Odotin 6 viikkoa: Renkaatvaihtoon.fi epäluotettava

JolleS

Todella huono kokemus tästä firmasta: renkaatvaihtoon.fi.

Tilasin talvirenkaat 6 viikkoa sitten, toimitussajan piti olla 10 päivää, mutta enpä ole renkaitani vieläkään saanut, tänään siis marraskuun 3. Ei kamalasti naurata, rahat niille kyllä kelpasi. Täällä sataa huomenna lunta ja nyt on jo pakkasta. Joudun jättämään autoilut väliin, koska tämän firman luotettavuus on 0.

En siis suosittele ikinä tilaamaan tästä firmasta, on täysin arpapeliä, jos arpa osuu kohdallesi, et saa tuotetta ikinä.
SIlloin asiakaspalvelu ei vastaa viesteihisi ja on kykenemätön ratkaisemaan ongelmaa. Eivät tarjoa esim. korvaavaa tuotetta vaan antavat odottaa ja odottaa.

Ihminen joka tilaa talvirenkaat syyskuun lopulla reilun viikon toimitusajalla, voisi kuvitella saavansa ne ennen kuin talvi yllättää, tai saattaisi kuvitella saavansa ne edes lokakuun aikana, mutta näin e ikävä kyllä käynyt. Nyt talvikin ehti tulla. Ikinä ei ole rengasasiat olleet näin huonosti, oli tarkoitus, että uudet renkaat olisi olleet alla jo lokakuun puolivälistä....

Varoituksena siis: tämä on todella epäluotettava firma, koppava asiakaspalvelu ei vastaa kysymyksiin sähköpostilla, toimitusajat eivät pidä alkuunkaan. Pelkään että jään kokonaan ilman tuotetta ja rahojen takaisin saamiseen menee ikuisuus.

Vastuutonta toimintaa.

18

5507

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • xoxoxoxox

      Maksoithan luottokortilla? Ei muutakuin pankkiin ja reklamoi luottokorttiyhtiön kautta, ne hommaavat rahasi takaisin.

      Mikäli maksoit tilisiirrolla, ei paljoa ole tehtävissä ellei Renkaatvaihtoon suostu yhteistyöhön... Yritä edes kysyä korvaavaa saman hintaluokan mallia, talvi kun tuli jo ja renkaat eivät, niin painota sinne että alkaa olla pikkuisen KIIRE!

      Ihmettelen kyllä useiden kertomuksia siitä, miten nettikaupan asiakaspalveluun on vaikea, ellei mahdoton saada yhteyttä tai ongelmaa ratkaistua... Ilmeisesti myyntiä riittää niin heitä ei kiinnosta asiakastyytyväisyys. Kannattaako sellaisesta "palvelusta" siis maksaa vaikka halvemmalla saisikin, vaan kääntyisi mieluummin luotettavan paikallisen puoleen?

    • 6viikkoaliikaa

      Jos renkaat loppuvat, voisivat soittaa ja tiedustella kelpaako jokin muu merkki
      tai edes ilmoittaa milloin saavat tavaraa lisää.

      Tuollainen toimitusaika on kohtuuton.

    • musta_ja_pyöree

      Eipä tulisi mielen viereenkään ostaa renkaita muualta kuin kivijalka-liikkeestä mieluummin omalta paikkakunnalta. Sen minkä saattaa nettitilauksen hinnassa voittaa niin rengastöissä häviää. Ja onhan se paljon helpompi tarvittaessa reklamoida omalla kylällä kuin jossain bittiavaruudessa.

    • nettikaupanilotJaSäästöt

      Maahantuojien varastot pullistelee renkaita ja samaten rengasliikkeiden.
      Järjenkäyttö .........

    • lainetomppa2
    • ÄLÄtilaaTutkimatta

      älä osta suomalaiselta äläkä virolaiselta pikkuliikkeeltä. Jokin saksalainen, rengas-online.com taisi olla, toimitti renkaat kotiin kolmessa päivässä ja antoi myös yhteystiedot paikalliseen korjaamoon joka sopimusluotoisesti pisti renkaat edullisesti alle.

    • hyvinpelaa
      • Kallistema

        Minun kokoni renkaita 225/45/17 yli 20e halvempia rehvid24:llä kuin rengastemalla.


    • Not-a-Bot

      Älä osta täältä MITÄÄN!!! Tilasin renkaat huhtikuun alussa ja ei alkanu kuulumaan joten selvittelin että mikä maksaa niin selvis että kyseisiä renkaita ei edes ollut mutta se ei myyntiä estänyt. Sen sijaan yrittivät tyrkyttää toista mallia jota en taas halunnut ja peruin tilauksen. Ensimmäisen, toisen ja kolmannenkin kerran mutta peruminen ei vain onnistunut ja nämä valopäät lähettivät tämän eri mallin siitä huolimatta toitottaen jotai että ne on ihan yhtä hyvät, testattu vain eri testitiellä joten eri luokitukset sen vuoksi. Just joo. No jokatapauksessa ilmaisin hyvin selkeästi että renkaita ei tarvitse lähettää ja olin jo tilannut ne paikallisesta liikkeestä koska luotettavuus ihan toista. No renkaat silti lähetettiin ja ilmoitin alta 5min kuluessa asiakaspalveluun että älkää laivatko niitä suomeen kun tilaus on peruttu ja lafka tosiaan ruottalaine. asiakaspalvelun swedupetterikin vielä kysyi että haluatko varmasti perua tilauksen.. no haluan! kuinka monta kertaa se täytyy sanoa? Asiakaspalvelu oli että he soittavat ruotsin dhl:lle ja koittavat oikaista sekaannuksen.. no sain seurantakoodin ja katselin kun ne saapuivat sitten kuitenkin suomeen saakka ja siihen liikkeeseen jopa mihin otin asennuspalvelun. Seuraavaksi kävi niin että muutaman päivän kuluttua mulle soitettiin dhl:ltä ettö olenko noutanut renkaat kun niitä ei löydy ja en todellakaan nouda renkaita joita en ole tilannut! Tänään sitten tuli s-postia että renkaat ovat saapuneet takaisin ruotsiin ja palautusrahti maksaa 39e JA mikäli renkaissa on jotain vaurioita tms ei rahoja voida palauttaa, mutta koska olin kaukaa viisas otin klarna osamaksun.. asia on silti auki enkä ole saanut vielä vastausta asiakaspalvelusta. En tosiaan aio maksaa sentin senttiä tälle paskalafkalle! Että suosittelen kiertämään ja KAUKAA! Lisäksi: nauhoittakaa/tallentakaa kaikki puhelut/viestit kun teette nettikauppoja, näihin huijareihin ei voi luottaa mutta laki onneksi turvana jos löytyy todisteet että tässä nyt yritetään vedättää.

    • Pettynytasiakas

      Sama juttu ja lähettivät väärät renkaat ja kun sanoin etteivät ne käy autooni yriittivät laittaa maksamaan rahtikustannukset. Mitään ei tapahtunut ja tuli muistutusmaksu 224e ja soitin asiakaspalveluun että en aio maksaa renkaita mitä minulla ei edes ole. Selitin tilanteen ja poika sanoi että minulle on lähetetty väärät renkaat ja lasku poistetaan. No, eipä ole poistettu.

    • ath

      No niin,Tuli todistettua että eikun tilaamaan ruotsista Rengas365 tulee renkaat nopeasti ja ovat edullisimmat kuin renkaatvaihtoon firmassa,kannattaa kokeilla,ps lukekaa päivityksiä.Suosittelen.

    • moll

      Rengas365 paras,nopein,luottettava,edullinen,Kokemusta on.

      • Halvempiakin-on

        Ei ole edullisin.


    • Anonyymi

      Tilasin kyseisetä lafkasta kiekot, jonka jälkeen hirvitti kun luin näitä keskusteluja.

      Jotain on varmaan tapahtunut, koska luulen että ei muut kommentoijat tuulesta keksi näitä juttuja.

      Itse tilasin viime viikolla uudet kesäkumit ja ne tuli eilen perille ja kyllä... Kaikki oli oikeita. Se ilahdutti myös että jokainen kumi oli paistettu viime tammikuussa.

      Pelkästään hyvää sanottavaa tällä kertaa 🌲/🌲

    • Anonyymi

      kakstoista päivää varrottu renkaita ei täältä enää tilata
      ennen tuli nopeasti

    • Anonyymi

      Tilasin kyseisestä puljusta talvirenkaat, esim katsoin että niitä on varastossa, ja että maksun voi suorittaa Klarnalla. Renkaat lähti seuraavana päivänä, ja olivat Suomen puolella 2 päivän päästä tilauksesta. Sitten Suomen puolella matka kesti 7 päivää kun huolinta firma hillosi niitä eri varastoissa.
      Muuten ei mitään moitittavaa, hyvin homma toimi.

    • Anonyymi

      Ja pötyä , itse olen tilannut kyseisestä liikkeestä useampaan kertaan ja joka kerta alle viikon toimitus , ja merkki renkaat edullisemmin kuin kivijalasta .

    • Anonyymi

      Tilasin rengassetin. Vanteet ja renkaat ok. Rengaspaineanturi, josta maksoin lähes 200€ olivat risat, eikä uusia ole toimitettu 7 kk odottelun jälkeenkään... Vetoavat järjestelmäpäivitykseen???Kannattaa varmaan tästä tehdä johtopäätökset kannattaako tästä puljusta ostaa mitään...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2670
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      93
      1987
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1518
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      272
      1048
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      68
      946
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe