Kuinka moni on tosissaan, kuinka moni trollaa?

isohkoiita

Olen aika uusi tulokas tällä palstalla, nelikymppinen nainen, 162 cm ja 125 kg, alkupaino 130. Olen nyt tässä tänään huomannut täällä aika paljon sellaisia viestejä, jotka haiskahtavat trollaukselta. On kaikenlaisia omituisia lihomaan rohkaisevia ja isoa vatsaa ihannoivia viestittelijöitä. Itse kannatan jokaisen ihmisen arvokasta kohtelua kiloista riippumatta, mutta en tajua kuinka joku toinen voi hyvin omintunnoin kannustaa toista - usein vielä hyvin nuorta ihmistä - tuhoamaan terveytensä.

Minua kiinnostavia asioita tällä palstalla ovat ylipainoisten elämässään kokemat vaikeudet, ja niiden voittaminen - jos mahdollista. :) Olen kiinnostunut myös pukeutumisesta - eli mistä voi ostaa isokokoisia, huokeita vaatteita. Kiinnostaa myös terveys ylipainoisena, ja laihdutus. Myös sosiaalisen elämän kommervenkit ovat mielenkiintoisia, tyyliin kokevatko muut ylipainoiset syrjintää tms.

Itse en luottaisi pätkääkään näihin mahaa ihannoivien "miesten" (lue: todennäköisesti hihitteleviä 13 v. poikia) viesteihin. Joskus vuosia sitten tunsin amerikkalaisen hyvin ylipainoisen naisen, joka lankesi tällaisen miehen juttuihin. Matkusti toiseen maahan tapaamaan tätä tapausta, ja lopputuloksena palasi USAan sydän särkyneenä. Mies harrasti seksiä naisen kanssa, ja sitten jätti tylysti. Muutenkin varoisin AINA, kun ihminen on kiinnostunut lihavuudesta TAI hoikkuudesta, muttei itse IHMISESTÄ. Ihminen on paljon muutakin kuin kehonsa muoto.

12

221

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tottakai naisen terveys menee aina ensin! Mutta jos kemiat toimii ja nainen haluaa lihoo niin en minä ainakaan laita vastaan. Mutta tosiaan, jos en pidä itse henkilöstä niin ei se silloin vaan toimi

    • 174

      Minä EN trollaa ja oikeasti ihailen isoa makkaramahaa ja kannustan nuoria lihomaan. Olen äärimmäisen tosissani, haluan toteuttaa Jumalan antamaa missiota tässä, muuttaa kauneusihanne lihavuutta suosivaksi. Olen näistä aiheista kirjoitellut myös Vauva.fi:n Aihe vapaa -palstalle, ja sieltä jo on tuttua, että mielipiteitäni haukutan trollaamiseksi, koska ne šokeraavat, ja saavat muut ajattelemaan: "voiko joku oikeasti ajatella noin?" Kyllä,ajattelen niin 100%, seison mielipiteitteni takana ja minulla on niille vahvat perusteet. Olen 21-vuotias korkeakoulussa piskeleva mies. Mielipiteeni myös esim uskonnosta ja politiikasta ovat suomalaisesta valtavirrasta poikkeavia, en ole keskiverto laumasielu.

      USA:ssa lihavuuden ihailu, fat admiration ja feederismi sekä itsensä lihottaminen eli gaining ovat yleisiäja kasvavia trendejä, mutta Suomessa media ei lainkaan tuo niitä esille. Olen huomannut,että tämä Suomi24:n Lihavuus -palsta on ainoa, jossa suomalaiset FA:t, feederit, feedeet ja gainerit kohtaavat,ja on hienoa,että meillä on edes tämä. Ennen tähän palstaan tutustumista en olisi uskonut,että Suomesta edes löytyy meitä, mutta onneksi olin väärässä. Olin jo aikeissa liittyä jollekin ulkomaiselle FA/BBW-sivustolle, ja tiesin,että sieltä en ketään löytäisi. Tietenkin haluaisin jonkun täältä Suomesta.

      On kerrassaan mahtavaa,että täällä Suomi24:ssa on tilaa lihavuusmyönteiselle keskustelulle, ja että täällä lihavat tytöt ja naiset sekä heitä ihailevat pojat ja miehet voivat löytää toisensa.

      Kaikilla muilla keskusteluforumeilla puhutaan jo ap:n mainitsemista aiheista. Tämänkin palstan alaotsikko kuuluu leimaavasti ja syrjivästi: "keskustele lihavuuden ongelmista ja lihavien arjesta". Eli palstan ylläpidon mukaan lihavuus on ongelma ja vain ongelmista pitäisi keskustella. Onneksi kuitenkin, kuten edellä jo toin esiin, täällä keskustellaan paljon lihavuuden ihanuudesta.

      Olen tämän palstan kautta saanut jo kuusi yhteydenottoa lihavilta, lihavuusmyönteisiltä tytöiltä, kun alkaessani kirjoitella tänne kesällä uskoin,että en saisi yhtäkään. Siksi olen kiitollinen tästä palstasta,ilman tätä en voisi tutustua heihin Suomessa mitenkään. Minä en ole kiinnostunut vain ihmisen painosta ja ulkonäöstä, kuten ap epäili miesten täällä olevan,vaan koko persoonasta,luonteesta ja arvoista. Fat admirerina haluan kuitenkin nimenomaan lihavan tyttöystävän, jolla on vatsa- ja selkämakkaroita, joka pitää vartalostaan, tykkää esitellä sitä pukeutumalla tiukkoihin vaatteisiin, ei aio laihduttaa ja mieluiten haluaa vielä lihottaa lisää. Siksi keskityn täällä kirjoittaessani ulkonäköseikkoihin. Jos sitten alamme viestitellä, silloin tutustumme toisiimme ihmisinä. Emm täällä.
      En todellakaan tekisi kuin nuo ap:n mainitsemat amerikkalaismiehet.

      Ap:lle vielä: älä leimaa toisten mielipiteitä trollaamiseksi,vaikka ne tuntuisivat vierailta ja šokeeraavilta, ja olet eri mieltä niistä. Kuten kaikkiin muihinkin asioihin auringon alla, lihavuuteen on monta eri näkökulmaa ja mielipidettä myös myönteinen ja jopa yltiöpositiivinen.

      • isohkoiita

        Sattuneesta syystä minäkin satun tästä jotain tietämään. Missiollasi ei ole Jumalan kanssa yhtään mitään tekemistä, tai sitten on kyseessä joku ihan oma jumalasi. Muistaakseni Uudessa testamentissa sanotaan, että Jumalan valtakuntaa eivät peri juopot, avionrikkojat, MÄSSÄÄJÄT. Ylensyömistä on myös pidetty ihan kuolemansyntinäkin. Ihmisen ruumishan pitäisi olla kuin temppeli, eikä sitä saisi turmella.

        Itse löydän näistäkin sanoista vähän puhtia omaan laihdutukseeni, vaikka pääsyy on tosiaan ihan terveydessä. :)


      • 174

        Raamatussa mainittu ylensyönti ei liity lihavuuteen mitenkään:
        http://theopolisinstitute.com/gluttony-in-the-bible-as-opposed-to-gluttony-in-the-american-church/
        Lihavuus naisella ei ole kehon turmelemista vaan Jumalan siunaus ja kaunistus kuten King James Versionin Proverbs (Sananlaskut) 28:25 sanoo:"but (s)he who putteth trust in the Lord shall be made fat".

        Temppelisi laihduttamalla turmelet. Lisää toki liikuntaa mutta älä laihduta, jos haluat Jumalan mielisuosion osaksesi. Hän on sinua vatsamakkaroilla siunannut, niistä nauti, hyllytä ja puristele, sekä niitä tiukoissa paidoissa esittele. Myös etsi joku jumalaapelkääväinen, lihavuutta ihannoiva mies jakamaan nautintosi.


    • Järkiääni

      Hei,
      Suomi24:n Lihavuus-palsta on tosiaan muuttunut jonkinlaiseksi lihavuusfetissipalstaksi. Osa tänne kirjoitetuista viesteistä on selvästi trollausta tai sitten seksuaalisten fantasioiden purkamista. Olen varma, että ainakin kaikkien "moi olen titta 12v ja painan 500kiloa miten lihottaa lisää" -viestien takana on yksi ja sama enemmän tai vähemmän häiriintynyt henkilö. Sitten on tuo jo sinullekin vastannut "lihavuus on jumalan tahto" -tapaus jonka viesteille tulee päivä toisensa perään hajoiltua...

      Itsellänikin on fetissi ylipainoisiin naisiin ja seurustelen osittain siitä syystä pulleassa kunnossa olevan naisen kanssa. Ei kävisi silti ikinä mielessäkään alkaa jauhaa tälle jostain selkämakkaroista ja makkaramahoista, taikka kannustaa tätä lihottamaan itseään joksikin 130-kiloiseksi. Pyöreät naiset vain sattuvat olemaan söpöjä, ja itse en syty lainkaan muunlaisille naisille. Tietysti kumppanin terveys menee kuitenkin kaiken edelle. "Chubby fit" -tyyppinen kroppa on paljon seksikkäämpi kuin koko ikänsä sohvalla maannut huonokuntoinen lahna.

      Mutta aiheeseen palatakseni, kannattaa jättää täällä nuo erikoisimmilta kuulostavat viestit täysin huomiotta. Niiden takana on todennäköisimmin pakkomielteisiä trolleja/muuten vain surullisia tapauksia jotka tuskin ovat hirveän montaa kertaa poistuneet kotoaan. Kun näille vastaa, päätyy vain osaksi loputonta väittelyä jota ei voi voittaa, kun vastapuoli keksii kaikkea mielipuolista kuraa hatustaan sitä mukaa kun keskustelu etenee. Itseäni harmittaa tässä se, että tällaisten tapausten vuoksi en viitsi netissä ainakaan suomeksi keskustella omasta fetissistäni kovinkaan avoimesti. En halua tulla niputetuksi samaan sarjaan näiden mahamakkara-tapausten kanssa...

      • 174

        Et ole järjen ääntä nähnytkään. Minäkin olen samaa mieltä siitä, että "titta 12v" -viestien takana on yksi ja sama henkilö, sen tietää jo identtisedtä kirjoitustyylistä ja samankaltaisesta sisällöstä joka viestissä.
        "Erikoiselta kuulostavat" viestit ovat siis sellaisia, joissa ei olla samaa mieltä sinun kanssasi. Edelleenkään, ei ole trollausta omata valtavirrasta poikkeavia mielipiteitä ja tuoda niitä esiin. Se ei tee kenestäkään pakkomielteistä trollia joka ei poistu kotoaan.

        Edelleenkään lihavuusfetissiä ei ole olemassakaan. Naurettavaa pitää lihavuudesta mutta leimata se ylipainoksi.

        Tietenkin täällä netissä kysyn vatsa- ja selkämakkaroista, koska haluan tutustua vain sellaisiin, joilta nuo löytyvät. Ihan samalla tavalla monet muut miehet haluavat tietää rintojen kuppikoon,muodon yms, ihmettetkö niitäkin? Ja tottakai kehotan lihottamaan painoon, jossa on kauneimmillaan.

        Siitä olen samaa mieltä,että liikunallinen lihava on parempi kuin sohvaperuna.


      • Järkiääni

        Ei tarvitse suuttua :D
        On naurettavaa väittää että lihavuusfetissiä ei ole olemassakaan. Totta kai on. Ihan kuten on olemassa seksuaalinen fetissi nahkaan, punaisiin hiuksiin, rintoihin ja mihin niitä nyt ikinä onkaan. Tietenkään se, että pitää lihavia naisia seksikkäinä, ei ole automaattisesti fetissi. Se on fetissi silloin kun lihavuus on ehdoton kriteeri seksuaaliselle tyydytykselle. Näin on esimerkiksi minulla. Koska kiihotun naisista ainoastaan ja yksinomaan kun nämä ovat ylipainoisia, minulla on lihavuusfetissi.

        "Tietenkin täällä netissä kysyn vatsa- ja selkämakkaroista, koska haluan tutustua vain sellaisiin, joilta nuo löytyvät."
        Tuo viittaa myös siihen, että sinulla on lihavuusfetissi, tiedätkös :D On täysin naurettavaa pakoilla ja hävetä asiaa jos näin on. Jos vaikkapa kaverisi deittailisi pelkkiä punapäitä koska tällä olisi fetissi punaisiin hiuksiin, olisiko se jotenkin noloa? Ei minusta.

        Ylipaino-sanan käytöstä en lähde kanssasi väittelemään. Kyseessä on vain vakiintunut käsite lihavuudelle eikä sen sanan käytössä ole minusta mitään pahaa.

        Ja kyllä, ihmettelen miehiä jotka tivaavat netissä rintojen kuppikokoa ja muotoa tuntemattomilta naisilta. Ymmärtäisin tällaisen toiminnan jollain seksiseuranhakupalstalla, mutta kyllä minusta on ihan helvetin outoa jos joku nuori nainen vaikka kirjoittaisi tälle foorumille kysymyksen vaikkapa laihdutukseen liittyen ja siihen joku Esa 30v tulisi tivaamaan tissien kokoa. Sellainen on pervoa ja tahditonta käytöstä tilanteissa joissa toinen osapuoli ei voi odottaa tulevansa seksualisoiduksi.

        Aivan yhtälailla tuollaiset "löytyykös makkaramaha se se vasta on seksikäs ;);););)" -tyyppiset viestit ovat todella tungettelevia ja pervon kuuloisia. Netistä löytyy useita lihavuuden ihannoinnille omistettuja sivustoja. Suosittelen pitämään tuollaiset kommentit siellä, ihmisten seassa jotka niistä myöskin syttyvät.

        Ja tuo toisten kehottaminen lihavuuteen siksi että SINÄ satut pitämään sitä kauniina on vähän outoa. Tuomitset kuitenkin selvästi ihmiset jotka haluavat laihduttaa siksi että heidän mielestään laihuus on seksikästä. Eikö kannattaisi vain hyväksyä että meitä on moneen junaan ja jättää omien mielipiteiden tuputtaminen pois?


    • Omalta kannalta voin myös tunnustaa, että minulta löytyy päälle parikymppiseltä mieheltä 110 kg painoa, ja pituutta on 170 cm. En itse oikeastaan tuomitse ketään ylipainoudesta, vaan itse asiassa katsoisin sen itse ominaisuutena. Koska vaikka ylipainoiset ihmiset eivät välttämättä kykene liikkumaan, tai tekemään kovin mitään, niin he yleensä ymmärtävät, että miten voi ottaa pelkästään rauhallisesti! Ja heiltä löytyy usein hyviä vitsejä sen suhteen, vaikka olisivat itse hieman pömppövatsaisia! Eli jos joku nauraisi/hihittelisi jonkun ylipainoudesta (mikä on tosissaan yleensä nuoret ihmiset näinä päivinä), niin mitäs sillä on merkitystä? Jos nuori on villi ja vapaa, ja ei kiinnosta että mitä muille tapahtuu, tai että millaisia muut olisivat, niin eivät he välttämättä myöskään tiedä joistain ihmisistä, että miksi he ovat ylipainoisia. (Itsestäni tunnustan myös, että tykkään oikeastaan omasta "hölskyvästä" pömppömahasta! Eli sympatiaa niillekkin joilta vatsa löytyy! :) )

    • MissMuhkeus

      Minusta lihavana naisena on vaan hyvä, että lihavuudesta keskustellaan myös positiivisesta näkökulmasta. Positiivinen minäkuva auttaa parantamaan itsetuntoa, joka pahimmassa tapauksessa iskuja joka päivä. Henkilökohtaisesti olisi kerrassaan ihanaa löytää kumppani, joka ihailisi ulkomuotoani vilpittömästi ja ei häpeäisi kulkea kanssani.

      • 174

        Minkä ikäinen ja kokoinen olet? Mistä päin Suomea? Löytyykö vatsa- ja selkämakkarat?


      • MissMuhkeus

        Minä olen jo lähemmäs neljäkymppinen sinkku Pirkanmaalta. 160cm ja 130kg...


      • isohkoiita

        Toivottavasti et pahastu, jos kysyn, että eikö olosi ole vaikea näissä mitoissa? Olen suunnilleen samaa kokoa kanssasi, 162 cm, ja alkupaino oli 130 kg.. Nyt 123 kg. Syy laihdutukseen on itselläni ihan puhtaasti terveydellinen: nivelrikon ensioireet alkoivat ilmetä, sokeri- ja rasva-arvot ihan päin seiniä, korkea verenpaine jne. jne. Huomasin, etten JAKSA oikeastaan enää yhtään mitään. :( Normaali kauppakäyntikin rasitti.

        Onneksi meitä ihmisiä on erilaisia, ja on hienoa, jos olet toimintakuntoinen pyöreänäkin. En ollenkaan sano, etteikö ihminen voisi nähdä itseään positiivisessa valossa pyöreänäkin. Ja jos terveys kestää, niin hyvin voi olla painavakin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      936
    2. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      830
    3. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      731
    4. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      76
      717
    5. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      46
      709
    6. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      693
    7. Emme näe enää koskaan

      Näin ainakin uskon. Mutta ei hätää, et menetä yhtään mitään minussa. Sen kai jo tiesitkin. Hyvää vappua ja kesää. Toivon
      Ikävä
      34
      687
    8. Mitäs meinaatte vappuna

      ikävöivät ihmiset?
      Ikävä
      107
      673
    9. Vornanen alkaa olla kusessa

      Kaikki vanhat synnit on kaiveltu esiin ja niitä tosiaan näyttää olevan. Poliisin asussa esiintyminen vaaliteltalla, työt
      Joensuu
      82
      662
    10. Pistetään panokset

      Vielä korkeammalle! Eli mitäs numeroa kaipaat? Kaikki mukaan! Itse kaipaan 5
      Ikävä
      35
      600
    Aihe