Olisi reilua lynkkaamiseen osalistujien myöntää

dcioöäö

Rehelisesti tappionsa julkisesti, kaikki jotka osalistuivat julkisesti suomessa Donald Trumpin häpäisemiseen kuvottavan yksityiskohtaiseen hänen ulkonäkönsä arvosteluun yms. yms. yms. Loukkaavin sanoin Hänen vaimonsa vähättelyyn pelkkänä mallina joka osaa viittä eri kieltä on toiminut vuosia hyvätekeväisyysjärjestöissä, laittaa perheen etusijalle ja antoi loistavan Huippu sellaisen esimerkin häntä arvosteleville naisille että ei alentunut samanlaiseen käytökseen kun suomalaiset koulukiusaajat ja työpaikkakiusaajat.

Nuo julkisuudessa melskaava väki edusti ammatilisesti monia eri aloja keksiessään äärimäisiä solvauksia ja arvaamattomia analyysejään itse mutta desenssisoivat nuo " arvaamaton ja äärimäinen " mm. Donald Trumppiin. Minkälaisista perheistä suomessa koulukiusaajat ja työpaikkakiusajat tulevat kysymys kuuluukin. Aivan kaikenlaisista joka nähtiin nyt suomessa minkälaisiin yleistyksiin ja vähämielisiin kommenteihin julkisuudessa työskentelevät pystyivät. Massana lähtivät matkimaan julkisuudesta tuttujensa määritelmiä vaikka tiedot ja taidot eivät yltäneet tosiasioihin monillakaan pelkästään likasanko journalismiin.


Eilen nähtiin toinen näytös suomessa kuinka tappion kärsinyt väki alkoi pehmentämään puheitaan vaikka Aikuisten oikeasti Aikuiset olisivat sivistyneellä tavalla reilusti pyytää anteeksi hävytöntä käytöstään julkisesti ja myöntäneet menneensä ajattelemattomuuttaan niin pitkälle että aikamoista kekselisäisyyttä ovat jo tarvinneet tullakseen vielä " paremmiksi " työpaikka-ja koulukisaajiksi. Siltä tuo aikuisten käytös näytti monella tapaa.

Ei en ole minkään puolueen jäsen enkä äänestänyt minkäänlaista perusuomalaistakaan vaikka siten varmasti tämänkin tulkitsevat kun ovat omasta mielestään täysin varmasti oikeassa. Mutta sen olen nähnyt läheltä miten kuvottavaan käytökseen työpaikkakiusaajat pystyvät ja julkisuudessa vielä ennemmän heitä. Suomalaisessa yhteiskunassa tapahtui viimeinkin se paljastus että nähtiin / kuultiin minkälaista porukkaa on työpaikkakiusaajat ja jotka massana lähtevät lynkkamaan ja halventamaan keksien joka päivä yhä uusia huhupuheita ja pahantahtoisia juoruja.

Suomalaisessa yhteiskunassa ovat julkisesti demonisoineet polittisia yksittäisiä henkilöitä ja määritelleet sen mukaisesti itsensä jotenkin paremmaksi vaikka nyt nähtiin / kuultiin aivan sanoin kuvaamatonta Aikuisten ihmisten massa hysteriaa johon yksi jos toinen halusi sanoa täysin käsittämättömiä mielipiteitään ja pyrkiä nauttimaan koko suomen kansan suosiota sillä että kuvittelivat olevansa jopa sivistyneitä ja fiksujakin. Suomalaiset näyttivät omalla käytöksellään että ovat työpaikkakiusaaja kansaa ( eivät kaikki ) jotka mielummin juoruavat työaikana kun tekevät työtä jos tekevätkin niin aivan kaikkea muuta kuin olisivat läsnä joka on edellytys jos kerta itseään ammtilisesti pitää pätevänä.


Monissa työpaikoissa ei suvaittaisi monenkaan aikuisen ihmisen käytöstä jotka pitävät itseään ammatilisesti pätevänä ja vielä typeryyttään sanovat olevansa ammattilaisia, mutta minkälaisia on eri asia...

8

104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SairastaLogiikkaaa

      Niin Trumpin voitto on sun mielestä jotenkin hyvä asia? Vai niin....

    • Eitarttesietää

      Miksi Trumpia olisi pitänyt sietää? Ei miksikään.

      Äijä, joka puhuu ihan mitä sattuu, uhkailee, solvaa ja halventaa naisia puheillaan ja teoillaan. Antaa täydellisen urpon kuvan itsestään, ja varmaan luonnostaan, eli ei ole näyteltyä vaan täysin luontaista.

      Ihan sama onko tällainen tyyppi pressaehdokas tai kuka tahansa, ei voi kovin korkeita pisteitä antaa.
      Kuitenkin, kun kyse on maailman vaikutusvaltaisimman valtion presidentin virasta, niin kyllä ihan vähän ja enemmänkin olisi toiveissa muunlaiset ominaisuudet tyypille, joka siihen laitetaan.

      • käh-käh

        Sinä siedät ihan kiltisti, että Trumpista tuli USAn presidentti. Raivarisi ei merkitse kenellekään mitään.


      • Rumpsahti

        Käh-kähille sen verran tiedoksi, että sinänsä mulle on sama kuka siellä on pressana.
        Sen sijaan päivänselvää on se, että vaalit voitti urpoillut kaveri jonka linjasta ei saa mitään selvää, mikä vähän huolestuttaa täällä Suomessa, koska ollaan periferiaa USA:n näkövinkkelistä. Varmaan se Trump alkaa laskuttaa meitä jos me halutaan Natolta jotain takuita siihen, että Venäjän hyökkäyksen uhatessa Nato tulisi apuun.
        Trumphan on uhannut että heille pitää alkaa maksamaan suojelurahaa jos suojelua haluaa.


      • Fiiliss
        Rumpsahti kirjoitti:

        Käh-kähille sen verran tiedoksi, että sinänsä mulle on sama kuka siellä on pressana.
        Sen sijaan päivänselvää on se, että vaalit voitti urpoillut kaveri jonka linjasta ei saa mitään selvää, mikä vähän huolestuttaa täällä Suomessa, koska ollaan periferiaa USA:n näkövinkkelistä. Varmaan se Trump alkaa laskuttaa meitä jos me halutaan Natolta jotain takuita siihen, että Venäjän hyökkäyksen uhatessa Nato tulisi apuun.
        Trumphan on uhannut että heille pitää alkaa maksamaan suojelurahaa jos suojelua haluaa.

        Media uutisoi tahallaan niin, että linjasta ei saa selvää?
        Kenen mielipide on oikea?
        Mikä on Suomelle parasta lopulta:
        A. sotaisa Venäjän uhitteleminen
        B. Hyvien suhteiden ylläpitäminen


    • ÄhäkuttiÄhäkutti

      Hyvä, että Trump voitti, siinäpä saivat suomalaisetkin tekopyhät urputtajat nokilleen. USAn kansa ei onneksi kysy suomalaisilta lupaa, ketä äänestävät. Siinä maassa pela demokratia, nääs. Ottaako pattiin?

    • "Eilen nähtiin toinen näytös Suomessa, kuinka tappion kärsinyt väki alkoi pehmentämään puheitaan"

      Tämä on tosi. En ollut, kuitenkaan kummankaan ehdokkaan puolella, sillä minulla ei ole mahdollisuuksia ottaa osa mm. USA:n Presidentin vaaleihin äänestäjänä, käsi sydämellä täytyy myöntää, että tosin en ole tehnyt mitään saadakseni USA:n kansalaisuutta. :)

      Kuinka monta täällä palstoilla on niitä, jotka äänestivät Trumpia? Tulkoon esiin. Jos yksikin löytyy, niin voimme hurrata.....

      • suomalaiNen_

        USAssa oli vähän heikossa ehdokasasetelmat tällä kertaa. 70-kymmpiset selviytyivät jatkoon.

        Täytyy myöntää, että Trump on pienempi paha pääsemään pressaksi ja pääsikin. Hän rahoitti kampanjansa lähestulkoon itse, ei jää velkaan kenellekkään.

        Clinton on rahoittajiensa sätkynukke, kuten on todistettu. Suurimpana rahoittajana Soros, joka on rahan voimalla saanut jo Euroopan rahoittamalla muslimi-invaasion ja nyt jatkaa USAssa rahoittamalla mellakoita, kun sijoitus presidentinvaaleissa petti.

        Olkaamme tyytyväisiä, kun USA sai suhteellisen rehellisen ja aito-amerikkalaisen johtajan.

        Toivottavasti Suomessakin seuraavien pressavaalien aikaan näkee SUOMI ENSIN mainoslauseita ja paljon ja ympäri Suomen.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      228
      5745
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      142
      3438
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      144
      2539
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      344
      2446
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      2032
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1596
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      120
      1591
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1453
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1260
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1121
    Aihe