Missä on homokaasumies?

OtankoKaasunaamarin

Missä on Inglesin homokaasumies? Olemme lähdössä ensi viikolla Inglesiin ja kaipaamme tietoa uusista kaasuesiintymistä. Onko löytynyt uusia halkeamia maaperässä mistä kaasua voisi päästä ilmakehään? Kuparipannubaarin nurkilla taitaa olla yksi vuotokohta, kun muistelen miten paljon nahkahousumiehiä näytti viime vuonnakin menevän pannubaariin sisään.

45

574

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onkopanohommissa

      Jos se on hengittänyt homokaasua ja nyt pumppailee naapurin Reijoa perseeseen.

      • Voi-olla-tai-sitten-ei

        Ei, jotain on nyt sattunut kun homokaasumiestä ei näy. Onnettomuus?
        Ei yhtään ole nostellut ylös noita hänen "Ryyppään hotellihuoneessa" tai "Mistä halvimmat bisset Inglesissä" juttuja. Alan huolestumaan. Vai olisiko niin että hän pitää välipäivän kaasujutuista ja keskittyy pannutrollauksiin?


    • Yumbon.kaasu

      Hävinnyt on!

      • Kaasua.Yumbossa

        Yumbosta ei kaasu häviä. Maaperä Yumbon alla on niin huokoinen, ettei herkkiä mittalaitteita voi asentaa lähellekään.


    • HomoCanario

      Homokaasumies on viettänyt viime aikoina kiihkeitä poikarakkauden öitä luonani täällä Inglesin kämpässäni. Hänen epäilyistään huomimatta hän omi rikkaan ja monipuolisen elämäntapamme välittömästi kun kun patukkaa hänelle tarjosin. Nyt hän ei saa kuunlemma kyllikseen ja vonkaa sitä koko ajan lisää. Olemme lanseeranneet täällä pyhätössäni tämän homokaasumiehen kanssa tuon tilaa jouluhomo kotiisi mahdollisuuden kaikille asukkaille ja turisteille täällä Inglesissä Muistakaa, että kohta alkaa olla myöhäistä sillä kysyntä on ollut kovaa.

    • Mitä roskaa tämä nyt on? Pahempaa roskaa kuin ainainen puhe Kanarialla ryyppäämisestä tai Kuparipannuhöpinä siitä, että sinne pitäisi varata pöytä.

    • Dosentti.H

      H-kaasututkimus on nyt saavuttanut kriittisen pisteen. Rantamurmeleiden peräpeite on täysin hävinnyt ja punainen alue paistaa täysin. Johtuu osittain vuodenvaihteen rajusta parittelusta.Tilanne on tutkimusprojektin kannalta nyt kriisissä. Pitoisuudet ovat nyt tapissa ja tutkimusryhmä haluaa rauhan hommiinsa. Kaikki viestintä on katkaistu , mitään ei kerrota ettei tule paniikkia. Ohjausryhmän johtaja on pyytänyt kaiken viestinnän sensuroinnin. Suoli24 on poistanut kaiken viestinnän H-kaasu aiheesta. H-kaasulla ei ole mitään yhteyksiä homokaasuun. Se aiheuttaa sekaannusta. Suomituristilla ei ole aihetta huolestumisen, reetun konsertti ja tennissukat suojaavat. Raportoimme nyt hyvin minimaalisesti turhan paniikin välttämiseksi vaikka aihe on saavuttanut valtaisen kiinnostuksen. Pyydämme kärsivällisyyttä.

      • Suomituristi.canaria

        Kiitos Dosentti.H raportistasi.
        Onneksi ei ole aihetta paniikkiin.
        Jos Reetulla ei ole keikkaa niin käyhän Virve Satoine Salamoineen.


    • heivaaninglesiin

      Noin onnettoman matkakohteen valinnan kanssa en olisi ensimmäisenä huolissani homokaasuista. Koita kestää siellä Lidlien ja junttiloiden keskellä. urpo.

      • Halkeamatselville

        Älä uikuta. Kaasuesiintymät pitää paikantaa ettei joudu kaasun uhriksi. Maaperässä ja kaduissa olevista halkeamista voi kaasua päästä ihmisten hengitettäväksi ja kaasu voi tunkeutua myös ihon läpi aiheuttaen pysyvän homouden.


    • Intotuin

      Intuboikaa se

    • Annikki52v

      Olen lähdössä mieheni kanssa jouluksi Inglesiin. Mikä tämä homokaasujuttu oikeen on? Onko sitä siis jollain tietyillä alueilla? Eikai GreenField-hotellin lähellä?

      • Perrynbastu

        Nyt kyllä Annikki liikut vaarallisilla vesillä. Taitaa tämä sauna siellä hotellin pihalla
        olla semmonen Vogue-juttu.


      • KysymysH

        Nyt tarvitaan lisätietoa.


    • Toivottavasti nämäkin älyttömyydet saisitte pois, niin keskustelu olisi keskustelua, homot homoina heterot hetreoina bi on bi, ravintola on, pubi on, kauppa on, bilemesta on, vanhat mummot on ;) papat rulettaa

    • H-kaasututkimuksia

      Homokaasumiestä kaivataan. Missä on raportit Yumbon H-kaasupitoisuudesta. Tulemme vuoden vaihteessa ja haluamme tieteelliset raportit heti näkyville. Työni puolesta tunnen rantamurmeleiden ominaisuudet. Nyt peräpeite on hävinnyt naarasmurmeilta ja se on hyvin hälyyttävää. Kaikenmaailmaailman homoporukat kirjoittelee sairaita viestejään täällä ja sille ei voida mitään.
      Tieteelliinen tutkimus on saatava kunniaan. H-kaasu instrumentit on tulossa näinä viikoina. Niillä voidaan havaita jopa gravitaatioaallot. Odotan tuloksia innolla.

      • Sontasäkki

        Täällähän minä vielä joukossanne olen suomessa. Itsekkin lähden reissuun vasta joulun jälkeen ja otan myös hameenkin mukaan.


    • H-dosentti

      H-kaasuinstrumentit ovat tulossa Suomesta alkuvuodesta. Nyt mennään kehityksessä jo toisen sukupolven antureilla, pikoluokan aallonpituudella. Ne ovat huipputarkkoja mutta vaativat pitkällisen kalibroinnin. Ne havaitsevat gravitaatioaallotkin ja äärimmäiset pienet uraanivuodot. Samoin sukkahiki pystytään todentamaan Kajaanista aina Varkauteen asti, eräänlaisella tekonenällä.Mittalaitteiden kuljetus myöhästyi kun Kajaanin seudulla eräs kaivosyhtiö piti kiireesti mitata. Kyseessä oli suuret avustusrahasummat joten mittareiden piti olla huippuluokkaa. Siksi Yumbon mittaukset viivästyvät. Toisaalta mittauksista saatiin mukava korvaus sukulaisten yhtiön veljenpojilta. Mittarit on nyt testattu ja siitä hyötyvät suomalaiset turistit. Kannattaa edelleen pitää urheilusukkia ja tuulipukua käytössä. Tiedotan lisää kun murmelikanta on luetteloitu ja naarasmurmeleiden peräpeite on mitattu. Itse populaation määrä on uhkaavasti pienentynyt.

    • canarian.turisti

      Jos toimii Kainuussa niin toimii Kanariallakin.

    • Epävarma..turisti

      Joko mittarit asennettu?

    • H-tutkija

      Valitan, mittarien asentaminen on kärsinyt katkoista kun kiireelliset toimeksiannot ovat aina ohittaneet tämän. Viimeviikoilla jouduimme tutkimaan tilannetta joissa autoihin olisi asennettu kvanttiluokan merkkiaine ja sitten meidän mittareillamme olisi mitattu autojen kuljettu matka metrin tarkkuudella. Testi oli aika kallis mutta onnistui täydellisesti. Muut syyt pakottivat luopumaan menetelmästä mutta meille jäi melkoiset rahalliset korvaukset testeistämme. Korvaukset olivat lähes Kajaanin keissin luokkaa. Saaduilla varoilla pystymme nyt nopeasti kartoittamaan rantamurmelikannan San Fernandosta ihan dyynien rannalle asti. Sen jälkeen mittarit asennetaan salaiseen paikkaan suomiravintolan katolle.

    • Aquila.Roja

      Tää on hyvä, "salaiseen paikkaan suomiravintolan katolle".

      • TieteellinenSensaatio

        Siellä havaittiin myös tänään kahden neutronitähden törmäys. Anturit rämisivät niin maan perusteelliseti gravitaatioaaltojen tahdissa. Oli melkoista haipakkaa. Nyt on Albertin teoriat mitattu myös käytännössä.


      • Einstein.A

        Alberthan on ensikiven mies Aguila Rojan aukiolla.


    • Pienipäää

      Youtube:MahtiJepe1 mahtavat videot kuvannut henkilö kyseisistä alueista!

    • Dosentti-H

      Nyt mittarit on kiinteästi asennettu. Kalibrointi oli vaativa toimenpide kun alakerrassa kuului hirveä humpan meteli. Suomalaiset sammuvat iskelmähdet esiintyivät ja samalla rakennuksen katto resonoi liikaa. H-kaasu anturit ovat nyt valmiina aistimaan kaasupurkauksia Yumbon osta rin suunnasta. Rantamurmeleiden peräpeitekin on nyt mitattu tilastollisen kattavasti. Kovasti oli naarasmurmeleilla perä ihan punaisena.

      • kesäappari

        Saman havainnon ovat tehneet Italiassa Pisan lähellä LIGO:n ja Virgon laitteet. H-säteily on itseasiassaaika lähellä gravitaatioaaltoja. Ei ihme että murmeleiden peräpeite lyhenee.


      • Doktor-H
        kesäappari kirjoitti:

        Saman havainnon ovat tehneet Italiassa Pisan lähellä LIGO:n ja Virgon laitteet. H-säteily on itseasiassaaika lähellä gravitaatioaaltoja. Ei ihme että murmeleiden peräpeite lyhenee.

        Rantamurmeleiden peräkarvojen juurituppien kantasolut väreilevät samalla taajuudella kuin H-casin molekyylit. Voimakas värinä aiheuttaa niiden tuhoutumisen ja karvan kasvun keskeytymisen. Kyseessä on ns. seisova aaltoliike harmonisena kerrannaisena. Ilmiö esiintyy vain naaraspuolisilla murmeleilla. Yumbon kummallinen kaasu aiheuttaa lisääntyvää karvan kanvun pysähtymistä. Suosittelen edelleen valkoisia puhtaita tennissukkia.


    • Nyt.on

      Nyt on paksua kaasua!

    • Yumbon.kaasu

      Onko mittarit kalibroitu kauteen 2017-2018?

    • Nobel.pätkähti

      Gravitaatioaaltojen tutkijoille Nobeli.

    • AnalHoleD.C

      Apulaisassistentti Pertti.P.Eräreikä on saanut valmiiksi syyskauden avaus homokaasumittaukset.
      Alustavien, Espanian viranomaisten salaamien tulosten mukaan, HGAS-indeksi on jälkeen noussut keväästä 2017. Mittauksissa on havaittu kohonneita arvoja etenkin öisin Yombon ostoskeskuksen ravintoloiden yhteydessä. Päiväsaikaan kohonneita arvoja on saatu Dyynien pusikko-alueelta sekä rannalta Faron päästä rantaa. Naispuolisten Suomi-turistien ei kannata olla huolissaan, on havaittu,että altistus homokaasulle aiheuttaa oireita vain miehille.

    • Gravitaatioaallot

      Gravitaatioaaltojen tutkijat pitävät tiedoitustilaisuuden medialle maanantaina
      Aguila Roja-aukion Hiperdinon edessä olevalla kolmannella kivellä.
      Mukana saattaa olla escortteja.

    • Gas.Assistant.69

      Viimeisten raporttien mukaan Inglesin alueen peitti perjantai-iltapäivästä sakea homokaasualue. Ilmeisesti tämä kaasu tuli idästä, Saharan alueelta...tuntui että kaasun mukana olisi ollut jotain kiinteätä ainesta mukana. Laboratorioanalyysit valmistuu alkuviikosta Helsingissa. Hetkellisesti ilman lämpötila nousi (1,5vrk) melkein 40 asteeseen. Tilannetta taisi pahentaa alueella vietty fetissiviikko, jolloin kaikenmaailman kumi/nahka/sport fettareiden joukko innoistui esittelemään perverssioita muille matkailijoille.

    • JoulukuussaInglesiin

      Kannattaa varmaan laittaa sandaaleihin gravitaatioaaltosuojat jos liikkuu Yumbon alueella?

      • Doctor-h

        Valkoiset tennissukat riittää. Ne absorboi aaltoja tehokkaasti.


    • Terttu-Annikki

      Mikä mahtaa olla Inglesin GayGas- tilanne nykyään ?
      Olemme muutaman viikon päästä menossa lomalle hotelliinYombon lähelle .

      • perheon

        Mummola baarissa niitä kaasuttajia majailee. Ei voi lasten kanssa mennä syömään


    • kumpivoittas

      Jos homokaasumies ja kaalikäärylemies tappalis, kumpi voittas?

      • kumpijompi

        Todennäköisesti jompikumpi.


      • kääryleethävisi

        Homokaasumies voitti koska kaalikäärylemies on luovuttanut.


      • Zikasairas
        kääryleethävisi kirjoitti:

        Homokaasumies voitti koska kaalikäärylemies on luovuttanut.

        Hahahha! Just joo. Eiköhän kolme vuotta 28,00 euron kaalikääryleitä ole jo riittävästi. Muutenkin olen siirtynyt trollaamaan ihan toisille palstoille koska täällä ei ole lukijoita enää. Miksi suotta trollata tyhjälle palstalla? Trollatkaa te jos kiinnostusta asiaan on, minua ei nappaa. Käyn välillä lukemassa ja toivon että vanhat kirjoittajat palaisi että pääsisi taas trollausten pariin täälläkin, mutta ei heitä vaan näy enää. Ei hyvältä näytä :(


      • ahhahhaa
        Zikasairas kirjoitti:

        Hahahha! Just joo. Eiköhän kolme vuotta 28,00 euron kaalikääryleitä ole jo riittävästi. Muutenkin olen siirtynyt trollaamaan ihan toisille palstoille koska täällä ei ole lukijoita enää. Miksi suotta trollata tyhjälle palstalla? Trollatkaa te jos kiinnostusta asiaan on, minua ei nappaa. Käyn välillä lukemassa ja toivon että vanhat kirjoittajat palaisi että pääsisi taas trollausten pariin täälläkin, mutta ei heitä vaan näy enää. Ei hyvältä näytä :(

        Minäkin trollaan nykyään muualla. Ei sitä kuolleella palstalla jaksa. Pitäähän kunnon trollauksella olla yleisöä jota järkyttää :D


      • xxcxxy

        Anteeksi kauhiasti ylläpito.
        Tämä onkin homppeleiden palsta. Tietämättömyyttäni kirjoitin, että ei ole homppelipoikien palsta ja arvoisa päätoimittaja poisti sen.
        Olen todella pahoillani.
        Annetaan siis homppelipoikien temmeltää minunkin puolestani!!!


    • VamosGravitacion

      Onko herkät mittarit kalibroitu kauteen 2018-19 Aguila Roja aukion laidalla olevan
      ravintolan katolla?

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      67
      1706
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1411
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1232
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1204
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1106
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      869
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      835
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      190
      758
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      95
      751
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe