sohvapöydän lakkaus

poytavaan

Sohvapöytä, jossa on valkoinen runko ja jalat, mutta pöytätaso on lakattu tarvitsee uutta lakkausta. Mietin vaan kun haluaa saman värin kuin aiemmin niin sopiiko tavallinen lakka vai pitääkö siihen pyytää värjäystä? Pöytätason alapuoli ei ole lakattu niin se on perus puun väri. Lakattu yläpuoli on vähän kiiltävä ja tummemman värinen. Joten onkohan se jotenkin värjätty vai tuoko normaali lakkaus tuon tummemman sävyn?

1

<50

  Vastaukset

  • Jaa-a, vaikea sanoa ilman kuvaa, onko lakassa ollut sävyä mukana. Mutta auringonvalo ja jopa sähkövalokin tummentavat puuta ajan myötä. Myös lakka voi muuttaa sävyä vuosien saatossa. Sille ei voi mitään, ellei sitten peitä kaikkia mööpeleitä liinoilla, laittaa verhot kiinni ja valot pois. Yleensä tummat värit vaalenevat ja vaaleat tummenevat. Juu, se pöydän alapuoli on varjossa, joten sieltä löytää sen alkuperäisen sävyn.

   Mikä mahtaa olla tämä "tavallinen lakka"? Kysypä rautakaupan myyjiltä neuvoja lakan valinnassa ja lakkauksesta - saavat siitä muuten palkkaa, joten sinne vaan kyselemään, vaikka niitä tyhmiä ;)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   157
   7915
  2. Tietäisittepä

   Mitä meidänkin työpaikalla varatut touhaavat työpäivän aikana... Kesken työpäivän ottavat vapaata pari tuntia että puolisot luulevat olevan töissä ja
   Uskottomuus
   70
   2647