Lasketaanko raiskaukseksi ja mitä hittoa tehdä?

Mitäsitävoisitehdä

Eli. Ongelma on tämä.
Minun ollessani nuori, minua jonkinverran vanhempi serkkuni kaatoi minut monesti sängylle, kosketteli ja työnsi sormiaan sisääni. Käskin lopettamaan, sanoin, että se sattuu, enkä halua, mutta hän ei lopettanut. Piti vain väkisin kiinni allaan ja minun ollessa pienemmän kokoinen, en saanut häntä pois päältäni.

En koskaan kertonut aikuisille tai vanhemmilleni. En muista käskikö hän olla kertomatta.
En edes muistanut koko tapahtumaa moniin vuosiin, kunnes se yhtenä päivänä tuli mieleen ja alkoi vaivata. Totuin liikaa siihen, että yritin unohtaa asian ja puoliksi niin kävikin. Harmi, että vain puoliksi.
En pysty edes muistamaan milloin. Olen ollut ehkä 6-9 vuotias. Luulisin, että olisin ollut ala-asteella. Serkkuni on kumminkin minua vain viitisen vuotta vanhempi. Muistan vain, että sitä tapahtui enemmän, kuin kerran. Muistan missä ja hämärästi mitä hän teki ja että koitin kieltää, saada häntä pois päältäni ja päästä pois.

Sanoin ensimmäisen kerran ääneen tästä ollessani 17 vuotias. Yhdelle ystävälleni. Myöhemmin sanoin myös vanhemmilleni ja parille muulle kaverille ja lopulta terapeutilleni, mutta kaikki tuntuvat olevan vain vähän, että jaah. Ok.

Oletan, että raiskaukseki lasketaan vain sukupuoliyhdyntä, jota ei tapahtunut, joten hyväksikäyttöä? Surullista sinänsä, että todistajia tai muutenkaan mitään todisteita ei ole, enkä edes muista tosiaan vuotta edes tai minkä ikäinen olisin ollut tarkalleen, joten asialle ei taida mahtaa mitään. On vain olo, että jotain pitäisi pystyä tekemään, se juttu onkin etten tiedä mitä.

5

97

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Terapeuttivaihtoon

      Kirjoituksesta ei selviä milloin tämä oikeasti on tapahtunut, mutta päätellen iästä tapahtuma-aikaan ja iästi kun ensimmäisen kerran aloittaja kertoi asiasta jollekulle, väli on vähintään 8-11 vuotta. Jotta voisi päätellä pätevät rikosnimikkeet ja vanhentumissäännöt, tulisi tarkastella sen aikaisia pykäliä, kun melkein koko seksuaalirikosluku on sillä välin kirjoitettu uusiksi, ja vanhentumispykälätkin monilta osin.

      Toinen kohta, jota kirjoituksesta ei selviä, on tekijän ikä tekojen tapahtuessa muuten kuin "jonkin verran vanhempi". Ratkaisevaa on tietysti 15 vuoden ikäraja, joka on ollut rikosoikeudellisen vastuun ikäraja jo melko pitkään.

      Kolmas tekijä on sitten tietysti todistamisen vaikeus. Seksuaalirikoksissa jonkin verran esiintyy "käänteistä todistustaakkaa", eli tuomioistuin pitää asianomistajan kertomusta uskottavampana, vaikka mitään muita todisteita ei olekaan. Siihen lienee kuitenkin turha luottaa, kun muuten varsin kattava periaate on syyttömyysolettama, eli "sana-sanaa-vastaan" -tapauksissa pitäisi tuomita syytetyn eduksi.

      Summa summarum: rikosoikeudellisen vastuun toteutuminen lienee melko kaukana, jos edes mahdollista. Ainakaan näillä saaduilla tiedoilla sen arvioiminen tämän enempää on vaikeaa. Apuja toki asian käsittelemiseen ja sen ylipääsemiseen varmastikin on saatavilla, ja jos aloittajan terapeutti tosiaan tuntuu olevan vain "jaah", niin eipä siinä muuta kuin vaihtoon vaan. Se lienee se, mihin tässä kannattaa panostaa. Siihen, miten apua asian käsittelemiseen ja ylipääsemiseen parhaiten saa, lienee laki&rikos-palsta tosin hieman huono. Ainakaan itse en siinä asiassa juurikaan pysty sen pidemmälle neuvomaan.

      • Terapeuttivaihtoon

        Korjaan, olihan siinä esitetty serkun iästä tietoa. Siis serkku on ollut noiden tietojen valossa 11-14-vuotias. Se vastaa kakkoskohtaan sitten.


      • Mitäsitävoisitehdä

        Näin vähän oletinkin. Ja siis tällä hetkellä olen itse 20 vuotias.
        Ehkä jos olisi tarkempaa tietoa edes, että milloin, niin juttussa voisi olla jotain järkeä, mutta yksinkertaisesti, tämä on lähes kaikki mitä muistan tällä hetkellä tapahtuneesta.
        Enkä siis kaipaa tässä mitään ällyn lällyn tukea mistään foorumeilta, koska en koe sitä auttavaksi, halusin tietää juurikin tämän.
        Kiitos tiedoista.


    • ToistakuntaaSiskotSTN

      Onko tämä teidän kunta-auktoriteettiharhaa?

      Pojalleni: Jonka tuhositte rekisteri-ote käyttämisen, oikeuttamisen pyynnöistänne.
      Ilman reaktioita, reagoimattomuudesta väestönsuojelu-ohjelmaan paikallisena sekavuus-tilapoistoton.

      Nainen: Oletteko te milloin ajatelleet?

      - Tuleppa pois sieltä transvestismista, terveisin Sini.

      Ette saa kosketellen.
      Ette saa kohtuuton laiminlyöden.

      Meidät elävältä haudataan
      Kyllä. Siskostasi ei niin jaetakaan mitään lahjoja hänen silmistä, kuolleena lasten murhiin.

      En ole tehnyt. Terveisin Sini


      Miksi olette Kälviä hoitaja?

      Eläinperäinen
      erityis-vaaleus
      hoitoon asettumattomuus
      erityis-albinismi

      Ei


      Nainen: Tässä on tuota tämmöinen, kun me ei olla, tuota niiin...


      "Minun käteni maalaa maisemaa."
      Nainen: Me ei..

      Olitteko te tuota halunneet jotakin vielä kysyä?

    • SekoittanutoliSiskona

      Jossa olet kuvannut pitkästikin koskettelun oikeus pitkä-aikaisena kuvaaminen myös tajuttomuuden säätelyn osalta, ja siten yleis-sivistyksetön.

      Kohta A. 2 kohta: Dorte, hallinnoimisenne kunta-hallintoliitoksin, jopa johtoon eläintä varten, näin hänen ammatiksi, on pidetty hyvin voimakkaan rotuvihan käyttönä kapitalismi, myös lapsipakkotyönä.

      Nainen kommentti: Sekunttikin vielä sitä teidän työnohjaus-tilaa niin saatte linnaa.

      Sini kommentti: Ensilumi satoi maahan, se teki enkelin eteiseen...
      Ei tämä kappale ole teille.
      Tämä on tunnettu huonosti, kehon alavartalon osin lämpönä, täytenä osallistumattomuutenanne, saadaksenne tehdä palvelijaa. Eläimen kiduttamisen rankaista, alueelle, oikeutuksiensa pyynnöin, heitä rääkäten kipua tuottaen näkemättömän S/m terapia mallinsa sijaan, pari-suhteessaan, ja lasten kuolemin, näin käyttäen eläintä, heidän rodusta rodustaan kokien itselleen.


      Kohta B. 1. Dorte- sukupuolinuolennoilla kansanomaisesti huoraamiseen ei alueella ollut tarkoitus saada hammaslääketiedettä sen harjoittamisena, tappamisen tuhoksi.
      Heidän mieliksi.
      Näin pitkällisesti yleis-sivistyksetön, koulun osallistumaton seksityö, opettamisenaan, ei ollut oppi edes hindulaiseksi. Tajuttomuuden ylläpitämisen tapaan kiduttamisena ihmis-arvoton luokituksen pyrkiminen kategoria vastoin tahtoa, ja laiton ihmisiin kohdistuvasti eläinsiirto-kiellon laiminlyönti oikeuttamiseen pyrkiminen ei ole palvelu.
      Teistä näin on materiaali katsominen kielletty. Paraabeli kansanomaisena sen jatkuvuus-tilat pitkä-aikaisesti ovat ihastuneet eleet vain väkivalta-teko todellisuutena henkisen väkivalta mallina kuten seurailu-käyttö, ja sen soveltaminen pakkomielteenä sukupuolenvaihto-tila. Ei yleisesti, hyväksyttävä.
      Ei yleiseen hyväksyntään.
      Nainen: Niin miksi mulle ei tulekaan näitä...?

      Te ette ole sellainen seksityön, pakkotyön omaisena perheenä.
      Nainen: En mää pääsekään.
      Ja näin ihmis-arvoa valitsevasti tai jopa tukien itsekeskeisesti jättämällä ainoan viestin ihmisten mieliin täyttymyksenään palvominen hakea arvostamista itseään varten, toista ihmistä käyttääkseen, vaaka-taso makuu-asentoa kuitenkin seksikiellon toteutumista itselleen seuraten, eri ihmis-käsityksien tutkimista oikeutukseen pyytäen kipua levittäen.

      Kohta B. 2
      Erityisesti näin pyyteleminen, heidän kehon olemukseen käyttämiseen, pakanuus.
      Osto-yrityksiään tehden vaakasuorasti, kuolemana, tai siten sisimmätön hengettömyys sen pitkä-aikais-tilan yleis-sivistyksettömyys, jota he eivät rodultaan lainkaan itse ole. Toisen henkilön käyttö uskonto, on kielletty siten. Täysin hypnoositon heidän turvallisuudeksi eräistä seksiväkivalta-muotojen lajeista, seurailla auktoriteettiharha pyytäen oikeutena, rotuviha alistamisensa, keinoina. Täysin ulkopuoleltaan... Lapsipakkotyöksi käytön voimaan oli Jumala kuvaus Herra itseään varten, varsin melkoisen erikoinen. Jopa nyky-ajaksi a-viruksettomana.
      Naisen kehon olemuksen, täydellisyytenä ja lapsena kuin pilkka sovellettuna uskonnoksi, hänen lapsen kehonsa olemuksen käyttönä, miesvalta täysin tiedoton.
      - Oliko tässä virheellinen sovellus S/m:tön? Nainen
      Kyllä
      Ei lapsi elä olo-suhde otto perheessä, kanssasi. Rotuvihasta sen käytön oikeuden, kokemisena itseä varten, toisen ihmisen kehona olemuksestaan riisto, sen käyttö fanaattinen S/m mielisyys lasta kohtaan, itsestä riippumattomasti ulkopuolisena, ei ole tarkoitus.
      Nainen: Ei ne otakaan tää a-klinikka.
      Eli tästä ei ole oikeutta valitettavasti, heitä kohdistuva lapsena, teidän hoitoonne, älyllisyydetön, tai siten teidän, hänen heidän katselu edelleen jatkuvat pakkotyöt, rankaista alueelle pyrkimyksenä lapseen.

      Sumentuneet katseet
      Tiellä nään
      Via dolorosasta
      Ulkoisesti haileina
      Mielikuvin kasvoista
      pahoinpitely, saastaisina
      Tummuneet kuolemasta
      Sen laivan tavoin, naisen kehosta kertomana
      Itkun täyttymyksellisyydestä leimaavana kuolemanaan
      Vertikaalisti, sopimus-oikeus rikkomisesta
      koskettelemalla pakonalaisesta pidosta
      Koordinaatiston, matemaattinen mallistoton
      - Sanoitko sä häntä vanhaksi.
      Kokemalla koko elämä, hetki tässä toisesta ihmisestä
      Kielenä
      Se suolaksi elämäksi
      Muita seurailemalla


      Siioni, Siinai: Sini
      Vastattu: - Ei me olla kansa.

      Liukuva kuljettelu haureutenaan
      Yliluonnollisuus
      Paranormaaliton
      Kehon olemuksesta alastomuutta kunnioittamatta jättäen
      Vain viivoilla tiellä, elämän
      Teistä ihmisen hengen katseen
      ja halun, edes katkemattomuus elämän polkuun.
      Kehosta retalein leikellen, kasvoista kuvittamatta
      kuin kuvatuksenaan ja Pontius Pilatuksenaan kuolemaan aiheuttaen
      Lapsen keho, hengen tieltä, arvostusta saan hakien vain minä
      Ja näin transvestismini,
      ajan tieltä.


      Mies, kommentti
      - Ei kun tämä onkin Siioni, henkiparantaja.



      - Mä en tiennyt, että suoritan, harjaantumis-tehtävää ympyräklitoriksellisuus lääkäri-perheeenä.

      Eivät
      - Eivät lapset voi tulla teidän tykönne.

      Nainen: Meidät tuhotaan heti.
      - Me ei saada ikinä tämä osallistumattomuus.
      Nainen: Tuota mulle on sattunut virheellinen asukas-syrjintä, tässä Kokk

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1658
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe