Saako pelaaja tulla syöttöä vastaan?

Synergia_A3-katsomo

Itse olen pesäpallon ja jääkiekon katsoja, niin kysyn, saako pelaaja tulla oman joukkueen pelaajan antamaa syöttöä vastaan eli liikkua ennen kuin pallo on koskenut omaa pelaajaa. Minusta tämä tuntuisi loogiselta, mutta ehkä se on kiellettyä, koska suomalaiset jäpittää paikallaan ja odottaa pallon tuloa jalkoihin. Ehkä pitäisi olla pelaajien aktiivisempia!

5

<50

  Vastaukset

  • Tietääkseni se on käytäntö muualla. Luulisin, että ulkomailla pelaavat pelaajat olisivat tämän nähneet, mutta ehkä he eivät ole kiinnittäneet huomiota siihen.

  • No nyt helpottaa, tänä vuonna ei enää hävitä, eikö päätetä näin? Tai jos hävitäänkin, niin ei hävitä kuin korkeintaan maalilla. Mutta jos hävitään kuitenkin niin, että tulee rökäletappio, niin ainakin seuraavaa lähdetään voittamaan.

  • Minusta kaikki lähtee siitä, että Suomen Huuhkajia on aliarvostettu reilusti. Tai siis miten sen sanoisi, Huuhkajia on arvostettu hyvin vähän. Maalintekijöitä ei ole hehkutettu eikä maalisyötön antajille ole laskettu pisteitä ja jaettu suitsutusta. TAI.... onkohan niin, että niitä maalitekijöitä eikä maaliin johtaneiden syöttöjen antajia olekaan Huuhkajissa? Eikö Bakke ole ottanut mukaan näitä pelaajia ollenkaan? Pitäishän joukkueessa kuin joukkueessa olla ainakin yksi maalintekijä! Silloin olisi mahdollisuus jo teoriassa voittaa peli sillä yhdellä maalilla tai ainakin saada helpommin 1-1 tasuri.
   Bakken idea joukkueen ilmeen muuttamiseksi oli juuri se keino, että voitetaan pelejä enemmän kuin hävitään. Mutta tällä joukkueella se ei ikävä kyllä ole mahdollista muuten kuin unta näkemällä. Vai onko joku toista mieltä ja voiko jotenkin sen todistaa. Tosiasia on, että Huuhkajat eivät voita yhtään peliä tässä karsintasarjassa, katsoin juuri kristallipallostani enkä olisi edes tarvinnut sitä, todetakseni tuon aika harmittoman, mutta ikävän asian. Ellei kaikkia pelaajia vaihdeta. Nyky-huuhkajat voisi vaihtaa vaikka suoraan JJK:n joukkueeseen. Siinä oli peli-iloa ja maalejakin syntyi. Ei ainakaan yhtään huonommin voisi 90 minuuttia kulua!

  • Pelaaja saa liikkua paitsi rangaistuspotkun ja vapaapotkun antamisen aikana. Tämä on minulla käsitys sääntökirjan tulkinnasta. Olen itsekin toiminut aikanaan tuomarina ja olinkin aika tarkka vihellyksissäni ja käsimerkeissä. Siitä on jo jonkin verran aikaa, mutta pallo oli silloinkin pyöreä ja vähän pienempi. Palloa lyötii puukepakolla. Tämä taisi olla Tahkon keksintö!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Matkustaja ilmoitti omasta koronavirusepäilystään

   VR tehosiivosi junavaunuja. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a2da2794-58ae-4dbe-807c-83622f985a4c
   Maailman menoa
   135
   6084