Lyhyt novelli - Sali

WilliamRathbone

Jabba the Hutin näköisen miehen paksut sormet rikkoivat kaikkia Newtonin lakeja vastaan, napatessaan ketterästi viimeisen pullanpalan, anorektisen miehen sormien edestä. Mies hotkaisi viimeisen pullanpalan suuhunsa ja tokaisi mussuttaen –” kyykätessä rectus femorisiksen, kulman on oltava kohdillaan”. Anorektinen mies katsoi miestä, jonka pinkki kauluspaita peitti, hädin tuskin puolet hänen tynnyrimäisestä mahastaan ja totesi –”tein eilen hauiskääntöjä 150kg painoilla, kyllä tuntuu”. Hieroessaan ”kipeytyneitä” lyijykynämäisiä ranteitaan, Jabba the Hutin näköinen mies imaisi siskonmakkaramaisia sormiaan ja korotti panoksia –”nostin penkistä 400kg, mutta olen kyykännyt 500kg”.

Lankesi kuoleman hiljaisuus.

Salin toisella laidalla, pyöreähkö, paksuperseinen nainen, hieroi kiimassa crosstrainerin sarvia –”mulla on hyvä perse, lähetkö leffaan? Ai, et vai? En ois lähtenytkään, oot ihan kauhee”. Nainen käveli kohti soutulaitetta ja mietti mielessään –”oonkohan jo pyytänyt soutulaitetta”.

Jabba the Hutin näköinen mies nousi ylös ja hänen farkkujensa nappi lensi kuin luoti anorektisen miehen otsaan. Farkun-napin kimmotessa otsasta pöydälle, anorektinen mies poimi sen käteensä ja ojensi Jabba the Hutin näköiselle miehelle. Jabba the Hutin näköinen mies laittoi napin taskuunsa ja sanoi –”onneksi hoito osaa ommella”.
Jabba the Hutin näköinen mies käveli spinning-pyörän luokse ja irrotti satulan. Hän pussasi satulaa ja sanoi –”mitäköhän ihmiset ajattelee, kun noin nuori nainen, seurustelee näin vanhan miehen kanssa”. Jabba the Hutin näköinen mies katsoi satulaa haikeana ja jatkoi –”mä tiedän, mä tiedän, mutta meidän on erottava”. Anorektinen mies seurasi dialogia vierestä ja raapi otsaansa, johon farkun-nappi oli painanut tekstin "Levis". Jappa the Hutin näköinen mies korotti ääntään –”et järjestä kohtausta, mun aika ei yksinkertaisesti riitä, työhön, saliin ja suhun”. Sitten hän laittoi satulan takaisin spinning-pyörään ja käveli takaisin anorektisen miehen luokse. Anorektinen mies totesi –”naiset”, johon Jabba the Hutin näköinen mies vastasi –”niiden kanssa ei voi elää ja niitä ilman ei voi elää”.

Paksuperseinen nainen kuiskasi soutulaitteelle –”mulla on muuten kaunis pimppi, tahdotko kuvan”. Soutulaite vastasi hiljaisuudella, mikä sai paksuperseisen naisen suuttumaan -”taidat olla aika katkera”. Paksuperseinen nainen käveli pöydän ääreen, jossa anorektinen mies ja Jabba the Hutin näköinen mies istuivat. Nainen istui tuolille, joka natisi liitoksistaan ja sanoi –”aika heikko taso täällä”. Jabba the Hutin näköinen vastasi naiselle –”voisit laihduttaa itsekin vähän”, nainen katsoi taikinamaista miestä hölmistyneenä ja nöyrtyi ensimmäistä kertaa elämässään, kysyen –”voisitko mitenkään alkaa mun personal traineriksi?”. Jabba the Hutin näköinen mies oli imarreltu ja vastasi –”kyllä se sopii, olen itsekin laihduttanut, painoin ennen 200kg, mutta sitten ajoin kerran polkupyörällä ja nyt painan 189kg”.

Jutusteltuaan tovin hyvässä hengessä, anorektisen näköinen mies nousi ylös ja tokaisi –”olipa rankat treenit, lähdetään kotiin”.

Yöllä siivoojan imuroidessa pullanmuruja lattialta, hänen puhelimensa soi. Siivooja sammutti imurin ja kaivoi puhelimen taskustaan –”Joe”.

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

        Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
        Maailman menoa
        203
        4872
      2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

        On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
        Maailman menoa
        281
        2997
      3. 134
        1777
      4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

        Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
        Sinkut
        225
        1592
      5. Luovutetaanko nainen?

        En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
        Ikävä
        67
        1431
      6. J-miehelle toivon

        Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
        Ikävä
        84
        1206
      7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

        Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
        Ikävä
        64
        1154
      8. By the way, olet

        mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
        Ikävä
        75
        1139
      9. Haluatko S

        vielä yrittää?
        Ikävä
        59
        1107
      10. Onko kaivattunne suosittu?

        Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
        Ikävä
        77
        1092
      Aihe