meni läpi! Ainakin hetkeksi....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oho! Meni läpi! Ainakin hetkeksi....

        Ja edellisten kommenttien välistä poisti suolipassensori 3 kommenttia.
        Hakusanoja: juutuubi gangsta rap helsinki milan

        YLE:
        1) Parikymppisten miesten katujengien toiminta kovenee pääkaupunkiseudulla – Poliisi: Useita ampumistapauksia, joista vaaraa myös sivullisille

        2) Rikollisesta elämästä kertova suomiräp kerää miljoonia katselukertoja Youtubessa – ja se kertoo muutoksesta Suomessa
        Kotimaisessa räpissä puhutaan aiempaa enemmän rikosten tekemisestä, ja se kertoo yhteiskunnan muutoksesta. Tätä mieltä ovat useat Ylen haastattelemat räppärit.


    • Anonyymi

      Ajankohtaista ja ketjun otsikkoon viittaavaa - Mantaqa

      YLE 8.10.2021:
      Tällainen on uusi järjestäytyneeksi rikollisryhmäksi epäilty Mantaqa: rahanpesua, huumekauppaa, viranomaisten röyhkeää uhkailua...
      ...Suurin osa Mantaqassa mukana olevista asuu Espoon Leppävaaran alueella. Ryhmän päätekijöiksi epäillään kolmea veljestä. Miehet ovat asuneet pitkään Suomessa ja heillä on Suomen kansalaisuus. He ovat syntyneet Lähi-idässä.,...
      ...Epäiltyjen joukossa on myös Suomessa syntyneitä. Pääsääntöisesti Mantaqan jäseniksi epäillyt ovat syntyneet 90-luvusta eteenpäin eli he ovat noin parikymppisiä.,...
      ...Poliisin takavarikoitua yhden epäillyn kotoa 75 000 euroa käteistä, rahoja yritettiin saada takaisin uhkailemalla poliisia.,...

      Vastaavia jengejä poliisin kirjoissa jo yli 10.
      Oulu, Kajaani, Sotkamo,... Ss?

      • Anonyymi

        Yle 20.10
        KRP:n rikosylikomisario jengirikollisuudesta Suomessa: “Kasvaa, kansainvälistyy ja kovenee”
        – Mantaqa on siitä poikkeuksellinen jengi kuin mihin olemme tottuneet, että se ei käytä liivejä, värejä tai muita jengitunnuksia. Kuitenkin se on hierarkkinen rikollisjärjestö.

        EU-suomi ja sen vihervasemmisto pimuhallitus ei halua ottaa opikseen Euroopan väkivaltarikollisimmasta maasta - Ruotsista.
        Onnittelut vihervassareita äänestäneille, unelmanne toteutuu. Inshallah


    • Anonyymi

      Voe voi, ketkähän oli hallituksessa kun nämä syyrian ja irakin pojjaat astu tähän maahan. Vastaus: Persut.

      • Anonyymi

        Kts.
        Sipilän hallitus 2015 - Wikipedia


      • Anonyymi

        Sipilähän se toivotteli tervetulleeksi omaan kotiinsa Kempeleelle.


      • Juuri niin...persut itse! Nyt yrittävät saaha lissää äänie ja kannattajjie kun hätistelevät ja nimittelevät pakolaisie. Joku on menny persujen aevopessuun, mutta toevottavasti älyävät kaiken ja antavat äänensä Suomen Vasemmistopuolueelle, joka on turvallinen ja takkaa kaekille hyvinvoennin.


      • Anonyymi
        LumperiA kirjoitti:

        Juuri niin...persut itse! Nyt yrittävät saaha lissää äänie ja kannattajjie kun hätistelevät ja nimittelevät pakolaisie. Joku on menny persujen aevopessuun, mutta toevottavasti älyävät kaiken ja antavat äänensä Suomen Vasemmistopuolueelle, joka on turvallinen ja takkaa kaekille hyvinvoennin.

        Vihervassareilla tutunväriset silmät - Siniset!


      • Anonyymi
        LumperiA kirjoitti:

        Juuri niin...persut itse! Nyt yrittävät saaha lissää äänie ja kannattajjie kun hätistelevät ja nimittelevät pakolaisie. Joku on menny persujen aevopessuun, mutta toevottavasti älyävät kaiken ja antavat äänensä Suomen Vasemmistopuolueelle, joka on turvallinen ja takkaa kaekille hyvinvoennin.

        Ruotsin vassarit turvasivat Einarille turvallisuuden.

        Kts.: artisten einar död aftonbladet


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ruotsin vassarit turvasivat Einarille turvallisuuden.

        Kts.: artisten einar död aftonbladet

        Mitä tekemistä svennemaan asioilla on tällä palstalla tekemistä?


      • Anonyymi
        LumperiA kirjoitti:

        Juuri niin...persut itse! Nyt yrittävät saaha lissää äänie ja kannattajjie kun hätistelevät ja nimittelevät pakolaisie. Joku on menny persujen aevopessuun, mutta toevottavasti älyävät kaiken ja antavat äänensä Suomen Vasemmistopuolueelle, joka on turvallinen ja takkaa kaekille hyvinvoennin.

        Koska tuollanen puolue on perustettu, korvaako se Kyllöskän Perse Ensin puolueen, jo on mulukkaamista!


      • Anonyymi
        LumperiA kirjoitti:

        Juuri niin...persut itse! Nyt yrittävät saaha lissää äänie ja kannattajjie kun hätistelevät ja nimittelevät pakolaisie. Joku on menny persujen aevopessuun, mutta toevottavasti älyävät kaiken ja antavat äänensä Suomen Vasemmistopuolueelle, joka on turvallinen ja takkaa kaekille hyvinvoennin.

        SV puolue , siis Sinivalkoinen puolue.


      • Anonyymi
        LumperiA kirjoitti:

        Mitä tekemistä svennemaan asioilla on tällä palstalla tekemistä?

        Sitä että räppiEinarin sukujuuret Sakaralla, kynttilä sytytettiin Einarin muistoksi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sitä että räppiEinarin sukujuuret Sakaralla, kynttilä sytytettiin Einarin muistoksi.

        Empä tienny tuotakaan. Mikä on sukujuurien sukunimi?


      • Minä vuonna kauppa lopetettiin?


      • Anonyymi
        LumperiA kirjoitti:

        Minä vuonna kauppa lopetettiin?

        Oiskohan ollunna 60-luvun puolenvälin paikkeilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oiskohan ollunna 60-luvun puolenvälin paikkeilla.

        Mietin tuota enämpi niin saatto olla 60-70 luvun taitteessa, Terttuhan sen paremmin muistasi.


      • Anonyymi

        Sakaralla ollut kauppa kestikievariaikaan.
        Ensimmäinen auto Suomussalmella 5-tietä pitkin käynyt Sakaranvaaralla ilmeisesti 1918?
        LumperiA muistelee kommunistien Osulan aikoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mietin tuota enämpi niin saatto olla 60-70 luvun taitteessa, Terttuhan sen paremmin muistasi.

        Ei taida Tertulla mieli mettä keittää kannattajakuntansa pilkkakommentit edesmenneistä?
        Myötähäpeää.


    • Anonyymi

      Onko Suomessa ISIS-porukkaa?

      • Anonyymi

        Vihervassarit voi sellaisiksi laskea.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Vihervassarit voi sellaisiksi laskea.

        Voit laskea allesi jälleen ja äitisi vaihtaa vaipan heti.


      • Anonyymi
        LumperiA kirjoitti:

        Voit laskea allesi jälleen ja äitisi vaihtaa vaipan heti.

        Laske sinä vaikka käteesi ! 😂😂😂😂


      • Anonyymi kirjoitti:

        Laske sinä vaikka käteesi ! 😂😂😂😂

        2 kättä on, olen laskenut ne!


      • Anonyymi
        LumperiA kirjoitti:

        2 kättä on, olen laskenut ne!

        Nosta vaan kädet ylös niinkuin muutkin juntusrantalaiset aikoinaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Nosta vaan kädet ylös niinkuin muutkin juntusrantalaiset aikoinaan.

        Päätä nyt mitä teen!! Ensin sannoit että laske ja nyt että nosta!!


      • Anonyymi
        LumperiA kirjoitti:

        Päätä nyt mitä teen!! Ensin sannoit että laske ja nyt että nosta!!

        Voi hyvänen aika, etkö osaa itse edes sitä päättää miten käsiäsi liikutat, kyllä oot aivopesty ihmisriepu joka odottaa keskuskomitean ohjeita joka hommaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Voi hyvänen aika, etkö osaa itse edes sitä päättää miten käsiäsi liikutat, kyllä oot aivopesty ihmisriepu joka odottaa keskuskomitean ohjeita joka hommaan.

        Saat kerranki sinä päättää niin päätä nyt ku saat päättää.


      • Anonyymi
        LumperiA kirjoitti:

        Saat kerranki sinä päättää niin päätä nyt ku saat päättää.

        No siinä tapauksessa vasen käsi alas reiden sivuun, oikea käsi eteen 45 asteen kulmassa.


      • Anonyymi
        LumperiA kirjoitti:

        Saat kerranki sinä päättää niin päätä nyt ku saat päättää.

        Oikea etuvistoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oikea etuvistoon.

        Kts Iltalehti Pääkirjoitus:
        Suomi on jo Ruotsin tiellä jengiväkivallassa
        Vaikeneminen on huono lääke, kirjoittaa Iltalehden Mika Koskinen
        "Ruotsi on Euroopan vaarallisin maa.
        Näin julisti Euroopan suurin media, saksalainen Bild viime maanantaina. Bildin mukaan ”entinen pohjoismainen edelläkävijä on muuttunut todelliseksi painajaiseksi”."...

        ..."Suomessa kaikki ovat suurin piirtein samaa mieltä siitä, että Suomen ei pitäisi ajautua Ruotsin tielle, mutta siihen yhtäläisyydet sitten loppuvatkin.
        Ensin pitäisi tunnustaa, että Suomi ottaa jo ensiaskeleitaan Ruotsin tiellä. Ongelman peittely tai selittely koronalla ei auta mitään. On erikoista, että esimerkiksi valtioneuvoston toukokuussa tullut selonteko sisäisestä turvallisuudesta sivuutti maahanmuuttajataustaisen jengiväkivallan tyystin. Erityisen vaikea aihe tuntuu olevan sisäministeri Maria Ohisalolle (vihr)."

        Parasta ja luotettavinta tietoa suomeksi Ruotsin tilanteesta saa päivittäin pt-mediasta ja sen linkityksistä ruotsalaispäämedioihin.
        Suomessahan pt-media on V-medioiden toimesta julistettu valhemediaksi, mutta jokainen täysjärkinen on asiasta päinvastaista mieltä.

        Mitkä puolueet suosivat EU-suomessa Ruotsin mallin noudattamista on kaikilla täysjärkisillä yleisessä tiedossa. Saa nähdä saako vajakit Kainuussakin jatkaa entiseen malliin "hyvinvointialue" -vaalien jälkeen. Toivottavasti eivät tule valituiksi edistämään edelleen Ruotsin mallin noudattamista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kts Iltalehti Pääkirjoitus:
        Suomi on jo Ruotsin tiellä jengiväkivallassa
        Vaikeneminen on huono lääke, kirjoittaa Iltalehden Mika Koskinen
        "Ruotsi on Euroopan vaarallisin maa.
        Näin julisti Euroopan suurin media, saksalainen Bild viime maanantaina. Bildin mukaan ”entinen pohjoismainen edelläkävijä on muuttunut todelliseksi painajaiseksi”."...

        ..."Suomessa kaikki ovat suurin piirtein samaa mieltä siitä, että Suomen ei pitäisi ajautua Ruotsin tielle, mutta siihen yhtäläisyydet sitten loppuvatkin.
        Ensin pitäisi tunnustaa, että Suomi ottaa jo ensiaskeleitaan Ruotsin tiellä. Ongelman peittely tai selittely koronalla ei auta mitään. On erikoista, että esimerkiksi valtioneuvoston toukokuussa tullut selonteko sisäisestä turvallisuudesta sivuutti maahanmuuttajataustaisen jengiväkivallan tyystin. Erityisen vaikea aihe tuntuu olevan sisäministeri Maria Ohisalolle (vihr)."

        Parasta ja luotettavinta tietoa suomeksi Ruotsin tilanteesta saa päivittäin pt-mediasta ja sen linkityksistä ruotsalaispäämedioihin.
        Suomessahan pt-media on V-medioiden toimesta julistettu valhemediaksi, mutta jokainen täysjärkinen on asiasta päinvastaista mieltä.

        Mitkä puolueet suosivat EU-suomessa Ruotsin mallin noudattamista on kaikilla täysjärkisillä yleisessä tiedossa. Saa nähdä saako vajakit Kainuussakin jatkaa entiseen malliin "hyvinvointialue" -vaalien jälkeen. Toivottavasti eivät tule valituiksi edistämään edelleen Ruotsin mallin noudattamista.

        Edelleen, terveisiä Suomussalmenkin persunälvijävihervassareille, kuten myös vastaaville kepulaisille:

        https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/950a37c3-d513-49f0-92ad-1e0a4cc0ac3e

        "Jopa päiväkotilapset harjoittelevat nyt ampumisten varalta Ruotsissa – ”Se on hirveää, mutta meidän on pakko”
        Tuoreen selvityksen mukaan yli 40 prosenttia Ruotsin ammuskeluista tapahtuu koulujen ja päiväkotien lähistöllä."
        _-----------------------------,-------------------------------

        Rajat kiinni -vastaulinat vaienneet, kokkareet jopa siirtyneet persujen rinnalle aiempia virheitään korjaamaa.
        Ketkä olivat 2015 jälleen kerran oikeassa vaatiessaan rajojen sulkemista Merkelin ja Sipilän johtaman pakolaisinvaasion" estämiseksi? Tä, häh, hä häh!p PP PP


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Edelleen, terveisiä Suomussalmenkin persunälvijävihervassareille, kuten myös vastaaville kepulaisille:

        https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/950a37c3-d513-49f0-92ad-1e0a4cc0ac3e

        "Jopa päiväkotilapset harjoittelevat nyt ampumisten varalta Ruotsissa – ”Se on hirveää, mutta meidän on pakko”
        Tuoreen selvityksen mukaan yli 40 prosenttia Ruotsin ammuskeluista tapahtuu koulujen ja päiväkotien lähistöllä."
        _-----------------------------,-------------------------------

        Rajat kiinni -vastaulinat vaienneet, kokkareet jopa siirtyneet persujen rinnalle aiempia virheitään korjaamaa.
        Ketkä olivat 2015 jälleen kerran oikeassa vaatiessaan rajojen sulkemista Merkelin ja Sipilän johtaman pakolaisinvaasion" estämiseksi? Tä, häh, hä häh!p PP PP

        Darrell Brooks Jr., 39


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Darrell Brooks Jr., 39

        Lisää wokelaisia ärsyttävää:

        Usatoday.com:
        "Rikosilmoitus sisältää hyytävän havainnon yhdeltä poliisilta, joka katseli Brooksin ohittavan useita vaihtoehtoja poistuakseen paraatireitiltä ja lisäämällä sen sijaan nopeuttaan:

        "Tässä vaiheessa oli selvää... että tämä oli tahallinen teko iskeä ja satuttaa mahdollisimman monia ihmisiä" , valituksessa sanottiin .

        Todistaja kertoi toiselle etsivälle samanlaisen kertomuksen, valituksessa sanottiin: ”Se jatkoi ajamista siksak-liikkeellä. Tuntui kuin maastoauto olisi yrittänyt välttää ajoneuvoja, ei ihmisiä. Ajoneuvo ei yrittänyt pysähtyä, saati hidastaa.”"


      • Anonyymi

        Jo 2 minuuttia ollut poistamatta!
        Kirjoitus ei sisällä mitään Suoli24 sääntöjen vastaisuutta!!
        Näpit irti delete-napilta sananvapauslainrikkojat!!!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jo 2 minuuttia ollut poistamatta!
        Kirjoitus ei sisällä mitään Suoli24 sääntöjen vastaisuutta!!
        Näpit irti delete-napilta sananvapauslainrikkojat!!!!!

        3 minuuttia ja ao. kommentti poistettiin! Kyseessä ei siis botti vaan viherpunavassarisuvakkisensuroija joka rikkoo röyhkeästi saanvapauslakia!


      • Anonyymi

        Tässä oli klo 16:10 lähetetty "ao."-kommentti.
        Lienee jo poistettu ennen tätä kommenttia....


    • Anonyymi

      YLE woke Heikki porkka

      • Anonyymi

        Jaha, USAssa väkijoukkoon maasturilla murhaahimismielessä ajanut olikin ihmispeto jonka yleistuntomerkkiä YLE ei tietenkään voinut ilmaista uutisissaan, kuten tavallista.
        Toisin on, jos rikollisen tuntomerkkien ilmaiseminen hyödyttää woke-hihhuleita.
        Kiitokset Porkalle uutistarakennuksista ja linkityksistä ulkomaisiin faktauutisoijiin.


    • Anonyymi

      Afrikan mantereelta ja Lähi-Idästä avosylin vastaanotetut "pakolaispojat", ja nyt jo heidän poikansa noudattavat Ruotsissa ja EU-suomessa esi-isiensä ohjeita nykyaikaisin menetelmin.
      Iltalehden uutisointia nykytilanteesta tänä päivänä, mm.:

      Uutiset Kotimaa
      Milan Jaff (- ei esittelyjä kaivanne)!

      Uutiset Ulkomaat
      "Aseenkantajat
      Tukholman rikollisjengeissä on mukana jopa 8-vuotiaita lapsia – ja he todella kantavat asetta".

      • Anonyymi

        Miksi 12:04 - kommentti poistettiin??!
        Ei sisällä mitään S24 -sääntjenvastaisuutta!
        Mitkä ihmeen suvakkitrollit hallitsevat S24-Suomussalmi -palstaa?
        Aivan poikkeuksellista verrattuna muiden alueiden keskustelupalstoijen moderointiin.


    • Anonyymi

      Ketjusta on poistettu 22 sääntöjen vastaista viestiä

      Kommentti lähetetty onnistuneesti

      Ketjusta... plää plää plää........

      Tällaista on "sananvapaus" Almamedian mielestä. Seuraavaksi on poistettu 24....

      • Anonyymi

        Alle 5 minuuttia ja sensuroijan meni napille, heh. totuus ei pala tulessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Alle 5 minuuttia ja sensuroijan meni napille, heh. totuus ei pala tulessa.

        Kommentti, joka sensuroitiin tänään tältä sivustolta useampaan kertaan, näkyy pysyvän (merkityksettömän otsikkolisäyksen sisältävänä) isomman paikkakunnan Suoli24-sivustolla.
        Mikä taho Suoli24-Suomussalmi -kommentointeja rajoittaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Alle 5 minuuttia ja sensuroijan meni napille, heh. totuus ei pala tulessa.

        06:26
        28 poistettua kommenttia


    • Anonyymi

      "Kokeilu" kirjautui onnistuneesti 17:28

      • Anonyymi

        Sivistymättömyyskokeilu 06:26


      • Anonyymi

        (Lähde: Iltalehti, Izzyn, 19, kuolema aloitti kostonkierteen...)

        Näin Ruotsissa nyt, 7.9.2022, ja sama kehityssuunta edelleen voimistuvana (huume- ja muuna jengirikollisuutena) EU-suomessakin:

        Tukholmassa 52 rikollisjengiä
        - Ruotsin poliisi on identifioinut 52 rikollisjengiä Suur-Tukholman alueella.
        Noin kaksi kolmasosaa jengeistä on paikallisia, eli tietyllä alueella tai tietyssä lähiössä toimivia. Loput poliisi on määritellyt esimerkiksi extremismiverkostoiksi, moottoripyöräjengeiksi tai muutoin valtaa pitäviksi rikollistoimijoiksi.
        - Poliisi on identifioinut Tukholman alueella noin 1 500 ihmistä, joilla on yhteys rikollisjengeihin. Iältään nämä ihmiset ovat 14–77-vuotiaita, yleisin ikä on 22 vuotta.
        - Sukupuolijakaumaltaan jengien jäsenet ovat 98-prosenttisesti miehiä.
        - Koko maan osalta rikollisjengeihin poliisi on yhdistänyt yli 15 000 ihmistä.
        Lähde: Ruotsin poliisi: jengirikollisuuden kartoitus 2021, tutkimussäätiö Institutet för framtidsstudier
        -------------,----------

        Muuta:
        Esim. Tukholman Rinkebyn kaupunginosan asukkaista yli 90% on ensimmäisen tai toisen polven maahanmuuttajia.
        20% Ruotsin jengien yms. välisisistä ampumistapauksista tapahtuu Tukholman Rinkebyn kaupunginosassa.
        Ampumistapaustilastoa johtaa ylivoimaisesti afrikansarvilaiset, kuten myös Ruotsin laittomien aseiden kauppaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        (Lähde: Iltalehti, Izzyn, 19, kuolema aloitti kostonkierteen...)

        Näin Ruotsissa nyt, 7.9.2022, ja sama kehityssuunta edelleen voimistuvana (huume- ja muuna jengirikollisuutena) EU-suomessakin:

        Tukholmassa 52 rikollisjengiä
        - Ruotsin poliisi on identifioinut 52 rikollisjengiä Suur-Tukholman alueella.
        Noin kaksi kolmasosaa jengeistä on paikallisia, eli tietyllä alueella tai tietyssä lähiössä toimivia. Loput poliisi on määritellyt esimerkiksi extremismiverkostoiksi, moottoripyöräjengeiksi tai muutoin valtaa pitäviksi rikollistoimijoiksi.
        - Poliisi on identifioinut Tukholman alueella noin 1 500 ihmistä, joilla on yhteys rikollisjengeihin. Iältään nämä ihmiset ovat 14–77-vuotiaita, yleisin ikä on 22 vuotta.
        - Sukupuolijakaumaltaan jengien jäsenet ovat 98-prosenttisesti miehiä.
        - Koko maan osalta rikollisjengeihin poliisi on yhdistänyt yli 15 000 ihmistä.
        Lähde: Ruotsin poliisi: jengirikollisuuden kartoitus 2021, tutkimussäätiö Institutet för framtidsstudier
        -------------,----------

        Muuta:
        Esim. Tukholman Rinkebyn kaupunginosan asukkaista yli 90% on ensimmäisen tai toisen polven maahanmuuttajia.
        20% Ruotsin jengien yms. välisisistä ampumistapauksista tapahtuu Tukholman Rinkebyn kaupunginosassa.
        Ampumistapaustilastoa johtaa ylivoimaisesti afrikansarvilaiset, kuten myös Ruotsin laittomien aseiden kauppaa.

        "Afrikansarvilaiset" näköjään kelpaa - somalit ei, vaikka Ruotsin virallinen taho (esim. poliisi) on jo useamman vuoden nimennyt ammuskelijoiden ja asekauppiaiden pääasiallisen etnisyyden olevan se mikä se todella on !


    • Anonyymi

      Päivitystä...
      Meneillään jo vuosi 2023 ja pikkuhiljaa "asiat" etenevät edellisvuosien malliin...
      Huomattavaa että Suomussalmella pärjätään vielä omin voimin ja pienen yli 500 vuotta kotoumassa olleen etnisen vähemmistön tukemana näissä rikosasioissa.
      Jatkuvaa pienvarastelua, jonka perussyynä Ruotsista Oulu-Kajaanin kautta virtaava huumekauppa.
      Aletaan sitä osata kansainvälistyä meilläkin.

      Ruotsi? Mikään ei ole muuttunut otsikon aiheesta, kehitys jatkuu...
      Ruotsi, Skandinavian Ukraina.

      Iltalehti tänään:
      Poliisi julisti Tukholmaan poikkeustilan
      Tukholman poliisi on julistanut Ruotsin pääkaupunkiin poikkeustilan kiihtyvien väkivaltaisuuksien vuoksi.

    • Anonyymi

      Uutisotsikko lähes kaikkien EU-suomen medioissa eilen:
      "Hallitus käynnistää rasismin vastaisen kampanjan touko–kesäkuussa"
      _________________,______________

      Asiaan liittyvää:
      Suomessa 111 väkivaltarikosta päivässä, olemme Ruotsin tiellä, 80% katujengeistä on ulkomaalaisia…

      https://youtu.be/qWk-INWkAFg?si=-4eTqNrTi6Qzsygd

    • Anonyymi

      Viime vuonna nähtiin maahanmuutto-tsunami, kun Eurooppaan saapui enemmän laittomia maahanmuuttajia kuin kertaakaan sitten vuoden 2016 ennätysten.

      Uudet luvut kylvävät varmasti huolta siitä, että EU kieltäytyy jatkossakin valvomasta rajojensa turvallisuutta, varsinkin kun Frontexin uusi päällikkö Hans Leutens väittää, että maahanmuutto on pysäyttämätöntä. Kansalainen uutisoi jo tammikuussa, Leutensin sanoneen haastattelussa: ”Maahanmuutto on todellisuutta. Mikään ei voi estää ihmisiä ylittämästä rajaa – ei mikään muuri, ei mikään aita, ei mikään meri, ei mikään joki”.

      Lähde: Frontex, Remix

      • Anonyymi

        Hans Leutens ei tiedä ja tunne nikkelin tehoa.....


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      ...paljon on kirjoiteltu lillukan .. kuin kirvesvarsistakin ... vaan tuota matu- .. tai ollaan kohteliaita ja kirjoitetaan mamu --- asiaa pidemmällä aikavälillä tarkastellen ,kuinkas hyvin tämä ensimmäisten "mamujen " , sopeutuminen yhteiskuntaan on onnistunut ? Onko toimistoissa tummempia naputtelemassa raporttia , mahtaako verstaalla sorvari olla tummia ? Joten kuinka tuo "sopeutuminen yhteiskuntaan" on onnistunut vallassa olijoiden mielestä , lieneekö asia vallan unohtunut vai onko tuossa nyt ajatus että "ahkeruus kovankin onnen voittaa," ensimmäisten kanssa kun meni poskelleen , otetaan lisää elättejä niin kyllä niistä lopulta ...

      • Anonyymi

        Kerrataanpa tämän sivuston 7. kommentti, 5.11.2016:

        8.3.2016
        https://www.suomenuutiset.fi/raatikainen-sisaministerille-milla-perusteella-nerg-vaitti-etta-jokaisen-suomeen-tulijan-tausta-tiedetaan/
        (- Poliisi Länsi-Uudeltamaalta kommentoi: ”Kukaan ei oikeasti tiedä, kuinka paljon oikeiden turvapaikanhakijoiden joukossa on ns. vihollistaistelijoita ja/tai ääri-islamisteja, joiden tarkoitusperät ovat aivan jotain muuta.”
        Hämeessä toimivan poliisin kommentti: ”Emme yhtään tiedä ketä ja mistä nämä ihmiset ovat. Vastoin yleistä luuloa henkilöllisyyden selvittäminen tutkinnallisin keinoin on lähes mahdotonta. Daesh on tunnetusti lähettänyt TP-hakijoiden joukossa Eurooppaan taistelijoitaan.”

        - Nerg: ”Jokaisen tulijan tausta tiedetään”)

        3.11.2016 Oulun poliisipäällikkö Sauli Kuha
        https://www.poliisi.fi/poliisista_paivaa/sauli_kuha/1/1/persona_non_grata_53390
        (- Henkilö, joka ei suostu itse poistumaan eikä häntä voida poistaa, ei ole kuitenkaan oikeutettu oleskelemaan Schengen alueella eikä valtion ylläpitämä vastaanottokeskusjärjestelmä tarjoa palveluitaan - persona non grata!
        - Tarvitsemme viime syksyn tapaan rohkeita ja luovia ratkaisuja ja tarvittaessa lakimuutoksia, jotta edelleen tiedämme ketä täällä asuu ja liikkuu. Se on iso turvallisuuskysymys.
        ----------------,------------------

        Mitään ei ole opittu 7 vuoden aikana kepuvihervasemmiston ja RKP:n leireissä.


    • Anonyymi

      Jos maahanmuutto jatkuu samanlaisena, Suomessa on miljoona maahanmuuttajaa 2030-luvulla. 2023 oli oikea maahanmuutto-tsunami, liki 70 000 maahanmuuttajaa. Kun suomalaisia ei synny ja maahanmuuttajat lisivät kuin kanit, niin asia on selvä. Ja jos nämä ovat sossun elättejä, mitä hyötyä siitä on meille?
      Ja jos tuota itärajaa ei saada kiinni, niitä tulee sieltä vaikka miljoona lisää.
      Mutta tämä onkin tarkoitus, kansallisvaltiot on hävitettävä, agenda 2030 etenee vauhdilla..

    • Anonyymi

      Oppimistulokset romahtaneet. Mikähän lie syynä?
      "Oppilaiden perustaidot olivat vuosi vuodelta huonommat. Opettajat saivat myös neuvoja tehdä vähemmän. Seiskan taso riittäisi."
      Kuulostaa, niin kuin suunnitelma olisi tyhmentää kaikki.
      Sellaista porukkaa on helppo hallita.

    • Anonyymi

      Koululaisten älypuhelinten kova somekäyttö on yleinen syy huonoon oppimiseen.Vaikuttaa oppimiseen opiskeluun.

      • Anonyymi

        Venäjän hallinto aivopesee nuorisoa

        https://yle.fi/a/74-20078920

        ..."Venäjän hallinto alkoi käyttää sosiaalista mediaa massiivisesti vuonna 2019, kun se tajusi, että näin päästään suoraan nuorten sieluun.
        – Nuorella on älypuhelin kädessä 24/7, ja siellä on myös Putin"....


    • Anonyymi

      Mikä ihmeen rasistivouhotus on meneillään?, Kyllähän ruotsalaisetkin olivat rasistisia suomalaisia kohtaan kun mentiin sinne tehtaisiin töihin, mutta tehtiin töitä eikä välitetty. Nyt näitä Suomeen tulleita pitää paapoa ja työnantajille maksaa tukia, että palkkaisivat heitä. Eikö se ole eriarvoistamista pahimmillaan?
      Ja onko tuo rasismi keppihevonen sille, että esim somalit johtavat joka maassa, missä he ovat, työttömyystilastoja, toisin kuin esim aasialaiset?
      Ja ompa ollut tapaus, että somalinainen meni työhaastatteluun täysin hunnutettuna.
      Ei edes halunnut töihin.

    • Anonyymi

      PERUSSUOMALAISET JA MAAHANMUUTTO ! Lisäävät maahanmuuttoa-takki kääntynyt ?!!

      ”Ruotsi ja Tanska ovat jo paljon aikaisemmin lähettäneet paljon maahanmuuttokriittisempää signaalia maailmalle”, pohtii aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI:n kehitysjohtaja Janne Antikainen.

      Suomessa nähtiin viime vuonna ennätyksellinen piikki maahanmuutossa. Suomeen muutti viime vuonna ennakkotietojen mukaan 71 918 henkeä, mikä on tilastohistorian suurin määrä.

      Myös nettomaahanmuutto oli vuonna 2023 mittaushistorian korkein, 58 496 henkeä.

      Ruotsin maahanmuuttotilanne taas on peilikuva Suomesta. Asian toi esiin aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI:n kehitysjohtaja Janne Antikainen Tilastokeskuksen järjestämässä maahanmuuttokeskustelussa helmikuun lopulla.

      ”Heräsin miettimään, mitä on tapahtunut naapurimaissa ja en päässyt länsinaapuria pidemmälle. Katselin Ruotsin dataa, että miltä se maahanmuutto on näyttänyt ja olin varsin yllättynyt. Viime vuosi oli nettomaahanmuutossa alin koko 2000-luvulla, eli siellä se on kääntynyt täysin toisinpäin”, Antikainen sanoi.

      Antikaisen mukaan nettomaahanmuutto on ollut Ruotsissa suurimmillaan yli 115 000 henkeä vuodessa.

      ”Viime vuonna se oli vähän yli 20 000, joka on tosiaan alhaisin luku mitä on ollut pitkään aikaan.”
      Eli ruotsalaiset ovat lopettaneet kehitysmaslaisten pääsyn maahansa.
      Suomi taas lisää sitä, koska "me tarvitaan maahanmuuttoa", huutavat kuorossa.
      Tervetuloa kaikki koulutetut TÖIHIN tulevat osaajat, mutta mitä hyötyä näistä kamelikuskeista meille on, jotka saatuaan täyden ylöspidon, eivät haluakaan työllistyä, koska ehkä työllistyttyään matalapalkka-aloille, he eivät selviä ilman toimeentulotukea ja asumistukia. Lisäksi käyvät monta vuotta kotoutumiskoulutusta, eikö olisi viisain laittaa suoraan töihin, siellä oppii kielenkin paremmin.
      Kysyn, moniko niistä tännekin tulleista Syyrian ym maiden kansalaisista on töissä?

    • Anonyymi

      Ruotsissa nousi kohu, kun uusruotsalaiset gangsterit ampuivat 39-vuotiaan ruotsalaisen miehen täysin ilman mitään syytä julkisella paikalla. Ampuminen vaikuttaa olleen lähinnä huvikseen tappaminen.
      39-vuotias Mikael oli keskiviikkona matkalla uimahalliin 12-vuotiaan poikansa kanssa. He olivat liikkeellä polkupyörillä. Skärholmenissa alikulkutunnelissa oli jengi nuoria uusruotsalaisia, jotka aloittivat jonkinlaisen huutelun.

      Mikael pysäytti pyöränsä ja kysyi, että oliko jotain asiaa. Tässä tilanteessa joku jengiläisistä kaivoi pistoolin esille ja ampui Mikaelia päähän useita kertoja. Murha tapahtui aivan Mikaelin pojan silmien edessä, eli poika näki isänsä teloituksen. Expressenin tietojen mukaan Mikael yritti saada asetta pois ampujalta, mutta tämä ehti laukaista useita laukauksia.

      Mikael kuoli paikanpäällä ennen kuin pelastuslaitos ennätti paikalle. Ja vaikka olisi ennättänytkin, niin tuskin häntä olisi voitu pelastaa siltikään.

      Ampumiselle ei ollut mitään muuta motiivia kuin vain se, että uusruotsalaiset huutelivat hävyttömyyksiä ohikulkijoille ja Mikael sattui pysähtymään ja kysymään, että mitä asiaa. Se riitti kimmokkeeksi kaivaa ase esille ja ampumaan itselle täysin tuntematon henkilö. Mikael ei myöskään ollut missään tekemisissä alamaailman kanssa, vaan hän oli ihan tavallinen ruotsalainen perheenisä.

      Poliisi etsii edelleen tekijää, eikä ketään ole otettu kiinni epäiltynä ampumisesta.

      Jimmie Åkesson kirjoitti ampumisen jälkeen mm. Twitteriin, että Ruotsi on täydessä sodassa. Åkessonin mukaan kaikenlainen tyhjänpäiväinen jorina kansainvälisistä sopimuksista, sosioekonomisista tekijöistä ja typerä puhe rikosten ennaltaehkäisystä vapaa-ajan puistoilla pitää heittää romukoppaan.

      – Ruotsin on julistettava täysi sota näitä rikollisryhmittymiä vastaan.

      Monet muutkin johtavat poliitikot ovat ottaneet kantaa tapahtuman johdosta. Mutta loppujen lopuksi lausunnot ovat olleet väsyneitä paheksumisia ja fraaseja, että nyt tämä saa riittää.

      Tapahtuman sinänsä on katsottu ylittäneen jälleen kerran eräänlaisen kynnyksen. Uusruotsalaisten gangsterien uho on astunut askeleen kovemmaksi ja täysin tuntemattomia siviilejä voidaan nyt ampua ihan julkisesti.

    • Anonyymi

      Vantaan Myyrmäkeen kokoontui tuhansia muslimeja juhlimaan ramadanin loppumista, eli Eid al-Fitr-juhlaa. Islamistit pyrkivät länsimaissa ”merkkaamaan reviiriä” aina ramadanin loppumisen kunniaksi.
      Tämä reviirin merkkaus on puhtaasti voimannäyttö sekä kantaväestölle, mutta myös muslimeille. He näkevät tällaisilla joukkorukouksilla kuinka suuri valta heillä on kyseisellä alueella.

    • Anonyymi

      Purra, leikkaa jumaliste näiltä!
      Noita matuja ei työhuolet ja toimeentulohuolet paina.Purra voisi mennä tuonne saksiensa kanssa mutta tosiasia on, ettei mitkään leikkaukset koske näitä kunniakansalaisia, koska Orpolta on tullut ehdoton kielto jättää nämä yhteisöt leikkausten ulkopuolelle rasismipelon takia.Päinvastoin, he saavat rahaa lisää.

    • Anonyymi

      On erittäin tärkeää tuoda uudestaan ja uudestaan esille Ruotsin maahanmuuttoon liittyviä tilastoja. Näin voidaan huomata ilmiö, jonka seurauksena ulkomaalaisista koostuva väestö jossain kohtaa yksinkertaisesti ohittaa kantaruotsalaisten määrän.
      Viime vuonna Ruotsissa siis asui ulkomailla syntyneitä 2 170 627 henkilöä. Nämä ovat alun perin jonkin toisen maan kansalaisia ja ovat toisin sanoen puhtaita maahanmuuttajia. Kun tähän yhdistää ns. toisen polven siirtolaiset, niin lukemat alkavat olemaan melko hurjan puoleisia.

      Kun vuonna 2010 maahanmuuttajia ja heidän Ruotsissa syntyneitä lapsiaan oli n. 1,8 miljoonaa, niin viime vuonna 2023 heitä oli jo 2,9 miljoonaa.

      Kun Ruotsin väestömäärä oli 2023 lopussa 10 551 700, niin ulkomaalaisten osuus väestöstä oli: 27,17 %.

      Vertailun vuoksi, kun vuonna 2010 väkimäärä oli 9 378 000, niin silloin ulkomaalaisten osuus oli ”vain” 19,17 %. Voidaan sanoa, että Ruotsissa on kirjaimellisesti tapahtunut ulkomaalaisten väestöräjähdys.

      Suomessa sellaiset äänenpainot ovat viime aikoina taas lisääntyneet, joissa vaaditaan lisääntyvää maahanmuuttoa. Tätä vaatimusta perustellaan työvoimalla, vanhenevalla väestöllä (ihan kuin maahanmuuttajat eivät vanhenisi) ja kaikenlaisella talouskasvujorinalla.

      Nämä exel-sedät ja tädit pyrkivät perustelemaan maahanmuuton tarvetta talouskasvulla. Väitteen mukaan Suomi jää jalkoihin ilman maahanmuuttajien tuomaa talouskasvua.

    • Anonyymi

      Ählyt vttuun Suomesta

    Ketjusta on poistettu 30 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      376
      3471
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      179
      1538
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1287
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      146
      1154
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      853
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      825
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      116
      794
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      789
    9. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      47
      782
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      782
    Aihe