Älkää ottako väärää osaa

hjuio

Oletteko koskaan ajatelleet miten pahalta tuntuu, että kun perustatte uusperheen samalla rikotte hyvin.
Lapsillanne on isovanhemmat jo olemassa ja he ovat teidän ja ex:nne vanhempia.

Mitä varten tämän uuden kumppanin vanhemmat astuvat jopa omien vanhempianne tilalle ja lyttäätte nämä omat vanhempanne täysin ja samoin lapsenlapset eivät enää voi tavata isovanhempiaan, heidänkin pitäisi nyt vallia noita uuden kumppanin vanhempia .
On järkyttävää todeta aina todeta olevansa huonompi kuin tuon uuden vanhemmat.
Miksi teette näin, että omat läheisenne ovat teille kuin ilmaa ja hehkutetaan tämän uuden sukua ja vanhempia, kenen halu se on. Vai onko se sellaista oelkoa tämän uuden menettämisestä.
Tiedän tasan tarkkaan, että eräässäkin tapauksessa tämä uusi kumppani tai hänen sukunsa ei todellakaan ole yhtään sen ihmeellisempi ihmisiä kuin omat vanhemmat.

Joulu on taas tulossa ja eron jälkeen ei ole meille isovanhemmille suotu ainuttakaan iloista joulua, aina kyykytetään. Ei ole aikaa piipahtaa edes joulukahville ja jos joskus käydään, mitään tarjoilu ei kelpaa.

Ei uusperheen laittaminen saa tätä aiheuttaa, se on todella väärin. En tiedä miten ahdistunut on lapsi, joka joutuu luopumaan kaikesta saadakseen tuon uuden kumppanin. Kyllä nämä vanhemmat ovat todella huolissaan niin omasta lapsestaan kuin pienistä lapsenlapsistaan, tuntuu järkyttävältä toiminnalta ja mitään muuta ei voi ajatella kuin, että tuo uusi kumppani määrää ja hallitsee.

4

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rikkauslapselle

      Lapset sopeutuu erittäin hyvin, harva lapsi sanoo ettei tykkää uudesta äidistä. uusi äiti on lapsille rikkaus.
      Muös uudet mummot ja vaarit ovat rikkaus ja rakkaus. Oikeesti lapset sopeutuu ja haluaa uusia ihmsiiä elämäänsä. Entinen elämä on niin tylsää kun ei oo ketään uutta äitiä ja isää.
      Monet mummot on rikkaus lapselle. Mitä haittaa vaikka lapsella on 30 mummoo? Sehän on rikkaus.
      Oikeesti lapset tykkää ja jos ei ei voi mitään, pakkohan se on tykätä jos meinaa asuan jossain. Kyllä lapsen on sopeuduttava siihen mihin äitipuoli tahtoo.

    • qölölii

      Huoh... Näitä joko trolleja tai jonkun todella kummallisen katkeran isovanhemman juttuja täällä välillä aina on...

      Meillä on uusperhe. Se ei millään tavalla vaikuta siihen, minkä verran lapset tapaavat isovanhempiaan. Kun lapset ovat toisen vanhempansa luona, tapaavat sen puolen isovanhempia. Ja toisen vanhemmat kanssa ollessaan tapaavat toisia.

      Lapset tapaavat myös uusisovanhempia säännöllisesti, mikä on ollut lapsille hieno asia tässä vuosien varrella. Ja kuten sanoin, se ei ole pois biologisilta isovanhemmilta.

      Yhdellä lapsista on uusisovanhempien lisäksi yhdet isovanhemmat eronneet jo vanhempansa ollessa pieni. Biologisella vaarilla on "uusi" vaimo (ollut kymmeniä vuosia...), joka on myös mummu tälle lapselle. Lisäksi hänellä on kaksi biologista mummua. Eli kaikkiaan lapsella on siis neljä mummua. Yksi uusmummu, mummupuoli, ja kaksi mummua. (Eri nimityksillä toki arjessa.) Lapsen omien sanojen mukaan tässä tapauksessa hänen lempparimummu on uusmummu. Kaikkia mummuja kuitenkin tapaa aika paljon, ja kaikista tykkää. Uusmummu on energinen ja lapsirakas, joten en ihmettele tätä lapsen näkemystä. Taitaa muutkin lapset perheessä olla samaa mieltä kyseisestä mummusta, riippumatta siitä kenelle on biologinen mummu ja kenelle ei.

      Jos aloittaja on kovin yksin, eikä lapset halua tavata, niin pitäiskö katsoa peiliin, että mistä se johtuu?

      • onkonytkivaa

        Miksi rikoit toistenperheen? Onko kivaa nyt kun hävettää ettei kehtaa mennä edes ulos tai kauppaan? Etkö ajatellut kuin itseäsi et saaat ilamsen asumisen ja kaljarahat mieheltä ? Onko nyt kivaa kun lapset ei nää isää ja itkevät isää, kun sinä hajoitit heidän perheen ja haukuti heitä ja heidän äitiä?
        Luulisi että sua hävettää etkä juoruisi kenenkään asioita täällä? Miksi rikoit? Sitäe i voi enää korjata mitenkään vaikka mies rakastaisi exää ja lapsia niin kuka ottaa käytetyn äijän asumaan luokseen? Ei kukaan viksu. Häpee


      • Jaguaarit
        onkonytkivaa kirjoitti:

        Miksi rikoit toistenperheen? Onko kivaa nyt kun hävettää ettei kehtaa mennä edes ulos tai kauppaan? Etkö ajatellut kuin itseäsi et saaat ilamsen asumisen ja kaljarahat mieheltä ? Onko nyt kivaa kun lapset ei nää isää ja itkevät isää, kun sinä hajoitit heidän perheen ja haukuti heitä ja heidän äitiä?
        Luulisi että sua hävettää etkä juoruisi kenenkään asioita täällä? Miksi rikoit? Sitäe i voi enää korjata mitenkään vaikka mies rakastaisi exää ja lapsia niin kuka ottaa käytetyn äijän asumaan luokseen? Ei kukaan viksu. Häpee

        Kyllä on kivaa ja oikeen hauskaa, eikä hävetä mikään ,kaupassa moikataan ja jutellaan ihmisten kaa, kukas minua sitten ajattelee ,ellen itse.
        Hienoa saan kaljat ja asumisen ilmatteeksi rahat säästyy ,kun tuo ääliö äijä maksaa kaiken.
        Lapsia en ole nähnyt ikinä, siinähän itkevät ,kun heidän ääliö isäs ei välitä.
        Juu äijän kaa yhdessä pistettiin sen perhe tuhannen pillun päreiksi.
        Yhdessä haukutaan ,
        kun kulkukoirat. Rikkominen on terapeuttista kun vituttaa ja juoruaminen myös.
        Korjata ei voi ,kun palaset hukassa.
        Rakastaa exäänsä, mutta lähti silti rikkomaan.
        Minä otan noita käytettyjä hoitoon fiksua tai ei ihan sama kunhan rahaa löytyy ja äijiä jotka maksaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      291
      3197
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      82
      1591
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      41
      1321
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1222
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      44
      1136
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1107
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      156
      1025
    Aihe